A “Monkey” panelt saját kezűleg készítjük: mesterkurzus

Gyermekeivel elkészítheti a Gyermekeivel elkészítheti a “Majom” panelt, maga a folyamat nagyon szórakoztató és kreatív. Különösen minden embert virágok, bizarr növények, cserjék és fák gyümölcsei, valamint egyedi őszi levelek és egyebek vesznek körül. Szinte minden lépésnél vannak egyszerű természetes anyagok, amelyek egyszerűen felhasználhatók a ház díszítésére, vagy eredeti kézművesség létrehozására a lakberendezéshez. Például hihetetlen sokféle lombozat, fű, virág és még kövek is vannak, ami azt jelenti, hogy egy vászon létrehozása ilyen anyagból igazán szórakoztató folyamat lesz..

Ha megismerteti a gyermeket a természetes anyagokkal való munkával, bemutathatja neki a világot, annak legszebb oldalát, és így tanulja meg, hogy olyan ember legyen, aki értékeli a bolygó minden teremtményét és a bolygón való jelenlétének fontosságát..

Mi a célja a panelek létrehozásának

Nagyon gyakran kúpokat, tűket, diót, héjat, gesztenyét, makkot, tököt és cukkinit, valamint sok más anyagot használnak a kézművességben, csak a fantázia és a türelem alkalmazása szükséges.

Azok, akik saját otthonuk díszítését tervezik, először is gondoljanak arra, hogy milyen célból kerül be a házba, és milyen termékekre kell figyelni..

Minden panelnek, pontosabban a panel létrehozásához használt anyagnak megvan a maga különleges célja, ami miatt érdemes választani..

Mutasson egy kis fantáziát és találékonyságot egy ilyen csodálatos panel elkészítéséhez, amely díszíti a szobáját. Mutasson egy kis fantáziát és találékonyságot egy ilyen csodálatos panel elkészítéséhez, amely díszíti a szobáját.

Például kerámiából, csempéből, fából és bármilyen más természetes anyagból készült paneleket választanak a konyhába és az étkezőbe. A cselekményre vonatkozóan nincs külön szabály, mivel teljesen más is lehet. Vannak, akik szívesebben néznek csendéleteket, míg mások szeretik a kávé összetételét, és a választás csak a saját kívánságaik szerint történik..

Mely panelek milyen helyiségekhez:

 1. A nappalikhoz általában exkluzív paneleket vagy poliptikumokat választanak. Az ilyen festményeken elsősorban az absztrakciókat, a tájképeket és a szoba stílusát kiegészítő témákat részesítik előnyben. A panel kiválasztásakor nemcsak a kívánságait, hanem a szoba méretét is figyelembe kell vennie, mivel a nagy festmények nem alkalmasak kis helyiségekbe, mint ahogy egy miniatűr terméket egyszerűen nem lehet észrevenni a széles és magas falon.
 2. A hálószoba díszítéséhez csendesebb paneleket kell választania, például tengeri stílusban. Az alvás és a pihenés fokozása érdekében használhat absztrakt kompozíciókat, textíliából vagy természetes anyagokból készült paneleket. Most már elég gyakori, hogy olyan háttérvilágítású panelt találunk, amely egyszerre lesz éjszakai fény és kép..
 3. A gyermekszobák díszítésére elsősorban rajzfilmfigurákat ábrázoló festményeket használnak, de néhány szülő inkább az óvoda belsejét díszíti saját kezű panelek segítségével. Készíthetők gyurmából, tésztából, szövetből, gabonafélékből és akár természetes anyagokból is..

Sok kreatív ember remekműveket készít a Sok kreatív ember remekműveket készít a “Majom” panelről, egyszerűen lehetetlen levenni a szemét róluk

És egy ilyen folyamat előnyös lesz a gyermek dekorációjában és örömében, mivel saját kezével tudja létrehozni első remekművét..

“Majom” panel (videó)

Hogyan készítsünk panelt egy majommal saját kezűleg

Sok szülőnek néha felmerül egy olyan kérdése, hogy – mit tegyen gyermekével egy ideig előnyökkel. Nem rossz lehetőség lenne olyan tevékenység, mint egy majompanel létrehozása saját kezével. Gyakorlatilag nincs nehézség egy ilyen ügyben, és a kép készítéséhez szükséges anyagokat nem kell megvenni, mivel elég csak összegyűjteni őket az erdőben vagy a ház mögött, ahol egy liget van.

Egy majommal rendelkező panelhez főzni kell:

 • Vastag karton;
 • Sárga papír;
 • Magvak;
 • Nyírfakéreg;
 • Gesztenye;
 • Gesztenye héj;

Manapság nagyon népszerű a panelek szövetből való készítése. Bizonyára mindenkinek vannak otthon a felesleges szövetdarabok maradványai. Manapság nagyon népszerű a panelek szövetből való készítése. Bizonyára mindenkinek vannak otthon a felesleges szövetdarabok maradványai.

 • Fenyőpikkelyek;
 • Gyöngyök;
 • A szálak vörösek és barnák;
 • PVA ragasztó;
 • Keret.

A sárga papírt kartonra ragasztják, és a magokat pálmafa törzsének kialakítására használják, és jobb, ha könnyű magokat választanak, például cukkiniből vagy sárgabarackból. A pálmafa levelei lesznek a páfrány, amely a törzs tetejéhez van rögzítve. A narancssárga virágok banánt utánoznak az ágakon. Két gesztenyét ragasztóval rögzítenek, és meg kell várni, amíg teljesen megszáradnak. Rájuk kell rögzíteni a majom füleit, amelyek a kúp mérlegéből készültek. A gyöngyök a szemek, a száj pedig cérnával van kiképezve.

A test számára érdemes előre elkészített gesztenyehéjat venni, de a lábak görögdinnye magvak.

Lófarok formájában sötét szálat kell rögzíteni a testhez. Minden részletet összegyűjtenek a pálmafa törzsén, és a panelt keretbe helyezik.

A minimálisan eltöltött idő tetszeni fog mindenkinek, aki figyel rá.

Majompanel természetes anyagból: 2. lehetőség

A természetes anyagból készült majompanel a legegyszerűbb dekorációs lehetőség, mivel az ilyen típusú mesterségek nagyon egyszerűek és könnyűek, de ugyanakkor látványosak. A panelhez négy sűrű ágat kell találnia, amelyeket szó szerint lehet venni gyalogosan. Attól függően, hogy az év melyik időszakában készül a panel, kiválaszthat bizonyos alkatrészeket. Például ősszel sokkal több anyagot gyűjthet, mivel hatalmas mennyiségű száraz lombozat, virágok, ágak és még lehullott gyümölcsök is vannak körülötte. Ha képzeletet alkalmaz, akkor szó szerint néhány elemből olyan remekművet készíthet, amely a legemlékezetesebb pillanat lesz a szülő és a gyermek számára..

A A “Majom” panelt természetes anyagokból készítheti, amelyek bőségesek a környéken

A természetes anyagok összetétele évekig örülhet, ha mindent gondosan rögzítenek, vagy egy hasonló termékek kiállításának tulajdonává válhat, amelyet szinte minden városban rendeznek..

A saját kezű panelekhez készíthet keretet az előzőleg kiválasztott négy ágból, szálakat húzhat rájuk, és rajtuk lesz a jövőbeli rajz.

Egy ilyen szellős panel majommal minden bizonnyal képes lenyűgözni minden embert, még akkor is, ha nem ismeri a művészetet..

A majmokkal ellátott légpanelekhez négy pálca mellett egy zsineghez hasonló vastag cérna szükséges. Nem kell a legegyenletesebb botokat keresni, mivel a legtermészetesebb uszadékfa sokkal érdekesebb és természetesebb lesz. Az anyag lehet csavart, egyenetlen vagy akár csomós. Az egymással összekapcsolt pálcákra szálak vásznát feszítenek, és ez teljesen kaotikusan megtehető. A legérdekesebb ebben a munkában a panel elfoglaltsága, amelyre lombozatot, ágakat és kúpokat adhat. E természetes anyag között gesztenyegyöngyökből és gyurmából készült kis majmot kell elhelyezni.

Panelek természetes anyagokból (videó)

Érdemes megjegyezni, hogy a természetes anyagok festményekre való megjelenítése a legjobb logikus gondolkodás egy gyermek számára, ezért nem szabad megfosztani őt egy ilyen lehetőségtől és élvezettől..

Panel majom csináld magad (fotó)