Επισκέπτεται ένα αστέρι: το εσωτερικό του νέου διαμερίσματος του Αντρέι Μαλάχοφ

Ένα νέο διαμέρισμα διακόσια μέτρων με θέα στη Νικολίνα Γκόρα δεν είναι ο κύριος τόπος κατοικίας του Αντρέι Μαλάχοφ. Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής έζησε για πολλά χρόνια σε ευρύχωρα διαμερίσματα στην Ostozhenka, καθώς και στο διαμέρισμα της συζύγου του, εκδότη Natalia Shuleva. Όπως ήταν προηγουμένως γνωστό, ως οπαδοί του γάμου επισκεπτών, οι celebrities δεν ζούσαν μαζί..

Ωστόσο, το 2017, ο πρωτότοκος γεννήθηκε στους συζύγους και, τολμούμε να υποθέσουμε, είναι για αυτόν τον λόγο που το 2018 ο Andrei Malakhov άνοιξε τις πόρτες του νέου διαμερίσματός του με δύο επίπεδα. Ας δούμε τι φωλιά έκανε ο διάσημος σόουμαν για τον εαυτό του.

μαλάχοφ

Ο Αντρέι εμπιστεύτηκε την εσωτερική διακόσμηση στους σχεδιαστές Stepan Bugaev και Ekaterina Oleinikova. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η συνεργασία προέκυψε απροσδόκητα και για τα δύο μέρη. Ο Stepan Bugaev λέει ότι κάποια στιγμή άρχισε να διασταυρώνεται με τον Malakhov σε δημοπρασίες τέχνης και κάποτε έκανε ένα μοιραίο βήμα – συναντήθηκε και προσέφερε τις υπηρεσίες του. Αποδείχθηκε ότι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής έψαχνε μόνο έναν σχεδιαστή και μετά από λίγο πρόσφερε στον Στεπάν δουλειά σε ένα νέο αντικείμενο..

Το σαλόνι του Μαλαχόφ

Πρώτα απ ‘όλα, ο Andrei Malakhov, ένας μεγάλος γνώστης της σύγχρονης τέχνης, έδειξε στους σχεδιαστές τη συλλογή αντικειμένων τέχνης και έθεσε το καθήκον να προσθέσει τα καλύτερα κομμάτια στο μελλοντικό εσωτερικό. Ως αποτέλεσμα, αποφασίστηκε να διακοσμηθεί σε σκανδιναβικό στιλ με πληθώρα γκρι αποχρώσεων και φυσικό ξύλο. Όπως σχεδιάστηκε από τους σχεδιαστές, ένα τέτοιο ουδέτερο υπόβαθρο θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να εστιάσετε την προσοχή στους πίνακες. Παρεμπιπτόντως, στη συλλογή του Andrey μπορείτε να βρείτε έργα τόσο νέων καλλιτεχνών όσο και αναγνωρισμένων ιδιοφυΐων, για παράδειγμα, Damien Hirst, Andy Warhol, Takashi Murakami, Erwin Wurm και Aidan Salakhova.

Σαλόνι Malakhov

Τα περισσότερα από τα αντικείμενα τέχνης μεταφέρθηκαν στο νέο διαμέρισμα από το παλιό διαμέρισμα στην Ostozhenka

Η ιδέα σκανδιναβικού στιλ αποδείχθηκε επιτυχής. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, η επίπλωση του διαμερίσματος του θυμίζει την παιδική του ηλικία στο Βορρά, στα σύνορα με τη Φινλανδία. Ο τηλεοπτικός παρουσιαστής ένιωσε την επιρροή της γειτονικής χώρας όταν, στη σοβιετική εποχή, αντάλλαξε μανιτάρια και μούρα που συγκομίστηκαν με φινλανδικά πράγματα..

τραπεζαρία Malakhov

Ο Stepan περιγράφει την έννοια του εσωτερικού που προκύπτει ως “μια ντάκα σε ένα πολυώροφο κτίριο”, επειδή τα παράθυρα του διαμερίσματος προσφέρουν υπέροχη θέα στο δάσος. Παρεμπιπτόντως, αυτός ο παράγοντας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιλογή ακινήτων. Το γεγονός είναι ότι ο Αντρέι δεν ήθελε να ζήσει σε εξοχικό σπίτι και ταυτόχρονα ονειρευόταν ένα μέρος όπου θα μπορούσε να κάνει ένα διάλειμμα από τη φασαρία της πόλης μόνος του, με τον εαυτό του, με την οικογένεια ή τους φίλους του..

τραπεζαρία Malakhov

Έχοντας αποφασίσει για την κατεύθυνση του εσωτερικού σχεδιασμού, οι σχεδιαστές ανέλαβαν εποικοδομητικά καθήκοντα, δηλαδή το σχεδιασμό των σκαλοπατιών. Το ερώτημα ήταν πού είναι καλύτερο να το τοποθετήσετε σε ένα διώροφο τσιμεντένιο κουτί. Ως αποτέλεσμα, επιλέξαμε το μακρινό μέρος του διαμερίσματος και όχι το διάδρομο, για να το ξεφορτώσουμε και να μην το κάνουμε πολύ πεζοπορικό.

αίθουσα

Τεμάχιο της αίθουσας στον δεύτερο όροφο

Επίσης, για να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της ευρυχωρίας και της ευελιξίας, η Stepan και η Ekaterina αποφάσισαν να μην χωρίσουν τον χώρο των διακόσια μέτρων σε μεγάλο αριθμό δωματίων. Ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές εκπλήρωσαν τις κύριες επιθυμίες του ιδιοκτήτη: ένα μεγάλο καμαρίνι, πολύ χώρο για βιβλία, πίνακες ζωγραφικής και άλλα αντικείμενα τέχνης, καθώς και ιδανικές συνθήκες για τη δεξίωση των επισκεπτών και τη διοργάνωση πάρτι στο σπίτι..

Η ντουλάπα του Malakhov

Γκαρνταρόμπα στο κυρίως υπνοδωμάτιο

Το υπνοδωμάτιο του Μαλάχοφ

Το υπνοδωμάτιο του Μαλάχοφ

κρεβατοκάμαρα Malakhov

Τεμάχιο του εσωτερικού του υπνοδωματίου επισκεπτών

Το μπάνιο του Μαλάχοφ

μπάνιο στο διαμέρισμα του Malakhov

Τεμάχιο μπάνιου

Δείτε επίσης:

Η κύρια προφορά δημιουργήθηκε στο σαλόνι – μια γωνιά με μια μαύρη τοιχογραφία από τον Valery Chtak. Τα δικά του έργα έχουν διακοσμήσει θεματικά τους τοίχους στην αίθουσα: ο ένας τοίχος ήταν διακοσμημένος με τηλεοράσεις σχεδιασμένες στο πνεύμα της τέχνης του δρόμου και ο άλλος – μια αφίσα με τις λέξεις “Αφήστε τους να μιλήσουν”..

σαλόνι του Andrey Malakhov

σαλόνι του Andrey Malakhov

Αυτό το κόκκινο αυτοκίνητο είναι στην πραγματικότητα ένα ψυγείο Smeg.

Μια σημαντική θέση στο εσωτερικό καταλαμβάνει επίσης το έργο ενός άλλου καλλιτέχνη Anton Olschwang – μια εικόνα ενός σταυρόλεξ που αποτελείται από ανύπαρκτες λέξεις. Αυτό το αστείο σταυρόλεξο θυμίζει επίσης τον Αντρέι για την παιδική ηλικία, δηλαδή για τις διακοπές με τη γιαγιά του, όταν του άρεσε να λύνει σταυρόλεξα από το περιοδικό “Crocodile”.

Η κουζίνα του Μαλάχοφ

Η κουζίνα του Μαλάχοφ

Η τραπεζαρία-σαλόνι είναι το αγαπημένο μέρος του ιδιοκτήτη. Εδώ συναντιέται με φίλους ή χαλαρώνει με τη γυναίκα του ενώ βλέπει τηλεόραση (δείτε παρακάτω βίντεο).

Ο Malakhov αρέσει ιδιαίτερα ότι το εσωτερικό που προκύπτει αλλάζει πολύ ανάλογα με την επιλογή των πινάκων και με την πάροδο του χρόνου. Μερικές φορές ένα διαμέρισμα μπορεί να φαίνεται λιτό και συγκρατημένο, και μερικές φορές – χαρούμενο και φωτεινό. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό παρουσιαστή, κατάφερε να δημιουργήσει “ενεργητική επαφή” με το διάστημα και ως εκ τούτου αισθάνεται πολύ άνετα σε αυτό..

malakhov στο νέο του διαμέρισμα

Οι σχεδιαστές ήταν επίσης ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα: πώς κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα αξιόλογο «καταφύγιο» για μια πλούσια συλλογή έργων τέχνης και το γεγονός ότι το εσωτερικό αποδείχθηκε πολύ ασυνήθιστο για τον ιδιοκτήτη, αλλά ταυτόχρονα κατάλληλο και για αυτόν φωτεινή φύση..

σχεδιαστές