Mesés újévi panel: 100 eredeti ötlet

Az újévi volumetrikus panel sokkal jobban kiegészíti az ikebanát, mint egy banális plakát Egy újévi volumetrikus panel sokkal jobban kiegészíti az ikebanát, mint egy banális plakát. Egy mesterkurzust sem fogadnak el felnőttek és gyerekek, hogy valóban hihetetlen újévi kompozíciót készítsenek. 2018 -at pedig házi faldíszekkel ismerheti meg. Ez lehet egy vászonra készült mesterség, ahol a kreativitásban nem a legismertebb dolgokat használják fő anyagként. Elegáns kollázsokat akaszthat fel a falra, gyurmalapot, Hóleányt vagy Mikulást ábrázoló panelt, esetleg 2018 szimbólumát.

Minden a képzeletétől függ, milyen anyagokat nem használnak kézműves munkához – gabonafélék, gombok, flitterek, régi rejtvények stb..

Újévi panel óvodába

A szülőknek gyakran keményen kell dolgozniuk, és valamit saját kezükkel kell tenniük gyermekeikért. Ugyanazok a díszítő munkák az óvodában, mint a panel, akkor minden harmadik mesterkurzust nekik szentelnek.

Vagy talán maga is óvodában dolgozik, és azzal a feladattal kell szembenéznie, hogy gyönyörű falfestményeket készítsen? Aztán rázza a bajuszára!

Újévi tészta panel

Miért a tésztából – igen, mivel a macaronokat feltűnően figurává öregítik, gyönyörűen festik, ragasztják, és tésztából, mint egy konstruktőrből, bármit elkészíthet.

Az újévi tésztapanel ilyen lehet:

 • Panel Snow Maiden. Nem szükséges, hogy az egész Snow Maiden tésztából készüljön, a bundát makaróval vagy kalapkal vághatja le. A hófúvások tésztából, vagy szánból készülhetnek, amelyben a Snow Maiden lovagol. Vagy a Snow Maiden két tésztafonással lesz.
 • DIY karácsonyi panel. A karácsonyi táblát a karácsony fényes ünnepének témája szenteli – ez egy lucfenyő, a betlehemi csillag és természetesen az angyalok. Ha a panel gyerekeknek szól, akkor minden ábrázoltnak érthetőnek kell lennie a gyerekek számára. Térfogatú papírangyalok, fényes textúrájú papírból készült csillag, pamutpárnákból készült hófúvások. A gyerekek maguk készíthetnek panelt karácsonyra tésztából – az angyalok egyszerű figurái különböző tésztákból készülnek.

A makarók központi elemként vagy kiegészítő dekorációként (például keretek) használhatók A makarók központi elemként vagy kiegészítő dekorációként (például keretek) használhatók

Természetesen ez nem minden, de a legegyszerűbb, ahol macaroonokat használhat, a hópelyhek. A legkisebb gyermekek számára ez megvalósítható feladat – egy egyszerű panelt készíteni saját kezűleg, ahol a festett tésztából származó nagy hópelyhek sima vásznon pompáznak.

Újévi kúppanel

A kúpos panel nehezebb feladat, mivel a kúpokkal nem túl könnyű dolgozni. Egyébként egyszerű fenyőtobozokból hófehéret is készíthet, és mindezt egyszerű fehérség segítségével. Nos, már ilyen fehér kúpok – bárhol nem használja.

A panelek kúpjai használat előtt bizonyos feldolgozást igényelnek. Annak érdekében, hogy a panel ne deformálódjon a hőmérséklet változásakor, a munka megkezdése előtt a kúpokat 30 másodpercig le kell engedni meleg ragasztóoldatban. A panelek kúpjai használat előtt bizonyos feldolgozást igényelnek. Annak érdekében, hogy a panel ne deformálódjon a hőmérséklet változásakor, a munka megkezdése előtt a kúpokat 30 másodpercig le kell engedni meleg ragasztóoldatban.

Virágüzleti panelek és kollázsok újévi kúpokból:

 • Halszálka. A kompozíció nagy lehet – Mikulás, unokája, állatok. Nem kell mindent a kúpokból csinálni, elegendő a halványcsonttal zöldre festett kúpok tetejét lefektetni.
 • Fantasy kompozíció. Ehhez meg kell néznie egy mesterkurzust, ahol sok természetes anyagot használnak egyszerre, ahol csak a kompozíció középpontja, a domináns kerül ki a kúpokból.
 • Minimalizmus. És ez az úgynevezett üres kúppanel. Tekintettel arra, hogy az ilyen minimalizmus a dekorációban ma releváns, érdemes megjegyezni a témát. Ezenkívül ilyen egyszerű: akassza fel vagy rögzítse a kúpokkal ellátott szalagokat egy festett üreges keretben a tetején. Kiderül, hogy a dudorok a keretben vannak, közvetlenül a falon.

És ugyanezt a majmot is elkészítheti a kúpokból, a 2018 -as szimbólumból..

Újévi panel egyszer használatos villákkal

És ez egy jó módszer egy nagy mintás hópehely készítésére..

Amikor újévi villás panelt készít fiatalabb óvodásokkal, tartsa be a biztonsági óvintézkedéseket, ne hagyja felügyelet nélkül a gyermeket a munkahelyén Amikor újévi villás panelt készít fiatalabb óvodásokkal, tartsa be a biztonsági óvintézkedéseket, ne hagyja felügyelet nélkül a gyermeket a munkahelyén

A mesterkurzus egyszerű lesz:

 • A kompozíció közepén egy sűrű kör található, ahol az eldobható villák gerendáit rögzítik;
 • Ezt a kört díszítik, talmira csomagolják, az eldobható villák végeit forró ragasztóval rögzítik hozzá;
 • A villák széles részét is körbezárják talmi.

Kiderül, hogy a villák a hópehely szélei. Másrészt, ha többet díszít egy ilyen kompozíciót, újévi koszorút kap az eldobható villákból. Egy ilyen kör közepén a Mikulás ábrázolható, vagy a 2018 -as szám.

Panel az új évre scrapbooking technikában (MK videó)

Újévi panel pamut párnákból

A gyerekek szeretnek különféle dolgokat csinálni pamutpárnákból. Kezdheti egy egyszerű alkalmazással, és befejezheti egy gyönyörű panellel..

Az esti falu korongokból és csak vattából is jól néz ki. Kiderült, hogy csak két színt használnak: fehér vattát és sötét háttérszínt. Az esti falu korongokból és csak vattából is jól néz ki. Kiderült, hogy csak két színt használnak: fehér vattát és sötét háttérszínt.

Ezenkívül a pamutpárnákból kör alakú figurákat helyezhet el, vagy használhatja magát a pamutot. Például világos, hogyan lehet hóembert vagy nyulat készíteni korongokból, ugyanazok a sodródások. Nos, a háttér maga vatta lehet..

Újévi panel gyurmából

A gyurma panel igazi műalkotás lehet. És 2018 -ra ez az anyag releváns.

A gyurma panelek különféle technikákkal készülhetnek: rajzolás, modellezés, dombornyomás A gyurma panelek különféle technikákkal készülhetnek: rajzolás, modellezés, dombornyomás

Gyurmából készíthet:

 • Panelek Mikulás csináld magad. A Mikulás a kompozíció központja, de gyurmából készült lucfenyő koszorú, vagy gyurmából készült hópelyhek vehetik körül. A halszálka és a Mikulás mindenki számára ismerős történet, de a Mikulás és egy majom máris valami érdekes. Készíthet gyurmából egy volumetrikus panelt is, ahol a számok volumetrikusak lehetnek (2018), vagy a panel egyes részleteit – ugyanazt a Mikulást vagy az öltözékének egyes elemeit. Vagy használjon igazi édességet a táskájában?
 • Panel gyerekeknek saját kezűleg. Készítse el saját mesterkurzusát, ahol egy egész újévi mese lesz gyurmából faragva. Kérje meg a gyerekeket, hogy tegyenek hozzá valamit a mese cselekményéhez, esetleg egy kis csillagot vagy egy madarat, csak hagyják, hogy a gyerek maga tegye meg a segítségével.

És érdekes paneleket is készíthet az ablakon..

Panelnaptár a 2018 -as kopott sikkre (videó)

Újévi panel az ablakon

Általában ilyen szavak alatt általában elfogadják az ablakon lévő cselekménykompozíciókat, ahol egy egész újévi mesét játszanak. Itt a Mikulás szánon lovagol, itt vicces hóemberek tréfálkoznak, és a karácsonyfa a hó alatt van.

Díszítheti az ablakot papírból kézzel vágott hópelyhekkel vagy egy egész újévi kompozícióval Díszítheti az ablakot papírból kézzel vágott hópelyhekkel vagy egy egész újévi kompozícióval

Hogyan ragaszthat egy ilyen panelt az ablakhoz:

 • Fegyverezze fel magát egy közönséges ecsettel és folyékony szappannal, egyszerűen kenje be a hátul lévő részeket szappannal és ragasztóval az ablakon;
 • Van egy másik érdekes módszer is, amikor ragasztó helyett tejet használnak;
 • Opcióként – keményítő paszta;
 • Ha minden más nem sikerül, keskeny szalagot kell használnia.

És maguk a hópelyhek és más újévi figurák nyomtathatók nyomtatóra, ha letöltenek egy mintát az internetről, majd kivágják egy irodai késsel.

Újévi panel az ajtón (videó mesterkurzus)

Panel a 2018 -as újévhez csináld magad

A retro képekkel ellátott paneleket érdekesnek és az egyik legnépszerűbbnek tartják. Ismét letöltheti őket az internetről, majd kivághatja a szükséges töredékeket. Ott olyan háttereket is készíthet, amelyek “háttérképek a dekupázshoz” néven szerepelnek.

Készíthet panel kollázsokat, ahol a múlt szimbólumai és történetei fonódnak össze, ötvözve a cselekményeket, karaktereket, mintákat. Az ilyen kollázsokat decoupage technikával kezdők is készíthetik, itt a lényeg a pontosság és a panel egy végső vastagságára való lakkozás.

Az újév és a karácsonyi ünnepek témájú szalvétákkal való dekupázs egyszerű és szokatlanul szép Az újév és a karácsonyi ünnepek témájú szalvétákkal való dekupázs egyszerű és szokatlanul szép

Panel “Újévi fantáziák”

Az újévi fantázia olyan kompozíció, amelyben több kreativitás van, mint technika. Ez a technika ugyanaz a kombinációja.

Példák az ilyen munkákra:

 • Batik + dekoráció gyöngyökkel és strasszokkal;
 • Decoupage + hímzés (a hímzés keretbe foglalhatja a munkát);
 • Rátét + patchwork;
 • Alkalmazás + quilling;
 • Decoupage + festés akril festékekkel.

Nos, az ilyen művek hősei lehetnek a Mikulás, az újévi tündérek, az angyalok és a gyerekek a forradalom előtti képeslapokból. Keverjük össze, illesszük össze, díszítsük – kreatív étvágy jár az evéssel is.

Újévi tábla vinil lemezről (videó mesterkurzus)

Ha az új év a sarkon van, és valami szokatlant szeretne otthonának dekorációjában, és egy kézzel készített sorozatban, akkor ez ünnepi panel lehet. Ha kiváló minőségben történik, akkor az ünnep előestéjén sok éven át örömet okoz Önnek, és ember alkotta szépséggel tölti meg a házat.

Sok szerencsét!

Újévi panel (fotó az ötletről)