Πώς να φτιάξετε μια παιώνια από αφρώδη: 9 πρακτικές συμβουλές

Η παιωνία Foamiran είναι μια εξαιρετική διακόσμηση για διακόσμηση και ένα αξεσουάρ για ρούχα. Η παιωνία Foamiran είναι μια εξαιρετική διακόσμηση για διακόσμηση και ένα αξεσουάρ για ρούχα Από το foamiran μπορείτε να φτιάξετε διάφορα ογκομετρικά διακοσμητικά στοιχεία, να διακοσμήσετε ρούχα (καρφίτσα, κουμπί, κορδέλες, φουρκέτα), να δημιουργήσετε διακοσμητικά λουλούδια (ορτανσία, παιώνια, χρυσάνθεμα) και κούκλες, να διακοσμήσετε νυφικά, για χρήση ως υλικό επένδυσης. Ακόμα, το foamiran είναι πιο κατάλληλο για τη δημιουργία τεχνητών λουλουδιών, καθώς η ποικιλία των χρωμάτων και η παλέτα χρωμάτων αυτού του υλικού σας επιτρέπει να αντικατοπτρίσετε με ακρίβεια αυτό που ο κύριος ήθελε..

Φτιάχνοντας μια παιώνια από το foamiran: μια κύρια τάξη από ειδικούς

Η παρασκευή παιώνιας σύμφωνα με τις οδηγίες βήμα προς βήμα δεν θα προκαλέσει δυσκολίες στους αρχάριους τεχνίτες, εάν ακολουθήσετε αυστηρά το σχέδιο. Τα χαρακτηριστικά λουλούδια της παιώνιας είναι οι αποχρώσεις του κόκκινου, του λευκού και του ροζ, καθώς και ο συνδυασμός τους. Για παράδειγμα, η παιωνία που μοιάζει με δέντρο διακρίνεται από το έντονο κόκκινο και ροζ χρώμα της..

Για να φτιάξουμε μια παιώνια από αφρώδη, χρειαζόμαστε τα ακόλουθα υλικά και εργαλεία:

 • Foamiran (το χρώμα εξαρτάται από τον τύπο της παιώνιας).
 • Σύρμα πάχους 1,5 έως 2 mm.
 • Χάντρα με διάμετρο 2 mm.
 • Ψαλίδι;
 • Ακρυλική μπογιά;
 • Απλό μολύβι?
 • Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ;
 • Διακοσμητική ταινία?
 • Υπερκόλλα;
 • Σίδερο.

Για να αποκτήσετε στήμονες στο κέντρο του λουλουδιού, πρέπει να φτιάξετε ένα στένσιλ με τη μορφή ήλιου με ακτίνες, το οποίο τοποθετείται στο στέλεχος πριν κολλήσετε τα πέταλα και με τη βοήθεια κίτρινου χρώματος μπορείτε να μιμηθείτε τη γύρη.

Όλα τα υλικά για την παρασκευή παιώνιας αφρώδους μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα χειροτεχνίας Όλα τα υλικά για την παρασκευή παιώνιας αφρώδους μπορούν να αγοραστούν στο κατάστημα χειροτεχνίας

Οδηγίες για την παρασκευή παιώνιας από αφρώδη:

 1. Η κατασκευή μιας παιώνιας ξεκινά με την κοπή ενός στένσιλ και ενός προτύπου για μελλοντικά σχέδια χρησιμοποιώντας συνηθισμένο χαρτόνι. Για να το κάνετε αυτό, σχεδιάστε ένα σκίτσο των πετάλων σε ένα φύλλο χαρτονιού με ένα μολύβι (φανταστείτε και δοκιμάστε διαφορετικές εκδοχές φύλλων παιώνιας) και κόψτε τα μοτίβα που προκύπτουν.
 2. Εφαρμόζουμε στένσιλ σε ένα φύλλο αφρώδους, κυκλώνουμε τα κενά και κόβουμε τα πέταλα.
 3. Ζεσταίνουμε τα πέταλα με ένα σίδερο. Για να γίνει αυτό, εφαρμόζουμε το μοτίβο στο θερμαινόμενο σίδερο και στη συνέχεια, κρατώντας τα άκρα με ένα ακορντεόν και κυλάμε το στένσιλ για να δώσουμε δομή.
 4. Θα φτιάξουμε το στέλεχος και το κέντρο του λουλουδιού χρησιμοποιώντας μια χάντρα και χοντρό σύρμα. Εφαρμόστε σούπερ κόλλα στο σφαιρίδιο και κολλήστε το με σύρμα.
 5. Κολλάμε τα πέταλα, από μικρά έως μεγάλα φύλλα. Η τελευταία σειρά των πετάλων είναι κολλημένη στο στέλεχος.
 6. Χρωματίζουμε τα φύλλα και δίνουμε στα φύλλα μια πιο ογκώδη όψη.
 7. Κάνουμε φύλλα για τον κορμό από πράσινο αφρώδες.

Φτιάχνουμε μια παιώνια από αφρώδη: φτιάξτε μόνοι σας πρότυπα

Τα μοτίβα για μοτίβα παιώνιας μπορούν να κατασκευαστούν από χαρτόνι, και επίσης αργότερα να χρησιμοποιηθούν ως στένσιλ για μελλοντικά σχέδια, τα οποία θα εξοικονομήσουν χρόνο για την παραγωγή τους. Δεν υπάρχουν λουλούδια στα οποία δύο πέταλα θα είναι ίδια, οπότε δεν πρέπει να περιοριστείτε σε μονότονες επιλογές πετάλων, αλλά να φτιάξετε, για παράδειγμα, 8-10 τύπους φύλλων.

Τώρα στο Διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλές παραλλαγές προτύπων και στένσιλ για οποιαδήποτε φυτά και λουλούδια που μπορούν να εκτυπωθούν και να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον..

Γιατί χρειάζομαι ένα μοτίβο παιώνιας από το foamiran και πώς να το φτιάξω

Για να αποκτήσετε όμορφα και ρεαλιστικά λουλούδια, πρέπει να φτιάξετε μοτίβα για τα εσωτερικά και εξωτερικά πέταλα. Επομένως, εκ των προτέρων, πρέπει να φτιάξετε λεπτά και φαρδιά πέταλα για τα εσωτερικά και εξωτερικά φύλλα, αντίστοιχα. Λεπτά μοτίβα – πρέπει να βρίσκονται στον πυρήνα του μελλοντικού λουλουδιού και να είναι πλατιά μέχρι το στέλεχος.

Πριν δημιουργήσετε μια παιώνια από αφρώδες, αξίζει να προετοιμάσετε εκ των προτέρων πρότυπα πετάλων διαφορετικών μεγεθών Πριν δημιουργήσετε μια παιώνια από αφρώδες, αξίζει να προετοιμάσετε εκ των προτέρων πρότυπα πετάλων διαφορετικών μεγεθών

Για να αποκτήσετε όγκο, πρέπει να κόψετε μεγάλο αριθμό πετάλων (περίπου 60 τεμάχια, σε αναλογία 30 εσωτερικών και 30 εξωτερικών).

Οδηγίες για την κατασκευή μοτίβων πετάλων:

 1. Σε ένα φύλλο χαρτονιού με ένα απλό μολύβι, σχεδιάστε σκίτσα επιλογών για τις λεπίδες ενός λουλουδιού.
 2. Κόψτε τα μοτίβα των πετάλων ακριβώς κατά μήκος του περιγράμματος.
 3. Εφαρμόστε τα πρότυπα που προκύπτουν στο φύλλο αφρώδους και κόψτε τα σχήματα που προκύπτουν.

Μπορείτε να φτιάξετε σχέδια για λουλούδια χωρίς χαρτόνι, αλλά για αυτό πρέπει να γνωρίζετε το κατά προσέγγιση σχήμα των πετάλων, το οποίο θα εξοικονομήσει χρόνο για την κατασκευή χειροτεχνιών.

Υπέροχη παιώνια αυξήθηκε από το foamiran: master class

Τέτοια τριαντάφυλλα χαρακτηρίζονται από τρυφερότητα, απαλότητα λουλουδιών και όγκο μπουμπουκιών. Τύποι τριαντάφυλλων παιώνιας: με ανοιχτό ή κλειστό κέντρο, μονότονο, με ιριδίζουσες αποχρώσεις. Για αυτήν την κύρια τάξη, χρησιμοποιείται μια μονότονη εμφάνιση, την οποία ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να αντιμετωπίσει..

Για να φτιάξετε ένα τριαντάφυλλο παιώνιας από αφρώδη, θα χρειαστείτε:

 • Αφρώδη φύλλα ροζ χρώματος πάχους 0,5 mm.
 • Καφέ ή κόκκινο ακρυλικό χρώμα για δέρμα.
 • Φύλλα από χαρτόνι για την κατασκευή προτύπων με πέταλα.
 • Χοντρό σύρμα για το στέλεχος και χάντρα για τον πυρήνα.
 • Σούπερ κόλλα ή PVA?
 • Μολύβι και ψαλίδι.
 • Στεγνωτήρας μαλλιών ή σίδερο.

Για να κάνετε τα λουλούδια απαλά και ογκώδη, επιλέξτε αφρώδες με πάχος 0,5 mm.

Για να φτιάξετε μια παιώνια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφρώματα διαφόρων χρωμάτων: ροζ, λευκό, κόκκινο Για να φτιάξετε μια παιώνια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αφρώματα διαφόρων χρωμάτων: ροζ, λευκό, κόκκινο

Ο αριθμός των πετάλων σε μια παιώνια τριαντάφυλλο είναι μικρότερος από ό, τι για ένα συνηθισμένο τριαντάφυλλο, αλλά λόγω του μεγέθους των φύλλων, θα έχουμε ένα μεγάλο τριαντάφυλλο και δουλεύοντας με ακρυλικά χρώματα, θα προσθέσουμε όγκο. Συνολικά θα υπάρχουν 5 τυπικά μεγέθη πετάλων: 1 – 10 τεμ. 2 – 10 τεμ. 3 – 15 τεμ. 4 – 9 τεμ., 5 – 6 τεμ. (για τα φύλλα του στελέχους) καθένα από τα οποία είναι βαμμένο σε διαφορετικό χρώμα (συνήθως αποχρώσεις του ροζ ή του κόκκινου), ξεκινώντας από τη σκοτεινή μέση, τελειώνοντας με μια ελαφριά κοπή του λουλουδιού.

Οδηγίες κατασκευής:

 1. Εάν δεν υπάρχουν έτοιμα πρότυπα, τότε φτιάχνουμε 5 τυπικά μεγέθη μελλοντικών πετάλων. Για να το κάνετε αυτό, σε ένα φύλλο χαρτονιού, πρέπει να σχεδιάσετε επιλογές για μοτίβα και να τα κόψετε σαφώς κατά μήκος του περιγράμματος.
 2. Για να δώσετε μια πραγματική εμφάνιση, οι τύποι 1 και 2 βάψτε το πάνω μέρος του πέταλου με ροζ και κίτρινο για το κάτω.
 3. Ένα τριαντάφυλλο έχει στήμονες, οι οποίοι είναι καλύτερα κατασκευασμένοι από κομμάτια μαλακού σύρματος και οι ίδιοι οι στήμονες είναι κατασκευασμένοι από βαμβακερό μαλλί τυλιγμένο σε σύρμα. Μετά από αυτό, μπορείτε να τα βάψετε με ασφάλεια κίτρινο. Η προκύπτουσα βάση για τα πέταλα είναι σταθερά κολλημένη ή τυλιγμένη σε ένα στέλεχος του ίδιου χρώματος.
 4. Με τη βοήθεια ενός σιδήρου, πλάστε τα πέταλα. Για να γίνει αυτό, εφαρμόζουμε το πέταλο στο θερμαινόμενο σίδερο και, πιέζοντας το πάνω μέρος, στερεώνουμε τη θέση στρίβοντας λίγο τη μαστίγια και αν αυτό δεν είναι αρκετό, κρατήστε το περισσότερο.

Για περισσότερο όγκο, μπορείτε να θερμάνετε το κάτω μέρος του πέταλου με πιστολάκι μαλλιών ή σπίρτο.

Περαιτέρω ενέργειες:

 1. Αρχίζουμε να κολλάμε τον πρώτο τύπο πετάλων στη βάση με σούπερ κόλλα, ενώ τα μετατοπίζουμε ελαφρώς μεταξύ τους, κάτι που θα δώσει περισσότερο όγκο. Είναι απαραίτητο να συνδυάσετε τα μεγέθη 1 και 2 κατά τη διαδικασία συγκόλλησης, διαφορετικά το τριαντάφυλλο δεν θα είναι πλούσιο.
 2. Ομοίως, κολλάμε 3 τύπους μεγαλύτερων πετάλων, με μια μικρότερη συστροφή στη βάση του πετάλου..
 3. Κάνουμε την τελευταία σειρά στο μπουμπούκι λιγότερο στριμμένη για να προσθέσουμε λαμπρότητα.

Σε γενικές γραμμές, είναι καλύτερο να δημιουργήσετε την τελευταία σειρά χωριστά από ολόκληρο το λουλούδι, έτσι ώστε στο τέλος της εργασίας να μπορείτε απλά να το τοποθετήσετε και να το κολλήσετε από κάτω..

Πρόσθετες συμβουλές:

 1. Για να αποφύγετε την πτώση των πετάλων, στη συνέχεια, αφού κολλήσετε 2-3 τύπους, φτιάξτε ένα υπόστρωμα συγκράτησης με τη μορφή νήματος πληγής με πυκνό βαμβάκι.
 2. Χρωματίζουμε το στέλεχος πράσινο και κολλάμε τα 5 είδη πετάλων σε αυτό, τα οποία θα δημιουργήσουν τα κλαδιά του τριαντάφυλλου, είναι επίσης πράσινα.

Πώς να φτιάξετε μια παιώνια από το foamiran στο σπίτι

Για να φτιάξουμε ένα πιο ογκώδες λουλούδι ή ανθοδέσμη, πρέπει να κόψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους τύπους πετάλων και είναι επίσης σημαντικό να μπορούμε να δουλεύουμε με χρώματα. Ακόμη και ένας αρχάριος εφευρέτης μπορεί να χειριστεί αυτήν την κύρια τάξη..

Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε μια παιώνια από το foamiran στο σπίτι, θα πρέπει να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με μια κύρια τάξη Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε μια παιώνια από το foamiran στο σπίτι, θα πρέπει να παρακολουθήσετε ένα βίντεο με μια κύρια τάξη

Για να φτιάξετε μια παιώνια από αφρώδες, αρκεί να έχετε τα ακόλουθα υλικά, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε σε κατάστημα χειροτεχνίας:

 • Για τα πέταλα, χρησιμοποιούμε αφρώδες πάχος 2 mm, στην περίπτωσή μας επιλέγουμε το ροζ χρώμα του φύλλου.
 • Θα φτιάξουμε τους μίσχους από χοντρό σύρμα.
 • Ο πυρήνας μπορεί να κατασκευαστεί από μια ξύλινη χάντρα ή μια μπάλα τυλιγμένη από φύλλο.
 • Θα κόψουμε με ψαλίδι.
 • Χρησιμοποιούμε ακρυλικό για να προσθέσουμε όγκο.
 • Θα σχεδιάσουμε τα σχέδια με ένα μαλακό μολύβι 2Μ.
 • Σούπερ κόλλα ή PVA?
 • Σίδερο ή πιστολάκι μαλλιών.

Οδηγίες βήμα προς βήμα για να φτιάξετε μια παιώνια με τα χέρια σας:

 1. Πάρτε μερικά φύλλα από χαρτόνι και κάντε πρόχειρα σκίτσα των πετάλων και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα στα φύλλα αφρώδους και κόψτε τα. Ας φτιάξουμε 6 τύπους λεπίδων παιώνιας. Η παιώνια μας θα αποτελείται από: 11 πέταλα της πρώτης σειράς, 10 πέταλα της δεύτερης, 16 πέταλα της τρίτης και 7 πέταλα της τέταρτης σειράς..
 2. Βάψτε τα πέταλα με κόκκινο ή καφέ ακρυλικό για να προσθέσετε όγκο. Κατά τη διαδικασία του χρωματισμού, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι τα πέταλα πιο μακριά από το κέντρο του λουλουδιού είναι βαμμένα σε πιο σκούρο χρώμα..
 3. Με θερμαινόμενο σίδερο, προσθέστε όγκο στο πέταλο. Μετά τη θέρμανση, στρίβουμε ένα πέταλο στα δάχτυλά μας, το ισιώνουμε και παίρνουμε ένα πέταλο σε σχήμα κυπέλλου.
 4. Κολλάμε τη χάντρα ως πυρήνα (τυλίξτε τη χάντρα με ένα κομμάτι αφρώδες και στερεώστε με νήματα).
 5. Χρωματίζουμε το στέλεχος και τα φύλλα εκ των προτέρων με πράσινο χρώμα και αρχίζουμε να κολλάμε σειρά με σειρά από πέταλα δεξιόστροφα.
 6. Για να κάνετε την παιώνια να φαίνεται πιο πρωτότυπη, μπορείτε να εφαρμόσετε διακοσμητικό glitter με ένα σπρέι.

Μια τέτοια παιώνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει ρούχα ή φουρκέτα και ακόμη και να τη χρησιμοποιήσει στη διακόσμηση ενός δωματίου..

Ένας τρόπος για να φτιάξετε παιώνιες από αφρώδη με τα χέρια σας

Για να φτιάξετε μια παιώνια, δεν χρειάζεται να έχετε περίπλοκες γνώσεις, αρκεί να έχετε τα απαραίτητα υλικά, εργαλεία και να ακολουθήσετε τις οδηγίες βήμα προς βήμα. Για αυτό χρειαζόμαστε: ένα κομμάτι αφρώδες 50 * 50 cm κίτρινο και ροζ, σύρμα μήκους 30 cm, υπερ-κόλλα, ψαλίδι, σίδερο και γκουάς.

Η παιώνια Foamiran μπορεί να ποικίλει στον αριθμό των πετάλων, το μέγεθος και τη σκιά Η παιώνια Foamiran μπορεί να ποικίλει στον αριθμό των πετάλων, το μέγεθος και τη σκιά

Μέθοδος παρασκευής παιώνιας από αφρώδη:

 1. Για να φτιάξουμε μια παιώνια, χρειαζόμαστε πρότυπα που θα εκτυπώσουμε από το Διαδίκτυο και θα τα κόψουμε σε χαρτόνι. Ο οφθαλμός παιώνιας θα έχει 49 πέταλα και 5 φύλλα στο στέλεχος (5 μεγέθη).
 2. Κυκλώνουμε τα πρότυπα στο αφρώδες και κόβουμε τα έτοιμα πέταλα.
 3. Ζεσταίνουμε σε ένα σίδερο και τα στρίβουμε για να δώσουν μια φυσική όψη.
 4. Κάνουμε μια μπάλα από αλουμινόχαρτο, εισάγουμε ένα σύρμα σε αυτό και το κολλάμε.
 5. Εφαρμόστε λίγη κόλλα στην μπάλα και εφαρμόστε εναλλάξ τα πέταλα από το 1 έως την τελευταία σειρά. Για να μην πέσουν τα φύλλα, μπορείτε να τυλίξετε με νήμα του ίδιου χρώματος μετά από κάθε σειρά.
 6. Χρωματίζουμε τα πέταλα με γκουάς και προσθέτουμε οπτικό όγκο.

Η παιωνία Foamiran αποδείχθηκε ότι έχει μέγεθος 15 εκατοστά. Αυτό το σκάφος θα είναι δώρο ή μπορεί να διακοσμήσει το εσωτερικό στο δωμάτιο.

Πλήρη μπουκέτα παιώνιες από αφρώδη και σύρμα

Εάν θέλετε να κάνετε ένα πρωτότυπο δώρο σε ένα κορίτσι ή μια γυναίκα, αλλά δεν θέλετε να δώσετε φυσικά λουλούδια, τότε ένα μπουκέτο παιώνιες από αφρώδες είναι αυτό που χρειάζεστε.

Δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε ένα μπουκέτο, πρέπει να αποθηκεύσετε υλικό, εργαλεία και υπομονή.

Για να φτιάξουμε ένα μπουκέτο παιώνιες, χρειαζόμαστε:

 • Προ-κατασκευασμένοι μπουμπούκια παιώνιας με στέλεχος και φύλλα.
 • Πράσινο σύρμα ή διακοσμητική κορδέλα για συνδυασμό λουλουδιών σε ένα μπουκέτο.
 • Πιστόλι ψεκασμού και χρυσή λάμψη.
 • Διαφανές μαστίγιο για ένα μπουκέτο.

Οι παιώνιες Foamiaran μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν διακοσμούν ένα μπουκέτο για μια νύφη ή ως δώρο για οποιεσδήποτε διακοπές Οι παιώνιες Foamiaran μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν διακοσμούν ένα μπουκέτο για μια νύφη ή ως δώρο για οποιεσδήποτε διακοπές

Θα φτιάξουμε ένα μπουκέτο από 5 παιώνιες. Συλλέγουμε έτσι ώστε τα λουλούδια να μην αγγίζουν το ένα το άλλο και να κοιτάζουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Συνδέουμε τα στελέχη με μια κορδέλα, τοποθετώντας τα γύρω από την περιφέρεια. Spεκάστε την επιχρύσωση πάνω από τα λουλούδια. Τυλίγουμε με διαφανή μεμβράνη. Το δώρο μας είναι έτοιμο.

Εάν θέλετε, μπορείτε να συνδυάσετε παιώνιες με άλλα λουλούδια, όπως ορτανσία ή χρυσάνθεμο..

Πώς να διαμορφώσετε ένα μπουμπούκι παιώνιας

Για να φτιάξουμε ένα μπουμπούκι παιώνιας, χρειαζόμαστε φύλλα αφρώδους οποιουδήποτε χρώματος ή καλύτερα ροζ, μπάλες από φύλλο αλουμινίου ή χάντρες διαμέτρου 2 cm, λεπτό σύρμα για τους μίσχους, παστέλ και κόλλα. Στην περίπτωσή μας, θα φτιάξουμε μια φουρκέτα.

Οδηγίες για την κατασκευή μπουμπούκι παιώνιας:

 1. Κόψτε έναν κύκλο 5 εκατοστών από το foamiran για τον πυρήνα και τυλίξτε μια μπάλα με αυτόν.
 2. Κόψτε πέταλα διαφόρων σχημάτων και μεγεθών σύμφωνα με το πρότυπο.
 3. Χρωματίζουμε τις άκρες των πετάλων με κόκκινο παστέλ.
 4. Για να δημιουργήσουμε ένα κυρτό σχήμα, χρησιμοποιούμε μεγάλες στρογγυλές πέτρες.
 5. Κολλάμε το σύρμα του απαιτούμενου μεγέθους στον πυρήνα.
 6. Συλλέγουμε το μπουμπούκι, κολλώντας διαδοχικά τα πέταλα στον πυρήνα.

Ένα μπουκέτο αφρώματος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις αισθητικές ιδιότητες κάθε δωματίου Ένα μπουκέτο αφρώματος μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τις αισθητικές ιδιότητες κάθε δωματίου

Για να κρύψετε το σύρμα, απλά τυλίξτε το με πράσινο πανί..

Σε κάθε κορίτσι και γυναίκα θα αρέσει αυτό το σκάφος αν το κάνετε με καρδιά.

Είναι δυνατόν να φτιάξετε μια παιώνια από αφρώδες marshmallow

Το να φτιάξεις μια παιώνια από marshmallow foamiran είναι λίγο πιο επίπονο. Το αφρώδες marshmallow πρέπει να αραιωθεί πριν από τη χρήση. Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το ανάμεσα σε δύο φύλλα χαρτιού και θερμάνετε το με ένα σίδερο, σχεδιάστε έναν χάρακα κατά μήκος της επιφάνειας του φύλλου.

Πρόοδος:

 1. Κόψαμε 3 τυπικά μεγέθη πέταλων αφρώδους σύμφωνα με το πρότυπο (ύψος * πλάτος 5 * 4 cm – 30 τεμ. 5 * 6 cm – 20 τεμ. 6 * 8 cm – 10 τεμ.).
 2. Στρίβουμε κάθε πέταλο και του δίνουμε τοξωτό σχήμα. Για μεγάλα πέταλα, χρησιμοποιούμε μια μπάλα, τραβώντας το αφρώδες πάνω του.
 3. Κάνουμε τον πυρήνα με μια μπάλα από φύλλο βαμμένο για να ταιριάζει με το χρώμα του υλικού και κολλάμε ένα συρμάτινο στέλεχος σε αυτό.
 4. Ξεκινώντας από μικρά έως μεγάλα πέταλα, κολλήστε τα πέταλα πάνω στη μπάλα.
 5. Ένα όμορφο μπουκέτο μπορεί να γίνει από ένα συνδυασμό τέτοιων λουλουδιών..

Επιδέξια παιώνια από το foamiran: master class (βίντεο)

Ένα τέτοιο σκάφος θα είναι ένα εξαιρετικό δώρο για τον αγαπημένο σας ή πρωτότυπα στοιχεία ρούχων ή εσωτερικής διακόσμησης. Δεν είναι τόσο δύσκολο να δημιουργηθεί, αλλά η διακόσμηση αποδεικνύεται πολύ καλή..

Φτιάξτε μόνοι σας όμορφες παιώνιες από το foamiran (παραδείγματα φωτογραφιών)