Jaluzele cu role elegante: un accent la modă în interior

Jaluzelele „zi și noapte” vă permit să abandonați tul voluminos Jaluzelele de zi și de noapte elimină tul voluminos Jaluzelele sunt pur și simplu cea mai bună adaptare pentru ferestrele care sunt pe partea însorită. Poate chiar singurul tip de perdea de fereastră care va scăpa de soarele intruziv. Instalarea unor astfel de perdele este destul de simplă, poate fi montată cu găurire sau fără găurire. Apropo, recent, rulourile au avut o mare cerere atât pentru ferestre, cât și pentru dulapuri..

Ce sunt rulourile

Jaluzelele sunt o perdea modernă, care este o pânză dintr-o singură bucată, care este rulată într-o rolă prin anumite acțiuni. Structura este atașată la partea de sus a ferestrei. Există diferite tipuri de perdele și diferite tipuri de atașare a acestora la fereastră. De exemplu, puteți agăța o perdea dintr-o singură bucată pe fereastră sau puteți atârna o perdea mică pe fiecare dintre uși..

Diferite tipuri de rulouri au metode diferite de control și reglare. Diferite tipuri de rulouri au metode diferite de control și reglare.

Al doilea nume pentru rulouri este rulourile din stofă. Printre avantajele acestui produs, inclusiv prețul atractiv. Puteți alege să cumpărați rulouri gata făcute, le puteți comanda de la producător și apoi achiziționați separat componente pentru rulouri (dacă componentele companiei nu vi se potrivesc cu ceva).

Tipuri de rulouri de control:

 • Manual. Doar trageți de lanț pentru a activa mecanismul rolei.
 • la distanta. Acestea sunt perdele cu acționare electrică, care acționează cel mai adesea la „comanda” telecomenzii. Uneori se folosește un comutator pe perete în locul unei telecomenzi..
 • Automat. De asemenea, puteți alege astfel de perdele pentru fereastră: acestea se vor deschide și închide la un anumit moment.

Ce tipuri sunt mai bune, este greu de spus, în funcție de ghidurile care vă sunt mai confortabile. Aceasta este o chestiune de comoditate și trebuie să alegeți perdele strict în funcție de preferințe..

Jaluzele cu role în interior (video)

Jaluzele cu imprimare foto

Jaluzelele cu imprimare foto pot schimba aspectul nu numai al ferestrei, ci și al camerei în ansamblu. Este puțin probabil ca perdelele din țesătură să creeze un astfel de efect. În camera copiilor, rulourile cu imprimare foto vor arăta originale – jaluzelele frumoase vor aduce o notă specială atmosferei copilăriei.

Imprimarea foto se aplică de obicei prin tehnologia de imprimare termică. Există o altă modalitate – imprimarea UV. Aceste metode vă vor permite să aplicați literalmente orice model pe perdele. Puteți alege, de asemenea, propriul desen, dacă producătorul perdelelor este sigur că calitatea desenului este normală, se aplică pe țesătură, atunci veți primi propriile dvs. rulouri unice cu imprimare foto.

Deci, de la fereastră, datorită unor astfel de perdele, puteți vedea pădurea tropicală sau malul oceanului sau frunzele care cad. Recenziile despre acest produs sunt cele mai admirate, deoarece nu este doar o culoare sau culori strălucitoare pe fereastră, este o altă setare în cameră..

Imprimarea fotografiilor pe rulouri poate schimba dramatic vederea din fereastră Imprimarea fotografiilor pe rulouri poate schimba dramatic vederea din fereastră Interiorul elegant va fi completat de o ruletă cu un peisaj adecvat Interiorul elegant va fi completat de o ruletă cu un peisaj adecvat

Montarea mini-rolei

Separat, ar trebui spus despre instalarea perdelelor. Dacă vă este frică să nu deformați peretele sau cadrul ferestrei, instalarea se poate face fără găurire. În acest caz, trebuie să alegeți modele de perdele cu bandă adezivă..

Cum se instalează obloane din țesătură cu bandă adezivă:

 • Fixați atașamentul pe suport;
 • Unde se va lipi cortina, trebuie să degresați zona;
 • Încălziți banda cu un uscător de păr, îndepărtați folia de protecție și lipiți-o de cadru, apăsând banda pe toată lungimea cu mâinile;
 • Ei bine, atunci intră în joc instrucțiunile, care sunt incluse în kit.

Instrucțiunile ajută la realizarea instalării pe o bandă, în funcție de tipul de construcție, va fi fie foarte simplă, fie puțin mai complicată (depinde și de modul de funcționare a ghidurilor).

Instalarea fără găurire este bună, deoarece nu stricați peretele sau cadrul. Și fără găurire, totul merge mult mai repede.

Cum să alegeți rulourile potrivite

Alegerea începe cu citirea sau ascultarea recenziilor. Recenziile reale vă pot risipi îndoielile. Cineva din exterior ar putea să-i placă cu adevărat rulourilor – al căror confort în fotografie este fără îndoială, dar în practică acestea pot părea incomode. Prin urmare, recenziile prietenilor și recenziile pe Internet nu vor fi inutile..

Atunci când alegeți rulouri cu imprimare sau imprimare foto, este important să alegeți desenul sau peisajul potrivit, deoarece va trebui să îl contemplați mai mult de un an Atunci când alegeți rulouri cu imprimare sau imprimare foto, este important să alegeți desenul sau peisajul potrivit, deoarece va trebui să îl contemplați mai mult de un an

Momentul următor. Care sunt cele mai bune perdele? Desigur, un producător-marcă în majoritatea cazurilor este o afacere. De exemplu, delfa, chiar și cel mai pretențios cumpărător poate alege perdele în catalogul lor. Perdelele Delfa sunt întotdeauna o țesătură bună, densă, culori interesante, dimensiuni standard. Puteți cumpăra perdele delfa nu numai pentru fereastră, ci și pentru ușă.

Designerii Delfa folosesc cea mai interesantă imprimare în proiectarea de perdele, culori profunde, la modă. Ghidurile și alte componente din delfa sunt, de asemenea, de foarte bună calitate. Acest lucru este important, deoarece perdelele ieftine păcătuiesc adesea prin faptul că ghidajele se rup repede și nu știți cum să le remediați corect..

Acest lucru nu înseamnă că nu există delfa mai bun, ci se concentrează pe o calitate similară și pe aceleași culori strălucitoare..

Următorul pas este dimensiunea perdelelor..

Dimensiunile acestor perdele se găsesc pentru fiecare fereastră. Dimensiunile acestor perdele se găsesc pentru fiecare fereastră.

Cortina Standarde:

 • Lungime – 1600mm, 1750mm, 2200mm;
 • Lățime – de la 300 mm la 1400 mm.

După cum s-a menționat mai sus, lățimea depinde de ceea ce este mai bine pentru dvs. – să închideți întreaga fereastră cu o pânză solidă sau să lăsați lățimea cercevelei să fie lățimea fiecărui rulou. Ambele sunt corecte. Dacă căutați perdele pe ușă, atât lungimea cât și lățimea ar trebui să fie adecvate.

Jaluzele “zi-noapte” (video)

Cum se alege culoarea rulourilor

Dacă lățimea, lungimea, țesătura – toate acestea sunt selectate suficient de repede, atunci culoarea și modelul îl fac pe cumpărător să sufere. Este greu de spus ce culori sunt mai bune.

Dar câteva sfaturi vă pot ajuta să alegeți culoarea ideală:

 • În bucătărie ar trebui să existe întotdeauna multă lumină – prin urmare, culoarea deschisă a perdelelor este de preferat aici;
 • Dacă pereții din cameră sunt simpli, culoarea perdelelor poate fi mai strălucitoare sau modelul colorat de pe perdele va pune corect accentele;
 • Culoarea mobilierului și a țesăturii perdelelor pot fi în aceeași schemă de culori (același lucru se aplică perdelelor destinate ușii);
 • Perdelele și chiar ghidajele pot fi vopsite și vopsite cu propriile mâini, totuși, cu un roșu special, cât mai inofensiv posibil.

Rulourile din țesătură din dormitor pot avea culori închise, adânci, saturate. Perdelele pentru ușă pot fi în armonie cu o culoare care nu este cea mai utilizată în interior, cu un fel de detaliu.

Jaluzele: reguli de selecție (video)

Când alegeți rulouri pentru fereastră sau ușă, asigurați-vă că toate ghidajele sunt intacte, astfel încât instrucțiunile să fie incluse. Întrebați agentul de vânzări dacă perdelele pot fi vopsite. Și, desigur, lățimea-lungimea, trebuie să aflați mai întâi dimensiunile.

Ai o alegere bună!

Design rulouri (foto)