“Money down the drain!”: 13 προϊόντα που ΔΕΝ αξίζει να αγοράσετε από τη FixPrice

Το FixPrice είναι ένα κατάστημα από το οποίο είναι αδύνατο να φύγετε με άδεια χέρια. Ωστόσο, τα ψώνια σε αυτό μοιάζουν συχνά με λαχείο: μερικά πράγματα που αγοράζονται για μια δεκάρα μπορούν να διαρκέσουν για χρόνια, ενώ άλλα φέρνουν μόνο μία απογοήτευση. Ακολουθεί η μαύρη λίστα που βασίζεται σε κριτικές χρηστών για να σας βοηθήσει να αποφύγετε τα περιττά απόβλητα..

1. Μπαταρίες Διορθώστε την τιμή για 50 ρούβλια

Αυτές οι μπαταρίες έχουν πολύ χαμηλή βαθμολογία σε ιστότοπους κριτικών. Οι χρήστες παραπονιούνται ότι εξαντλούνται η μπαταρία τους πολύ γρήγορα.

μπαταρία

2. Θερμοκούπα για 99 ρούβλια

Ένας άλλος ηγέτης της αντι-βαθμολογίας Fix Price είναι μια θερμοκούπα διπλού τοιχώματος. Έχει αναξιόπιστο καπάκι και διαρρέει τόσο από την τρύπα πόσης όσο και από τη διασταύρωση του καπακιού και του ποτηριού.

κούπα

3. Ακουστικά για 55 ρούβλια

Τα ακουστικά από το Fix Price διασπώνται πολύ γρήγορα. Κατά κανόνα, πρώτα σπάει ένα “αυτί” και μετά από λίγο το δεύτερο.

ακουστικά

4. Τσάντες κενού για 55 ρούβλια

Οι σακούλες σκούπας είναι πολύ χρήσιμες για ένα μικρό διαμέρισμα (βάζοντας τα πράγματα σε μια τέτοια τσάντα και αντλώντας τον αέρα μέσω μιας ειδικής βαλβίδας με μια ηλεκτρική σκούπα, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χώρο στο ντουλάπι). Δυστυχώς, τα πακέτα από το FixPrice δεν αντιμετωπίζουν το καθήκον τους, καθώς με την πάροδο του χρόνου αποκτούν αέρα και το φαινόμενο κενού εξαφανίζεται σε αυτά..

5. Αφρώδη σφουγγάρια για πλύσιμο πιάτων BonHome για 25 ρούβλια / 8 τεμ.

Όλοι γνωρίζουν ότι στο Fix Price είναι κερδοφόρο να αποθηκεύετε αναλώσιμα όπως χαρτί υγείας, σφουγγάρια μελαμίνης ή κασέτα. Φαίνεται ότι τα σφουγγάρια πλυσίματος πιάτων πρέπει επίσης να συμπεριληφθούν σε αυτήν τη λίστα. Αλλά όχι – τα σφουγγάρια από το Fix Price φθείρονται κυριολεκτικά σε 5 ημέρες στην πιο απρεπή κατάσταση και το δύσκολο κομμάτι ξεκολλάει.

σφουγγαράκια

6. Ένα σετ θερμικών δοχείων για 199 ρούβλια

Και εδώ είναι η καινοτομία του τρέχοντος έτους – ένα σύνολο θερμικών δοχείων O’Kitchen. Θεωρητικά, θα πρέπει να διατηρούν τη θερμοκρασία των πιάτων για μεγάλο χρονικό διάστημα (ζεστό ή κρύο), αλλά στην πραγματικότητα δεν ζεσταίνονται απολύτως..

7. Ταμπλέτες καθαρισμού για την τουαλέτα “Saninspector” για 55 ρούβλια

Ο κατασκευαστής αυτών των ταινιών υπόσχεται απολύμανση τουαλέτας, ευχάριστη μυρωδιά και οικονομική κατανάλωση (ένα δισκίο πρέπει να είναι αρκετό για 500 εξάψεις). Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για την απολύμανση, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει μυρωδιά. Με τον όρο χρήσης, όλα είναι επίσης κακά – σε δύο ημέρες δεν θα υπάρχει ίχνος του χαπιού.

8. Πλάκα κοπής μπαμπού για 199 ρούβλια

Οι φθηνές σανίδες από μπαμπού συχνά υποφέρουν από γρήγορη φθορά και οι πίνακες Fix Price δεν αποτελούν εξαίρεση, παρά την οπτική τους έλξη..

9. Αποσμητικό αέρα Guardino για 55 ρούβλια

Το αποσμητικό χώρου εξατμίζεται τέλεια και έχει ακόμη και ένα ευχάριστο άρωμα. Δυστυχώς, δεν αντιμετωπίζει τη λειτουργία του, καθώς η μυρωδιά είναι εξαιρετικά ασταθής..

αποσμητικά

10. Ζάχαρη με δοσομετρητή

Λόγω του μικρού μήκους του διανομέα, η ζάχαρη σταματά να χύνεται εάν έχει μείνει λίγο λιγότερο από το μισό της.

11. Καθολικό καθαριστικό για τον καθαρισμό δαπέδων και άλλων επιφανειών “Chistin” για 55 ρούβλια

Σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή, αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό όχι μόνο δαπέδων, αλλά και επίπλων, τοίχων, πλακιδίων, γυαλιού και άλλων επιφανειών. Μερικοί χρησιμοποιούν ακόμη και το Chistin για να πλένουν τα αυτοκίνητά τους..

  • Οι κριτικές πελατών για το “Chistin” είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενες επειδή είναι πολύ ιδιότροπο στη δοσολογία: εάν χρησιμοποιείτε λίγο λιγότερα μέσα, το αποτέλεσμα θα είναι ασθενές, σαν να έχει πλυθεί το πάτωμα με απλό νερό και αν προσθέσετε περισσότερα χρήματα, δεν ξεπλένεται καλά, αφήνει μετά κολλήματα και λεκέδες.

12. Εσώρουχα για 55-199 ρούβλια

Τα γυναικεία εσώρουχα στο Fix Price είναι απίστευτα φθηνά και ταυτόχρονα φαίνονται αρκετά όμορφα. Ωστόσο, οι περισσότεροι πελάτες το αποκαλούν μονοήμερο.

  • Στα σουτιέν από δαντέλα, τα οστά βγαίνουν γρήγορα και οι ιμάντες σκίζονται, τα αθλητικά μπούστα δεν κρατούν καθόλου το στήθος και τεντώνονται γρήγορα (ωστόσο, μπορούν να φορεθούν σαν συνηθισμένοι μπούσοι).
  • Είναι η ίδια ιστορία με τα εσώρουχα – μετά το πρώτο πλύσιμο, καλύπτονται με πέλλετ, οι ελαστικές λωρίδες τους σπάνε και οι ραφές διαλύονται, η φούστα ξεφλουδίζεται από τις απρόσκοπτες κιλότες σε μερικές πλύσεις και όταν φοριέται, στρίβουν έτσι ώστε γίνεται αδύνατο να τα φορέσω..

13. Εργαλεία για μανικιούρ

Ένα σύνολο 3 αρχείων για 55 ρούβλια δεν δικαιολογεί την ύπαρξή του ακόμη και σε αυτήν την τιμή. Λόγω της βάσης χαρτιού, λυγίζουν κατά την επεξεργασία των καρφιών, το λειαντικό στρώμα διαγράφεται μία ή δύο φορές.

Οι μαρσπιέ για μανικιούρ με μπορντούρα δεν κόβουν τα πετσάκια, αλλά κυριολεκτικά τα σκίζουν.

Η συσκευή για μανικιούρ 99 ρούβλια έχει πολύ μικρή ισχύ και ομαλούς κόπτες. Ως αποτέλεσμα, η συσκευή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε την αφαίρεση της επιδερμίδας ούτε την αφαίρεση του βερνικιού νυχιών..