DIY kávébab panel: lépésről lépésre

A kávé nemcsak nagyszerű ital, hanem jó is. Feltűnő példa erre egy kávébabból készült panel. A kávé nemcsak nagyszerű ital, hanem jó is. Feltűnő példa erre a kávébab panel.A kávé a világ legdivatosabb itala, amely páratlan aromával, gazdag színnel és sok hasznos anyaggal rendelkezik. A kávébabot széles körben használják a kozmetológiában, az orvostudományban, és újabban tökéletesen kiegészítik a lakóterek belsejét. A kézművesség, a festmények, a cselekmények, a dekorációk és természetesen egy panel, amely tökéletesen kiegészíti az építészeti stílust, és kombinálható belső tárgyakkal és bútorokkal, kávéból készül..

Hogyan készítsünk egy kávébab panelt saját kezűleg

A kávébab panelt saját kezűleg készíteni meglehetősen egyszerű, szükség van egy kis fantáziára, kreativitásra, szabadidőre, és kész lesz egy csodálatos panel. Mire van szüksége egy kávészemhez? A választott parcellától függően be kell venni egy bizonyos mennyiségű, kívánt árnyalatú kávébabot, ragasztót, egy alapot, amelyre a babot és a panel díszítő elemeit ragasztják. Lehet gomb, kavics, növény, széna, gyógynövény, fahéj. A dióhéj jól illik egy panelhez kávé mellé.

A kávébabpanelen végzett munka elején előzetes megjegyzéseket kell tennie, amelyek alapján a babot ragasztani fogják, hogy a rajz vagy a rajz egyenletes és gyönyörű legyen..

Kávébabból és szaténszalagból eredeti dekorációt hozhat létre a belső térben Kávébabból és szaténszalagból eredeti dekorációt hozhat létre a belső térben

Gyönyörű napraforgókat készíthet kávébabból, alapdarabból, ragasztóból és sárga szaténszalagból. Ehhez a napraforgó közepét körben körvonalazzuk a munkadarabon, a szaténszalagokat háromszögre vágjuk, és a széleket tűzzel leöntjük. Ezután a napraforgó köre mentén előkészített szaténszalag -darabokat ragasztanak, és a kör közepét megtöltik kávébabbal. Ha napraforgót kell készíteni a száron, akkor a szárakat a rendelkezésre álló eszközökből hozzák létre: fűzők, kötelek, karton stb., Ragasztóval ragasztva a munkadarabhoz is. Amikor a panel készen áll, bekeretezheti vagy kirajzolhatja a kontúrokat segédanyagokkal: széna, fű, fahéj stb. A kávébabból készült panel készen áll, díszítheti a belső teret.

Macska panel létrehozása kávébabból

Annak érdekében, hogy egy macska panelt készítsen a kávébabból, elő kell készítenie az összes eszközt és anyagot.

Szükségünk van:

  • Vászon vagy alap, amelyen a macskákat ábrázolják;
  • 2 sablon sablon macskákkal, amelyeket saját maga vághat ki papírból;
  • Kávébab, lehetőleg több tónusú, árnyék létrehozásához, és néhány világos kávébab a macskaszem hatásához;
  • Ragasztó vagy szilikon dobozban, rögzítő ragasztó használható;
  • Dekor elemek: fahéj, széna, mű pillangók stb..

Annak érdekében, hogy a termék valósághűbbnek tűnjön, lakkozni kell. Annak érdekében, hogy a termék valósághűbbnek tűnjön, lakkozni kell.

Ha minden eszköz készen áll, elkezdheti. Vázolja fel egy vásznon a macskák sziluettjét egyszerű ceruzával vagy szappannal (az alapanyagtól függően), és nagyjából terítse ki a kávébabot, a széle körül sötét árnyalatokat, a testrészekhez világos árnyalatokat választva: a farok. Monokromatikus kávébab használata esetén a panel sziluettje lesz. A szemcsék hozzávetőleges elhelyezése után a vászon területére ragaszthatja a szemeket az alapra. Ehhez ragasztót veszünk és csepegtetünk minden szemcsére, majd szilárdan az alaphoz nyomjuk. Tudnia kell, hogy a ragasztót közvetlenül a kávébabra kell felhordani, nem lehet az alapra felvinni, különben a rajz nem ragad. Miután a macskák készen állnak, a világos szemcséket függőlegesen kell ragasztani a szemkörnyékbe. Ezt követően a szemek lakkozhatók vagy festhetők, és díszítő elemek adhatók hozzá: virágok, pillangók, fahéjrudak stb..

Panel “Kávéscsésze”: csináld magad

Ehhez a panelhez vászonra (alapra), ragasztóra, kávébabra, őrölt kávéra, díszítő elemekre, műanyag palack nyakára is szüksége lesz. Ez a panel terjedelmes lesz.

Ez a panel további elemekkel díszíthető. Ez a panel további elemekkel díszíthető.

A munka az elemek alapra helyezésével kezdődik, a jegyzetek egyszerű ceruzával készülnek.

Ezután kezdődik a munka maga a csészén, ehhez a palack nyakát felére kell vágni, a felső részét pedig egy hónap alakúra kell vágni, réseket hagyva az oldalakon, ez lesz a pohár.

Ragassza fel a kívánt hangú kávébabot a csészére, és ragasztja a csészét résekkel a munkadarabhoz. A csésze alja lapos, a munkadarabon van. A csészéből kiáramló aroma létrehozásához őrölt kávét kell venni, és a munkadarabra kell helyezni, miután ezt a helyet ragasztóval megkente. Kap egy természetes csészét aromás kávéval. Ezt követően a panelt dekoratív elemekkel díszítik: fű, virágok, kandírozott gyümölcsök stb. Egy ilyen kávépanel sikeresen díszíti a konyha belsejét, a folyosót és még a nappalit is, csodálatos ajándékként szolgálhat az ünnephez.

Hogyan készítsünk “Kávéscsésze” panelt (videó)

Hogyan készítsünk egy panelt kávéból és babból

Annak érdekében, hogy érdekes paneleket és tájképeket hozzon létre a panelen, a kávébabot babbal kombinálva használják. Hogyan készítsünk egy panelt kávéból és babból?

Nem szükséges kávét használni a kompozíció fő anyagaként: kiváló megoldás az lenne, ha babot használnánk a jövő panel hátteréül Nem szükséges kávét használni a kompozíció fő anyagaként: kiváló megoldás az lenne, ha babot használnánk a jövő panel hátteréül

Ehhez szintén a panel alapján felvázolják a hozzávetőleges jeleket, és elkezdik rakni a babot. A bab szolgál háttérként, fő színként, a kávébab pedig árnyalatot, vonalakat és éleket hoz létre. A bab és a kávé segítségével létrehozhat egy gyönyörű női sziluettet egy alakról, egy arcról, két fél szívét, gyönyörű virágokat ábrázolhat, macskák sziluettjeit két színben készítheti, egy macska sziluettje lehet kávébabból , a második pedig babból.

Képek és panelek kávébabból

A kávészemekből festmények és panelek készítésének mesterkurzusa meglehetősen hasonló algoritmusokat tartalmaz.

Ehhez szüksége lesz:

  • Üres (szövet, karton, műanyag stb.);
  • Ragasztó, olló, szoros hurokkötél, cérna, tű;
  • Kávébab;
  • Díszítő elemek: gyöngyök, gombok, kövek, gyógynövények, fűszerek stb .;
  • Részletek a panelek és festmények keretezéséhez: botok, gyufák, hüvelyek stb..

A kompozíció kialakításának megkönnyítése érdekében ajánlott egy kis vázlatot alkalmazni a munkadarabra egy egyszerű ceruzával. A kompozíció kialakításának megkönnyítése érdekében ajánlott egy kis vázlatot alkalmazni a munkadarabra egy egyszerű ceruzával.

A munkadarabot sík felületre kell helyezni, és rögzíteni kell, hogy ne mozogjon. Szükség szerint igazítsa és vágja le a munkadarab széleit. Fektesse ki a kívánt kávészemeket, és jelölje széleit ceruzával vagy szappannal. Nyissa ki a ragasztót úgy, hogy egy csepp ragasztót visz fel minden kávébabra, vigye fel a munkadarabra, és erősen nyomja meg. Hagyja 10 másodpercig, és kezdje el ragasztani a következő szemcséket. Amikor a cselekmény készen áll, be kell kereteznie a munkát az előkészített anyagokból, ragasztania kell az elemeket ragasztóval, és egy hurkot kell készítenie a munka belsejéből, hogy felakassza a falra. Az utolsó elem a munka díszítése díszítő elemekkel. A munka befejezése után hagyja vízszintes helyzetben 20-30 percig, majd akassza fel egy bizonyos helyre, vagy ajándékozza meg.

Hogyan készítsünk panelt kávébabból (videó bemutató)

Az ilyen munka költsége kevesebb lesz, mint a kész munka vásárlása a boltból. A kávébabból készült munka hosszú ideig tárolható, ha nincsenek mechanikai sérülései.

Csináld magad panelt kávébabból (fotó)