Perdele 3D la modă: un interior unic

Perdelele foto-imprimate nu numai că arată frumos, dar adaugă și o atmosferă rafinată spațiului Perdelele cu imprimare foto nu numai că arată frumos, dar oferă și o atmosferă rafinată în spațiu Datorită materialelor textile interioare, puteți oferi camerei un stil individual, unic și confortabil. Perdelele joacă un rol important în design. Astăzi, perdelele imprimate 3D sunt la vârf de popularitate. Perdelele cu imprimare foto pot fi de diferite dimensiuni – 3 metri, 5 metri, au o structură diferită și sunt confecționate din diferite tipuri de țesături.

Perdele cu imprimare foto cu efect 3d

Livingul, decorat cu perdele foto, arată rafinat. Baia, dacă există o fereastră, va arăta unică, cu o imagine care arată suprafața mării și delfinii care se ridică deasupra ei. Pentru fierărie, puteți alege naturi volatile voluminoase sau imagini ale unor premise antice, de exemplu, italiene.

Astăzi, în etajele de tranzacționare, puteți cumpăra sau comanda orice model de perdele cu o imagine 3-d.

Perdelele 3D cu imprimare foto sunt ideale pentru zonare și creșterea spațiului. De exemplu, în bucătăria unui studio, acestea pot fi folosite pentru a evidenția o zonă de recreere.

Desenele grațioase de pe perdele creează mai multe efecte simultan: măriți vizual spațiul, decorați tematic camera și atrageți atenția asupra unei zone separate Desenele grațioase de pe perdele creează mai multe efecte simultan: măriți vizual spațiul, decorați tematic camera și atrageți atenția asupra unei zone separate

Motive pentru care oamenii aleg perdele cu efect 3D:

 • Dimineața în dormitor, a cărei fereastră este decorată cu perdele foto, va fi luminoasă și frumoasă;
 • Noutate și interior exclusivist;
 • Cu ajutorul unei fotocortine, puteți ascunde defectele vizibile – un desen tridimensional va atrage atenția și îl va lua peste tot;
 • Puteți crea o țară fabuloasă în creșă;
 • Perdelele foto vor ajuta la crearea unei stări festive;
 • Extinde eficient spațiul și „ridică” plafoanele joase.

Perdele distinctive cu modele tridimensionale prin faptul că imaginea nu este supusă distorsiunii Perdele distinctive cu modele tridimensionale prin faptul că imaginea nu este supusă distorsiunii

Imaginile de pe perdelele 3D sunt uneori atât de realiste încât provoacă o furtună de emoții în rândul oaspeților și nu emoții false care se exprimă în frică, bucurie, îndoială, încântare. Acesta este principalul avantaj al acestor produse..

Dacă peisajul nu este foarte interesant în afara ferestrei, atunci vor ascunde tristețea și vor oferi strălucire panoramei nopții Manhattan sau unei insule oceanice cu palmieri.

Cum să ai grijă de perdele 3d

Orice perdele, perdele 3D cu imprimare foto au nevoie de îngrijire. Pentru a rezista mult timp, ar trebui să știți câteva trucuri. Una dintre ele se difuzează. Această procedură trebuie efectuată cel puțin o dată pe săptămână, caz în care nu va fi nevoie să spălați perdelele în mod regulat..

În zilele cu vânt, deschideți o fereastră sau un balcon pentru a lăsa vântul să îndepărteze praful de pe perdele În zilele cu vânt, deschideți o fereastră sau un balcon pentru a lăsa vântul să îndepărteze praful de pe perdele

Stria ar trebui abordată cu o seriozitate extremă. Cel mai bine este să vă curățați perdelele 3D.

Dacă acest lucru nu este posibil, atunci trebuie să le spălați numai cu ajutorul unui program delicat. La spălarea mâinilor, perdelele 3D trebuie clătite bine, deoarece detergenții agresivi rămași pe țesătură pot reacționa cu razele ultraviolete și se pot arde. Perdelele de fier 3D cu imprimare foto trebuie să fie doar umede. Astfel, țesătura nu se va deforma și nu se va „micșora”, modelul nu va fi deteriorat.

Fotocurtane cu imagine 3D (video)

Sfaturi pentru alegere

Cu perdelele tematice, puteți sublinia exclusivitatea camerei. În același timp, este posibil să alegeți un desen pentru orice stil de design. Clasicele combinate cu mobilier italian frumos și perdele 3 d, care descriu palatul, vor face atmosfera nu numai rafinată, ci și bogată.

Ce să ia în considerare:

 • Pentru o încăpere mică din jurul perimetrului, ar trebui să achiziționați perdele 3D cu imprimare foto cu o nuanță monocromă ușoară;
 • Într-o cameră cu tavan scăzut, este recomandat să atârnați pe fereastră perdele 3D cu un model geometric vertical sau cu temă florală;
 • Desenul 3D la scară largă este ideal pentru o cameră de zi mare;
 • Parcul alei pe perdele 3 D cu imprimare foto crește și extinde spațiul camerelor mici;
 • Vederile panoramice ale peisajelor montane ajută la ridicarea vizuală a plafonului;
 • Perdelele 3D cu nuanțe de albastru și alb vor face camera mai spațioasă;
 • Perdelele 3D cu un model, care surprind continuarea camerei, arată spectaculos.

Pentru creșterea vizuală a înălțimii plafoanelor, se recomandă să optați pentru photocortine care înfățișează peisaje - desene montane, zone tropicale întinse în depărtare, bambus înalt sau un copac Pentru a crește vizual înălțimea plafoanelor, se recomandă să optați pentru fotocortoane care să prezinte peisaje – desene montane, zone tropicale care se întind în depărtare, bambus înalt sau un copac

Livingul arată frumos cu imagini ale peisajului natural, animalelor sălbatice, străzilor orașelor vechi. Este important ca perdelele să se amestece cu lumina soarelui. Și, desigur, în primul rând, ar trebui să vă concentrați asupra stilului camerei. De exemplu, pentru stilul Provence, desenul trebuie combinat cu picturile de pe pereți..

Pentru dormitor, puteți alege perdele 3-d cu imaginea unei păduri sau a unui peisaj al cerului de noapte, pe care se află planete frumoase, voluminoase, fascinante de frumusețe și putere..

Apusurile de soare arată foarte bine în dormitor. Dar, pentru această cameră, este indicat să alegeți perdele din țesătură groasă, mai ales dacă camera este situată pe partea de sud. Soluție perfectă Perdelele cu efect foto vor decora orice interior, design.

Cea mai importantă regulă atunci când alegeți perdele cu imprimare foto este echilibrul și combinația de nuanțe. Cea mai importantă regulă atunci când alegeți perdele cu imprimare foto este echilibrul și combinația de nuanțe.

Fereastra din camera copiilor, decorată cu o perdea 3D cu imaginea junglei sau a castelelor, este percepută întotdeauna de copiii cu bubuitură de către personajele de desene animate. Camerele copiilor, decorate cu perdele cu 3 d, imaginea devine un adevărat basm. Este necesar să aranjați locul de muncă al copilului, astfel încât perdelele să fie în spatele copilului. Imaginile 3D luminoase și bogate îi vor distrage pe copii atunci când își fac temele, de exemplu..

Separat, ar trebui să atingeți tema alegerii perdelelor pentru bucătărie. În primul rând, perdelele ar trebui să fie practice. Pentru o astfel de cameră, este mai bine să optați pentru desene care să inducă pofta de mâncare..

Tesatura pentru perdele 3d

Pentru a crea perdele 3D cu imprimare foto, producătorii folosesc diverse țesături. Perdelele, datorită metodei de sublimare, care sunt folosite pentru a aplica modelul, sunt inodore, vopseaua nu se spală și nu se va estompa dacă urmați regulile de funcționare.

În plus, perdelele imprimate 3D sunt ecologice. Vopsea – nu provoacă alergii, deci pot fi agățate în camera copiilor.

Pentru a crea perdele 3D cu imprimare foto, producătorii folosesc diverse țesături Pentru a crea perdele 3D cu imprimare foto, producătorii folosesc diverse țesături

Practic, perdelele 3D sunt realizate din următoarele tipuri de țesături:

 1. Atlas – o țesătură densă de mătase cu partea frontală strălucitoare și netedă. Desenele de 3 d de pe atlas arată foarte elegant și frumos. Datorită rezistenței și rezistenței țesăturii, perdelele vor rezista mult timp. Perdelele din satin 3 d cu imprimare foto sunt perfecte pentru decorarea unui living sau dormitor. O caracteristică distinctivă a acestui material este că nu se estompează sub influența soarelui. Structura lucioasă din satin va adăuga o eleganță deosebită camerei.
 2. Gabardină – o pânză care este presărată cu nervuri înclinate. Țesătura este destul de subțire, dar, în ciuda acestui fapt, este rezistentă. Țesătura este respirabilă, prin urmare este considerată ecologică. Pliată, care oferă efectul foto maxim al modelelor de 3 d. Perdelele cu efect 3 d, realizate din această țesătură, vor păstra culoarea, nu se estompează și nu sunt deosebit de capricioase de curățat.

  Gabardina este perfectă pentru imprimarea fotografiilor, iar desenele afișate pe perdele transmit toată adâncimea imaginii concepute. Se dorește scufundarea în cascada descrisă pe gabardină, într-o asemenea măsură pare naturală și naturală.

 3. Şifon realizat prin combinarea diverselor fire (bumbac, mătase, sintetic). În designul modern, perdelele de sifon 3 d cu imprimare foto ocupă una dintre pozițiile de lider. Țesătura semi-transparentă se combină bine cu imaginile 3D. Desenele sunt ușoare și casual. Aceste perdele pot fi folosite pentru a decora interiorul oricărei camere, inclusiv o grădină de iarnă sau o terasă..
 4. Organza este o țesătură subțire, rigidă, transparentă. Dacă există o vedere pitorească în afara ferestrei, atunci perdelele din organza cu o imagine 3D sunt ideale.
 5. Întrerupere are mai multe straturi. Pânzele sunt opace, deci pot fi folosite pentru decorarea unui dormitor sau a unui home theater. Datorită fibrelor de poliester, țesătura are proprietăți ignifuge.

Fotocurtane în interior (video)

Dacă doriți să transformați în mod semnificativ designul camerei, dar nu doriți să faceți o reparație globală pentru aceasta, atunci puteți agăța perdele 3 D și camera va dobândi noutate.

Perdele 3d în interior (foto)