Πώς να συνδέσετε το tablet σας στην τηλεόρασή σας: 5 τρόποι

Ο ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για να ρυθμίσετε την επικοινωνία μεταξύ συσκευών, για παράδειγμα, μπορεί να συνδεθεί μέσω καλωδίου HDMI Ο ευκολότερος και αποτελεσματικότερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια σύνδεση μεταξύ συσκευών, για παράδειγμα, μπορεί να συνδεθεί μέσω καλωδίου HDMI Κάθε άτομο που έχει tablet έχει σκεφτεί τουλάχιστον μία φορά: «Δεν πρέπει να συνδέσω το tablet μου στην τηλεόραση και να παρακολουθώ ταινία όπως αυτή », αλλά δεν γνωρίζουν όλοι πώς να το κάνουν αυτό, όλες οι επιλογές για το συνδυασμό του tablet με την τηλεόραση περιγράφονται παρακάτω.

Συμβουλές: πώς να εμφανίσετε μια εικόνα από ένα tablet σε μια τηλεόραση

Πρέπει να σημειωθεί ότι μπορείτε να συνδέσετε όχι μόνο ένα tablet σε μια σύγχρονη (όχι παλιά) τηλεόραση, αλλά και να δημιουργήσετε εύκολα μια σύνδεση με οποιαδήποτε συσκευή στην πλατφόρμα Android. Υπάρχουν 5 κύριοι τρόποι προβολής εικόνων σε τηλεόραση.

Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και βολικό να βλέπετε βίντεο, εικόνες και άλλες πληροφορίες μέσω ευρείας οθόνης, αντί να βασανίζεστε σε μια μικρή οθόνη 7 ή 10 ιντσών Είναι πολύ πιο ενδιαφέρον και βολικό να βλέπετε βίντεο, εικόνες και άλλες πληροφορίες μέσω ευρείας οθόνης, αντί να βασανίζεστε σε μια μικρή οθόνη 7 ή 10 ιντσών

Αυτό μπορεί να γίνει με την εφαρμογή:

 • Καλώδιο USB;
 • Καλώδιο HDM?
 • RCA (τουλίπα)?
 • Miracast τεχνολογία?
 • Wi-Fi

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδέσετε ένα tablet και μια τηλεόραση, όλα εξαρτώνται αποκλειστικά από τον σύνδεσμο στις συσκευές που θα χρησιμοποιηθούν και εάν ακόμη και οι απαραίτητες δεν βρεθούν, τότε είναι πάντα δυνατή η χρήση προσαρμογέων διαφορετικών παραλλαγών ή να δημιουργήσετε μια σύνδεση ασύρματα.

Μέθοδοι: πώς να συνδέσετε ένα tablet σε μια τηλεόραση μέσω USB

Δεν είναι όλα τα τηλέφωνα ικανά να μεταδώσουν μια εικόνα σε μια τηλεόραση μέσω καλωδίου micro, mini USB, μόνο τα προηγμένα μοντέλα είναι ικανά για αυτό. Το γεγονός είναι ότι σε αυτή την περίπτωση, η τηλεόραση βλέπει το tablet ως φορέα πληροφοριών (μονάδα flash USB).

Δυστυχώς, ένα συνδεδεμένο tablet μέσω κανονικής υποδοχής USB θα λειτουργεί μόνο ως εξωτερικός χώρος αποθήκευσης μνήμης Δυστυχώς, ένα συνδεδεμένο tablet μέσω κανονικής υποδοχής USB θα λειτουργεί μόνο ως εξωτερικός χώρος αποθήκευσης μνήμης

Οδηγίες βήμα προς βήμα για σύνδεση με τηλεόραση μέσω καλωδίου USB:

 1. Το ένα άκρο του καλωδίου USB εισάγεται στην τηλεόραση και το άλλο στην υποδοχή mini ή micro του tablet.
 2. Εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου στην οθόνη του tablet, επιλέξτε “σύνδεση ως μονάδα δίσκου” σε αυτήν.
 3. Υπάρχει μια μονάδα Souce στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης (Sources-Input-Inpat)-τότε υπάρχει μια επιλογή “USB-drive”.
 4. Στην οθόνη της οθόνης θα εμφανιστεί μια λίστα με τα διαθέσιμα αρχεία για αναπαραγωγή..

Τα παλιά τηλέφωνα δεν είναι ικανά για αυτό. Επίσης, συνδέοντας μέσω YUSB, θα είναι αδύνατο να ρυθμίσετε τη διαδικτυακή μετάδοση, θα πρέπει να κατεβάσετε ταινίες ή εικόνες εκ των προτέρων. Η ποιότητα με αυτήν τη μέθοδο μετάδοσης δεν μπορεί να ονομαστεί υψηλή..

Οδηγίες: πώς να συνδέσετε ένα tablet σε μια τηλεόραση μέσω HDMI

Υπάρχουν πολύ λίγα tablet με τέτοιο σύνδεσμο, και ως εκ τούτου μεγάλες εταιρείες όπως η Samsung, η Lenovo και η Asus έχουν αναπτύξει έναν ειδικό προσαρμογέα από HDMI σε micro, mini USB. Συνδέοντας το tablet με την οθόνη της τηλεόρασης με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να λάβετε μια εικόνα υψηλής ποιότητας έως και ανάλυση 4K.

Ένας ειδικός προσαρμογέας από HDMI σε micro, mini USB θα είναι αρκετός για να ανοίξει αρχεία βίντεο και ήχου για προβολή σε μεγάλη οθόνη Ένας ειδικός προσαρμογέας από HDMI σε micro, mini USB θα είναι αρκετός για να ανοίξει αρχεία βίντεο και ήχου για προβολή σε μεγάλη οθόνη

Μπορείτε να συγχρονίσετε και να μεταδώσετε την εικόνα από την οθόνη του tablet σε πραγματικό χρόνο.

Με αυτήν τη σύνδεση, η καθυστέρηση θα είναι ελάχιστη, κάτι που είναι πολύ σημαντικό εάν παίζετε παιχνίδια με αυτήν την επιλογή σύνδεσης. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα για σύνδεση σε τηλεόραση χρησιμοποιώντας καλώδιο HDMI δεν είναι δύσκολες.

Και συγκεκριμένα:

 • Συνδέουμε το καλώδιο στο tablet.
 • Συνδέουμε το καλώδιο στην τηλεόραση.
 • Έναρξη βίντεο σε tablet.

Με μια σύνδεση με έναν προσαρμογέα, τίποτα δεν αλλάζει σημαντικά, το καλώδιο από την τηλεόραση και το tablet εισάγεται στο βύσμα. Ο προσαρμογέας πρέπει να είναι συνδεδεμένος σε εξωτερική πηγή τροφοδοσίας, διαφορετικά το tablet απλά δεν θα έχει αρκετή ισχύ. Δεν απαιτείται πρόσθετη διαμόρφωση.

Πώς να συνδέσετε ένα tablet σε μια τηλεόραση μέσω τουλίπας (RCA)

Μια παλιά τηλεόραση που δεν είναι εξοπλισμένη με υποδοχή USB και έξοδο βίντεο HDMI μπορεί να συνδεθεί στο tablet χρησιμοποιώντας έναν προσαρμογέα RCA (τουλίπα). Αυτό εξασφαλίζει τη μεταφορά της εικόνας στην οθόνη, ενώ ακόμη και ένα πολύ παλιό smartphone είναι ικανό για αυτό..

Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για όσους έχουν πολύ παλιά τηλεόραση και δεν διαθέτουν τις πιο σύγχρονες υποδοχές HDMI ή USB. Αυτή η μέθοδος είναι κατάλληλη για όσους έχουν πολύ παλιά τηλεόραση και δεν διαθέτουν τις πιο σύγχρονες υποδοχές HDMI ή USB.

Η ποιότητα της εικόνας, καθώς και ο συγχρονισμός, θα είναι αρκετά υψηλές, το μόνο μειονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι η τιμή του ίδιου του προσαρμογέα, η οποία ξεκινά από 2000 ρούβλια.

Δεν χρειάζεται να κάνετε λήψη πρόσθετων προγραμμάτων στο tablet. Συχνά συμβαίνει ότι πρέπει να αγοράσετε έναν άλλο προσαρμογέα από micro USB σε HDMI. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα για σύνδεση σε τηλεόραση χρησιμοποιώντας προσαρμογέα RCA (τουλίπα) είναι απλές.

Και συγκεκριμένα:

 • Συνδέουμε τον προσαρμογέα micro HDMI.
 • Από τον προσαρμογέα “στείλτε” 3 καλώδια στην τηλεόραση.
 • Συνδέουμε με το χρώμα των καλωδίων (2 για ήχο – λευκό και κόκκινο και κίτρινο – καλώδιο βίντεο).

Όλες οι παραπάνω μέθοδοι συνδυασμού tablet και τηλεόρασης σάς επιτρέπουν να μεταφέρετε την εικόνα μέσω καλωδίων. Χάρη στην ενσύρματη σύνδεση, ο συγχρονισμός δεδομένων θα είναι υψηλός, δεν θα υπάρξει επιβράδυνση και η ποιότητα της εικόνας θα είναι στα καλύτερά της. Στη συνέχεια, εξετάστε τις μεθόδους ασύρματου συγχρονισμού.

Οδηγίες: πώς να συνδέσετε ασύρματα ένα tablet σε μια τηλεόραση

Η ασύρματη σύνδεση σας επιτρέπει να εμφανίσετε την εικόνα στην οθόνη της τηλεόρασης χωρίς καλώδια. Αυτή η μέθοδος είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν η τηλεόραση ή το tablet δεν είναι εξοπλισμένα με την απαιτούμενη υποδοχή..

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος σύνδεσης του tablet σας με τηλεόραση μέσω Wi-Fi είναι η δημιουργία ασύρματης σύνδεσης μεταξύ των δύο συσκευών χρησιμοποιώντας τεχνολογία Wi-Fi Direct (Miracast). Ο πιο συνηθισμένος τρόπος σύνδεσης του tablet σας με τηλεόραση μέσω Wi-Fi είναι η δημιουργία ασύρματης σύνδεσης μεταξύ των δύο συσκευών χρησιμοποιώντας τεχνολογία Wi-Fi Direct (Miracast)..

Είναι ο τρόπος για να δημιουργήσετε συνδέσεις χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Wi-Fi Direct.

Οι περισσότερες σύγχρονες συσκευές είναι εξοπλισμένες με αυτήν την τεχνολογία. Με αυτήν τη μέθοδο, δεν χρειάζεστε δρομολογητή Wi-Fi, η κύρια απαίτηση είναι ότι και οι δύο συσκευές μεταξύ των οποίων θα δημιουργηθεί επικοινωνία είναι εξοπλισμένες με μονάδα ραδιοφώνου που υποστηρίζει τεχνολογία Wi-Fi Direct.

Οδηγίες βήμα προς βήμα

 • Ενεργοποιήστε το Wi-Fi Direct στο tablet.
 • Ενεργοποιήστε το Wi-Fi Direct στην τηλεόραση.
 • Κάντε κλικ στο κουμπί αναζήτησης συσκευής.
 • Αφού βρούμε την επιθυμητή συσκευή, συνδεόμαστε σε αυτήν.
 • Στην οθόνη των συσκευών θα χρειαστεί να πατήσετε “ναι”, θα δημιουργηθεί η σύνδεση.

Μια τέτοια σύνδεση θα απαιτήσει την παρουσία νεότερων tablet και smartphone, την παρουσία τεχνολογίας έξυπνης τηλεόρασης στην τηλεόραση. Η καλύτερη σύνδεση μπορεί να πραγματοποιηθεί με την παρουσία ενός tablet από τους ακόλουθους κατασκευαστές: Samsung, Lenovo και Asus.

Πρέπει να ξέρετε πώς να συνδέσετε ένα tablet σε μια τηλεόραση μέσω WiFi

Η ρύθμιση ασύρματης σύνδεσης μέσω WiFi είναι πολύ απλή, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε και όλοι απαιτούν δέκτη Wi-Fi. Ωστόσο, με μια τέτοια σύνδεση, είναι αδύνατο να επιτευχθεί υψηλός συγχρονισμός της εικόνας..

Η ασύρματη τεχνολογία για τη μετάδοση δεδομένων Wi-Fi Direct και το πρωτόκολλο Miracast που βασίζεται σε αυτό είναι βολικό επειδή δεν απαιτούν την ένταξη τηλεόρασης και tablet σε ένα μόνο τοπικό δίκτυο χρησιμοποιώντας δρομολογητή Η ασύρματη τεχνολογία για τη μετάδοση δεδομένων Wi-Fi Direct και το πρωτόκολλο Miracast που βασίζεται σε αυτό είναι βολικό επειδή δεν απαιτούν την ένταξη τηλεόρασης και tablet σε ένα μόνο τοπικό δίκτυο χρησιμοποιώντας δρομολογητή

Ο κακός συγχρονισμός δεν είναι πολύ βολικός εάν πρόκειται να παίξετε παιχνίδια.

Αυτή η μέθοδος σύνδεσης δεν συνιστάται για παίκτες. Οι οδηγίες βήμα προς βήμα για σύνδεση σε τηλεόραση μέσω WiFi χρησιμοποιώντας προγράμματα τρίτων είναι εύκολη.

Ο ευκολότερος τρόπος για να δημιουργήσετε μια σύνδεση με την τηλεόρασή σας είναι:

 • Κατεβάζουμε ένα ειδικό πρόγραμμα.
 • Εγκαθιστώ;
 • Ξεκινάμε και στη συνέχεια η μονάδα θα πραγματοποιήσει αυτοσυγχρονισμό.

Αυτοί ήταν απλοί αλλά αποτελεσματικοί τρόποι για να συνδέσετε το tablet σας στην τηλεόρασή σας χρησιμοποιώντας WiFi. Στη συνέχεια, θα περιγράψουμε μια άλλη μέθοδο ασύρματης σύνδεσης σε μια τηλεόραση χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Miracast..

Σύνδεση του tablet στην τηλεόραση μέσω της τεχνολογίας Miracast

Αυτή η μέθοδος είναι κάπως πιο περίπλοκη, συνδέεται μέσω WiFi και θα απαιτήσει λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης. Αυτή η μέθοδος μπορεί να υποστηριχθεί μόνο από νέες τηλεοράσεις. Ο συγχρονισμός θα είναι αρκετά καλός και η υστέρηση της εικόνας είναι ελάχιστη..

Η τεχνολογία Miracast σάς επιτρέπει να εμφανίζετε περιεχόμενο πολυμέσων στην οθόνη της τηλεόρασης από μια συσκευή tablet χωρίς να χρειάζεται δρομολογητής Η τεχνολογία Miracast σάς επιτρέπει να εμφανίζετε περιεχόμενο πολυμέσων στην οθόνη της τηλεόρασης από μια συσκευή tablet χωρίς να χρειάζεται δρομολογητής

Συνδέοντας τη συσκευή με την τηλεόραση με αυτόν τον τρόπο, θα είναι δυνατή η αναπαραγωγή παιχνιδιών.

Είναι καλύτερα να δείξετε τις οδηγίες σύνδεσης με ένα παράδειγμα. Στη συνέχεια, θα περιγραφεί η μέθοδος σύνδεσης, για παράδειγμα, για την οποία είναι επιλεγμένες οι συσκευές LG32LN575U και AsusMeMOPad10, αλλά αν όχι τέτοιος εξοπλισμός, τότε δεν πρέπει να ανησυχείτε, η αρχή θα είναι η ίδια, μπορεί να υπάρχει μικρή διαφορά στα ονόματα ορισμένων στοιχείων, αλλά το νόημά τους θα είναι το ίδιο.

Οδηγίες:

 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε το WiFi στο tablet σας..
 2. Πατήστε το κουμπί ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, σε ορισμένα τηλεχειριστήρια μπορεί να υπάρχει ένα κουμπί (MENU).
 3. Μεταβείτε στην καρτέλα “Δίκτυο” και επιλέξτε το στοιχείο WiFi Miracast / Intel.
 4. Στο παράθυρο που εμφανίζεται, ενεργοποιήστε αυτήν τη λειτουργία.
 5. Στη συνέχεια, προχωράμε στη ρύθμιση του tablet. Πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις και επιλέγουμε την καρτέλα “Οθόνη”.
 6. Βρείτε τη μονάδα “ασύρματη οθόνη” και ενεργοποιήστε το Miracast (στην επάνω δεξιά γωνία).
 7. Η τηλεόραση θα σας ζητήσει να συνδέσετε μια συσκευή τρίτου μέρους, επιβεβαιώνουμε.
 8. Η διαδικασία σύνδεσης θα πραγματοποιηθεί για λίγα δευτερόλεπτα, μετά την οποία θα εμφανιστεί μια εικόνα από το tablet στον εξοπλισμό.

Από όλα αυτά, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι είναι αρκετά εύκολο να συνδέσετε το tablet στην τηλεόραση “με αναστεναγμό”. Μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο ή φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση με αυτόν τον τρόπο, δεν θα προκύψουν προβλήματα, καθώς και κατά την εμφάνιση μιας παρουσίασης. Αλλά εδώ, εάν πρόκειται να παίξετε, θα ήταν ακόμα καλύτερο να δημιουργήσετε μια σύνδεση χρησιμοποιώντας καλώδια, καθώς δεν υπάρχουν εγγυημένες καθυστερήσεις στην ενημέρωση της εικόνας στην οθόνη.

Οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης ενός tablet με μια οθόνη

Μπορείτε να αποκλείσετε αμέσως την ιδέα της σύνδεσης ενός συμβατικού tablet που βασίζεται σε Android χωρίς σύνδεση HDMI στην οθόνη του υπολογιστή ή του φορητού σας υπολογιστή. Είναι αδύνατο να συνδέσετε ένα τέτοιο tablet σε μια οθόνη. Αλλά, ακόμη και να έχετε ένα τέτοιο tablet, η σύνδεσή του είναι μια αρκετά περίπλοκη διαδικασία..

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αρκεί να αγοράσετε τα απαραίτητα καλώδια ή προσαρμογείς, εάν δεν περιλαμβάνονται στο κιτ. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αρκεί να αγοράσετε τα απαραίτητα καλώδια ή προσαρμογείς, εάν δεν περιλαμβάνονται στο κιτ.

Υπάρχουν επίσης ειδικοί σταθμοί σύνδεσης που θα σας επιτρέψουν να εμφανίσετε μια εικόνα σε ένα tablet, αλλά και στις δύο περιπτώσεις, ο έλεγχος θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά από έναν υπολογιστή, αποδεικνύεται ένα είδος πρόσθετης μικρής οθόνης για έναν υπολογιστή.

Εάν υπάρχει ανάγκη να χρησιμοποιήσετε το tablet σαν φορητό υπολογιστή, τότε θα σας βοηθήσει επίσης ένας ειδικός σταθμός σύνδεσης με πληκτρολόγιο. Η τιμή τέτοιων σταθμών είναι από 2.000 ρούβλια έως 11.000 ρούβλια, ανάλογα με τη μάρκα του κατασκευαστή και τη λειτουργικότητά του. Δεδομένου ότι αυτή η τεχνική είναι αρκετά περίπλοκη, θα είναι πολύ δύσκολο να την απομιμήσετε, οπότε δεν πρέπει να φοβάστε τις απομιμήσεις χαμηλής ποιότητας..

Οδηγίες βήμα προς βήμα για τη σύνδεση ενός tablet με μια υποδοχή HDMI σε μια οθόνη:

 1. Συνδέουμε το καλώδιο με βύσματα HDMI στον υπολογιστή και το tablet.
 2. Κατεβάστε το πρόγραμμα iDisplay στον υπολογιστή σας από την επίσημη ιστοσελίδα για το λειτουργικό σας σύστημα, το πρόγραμμα είναι δωρεάν. Εγκαθιστώ.
 3. Κατεβάζουμε το iDisplay από το PlayMarcet, σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να πληρώσετε λίγα χρήματα για την εφαρμογή. Εγκαθιστώ.
 4. Κάνουμε επανεκκίνηση του υπολογιστή. Δεν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του tablet σας.
 5. Σκίζουμε την εφαρμογή στον υπολογιστή και στο tablet.
 6. Επιλέγουμε τη μέθοδο σύνδεσης που χρειαζόμαστε.
 7. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα θα σας ζητήσει να καθορίσετε τα δεδομένα.
 8. Εάν τα δεδομένα είναι σωστά, η σύνδεση θα πραγματοποιηθεί..
 9. Στην οθόνη του υπολογιστή θα εμφανιστεί ένα παράθυρο διαλόγου με το όνομα “iDisplay autorization” και 3 επιλογές ενεργειών – “αποσύνδεση του tablet”, “σύνδεση του tablet μία φορά”, “πάντα σύνδεση”. Επιλέγουμε την επιλογή που ταιριάζει.

Μια τέτοια “οθόνη” μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να είναι η κύρια, να αντιγράφει την κύρια ή πρόσθετη. Η ρύθμιση πραγματοποιείται στην “Ανάλυση οθόνης”. Μπορείτε να φτάσετε εκεί κάνοντας δεξί κλικ, επιλέγοντας “Ανάλυση οθόνης” στην καρτέλα που εμφανίζεται.

Πώς να παρακολουθήσετε ένα tablet στην τηλεόραση (βίντεο)

Οι παραπάνω μέθοδοι είναι βασικές, αλλά υπάρχουν πολλές επιλογές και τροποποιήσεις, πώς αλλιώς μπορείτε να συνδέσετε μια οθόνη ή μια τηλεόραση σε κινητό εξοπλισμό με τα χέρια σας. Είναι απαραίτητο να επιλέξετε μια μέθοδο από τη διαθεσιμότητα καλωδίων και οικονομικών δυνατοτήτων για την πληρωμή προγραμμάτων.