Interior cu perdele de in

Perdelele din materiale naturale formează nu numai un aspect armonios al interiorului, dar sunt și cheia creării unui spațiu de locuit confortabil și ecologic. Perdelele din materiale naturale nu numai că formează un aspect armonios al interiorului, dar sunt și cheia creării unui spațiu de locuit confortabil și ecologic. Țesătura de in din interior nu a câștigat încă o popularitate mare. Dar în zadar. Perdelele artificiale și alte textile nu pot fi comparate cu materialele naturale..

Perdelele de in vor da: un interior neobișnuit

Perdelele de in, prin natura lor, pot fi doar în nuanțe deschise. Prin urmare, adăugarea de culori luminoase la interior folosind material de in nu va funcționa. Toată frumusețea inului rezidă în tonuri de lumină naturale, care arată organic în camere de orice schemă de culori.

Broderia pe țesătură va adăuga o originalitate și o poftă deosebite perdelelor. Cu un model sau o aplicație, materialul cortinei și interiorul în sine sunt transformate.

Pentru a adăuga exclusivitate și frumusețe perdelelor de in, puteți utiliza un decor ușor sub formă de dantelă sau broderie mică. Dantela albă pe țesătură va adăuga mai multă ușurință și aerisire perdelelor, iar combinația lor cu tul alb va conferi camerei prospețime și curățenie..

Atunci când alegeți perdelele de in, este important să respectați regula de bază: ușurința și simplitatea materialului sunt principalele cerințe ale lenjeriei Atunci când alegeți perdelele de in, este important să respectați regula de bază: ușurința și simplitatea materialului sunt principalele cerințe ale lenjeriei

Prin urmare, pentru a adăuga note de eleganță și frumusețe, trebuie să respectați următoarele reguli:

 1. Decorul puternic sub formă de mărgele, broderii și alte elemente va conferi interiorului un gust prost;
 2. A nu se utiliza în combinație cu pelete;
 3. Țesătura trebuie să fie bine călcată;
 4. Materialul aspru nu va accentua grația și luxul.

Lenjeria se potrivește numai cu țesături și produse naturale, cum ar fi bumbacul Lenjeria se potrivește numai cu țesături și produse naturale, cum ar fi bumbacul

Pentru a păstra frumusețea curată și durabilitatea perdelelor de in, materialul trebuie îngrijit corespunzător. Spălarea inului trebuie efectuată într-un mod delicat, cu agenți de curățare speciali și fără utilizarea filării. Dacă pe perdele apare murdărie într-un anumit loc, atunci întreaga țesătură este spălată. Lenjeria umedă este mai ușor de călcat. Lenjeria, datorită proprietăților sale de respingere a murdăriei, nu va fi dificil de curățat. Prin urmare, perdelele de in sunt foarte relevante în bucătărie..

Perdele de in în bucătărie: practic și frumusețe

Perdelele de lenjerie din bucătărie subliniază nu numai căldura din interior, ci și bunul gust al gazdei. Lenjeria pentru bucătărie este cel mai preferat material. Mai mult, țesătura de in poate fi utilizată nu numai pentru finisarea deschiderii unei ferestre, ci și în viața de zi cu zi. Pentru a oferi bucătăriei o atmosferă specială și a sublinia naturalețea, o soluție excelentă vor fi produse de lenjerie suplimentară – prosoape și șorțuri în zona de lucru și perne, cuverturi de pat, diverse huse și șervețele – în zona de luat masa..

Lenjeria se potrivește bine cu mobilierul de bucătărie, mai ales dacă este din lemn natural.

Culorile simple pastelate ale perdelelor de in se vor potrivi diferitelor culori ale pereților și mobilierului. Dacă doriți, puteți adăuga puțin decor țesăturii pentru a spori gradul de frumusețe și grație. La urma urmei, proprietarii își petrec cea mai mare parte a timpului în bucătărie atunci când mănâncă sau invitați, gătind. Și este atât de important, intrând în bucătărie, să te bucuri de obiectele din jur..

Lenjeria este un material foarte practic, care se va potrivi perfect în interiorul bucătăriei și va fi ușor de curățat. Lenjeria este un material foarte practic, care se va potrivi perfect în interiorul bucătăriei și va fi ușor de curățat.

Pentru a face designul bucătăriei elegant și interesant, trebuie să utilizați următoarele recomandări:

 • Perdelele nu trebuie să se amestece cu culoarea peretelui;
 • Schema de culori a perdelelor trebuie repetată în decorul bucătăriei;
 • Culorile perdelelor fără marcaj vor strica doar vederea ferestrei și a camerei în ansamblu..

Lungimea perdelelor de bucătărie din lenjerie este aleasă în funcție de preferințele și dorințele proprietarilor. Cel mai bine este să vă gândiți la caracterul practic al perdelelor cu mult timp în avans, deoarece nu ar trebui să interfereze cu deschiderea ferestrei în niciun moment, dar în același timp ar trebui să servească drept bună protecție împotriva razelor solare și a ochilor curioși ai trecătorilor seara.

Atunci când efectuați acțiuni atât de frecvente, este recomandabil să optați pentru o țesătură practică de in care nu s-a încrețit dintr-o atingere ușoară și a fost rezistentă la murdărie..

Din ce în ce mai mult, puteți găsi perdele romane de in. O astfel de alegere a gospodinelor se datorează caracterului practic..

Jaluzelele romane sunt ușor de asamblat rapid, dacă este necesar sau, dimpotrivă, pentru a închide deschiderea ferestrei cu ele, nu interferează cu munca în bucătărie, nu se tem de apă Jaluzelele romane sunt ușor de asamblat rapid dacă este necesar sau, dimpotrivă, pentru a închide deschiderea ferestrei cu ele, nu interferează cu munca în bucătărie, nu se tem de apă

O gamă largă de țesături vă va permite să alegeți cea mai bună opțiune pentru perdelele de bucătărie în combinație cu stilul interiorului. Și pentru femeile adevărate cu ac, cusutul perdelelor de in cu propriile mâini nu va fi dificil..

Perdele de lenjerie în interior (video)

Lenjerie pentru perdele: o alegere specială

Lenjeria este un material natural care conferă interiorului ușurință, curățenie, confort, frumusețe. Se pot spune multe despre avantajele produselor de lenjerie..

Pentru adevărații cunoscători ai gustului ridicat și a naturii ecologice, țesătura de in pentru perdele va fi un material excelent pentru decorarea ferestrelor. Perdelele din in se disting nu numai prin rafinament și practicitate, ci vor aduce o persoană cât mai aproape de natură și vor oferi camerei confort și prospețime..

Care sunt avantajele țesăturii naturale? Principalele avantaje ale inului includ:

 1. Fiabilitate și rezistență la procesele externe;
 2. Ușor de utilizat și de întreținut;
 3. Respectarea mediului;
 4. Sensibilitate scăzută la radiații și, în unele cazuri, o absoarbe;
 5. Sursa de dezinfectare a aerului interior;
 6. Nu se murdărește și nu se uzează;
 7. Serviți ca un decor excelent pentru ferestre.

Datorită durabilității sale, rezistenței la lumina soarelui și proprietăților de respingere a murdăriei, perdelele de in vor rezista foarte mult timp. Datorită durabilității sale, rezistenței la lumina soarelui și proprietăților de respingere a murdăriei, perdelele de in vor rezista foarte mult timp.

Printre avantajele de mai sus, există și dezavantaje minore. Lenjeria nu este susceptibilă de netezire și, datorită naturalității sale după spălare, materialul se poate „micșora”. În plus, este dificil să îndepărtați petele de pe perdelele de in. materialul nu acceptă spălări intensive și detergenți. Pentru a vă ușura munca în îngrijirea perdelelor de in și pentru a reduce deficiențele acestora, ar trebui să călcați într-o direcție specială și pe țesături umede..

Perdele de lenjerie moderne DIY

Este minunat când gazda, având un bun gust și experiență, poate coase în mod independent perdele de lenjerie pentru bucătărie și accesorii suplimentare. Toată lumea poate cumpăra perdele gata făcute, dar un decor de bucătărie creat de propriile mâini va aduce originalitate și unicitate interiorului, iar costurile financiare pentru designul individual vor scădea de mai multe ori. Principalul lucru nu este să vă înșelați cu dimensiunea perdelelor și să faceți treaba eficient..

Nuanțele romane pot fi cusute pe cont propriu, după ce ați studiat în avans caracteristicile produsului Nuanțele romane pot fi cusute pe cont propriu, după ce ați studiat în avans caracteristicile produsului

Pentru a coase jaluzele romane de in, veți avea nevoie de următoarele materiale:

 • Țesătură de in de dimensiunea necesară;
 • Nuiele destinate materialelor de cântărire;
 • Ochele, al căror număr depinde de dimensiunea ferestrei și de pliurile viitoare;
 • Benzi din silicon;
 • Cabluri de ridicare;
 • Zăvor pentru fixarea perdelelor la înălțimea dorită;
 • Fire pentru a se potrivi cu țesătura de in.

În primul rând, trebuie să coaseți țesătura din lateral și să faceți pliuri uniforme pe părțile superioare și inferioare pentru a introduce greutăți. Mai mult, pânza este împărțită vizual în pliuri egale. Pentru un aspect atractiv al jaluzelelor romane, dimensiunea pliului nu trebuie să depășească 30 cm. Începutul primului rând este ochiul, care trebuie poziționat în centru. Următorul pas este fixarea lor într-un anumit mod – primele elemente de fixare sunt plasate în mijloc, iar următoarele două de-a lungul marginilor. Cu munca potrivită, ar trebui să obțineți un produs în trei rânduri identice. Apoi, cablurile de ridicare sunt filetate prin elementele de fixare deja fabricate anterior și fixate în partea de jos cu un agent de cântărire. Fixarea cablurilor trebuie să fie cât mai strânsă posibil. Apoi, cablurile rămase sunt instalate prin partea superioară și filetate prin dispozitivul de fixare. Pliant cu atenție perdelele, benzile din silicon sunt așezate pe partea seamănă pe fiecare secțiune de pliere. Perdele de lenjerie romană DIY gata!

Perdele de lenjerie în interior (video)

Lenjeria obișnuită poate fi decorată cu broderii, tricoturi, împletituri din dantelă și alt decor. Și o astfel de frumusețe în bucătărie le va oferi proprietarilor și oaspeților o dispoziție emoțională minunată, confort și confort..

Perdele de in din interior (foto)