Selecție la modă: perdele în bucătărie foto 2019 moderne

În anul care vine, tulul este relevant în unitatea stilului cu interiorul. În anul care vine, tulul este relevant în unitatea stilului cu interiorul. În 2019, caracterul practic din interior, modestia și convingerea vin în prim plan. Anul următor continuă să celebreze tendințele predecesorului său, iar designul fiecărei piese din interior trebuie să urmeze această tradiție. Este important și stilul, care nu ar trebui să fie vag. Și totul din interior ar trebui să respecte un stil dat, inclusiv diverse accesorii, de exemplu perdele, dacă, desigur, te străduiești să urmezi moda. Și perdelele, ca unul dintre cele mai izbitoare elemente de decor, viitoarea modă interioară acordă o mare importanță. Mai mult, le puteți face singur, concentrându-vă pe fotografia din catalogul de soluții de design populare în 2019..

Perdele într-o bucătărie modernă

Fiecare gospodină se străduiește să creeze confortul în bucătărie cu propriile mâini. Textile din această afacere au o importanță deosebită, prin urmare, înainte de a merge la magazin pentru perdele, puteți determina pe scurt principalele criterii de selecție a acestora. Și aici nu numai designul este important, anul viitor accente neașteptate vin în prim plan.

Cum să alegeți perdele pentru bucătărie:

 • Culori și texturi eclectice. De exemplu, mătasea poate fi combinată cu tec, deși aceste țesături, așa cum se spune, provin din opere diferite..
 • Culoare. Culori saturate și luxoase, profunde – acesta este ceea ce va fi cu siguranță la modă. Inspiră-te din nuanțele naturale.
 • Creativitate manuală. Tot ceea ce se face pe cont propriu este într-o onoare specială. O astfel de perdea pentru bucătărie va fi o noutate. Este timpul să vă amintiți despre batik sau să încercați să vă coaseți cortina folosind fotografia preferată, cu un decor interesant și original.
 • Ornament. Un alt accent la modă, care nu trebuie scutit. Ornamentele sunt la modă, parcă desenate manual.

Sfaturile de proiectare vă vor ajuta să faceți alegerea corectă Sfaturile de proiectare vă vor ajuta să faceți alegerea corectă

Sfatul designerului: Dacă v-ați săturat de clasici, încercați perdele cu filament sau jaluzele tipărite cu fotografie. Dacă ești atras de stiluri noi, apelează la etnie – este incredibil de popular. Perdelele multistrat sunt o altă alegere potrivită pentru cei care apreciază mai mult confortul din bucătărie decât orice altceva..

Proiectarea perdelelor pentru bucătărie: articole noi în 2019

Ar trebui să înceapă cu faptul că în sezonul următor, caracterul practic întărește doar poziția la modă, prin urmare, perdelele frumoase, elegante, originale ar trebui să fie practice în primul rând..

Și dacă acest punct este clar, puteți trece la următoarele tendințe. Din fotografia din acest an, puteți vedea ce modele vor merge la anul următor.

Perdelele cu ochiuri rămân la modă pentru anul următor. Perdelele cu ochiuri rămân la modă pentru anul următor.

Sezonul 2019 face ca următoarele tipuri de perdele să fie relevante:

 • Designer. Cu cât sunt mai elegante și mai creative perdelele de bucătărie, cu atât ești mai la modă. Se acordă preferință perdelelor de designer chiar și în sensul că te poți regăsi în starea de „propriul tău designer” – o imprimare la modă și finisaje neobișnuite, iar perdelele simple se transformă în designer.
 • Țesături texturate. De exemplu, dacă perdelele au unele elemente convexe și voluminoase, o țesătură neobișnuită pe care doriți să o atingeți imediat. Desigur, o astfel de perdea în bucătărie atrage atenția și poate juca rolul unei distrageri. De exemplu, un mediu destul de modest, dar nu pretențios, va fi luminat doar cu astfel de perdele..
 • Motive orientale. Tema orientală nu se grăbește să părăsească moda interioară – și acest lucru este alimentat de seria de rating despre frumusețile vieții orientale. Dacă acum zece ani serialul TV „Clona” a jucat un rol semnificativ în popularizarea stilului oriental, astăzi designul din apartament a început să se concentreze pe aceeași „Epocă magnifică”. Și perdelele în acest stil au ocazia să apară în bucătărie. Dacă acest lucru este aproape de dvs., atunci cortina ar trebui să se suprapună cu un alt element de decor oriental..
 • român. Și aceasta este o versiune clasică, deși fotografiile unor astfel de modele sunt împodobite cu reviste moderne. Acestea nu sunt articole noi, ci ușor actualizate, cu includerea de țesături și decor noi, nuanțele romane se întorc în bucătărie și nu vor renunța la locul lor nimănui..
 • limba franceza. Perdelele franceze au și ele șanse mari să rămână în sezonul viitor. Dacă cineva este intimidat de teatralitatea sa deliberată, este mai bine să nu încercați să țineți pasul cu moda, dar există un design în care un astfel de decor al ferestrelor ar fi perfect..
 • Jaluzele cu role. Aceste perdele câștigă popularitate. Astăzi, culorile profunde și bogate sunt, de asemenea, caracteristice desenelor lor. Grafit, vinete, rodie, castaniu delicat – aceste nuanțe din bucătărie se transformă în moda interioară pentru al doilea sezon și nu vor părăsi pozițiile lor.
 • Jaluzele. Anii anteriori, jaluzelele erau în frunte în bucătărie, iar și astăzi, judecând după fotografii, vor concura pentru conducere. Fie jaluzele orizontale clasice sau multicolore cu tranziții – astfel de perdele vor fi potrivite atât într-o bucătărie mică, cât și într-o cameră spațioasă.
 • Stil rustic. Provence și stilurile conexe nu vor fi mai puțin populare decât aceeași tehnologie de vârf, dar designul lor se schimbă ușor. Imprimeul floral este preferatul anului viitor, face ca perdelele de bucătărie să fie delicate, luminoase, autosuficiente. Astfel de perdele pot fi cusute cu propriile mâini, deoarece alegerea țesăturilor adecvate este excelentă astăzi. Puteți naviga după fotografie, uitați-vă la designul din catalogul de modă.
 • Stil scandinav. În catalog puteți vedea perdele pentru bucătărie din noile produse de pe ochiuri. Perdelele de pe ochiuri vor fi punctul culminant al anului viitor. Imprimarea poate fi cu modele mari, simple și laconice, dar realizate în culori clare, saturate. Apropo, perdelele de pe ochiuri vor fi la modă și pot fi făcute și cu propriile mâini. Designul acestor perdele este de obicei simplu, iar acest stil este extrem de popular..

Perdelele japoneze și romane sunt foarte confortabile și practice pentru a fi utilizate în bucătărie Perdelele japoneze și romane sunt foarte confortabile și practice pentru a fi utilizate în bucătărie

Ei bine, jaluzelele și rulourile devin din nou o alternativă la perdelele tradiționale..

Perdele moderne 2019

Atunci când alegeți o perdea pentru bucătărie, acordați atenție celor două puncte principale – cum va fi combinată cu mobilier și pereți. Adică alegeți tonul pe care vor fi perdelele. Trebuie doar să alegeți o singură opțiune – pentru a se potrivi cu pereții, deci fiți ghidați de culoarea tapetului sau de alt decor. Dacă și tonul mobilierului nu este rău – numai dacă mobilierul este foarte luminos, nu exagerați cu culoarea.

O opțiune bună este o culoare contrastantă a textilelor. De exemplu, bucătăria dvs. este monocromă, dar înțelegeți că această reținere trebuie diluată cu un accent puternic. Atunci strălucirea perdelelor va prelua această misiune.

Perdele scurte

Nu tuturor le place o perdea solidă pe ferestre și există o mulțime de fani ai perdelelor scurte în bucătărie. Acest lucru este rezonabil, mai ales dacă există o masă sau suprafețe de lucru în zona ferestrei..

Există multe exemple de astfel de perdele în galeria foto. Dar ce design va fi relevant pentru anul viitor?

O culoare textilă contrastantă este un câștig-câștig pentru perdelele realizate manual O culoare textilă contrastantă este un câștig-câștig pentru perdelele realizate manual

Perdele scurte 2019:

 • Lucrat manual. Creativitatea manuală nu este ceva ce nu iese din modă, ci doar își întărește poziția. De aceea, aruncați o privire la revistele retro, amintiți-vă cum arătau perdelele în casa bunicii, căutați etno-motive și încercați să repetați. În orice caz, va fi o lucrare de muncă manuală, originală și interesantă. Da, iar alegerea țesăturilor de astăzi favorizează decizia de a vă echipa independent bucătăria.
 • Perdele în stil cafenea. Opțiune discretă, îngrijită, undeva chiar prudentă. Pentru un spațiu de bucătărie calm, culori deschise sau pastelate, această opțiune este cu siguranță bună..
 • Perdele de in. Și aceasta este prietenia cu mediul, autenticitatea, naturalețea și dragostea pentru stilul rustic. Sunt la vânzare articole noi cu finisaje interesante. Din fotografie, puteți coase singură o perdea de in și o puteți decora, de exemplu, cu broderii.

Perdelele scurte sunt foarte convenabile pentru bucătăriile în care este exploatată zona de deschidere a ferestrei Perdelele scurte sunt foarte convenabile pentru bucătăriile în care este exploatată zona de deschidere a ferestrei

De asemenea, drumul către perdelele romane, engleze și austriece nu este închis în 2019. Acestea nu sunt articole complet noi, dar imprimările și culorile sunt uimitoare. Poate că nu ar trebui să reinventați roata și să vă opriți la această opțiune.?

Perdele moderne de bucătărie

Dacă vă place ornamente subtile în interior, broderii, ornamente florale, țesut (dar în cantități mici), atunci stilul Art Nouveau va fi preferabil altora. Și în bucătărie, este potrivit. Perdelele Art Nouveau sunt un decor elegant.

Aceste perdele se caracterizează prin:

 • Se pliază și se adună;
 • Lambrequins;
 • Franjuri;
 • Asimetrie grațioasă;
 • Laconicism;
 • frumusetea.

Uitându-vă la fotografia unor astfel de perdele, s-ar putea să credeți că le lipsește doar practicitatea. Dar aceasta este o opinie controversată.

Țesăturile moderne pot arăta sofisticate, ușoare, rămânând în același timp dense și nu atât de vulnerabile la petele naturale care nu pot fi evitate în bucătărie. Țesăturile moderne pot arăta sofisticate, ușoare, rămânând în același timp dense și nu atât de vulnerabile la petele naturale care nu pot fi evitate în bucătărie.

Da, poate va trebui să spălați astfel de perdele puțin mai des, dar, de exemplu, tul se usucă repede. Poate fi călcat imediat după spălare și va gestiona singur decorul ferestrei în timp ce perdelele principale se usucă. Principalul lucru este că perdelele se încadrează organic în designul modern al bucătăriei.

În ceea ce privește culoarea, Art Nouveau nu-i place strălucirea și claritatea asurzitoare. Sunt tonuri destul de calme, blânde, naturale. Un abajur din țesătură pe o lampă care se potrivește cu perdelele va fi un set excelent pentru bucătărie.

Pentru 2019, Art Nouveau a pregătit o mulțime de surprize – stilurile la modă de perdele au crescut, culorile au devenit mai interesante și astfel de duete textile precum abajur și perdele vor deveni principalul punct culminant la modă al anului 2019.

Perdele de bucătărie de înaltă tehnologie

Hi-tech este o opțiune pentru cei cărora le place reținerea, claritatea, designul laconic. Perdelele moderne de bucătărie în acest stil sunt reprezentate pe scară largă.

Principalele caracteristici ale perdelelor de înaltă tehnologie:

 • Impregnarea materialului ignifug;
 • Perdele anti-orbire;
 • Acoperire cu teflon;
 • Fire metalizate.

Hi-tech înseamnă severitate, reținere, ceva futurism Hi-tech înseamnă severitate, reținere, ceva futurism

Gama de culori pentru perdelele de înaltă tehnologie nu este atât de mare, urmează următoarele culori: argintiu, oțel, bronz și auriu. Perdelele de bucătărie de înaltă tehnologie trebuie să îndeplinească anumite cerințe.

Perdele moderne de înaltă tehnologie (video)

Tul pentru o bucatarie moderna

Se pare că ridicarea tulului este mai ușoară decât vă puteți imagina. De fapt, pentru a alege tul, trebuie doar să respectați trei cerințe..

Tulul ar trebui să fie:

 • Practic, adică îngrijirea trebuie să fie simplă și rapidă;
 • Translucid, adică lumina soarelui trebuie transmisă cu ușurință;
 • În unitatea stilului – pentru a se potrivi cu interiorul și starea de spirit a camerei.

Dacă bucătăria dvs. este proiectată într-un stil clasic, obțineți un tul cu un model floral familiar. Stilul rustic și Provence vor adora, de asemenea, acest tul și puteți alege articole noi în care imprimarea florală este redată într-un mod interesant..

Pentru un interior minimalist, este potrivită o țesătură ușoară, cu un model geometric simplu. Pentru un interior minimalist, este potrivită o țesătură ușoară, cu un model geometric simplu.

Dacă te hotărăști să întruchipezi un stil oriental în bucătăria ta, atunci tul cu fire metalice ți se va potrivi..

Dacă vă plac motivele de lux, baroc sau rococo, atunci țesătura pentru perdea ar trebui să corespundă acestei idei. Aceasta înseamnă că sunt necesare inserții de guipură sau dantelă, precum și broderii delicate..

Perdele pentru o bucătărie mică

O bucătărie mică este o condiție specială, iar designul perdelelor trebuie să corespundă unora dintre caracteristicile camerei. În fotografie, puteți lua în considerare mai multe opțiuni, cum să extindeți vizual pereții din bucătărie datorită perdelei.

Țesătura pentru perdele ar trebui să fie practică Țesătura pentru perdele ar trebui să fie practică

Proiectanții sfătuiesc:

 • Alegeți țesături ușoare, aerisite, ușoare, al căror design este simplu la prima vedere;
 • Refuzați desene mari;
 • Pentru a decora discret zona ferestrei – designul său nu ar trebui să redea întregul interior al camerei;
 • Țesăturile naturale sunt în favoarea – apreciați fotografiile interpretărilor moderne ale imaginilor clasice, jucați-vă cu culoarea;
 • Lenjerie, bumbac, iută și mătase – astfel de perdele arată organic într-un spațiu mic;
 • Jaluzelele sunt locul în bucătărie, dar nu uitați că ar trebui să fie ușoare și aerisite..

Nu faceți discount la jaluzele. Au abandonat de mult tema „stilului de birou”, se înțeleg bine în apartamente, iar paleta de culori și cea mai largă gamă de materiale din care sunt realizate jaluzelele este impresionantă.

Jaluzelele verticale, pe care suntem obișnuiți să le vedem în camere mici, cu tavan înalt, arată și ele grozav în bucătărie. Din lemn sau țesături, sunt combinate cu succes cu interiorul bucătăriei, arată modern și compact.

Perdele frumoase și la modă pentru bucătărie (video)

Când alegeți perdelele, amintiți-vă cum schimbă nu numai conceptul camerei, ci și iluminarea acesteia și chiar, într-o oarecare măsură, forma acesteia. Faceți cunoștință cu începutul anului viitor cu perdele care vă vor înveseli la vederea cărora, care vor „funcționa” și pentru a vă menține caldă vatra. Ghidat de fotografii și sfaturi de proiectare, puteți alege tipul de perdele care se vor potrivi perfect într-un anumit interior. Și întâlniți 2020 cu perdele noi, actualizați-vă apartamentul cu un decor interesant al ferestrelor, poate fi considerat un simbol al noilor începuturi, așteptărilor și întâlnirilor.

Buna alegere!

Perdele moderne pentru bucătărie – 2019 (foto)