Σερβίρετε το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς: 6 βήματα για τις διακοπές στο τραπέζι σας

Το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς είναι η ίδια η ενσάρκωση των διακοπών. Μετά από όλα, μετά από αυτόν συνοψίζουμε τα αποτελέσματα του περασμένου έτους, κάνουμε ευχές για ένα νέο, μοιραζόμαστε δώρα, χαμόγελα και χαρά με αγαπημένα πρόσωπα. Και κάθε χρόνο αναζητούμε νέες ιδέες, έτσι ώστε το τραπέζι μας όχι μόνο να εκπλήσσει τη φαντασία με πιάτα, αλλά και να σερβίρεται κομψά. Μετά από όλα, σε ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι, οι διακοπές γίνονται πραγματικά διακοπές και οι φωτογραφίες από τη γιορτή αποδεικνύονται πολύ χρωματιστές.

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πώς να μετατρέψετε τις διακοπές σας σε ένα πραγματικό παραμύθι με τη βοήθεια του τραπεζιού της Πρωτοχρονιάς! Η οδηγία μας αποτελείται από 6 βήματα, περιέχει χρήσιμες πρακτικές συμβουλές και πολλές φωτογραφίες..

Βήμα 1. Αποφασίστε για το χρώμα της διακόσμησης του τραπεζιού

Στο άρθρο Διακόσμηση κουζίνας της Πρωτοχρονιάς, μιλήσαμε ήδη για το γεγονός ότι τις περισσότερες φορές το κυρίαρχο χρώμα στην κουζίνα της Πρωτοχρονιάς είναι το κόκκινο. Ταιριάζει με λευκά, γκρι, ασημί και χρυσά χρώματα, και φυσικά, ένα άλλο χρώμα της Πρωτοχρονιάς μπορεί να παίξει ένα αξιόλογο ζευγάρι για αυτό – πράσινο. Ρίξτε μια ματιά πώς μεταμορφώνεται το τραπέζι με αυτό το συνδυασμό χρωμάτων! Ωστόσο, φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο χρώμα ως κύριο θέμα του τραπέζι της Πρωτοχρονιάς, γιατί το καθένα έχει τη δική του ξεχωριστή Πρωτοχρονιά και Πρωτοχρονιάτικη γεύση. Επιλέξαμε για εσάς παραδείγματα καλύτερης εξυπηρέτησης όχι μόνο στο παραδοσιακό κόκκινο-λευκό-πράσινο σχέδιο, αλλά και σε άλλους ενδιαφέροντες συνδυασμούς χρωμάτων..

Ρύθμιση κόκκινου τραπεζιού για το νέο έτος

Ρύθμιση κόκκινου τραπεζιού για το νέο έτος

  • χρυσό τραπέζι στρώνει το νέο έτος
  • ασυνήθιστο στρώσιμο τραπεζιού το νέο έτος
  • ασυνήθιστο στρώσιμο τραπεζιού το νέο έτος
  • Πρωτοχρονιάτικο τραπέζι

Βήμα 2. Απλώστε το τραπεζομάντιλο

Ανάλογα με την ιδέα του εορτασμού του νέου έτους, το τραπεζομάντιλο μπορεί να είναι κομψό και με σχέδια, ή απλό και μονόχρωμο – όλα είναι στα χέρια σας! Σας συμβουλεύουμε να βασιστείτε στο σχήμα και το υλικό του τραπεζιού – για παράδειγμα, ένας λινό δρομέας θα φαίνεται όμορφος σε ένα ορθογώνιο ξύλινο τραπέζι. Εάν έχετε ένα στρογγυλό τραπέζι, τότε δώστε προσοχή σε τραπεζομάντιλα με σχέδια ή κεντήματα στην άκρη. Επιπλέον, το τραπεζομάντιλο μπορεί να έχει μια ασυνήθιστη εκτύπωση που μπορεί να συνδυαστεί με τη διακόσμηση στο τραπέζι – ρίξτε μια ματιά στο τραπεζομάντιλο με ελάφια και πώς παίζεται η ιδέα του δάσους σε πιάτα και αναμνηστικά στο τραπέζι. Δεν πρέπει να το εγκαταλείψετε εντελώς, γιατί ακόμη και ένα απλό λευκό τραπεζομάντηλο θα δημιουργήσει μια γιορτινή Πρωτοχρονιάτικη διάθεση εάν υπάρχουν κατάλληλες διακοσμήσεις στο τραπέζι.

  • Πρωτοχρονιάτικο τραπεζομάντηλο
  • Πρωτοχρονιάτικο τραπεζομάντηλο

Βήμα 3. Διακοσμήστε το τραπέζι

Η διακόσμηση ενός τραπεζιού της Πρωτοχρονιάς μπορεί να είναι μια ζωντανή αντανάκλαση της ιδέας της γιορτής. Τι είναι για εσάς το νέο έτος; Οι πιο φωτεινές διακοπές του χρόνου, πότε πρέπει να λάμπουν και να λάμπουν όλα; Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία, θα σας αρέσει η διακόσμηση του πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού με ιριδίζοντα έλατα και ασημένια κηροπήγια. Or μήπως η Πρωτοχρονιά είναι από τις λίγες μέρες που μπορείτε να περάσετε χρόνο με αγαπημένα πρόσωπα και τίποτα δεν πρέπει να σας αποσπά από την επικοινωνία μαζί τους; Σε αυτή την περίπτωση, θα είστε ικανοποιημένοι με τα μέτρια όρθια διακοσμητικά έλατα στο τραπέζι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που δεν μπορείτε να κάνετε χωρίς να διακοσμήσετε το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς είναι τα κεριά. Μπορούν να προσθέσουν ενθουσιασμό, ή, αντίθετα, την αίσθηση ενός παραμυθιού, εάν τα φανάρια χρησιμεύουν ως κηροπήγιο και τα κλαδιά ερυθρελάτης βρίσκονται δίπλα του. Μην ξεχνάτε την τέφρα του βουνού ή του βουνού – αυτά τα έντονα κόκκινα μούρα μπορούν να διακοσμηθούν όμορφα με οτιδήποτε. Εάν έχετε άφθονη χριστουγεννιάτικες μπάλες, τότε μπορείτε να γεμίσετε βάζα με αυτά ή να φτιάξετε αυτοσχέδια κηροπήγια από ποτήρια όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

Πρωτοχρονιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Συμβουλή: Το νέο έτος είναι οικογενειακές διακοπές. Επομένως, όλη η οικογένεια και κυρίως τα παιδιά πρέπει να συμμετέχουν στην προετοιμασία για τον εορτασμό της. Με μικρούς βοηθούς, κόψτε νιφάδες χιονιού ή χάρτινα αστέρια και κρεμάστε τα όχι μόνο σε όλο το σπίτι, αλλά επίσης απλώστε τα σε ένα τραπεζομάντιλο σε αντίθεση χρώματος.

χαρτί που κόβει νιφάδες χιονιού

Βήμα 4. Διακοσμήστε τις καρέκλες

Η προετοιμασία του τραπεζιού της Πρωτοχρονιάς δεν περιορίζεται μόνο σε ένα τραπέζι, γιατί πρέπει ακόμα να «προσγειωθούμε» κάπου. Και στη διακόσμηση των καρεκλών, σίγουρα υπάρχει χώρος για να περιφέρονται φαντασιώσεις! Τα παιδιά σίγουρα θα ενθουσιαστούν με τα χριστουγεννιάτικα καπέλα στο πίσω μέρος της καρέκλας και τα ελάφια πίσω τους.!

καρέκλες διακόσμησης για το νέο έτος

Και μας αρέσει πολύ όταν οι κώνοι χρησιμοποιούνται στη διακόσμηση καρεκλών, δένοντάς τους σε ένα τόξο.

χτυπήματα σε κορδέλες ντεκόρ καρέκλες νέο έτος

Τα τόξα, παρεμπιπτόντως, μπορεί να έχουν ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών, επειδή ταιριάζουν σε κάθε πλάτη. Μια καρέκλα με μαλακή πλάτη μπορεί να τυλιχτεί σε ένα κομψό πανί και να μαχαιρωθεί με μια μεγάλη καρφίτσα.

Διακόσμηση καρεκλών με κορδέλες για το νέο έτος

Συμβουλή: Για να μην πέσουν οι ταινίες, κολλήστε ταινία διπλής όψης στη ραφή.

Πολλοί άνθρωποι τοποθετούν χριστουγεννιάτικα μίνι στεφάνια στο πίσω μέρος της καρέκλας..

Διακόσμηση καρεκλών για το νέο έτος

Ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία, πόσες επιλογές μπορεί να υπάρχουν για τη διακόσμηση των καρεκλών της Πρωτοχρονιάς! Θα δείξουμε πολλούς άλλους τρόπους για να διακοσμήσετε τις καρέκλες σε άλλο άρθρο..

Βήμα 5. Σερβίρετε τα πιάτα

Το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε τα πιάτα. Η διακόσμηση του τραπέζι της Πρωτοχρονιάς συνεπάγεται παραδοσιακά θέματα της Πρωτοχρονιάς: ερυθρελάτη, χιονισμένα τοπία, κόκκινα-πράσινα κλουβιά, κατοίκους των δασών και όλα όσα σχετίζονται με το νέο έτος. Πιάτα με τέτοιες ιστορίες μπορείτε να βρείτε σήμερα σε οποιοδήποτε μεγάλο κατάστημα υλικού..

Πιάτα για το νέο έτος

Συμβουλές:

  • Εάν δεν έχετε σχέδια να αγοράσετε νέα πιάτα μόνο για μία ημέρα το χρόνο, τότε υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διακοσμήσετε το καθημερινό σας. Φτιάχνοντας ένα μικρό στένσιλ με τα χέρια σας και χρησιμοποιώντας έναν μόνιμο δείκτη για το χρωματισμό, μπορείτε να πάρετε ένα όμορφο γιορτινό πιάτο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό και με κύκλους! Θυμηθείτε ότι το πιάτο πρέπει στη συνέχεια να “ψηθεί” στο φούρνο για μισή ώρα.

ζωγραφίζοντας πιάτα για το νέο έτος με τα χέρια σας

  • Λοιπόν, αν το σχέδιο δεν είναι το δυνατό σας σημείο, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε τον απλό τρόπο και να κανονίσετε κλωνάρια δεντρολίβανου, όμορφες χριστουγεννιάτικες μπάλες ή γλυκά σε πιάτα. Για παράδειγμα, στα πιο συνηθισμένα πιάτα, τα γλυκά μπαστούνια της Πρωτοχρονιάς διπλωμένα σε μια “καρδιά” θα φαίνονται υπέροχα. Ένας άλλος πρωτότυπος τρόπος είναι να διπλώσετε τα πιάτα με τη μορφή χιονάνθρωπου..

διακοσμητικό σερβίτσιο για το νέο έτος

Βήμα 6. Εξυπηρετήστε τις συσκευές

Με τα πιάτα τακτοποιημένα, αλλά τι γίνεται με το σερβίρισμα μαχαιροπίρουνα; Συμφωνείτε, θέλετε κάτι πιο κομψό από τις χαρτοπετσέτες διπλωμένες “διαμάντι”; Πώς σας αρέσει η ρύθμιση των συσκευών της Πρωτοχρονιάς στην παρακάτω φωτογραφία; Οι μουσικοί και εκείνοι για τους οποίους η Πρωτοχρονιά είναι πάντα ο “Καρυοθραύστης” θα λατρέψουν τη θήκη από μουσικές νότες. Η προετοιμασία του τραπεζιού της Πρωτοχρονιάς δεν μπορεί να γίνει χωρίς κάλτσα, η οποία συνήθως προορίζεται για δώρα – είτε πλέκετε μόνοι σας τέτοια καλύμματα είτε αγοράζετε έτοιμα, θα φαίνεται γοητευτικό! Τι γίνεται με τα μίνι γάντια; Για ένα χριστουγεννιάτικο θέμα σε ρουστίκ στιλ, είναι εύκολο να γίνουν λινά και δαντελένια καλύμματα. Το χρωματιστό χαρτόνι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξει χαριτωμένα καλύμματα μίνι ρούχων.

μαχαιροπίρουνα για το νέο έτος

Προτροπή: Εάν δεν απομένει χρόνος για να αγοράσετε ή να φτιάξετε διακοσμητικά για μαχαιροπίρουνα, η πιο απλή επιλογή θα σας βοηθήσει – αυτά είναι μαχαιροπίρουνα τυλιγμένα με μια σερβιέτα μιας χρήσης και δεμένα με σπάγκο ή απλά μια κορδέλα χρωμάτων της Πρωτοχρονιάς..

Μαχαιροπίρουνα για το νέο έτος

Ελπίζουμε ότι με τις απλές συμβουλές και τις πολύχρωμες φωτογραφίες μας, το σερβίρισμα θα γίνει για εσάς το πιο ευχάριστο μέρος της προετοιμασίας για τις πιο πολυαναμενόμενες και αγαπημένες διακοπές και οι αγαπημένοι σας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα είναι ευχαριστημένοι όχι μόνο με νόστιμα πιάτα, αλλά επίσης με το περιβάλλον τους. Το νέο έτος είναι πάντα μια εποχή ελπίδας και προσδοκίας για ένα θαύμα, γι ‘αυτό σας ευχόμαστε μια ολόκληρη χιονόπτωση θαυμάτων το επόμενο έτος, διασκεδαστικές, ειλικρινείς διακοπές και υπέροχες διακοπές.!