Panou de Anul Nou fabulos: 100 de idei originale

Panoul volumetric de Anul Nou va completa ikebana mult mai bine decât un poster banal Un panou volumetric de Anul Nou va completa ikebana mult mai bine decât un poster banal. Nici o clasă magistrală nu este folosită atât de adulți, cât și de copii pentru a face o compoziție cu adevărat incredibilă de Anul Nou. Și poți întâlni 2018 cu decorațiuni de perete de casă. Aceasta poate fi o meserie pe pânză, unde lucrurile care nu sunt cele mai familiare în creativitate sunt folosite ca material principal. Puteți atârna colaje elegante pe perete, un panou din plastilină, un panou care prezintă o Fecioară a Zăpezii sau Moș Crăciun sau poate un simbol al anului 2018.

Totul depinde de imaginația ta, de ce materiale nu sunt folosite pentru meșteșuguri – cereale, nasturi, paiete, puzzle-uri vechi etc..

Panoul de Anul Nou pentru grădiniță

Adesea, părinții trebuie să muncească din greu și să facă ceva cu propriile mâini pentru copiii lor. Acestea sunt aceleași lucrări decorative pentru grădiniță, ca și pentru panou, apoi fiecare a treia clasă de master este dedicată lor.

Sau poate lucrați chiar dumneavoastră într-o grădiniță și vă confruntați cu sarcina de a face frumoase compoziții de perete? Apoi scutură-ți mustața!

Panoul de paste de Anul Nou

De ce din paste – da, pentru că pastele sunt remarcabil de vechi în figuri, frumos vopsite, lipite și din paste, deoarece puteți face orice dintr-un constructor.

Un panou pentru noul an din paste poate fi astfel:

 • Panou Snow Maiden. Nu este necesar ca întreaga Snow Maiden să fie făcută din paste, puteți tăia haina de blană cu macaros sau o pălărie. Grăsile pot fi făcute din paste sau dintr-o sanie în care plimbă Snow Maiden. Sau Snow Maiden va fi cu două împletituri de paste.
 • Panou de Crăciun DIY. Panoul de Crăciun este dedicat temei sărbătorii strălucitoare a Crăciunului – acesta este un molid, steaua Betleemului și, desigur, îngerii. Dacă panoul este destinat copiilor, atunci tot ceea ce este descris ar trebui să fie de înțeles pentru copii. Îngeri de hârtie volumetrică, o stea din hârtie texturată lucioasă, grămezi de zăpadă din tampoane de bumbac. Copiii înșiși pot face un panou pentru Crăciun din paste – figuri simple de îngeri sunt făcute din diferite tipuri de paste.

Macaros poate fi folosit ca element central sau pentru decorarea auxiliară (de exemplu, rame) Macaros poate fi folosit ca element central sau pentru decorarea auxiliară (de exemplu, rame)

Desigur, acest lucru nu este totul, dar cel mai simplu în care puteți folosi macaroons sunt fulgii de zăpadă. Pentru cei mai mici copii, este o sarcină fezabilă – să facă un panou simplu cu propriile mâini, unde fulgii de zăpadă mari din paste vopsite etalează pe o pânză simplă.

Panoul de conuri de Anul Nou

Un panou conic este o muncă mai dificilă, deoarece nu este foarte ușor să lucrați cu conuri. Apropo, puteți face alb ca zăpada din conuri de pin simple și toate acestea cu ajutorul albei simple. Ei bine, deja astfel de conuri albe – oriunde nu le folosești.

Conurile pentru panouri necesită o anumită prelucrare înainte de utilizare. Pentru a preveni deformarea panoului la schimbarea temperaturii, conurile trebuie coborâte timp de 30 de secunde într-o soluție caldă de adeziv înainte de a începe lucrul. Conurile pentru panouri necesită o anumită prelucrare înainte de utilizare. Pentru a preveni deformarea panoului la schimbarea temperaturii, conurile trebuie coborâte timp de 30 de secunde într-o soluție caldă de adeziv înainte de a începe lucrul.

Panouri florale și colaje pentru Anul Nou din conuri:

 • Herringbone. Compoziția poate fi mare – Moș Crăciun, nepoata sa, animale. Nu este necesar să faceți totul, de la conuri, va fi suficient să așezați vârfurile conurilor vopsite în verde cu o osă.
 • Compoziție fantezie. Pentru a face acest lucru, trebuie să urmăriți o clasă magistrală în care sunt folosite simultan o mulțime de materiale naturale, unde numai conul compoziției, dominantul, este așezat din conuri.
 • Minimalism. Și acesta este așa-numitul panou gol de conuri. Având în vedere că un astfel de minimalism în decor este relevant astăzi, merită să luați o notă a subiectului. Mai mult, este atât de simplu: atârnați sau fixați benzi cu conuri într-un cadru gol vopsit în partea de sus. Se pare că umflăturile sunt în interiorul cadrului, chiar pe perete.

Și puteți face aceeași maimuță din conuri, simbolul anului 2018..

Panoul de furci de unică folosință de Anul Nou

Și aceasta este o modalitate bună de a face un fulg de zăpadă cu modele mari..

Când faceți un panou de furci de Anul Nou cu preșcolari mai mici, respectați măsurile de siguranță, nu lăsați copilul nesupravegheat la locul de muncă Când faceți un panou de furci de Anul Nou cu preșcolari mai mici, respectați măsurile de siguranță, nu lăsați copilul nesupravegheat la locul de muncă

Clasa magistrală va fi simplă:

 • În centrul compoziției există un cerc dens în care vor fi atașate grinzi de la furcile de unică folosință;
 • Acest cerc este decorat, înfășurat în beteală, capetele furcilor de unică folosință sunt fixate pe el cu adeziv fierbinte;
 • Partea largă a furcilor este, de asemenea, închisă într-un cerc cu beteală.

Se pare că furcile sunt marginile fulgului de zăpadă. Pe de altă parte, dacă decorați mai mult o astfel de compoziție, veți obține o coroană de Anul Nou din furculițele de unică folosință. În centrul unui astfel de cerc, poate fi descris Moș Crăciun sau numărul 2018.

Panou pentru Anul Nou în tehnica de scrapbooking (video MK)

Panoul de Anul Nou de tampoane de bumbac

Copiilor le place să facă diverse lucruri din tampoane de bumbac. Puteți începe cu o aplicație simplă și puteți termina cu un panou frumos..

Satul de seară arată minunat din discuri și doar din vată. Se pare că se folosesc doar două culori: vată albă și culoare de fundal închisă. Satul de seară arată minunat din discuri și doar din vată. Se pare că se folosesc doar două culori: vată albă și culoare de fundal închisă.

Mai mult, din tampoanele de bumbac, puteți așeza figuri cu contururi rotunde sau puteți folosi bumbacul în sine. De exemplu, este clar cum să faci un om de zăpadă sau un iepure din discuri, aceleași drifturi. Ei bine, fundalul poate fi din vată în sine..

Panoul de Anul Nou din plastilină

Un panou din plastilină poate fi o adevărată operă de artă. Și pentru 2018 acest material este relevant.

Panourile din plastilină pot fi realizate folosind diverse tehnici: desen, modelare, ștanțare Panourile din plastilină pot fi realizate folosind diverse tehnici: desen, modelare, ștanțare

Puteți face din plastilină:

 • Panouri Moș Crăciun faceți-o singur. Moș Crăciun este centrul compoziției, dar o cunună de molid din plastilină sau fulgi de zăpadă din plastilină îl pot înconjura. Pomul de Crăciun și Moș Crăciun sunt un complot familiar, dar Moș Crăciun și maimuța sunt deja ceva interesant. De asemenea, puteți face un panou volumetric din plastilină, unde numerele pot fi volumetrice (2018) sau câteva detalii ale panoului – același Moș Crăciun sau elemente individuale ale ținutei sale. Sau poate folosi bomboane adevărate în geantă?
 • Panou pentru copii cu propriile mâini. Faceți-vă propriul master class, unde un basm întreg de Anul Nou va fi sculptat din plastilină. Rugați copiii să adauge ceva la complotul acestui basm, poate o stea mică sau o pasăre, lăsați-l pe copil să o facă singur cu ajutorul vostru.

Și puteți face și panouri interesante pe fereastră..

Calendarul panoului pentru 2018 shabby chic (video)

Panoul de Anul Nou de pe fereastră

De obicei, sub astfel de cuvinte, sunt acceptate de obicei compoziții de complot pe fereastră, unde se joacă un basm întreg de Anul Nou. Aici Moș Crăciun se plimbă într-o sanie, aici sunt oameni de zăpadă amuzanți care se zbat, iar bradul este tot sub zăpadă.

Puteți decora fereastra cu fulgi de zăpadă tăiați manual din hârtie sau o întreagă compoziție de Anul Nou Puteți decora fereastra cu fulgi de zăpadă tăiați manual din hârtie sau o întreagă compoziție de Anul Nou

Cum să lipiți un astfel de panou pe fereastră:

 • Înarmează-te cu o perie obișnuită și săpun lichid, poți pur și simplu să ungi detaliile de pe spate cu săpun și lipici pe fereastră;
 • Există un alt mod interesant, în care laptele este folosit în loc de lipici;
 • Opțional – pastă de amidon;
 • Dacă toate celelalte nu reușesc, va trebui să utilizați bandă îngustă.

Și fulgii de zăpadă înșiși și alte figuri de Anul Nou pot fi tipărite pe o imprimantă descărcând un eșantion de pe Internet și apoi decupate cu un cuțit clerical.

Panoul de Anul Nou pe ușă (video master class)

Panoul pentru Anul Nou 2018 fă-o singur

Panourile cu imagini retro sunt considerate a fi interesante și una dintre cele mai populare. Din nou, le puteți descărca pe Internet și apoi tăiați fragmentele necesare. Acolo puteți lua și fundaluri care poartă numele „fundaluri pentru decupaj”.

Puteți face colaje de panouri în care simbolurile și poveștile din trecut sunt împletite, combinând comploturi, personaje, modele. Astfel de colaje folosind tehnica decoupage pot fi realizate și de începători, principalul lucru aici fiind acuratețea și lăcuirea la o grosime finală a panoului.

Decupajul cu șervețele pe tema Anului Nou și a sărbătorilor de Crăciun este atât simplu, cât și neobișnuit de frumos Decupajul cu șervețele pe tema Anului Nou și a sărbătorilor de Crăciun este atât simplu, cât și neobișnuit de frumos

Panoul „Fanteziile de Anul Nou”

Fantezia de Anul Nou este o compoziție în care există mai multă creativitate decât tehnică. Aceasta este doar aceeași combinație de tehnici.

Exemple de astfel de lucrări:

 • Batik + decor cu margele și strasuri;
 • Decupaj + broderie (broderia poate încadra lucrarea);
 • Applique + patchwork;
 • Aplicație + quilling;
 • Decupaj + pictura cu vopsele acrilice.

Ei bine, eroii unor astfel de lucrări pot fi Moș Crăciun și zânele de Anul Nou, îngerii și copiii din cărțile poștale pre-revoluționare. Se amestecă, se potrivește, se decorează – un apetit creativ vine și cu mâncarea.

Panoul de Anul Nou dintr-un disc de vinil (video master class)

Dacă Anul Nou este chiar după colț și doriți ceva neobișnuit în decorul casei dvs. și o serie realizată manual, acesta poate fi un panou festiv. Dacă se face de înaltă calitate, atunci mulți ani în ajunul sărbătorii vă va încânta, umplând casa cu frumusețe artificială.

Noroc!

Panoul de Anul Nou (fotografia ideii)