Ο επιτυχημένος σχεδιασμός της κουζίνας σε συνδυασμό με το σαλόνι στο Χρουστσόφ 30 φωτογραφίες

Ο συνδυασμός κουζίνας και σαλονιού θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για μικρά διαμερίσματα. Ο συνδυασμός κουζίνας και σαλονιού θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή για μικρά διαμερίσματα.Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν ένα τέτοιο πρόβλημα των διαμερισμάτων τους ως μικρές διαστάσεις. Κατά κανόνα, μια τέτοια κατοικία ονομάζεται Χρουστσόφ. Εκτός από τον μικρό αριθμό τετραγώνων, έχει πολύ μακριά από άβολη διάταξη, γεγονός που δίνει απίστευτη δυσφορία. Οι κουζίνες σε ένα τέτοιο σπίτι είναι περίπου 8 m2, στις οποίες είναι αρκετά δύσκολο να τοποθετήσετε οικιακές συσκευές, τραπέζι και σετ. Για να απαλλαγούμε από τέτοιες ελλείψεις, οι σύγχρονοι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων άρχισαν να επιλέγουν ένα σχέδιο κουζίνας σε συνδυασμό με ένα σαλόνι..

Εσωτερικό της κουζίνας σε συνδυασμό με το σαλόνι στο Χρουστσόφ

Για να είναι το εσωτερικό ευχάριστο, άνετο και κυρίως αρμονικό, πρέπει να συνδέσετε σωστά την κουζίνα με το χολ.

Προκειμένου το δωμάτιο να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο, η κουζίνα και το σαλόνι πρέπει να συνδυάζονται σωστά Προκειμένου το δωμάτιο να είναι όσο το δυνατόν πιο άνετο, η κουζίνα και το σαλόνι πρέπει να συνδυάζονται σωστά

Για να γίνει αυτό, πρέπει πρώτα να δώσετε προσοχή σε διάφορους παράγοντες:

 • Για τι θα είναι το δωμάτιο.
 • Με τι στυλ θα γίνει η ανακαίνιση?
 • Ποια διακοσμητικά στοιχεία θα διακοσμήσουν το δωμάτιο.
 • Διαστάσεις ανοιγμάτων παραθύρων και θυρών.

Όσον αφορά το συνδυασμό χρωμάτων, στο Χρουστσόφ πρέπει να υπάρχει ένα συνδυασμένο εύρος αποχρώσεων. Είναι απαράδεκτο ο τοίχος της αίθουσας και της κουζίνας να χωρίζονται ανάλογα με τη χρήση διαφορετικών καμβάδων ή χρωμάτων, τα οποία θα περιορίσουν τον ήδη μικρό χώρο. Επιτρέπεται η χρήση δύο αποχρώσεων του ίδιου χρώματος για να γίνει το δωμάτιο πρωτότυπο και όχι μονότονο. Τα πολύ φωτεινά χρώματα όχι μόνο θα κρύψουν τετραγωνικά μέτρα, αλλά και με την πάροδο του χρόνου θα αρχίσουν να ασκούν πίεση στην ψυχή..

Σπουδαίος! Εάν υπάρχει η επιθυμία να προσθέσετε φωτεινούς τόνους στο εσωτερικό του δωματίου, τότε μπορούν να έχουν τη μορφή μικρών λεπτομερειών, υφασμάτων, αναμνηστικών και άλλων παρόμοιων ειδών και προϊόντων..

Το σαλόνι κουζίνας σε ένα κτίριο του Χρουστσόφ σε ανοιχτά παστέλ χρώματα θα φαίνεται πολύ κομψό. Για παράδειγμα, το μπεζ συμβάλλει στη δημιουργία άνεσης, αλλά σήμερα τα φυσικά χρώματα είναι στην τάση. Δηλαδή, καφέ, κίτρινο, πράσινο και παρόμοια, αλλά θα πρέπει να είναι μαλακά και όχι επιθετικά.

Ο τοίχος στο Χρουστσόφ ανάμεσα στην κουζίνα και την αίθουσα

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η σύνδεση της αίθουσας και της κουζίνας είναι δυνατή μόνο εάν γκρεμιστεί ο τοίχος μεταξύ τους. Φυσικά, αυτές είναι πολύ πραγματικές ιδέες για την ανάπλαση και έτσι μπορείτε να πάρετε ένα αρκετά ευρύχωρο μονόκλινο δωμάτιο, αλλά με μια τέτοια ερώτηση είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με τους ειδικούς.

Εδώ δεν είναι θέμα του ποιος θα πληρώσει περισσότερα ή θα εξοικονομήσει καθόλου, αλλά πώς θα το αποφύγει:

 • Κατεδάφιση του φέροντος τοίχου.
 • Προβλήματα με την εταιρεία διαχείρισης.
 • Κατάρρευση δαπέδου.

Μόνο αφού λάβετε την άδεια και την κατεδάφιση έχει πραγματοποιηθεί από ειδικούς, μπορείτε να προχωρήσετε στην περαιτέρω διευθέτηση του δωματίου. Δηλαδή, για τη χωροθέτηση, τη διακόσμηση και τη διάταξη επίπλων.

Αναδιαμόρφωση του σαλόνι κουζίνας στο Χρουστσόφ

Αλλάζοντας την αίθουσα και την κουζίνα, ή για την ακρίβεια, ο συνδυασμός δύο δωματίων είναι μια πραγματική ανάπλαση. Εξαρτάται μόνο από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος με ποια βοήθεια θα πραγματοποιηθεί αυτή η διαδικασία, επειδή δεν υπάρχουν πολύ λίγοι τρόποι.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε την κουζίνα και το σαλόνι. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε την κουζίνα και το σαλόνι.

Πάγκος μπαρ

Είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους διαίρεσης του χώρου. Τοποθετείται για να αντικαταστήσει τον γκρεμισμένο τοίχο. Είναι αυτό το στοιχείο που συνδυάζει τους δύο χώρους σε έναν και η μπάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τέλεια ως χώρος για φαγητό. Ο ίδιος ο σχεδιασμός του μπαρ πρέπει να είναι μακρύς και ψηλός, έτσι ώστε να επεκτείνει οπτικά τα δωμάτια και να ανεβάζει τις οροφές. Αυτή η λεπτομέρεια είναι μια επιλογή win-win όταν μεταμορφώνετε ένα Χρουστσόφ σε ένα μοντέρνο σπίτι. Μπορείτε να φτιάξετε ένα είδος βιτρίνας από το μπαρ αν το εξοπλίσετε με επιπλέον ράφια και βάσεις για κούπες και ποτήρια κρασιού. Με άλλα λόγια, μπορεί να είναι τόσο διακόσμηση δωματίου όσο και πρακτικό προϊόν..

Ένας μετρητής μπαρ θα ήταν μια καλή επιλογή για τη χωροθέτηση ενός δωματίου. Ένας μετρητής μπαρ θα ήταν μια καλή επιλογή για τη χωροθέτηση ενός δωματίου.

Εγκατάσταση πόρτας οθόνης

Στην πραγματικότητα, είναι πολύ σημαντικό σήμερα να εγκαταστήσετε μια οθόνη αντί ενός κατεδαφισμένου τοίχου. Ο σχεδιασμός πρέπει να είναι άνετος για τα μέλη του νοικοκυριού, καθώς και ελαφρύς και κομψός στην εμφάνιση. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να συνδυάσετε δύο δωμάτια σε ένα σε μερικές κινήσεις ή, αντίθετα, να αποσυρθείτε σε ένα από αυτά. Οι ειδικοί στον προγραμματισμό κατοικιών πιστεύουν ότι αυτή η συγκεκριμένη επιλογή θεωρείται η βέλτιστη για εκείνα τα διαμερίσματα στα οποία δεν υπάρχει ειδικά εγκατεστημένη κουκούλα και καλός εξαερισμός..

Οι πόρτες με οθόνη θα διατηρήσουν τη χρήσιμη περιοχή του διαμερίσματος Οι πόρτες με οθόνη θα διατηρήσουν τη χρήσιμη περιοχή του διαμερίσματος

Οι πόρτες πρέπει να παραγγελθούν σύμφωνα με τις ατομικές προτιμήσεις, έτσι ώστε να ταιριάζουν ακριβώς με το άνοιγμα και να ευχαριστούν καθένα από τους κατοίκους του διαμερίσματος. Για την κατασκευή της δομής, χρησιμοποιείται αλουμίνιο, καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον είδη ξύλου. Εάν οι πόρτες είναι διακοσμημένες με γυαλί ή πλαστικό, τότε θα γίνουν όχι μόνο ένα διαμέρισμα, αλλά και ένα κομψό ντεκόρ.

Εξέδρα

Μπορείτε να το βρείτε σε πολλά διαμερίσματα και είναι αυτός που σας επιτρέπει να χωρίσετε το δωμάτιο σε ζώνες, έτσι ώστε να παραμείνει συνδεδεμένο και οπτικά διευρυμένο. Θα χρειαστεί να ξοδέψετε λίγα χρήματα για να σχηματίσετε την εξέδρα, αλλά το αποτέλεσμα θα είναι απλά εκπληκτικό..

Πολλοί ιδιοκτήτες προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα βάθρο στο εσωτερικό. Πολλοί ιδιοκτήτες προτιμούν να χρησιμοποιούν ένα βάθρο στο εσωτερικό.

Ένας τέτοιος ασυνήθιστος σχεδιασμός θεωρείται αρκετά δημοφιλής και αν εξοπλίσετε το βάθρο με φωτισμό ή προβολείς, μπορείτε να πάρετε μια πρόσθετη πηγή φωτός. Το βάθρο είναι ένας συνδυασμός πολλών θετικών ιδιοτήτων. Δηλαδή, διακοσμητική λειτουργία, πρακτική και πολυλειτουργική.

Οροφές από γυψοσανίδες

Αυτή είναι μια άλλη επιλογή για τη σύνδεση δύο χώρων σε έναν. Κατά την ανακατασκευή, ιδίως όταν γκρεμίζεται ο τοίχος, αποκτάται ένα δωμάτιο, στο οποίο θα πρέπει να υπάρχει διαίρεση σε ζώνες. Είναι ένα ανώτατο όριο πολλαπλών επιπέδων που μπορεί να γίνει ο ίδιος ο τρόπος επίλυσης ενός τέτοιου προβλήματος. Λόγω του γεγονότος ότι τα σπίτια του Χρουστσόφ απέχουν πολύ από τα ψηλότερα ταβάνια, αξίζει να προτιμάτε τις δομές ενός επιπέδου για να μην κρύβετε το ύψος των τοίχων.

Οι οροφές Gibson όχι μόνο θα προσθέσουν πολυπλοκότητα στο σπίτι σας, αλλά και θα το χωρίσουν αρμονικά σε ζώνες Οι οροφές Gibson όχι μόνο θα προσθέσουν πολυπλοκότητα στο σπίτι σας, αλλά και θα το χωρίσουν αρμονικά σε ζώνες

Κουζίνα με αίθουσα στο Χρουστσόφ

Εάν χρειάζεστε μια εξαιρετικά μοντέρνα και μοντέρνα λύση για την οργάνωση ενός Χρουστσόφ, τότε το σαλόνι κουζίνας είναι αυτό που χρειάζεστε.

Το εσωτερικό μπορεί να εκπλήξει με τη μοναδικότητα και τη δημιουργικότητά του μόνο εάν:

 • Αρμόδιος σχεδιασμός.
 • Τακτοποίηση εσωτερικών αντικειμένων σύμφωνα με ορισμένους κανόνες τέτοιων χώρων.
 • Μικρή διακόσμηση δωματίου.
 • Δημιουργία άνετων συνθηκών διαβίωσης, υποδοχής επισκεπτών και μαγειρέματος.

Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα ενός τέτοιου σχεδιασμού δωματίου που πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε..

Και συγκεκριμένα:

 • Ο συνδυασμός δωματίων βοηθά στην οπτική επέκταση του χώρου.
 • Μπορείτε να εξοπλίσετε μια επιπλέον περιοχή με συγκεκριμένο λειτουργικό σκοπό.
 • Ένα διαμέρισμα από ένα συνηθισμένο μπορεί να γίνει κομψό και μοντέρνο.
 • Μπορείτε να δείξετε τις δικές σας δεξιότητες σχεδιαστών και να εξοπλίσετε το σπίτι σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και όχι σύμφωνα με το σχέδιο προγραμματιστών, το οποίο πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 50 χρόνια..
 • Μπορείτε να βρείτε πολλά μέρη συνάντησης για μεγάλες εταιρείες.
 • Στη διαδικασία μαγειρέματος, μπορείτε να μείνετε σε επαφή με την οικογένειά σας και να παρακολουθείτε τα παιδιά..

Δυστυχώς, υπάρχουν επίσης μειονεκτήματα σε μια τέτοια αναδιαμόρφωση των χώρων..

Ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η κουζίνα θα είναι ανοιχτή, απαιτεί συνεχή τάξη. Ως αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η κουζίνα θα είναι ανοιχτή, απαιτεί συνεχή τάξη.

Αυτό είναι το:

 1. Απαιτείται συνεχής συντήρηση της κουζίνας για την τήρηση της τάξης.
 2. Πρέπει να εγκατασταθεί μια ισχυρή κουκούλα έτσι ώστε τα έπιπλα στην αίθουσα να μην καλύπτονται από καπνό και λιπαρούς ατμούς..
 3. Εάν θέλετε να μείνετε στο σαλόνι μόνοι ή μόνοι, μια τέτοια ευκαιρία δεν θα εμφανιστεί. Αλλά μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα εγκαθιστώντας μια πόρτα οθόνης..
 4. Εάν κάποιος από το νοικοκυριό ζει στην αίθουσα, τότε θα έχει πάντα την αίσθηση ότι βρίσκεται στην κουζίνα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει δυσφορία.

Μοντέρνος σχεδιασμός της κουζίνας σε συνδυασμό με το σαλόνι στο Χρουστσόφ (βίντεο)

Τώρα που γνωρίζετε τα πάντα για αυτό το ζήτημα, έχοντας ζυγίσει τα πάντα, μπορείτε να πάρετε την απόφασή σας: να συνδυάσετε ή όχι. Άνεση και ευκολία – αυτό πρέπει να στοχεύει η ανακαίνιση!

Σχεδιασμός κουζίνας σε συνδυασμό με σαλόνι στο Χρουστσόφ (εσωτερική φωτογραφία)