Μοντέρνες φωτογραφίες περσίδων στα παράθυρα: θα ενημερώσουμε το εσωτερικό μας

Οι οριζόντιες περσίδες μπορούν να κατασκευαστούν όχι μόνο από μέταλλο ή πλαστικό Οι οριζόντιες περσίδες μπορούν να κατασκευαστούν όχι μόνο από μέταλλο ή πλαστικό Γνωρίζατε ότι το jalousie στα γαλλικά δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από ζήλια. Or καχυποψία. Και αυτή η αναλογία δεν είναι τυχαία: οι κουρτίνες των περσίδων θα σας επιτρέψουν να προστατευτείτε από τις ανεπιθύμητες ματιές των περαστικών και τον έμμονο ήλιο, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε ήρεμα όλα όσα συμβαίνουν στο δρόμο.

Περσίδες στο δωμάτιο: τύποι

Οι περσίδες για τα παράθυρα είναι μια όμορφη και πρακτική διακόσμηση που μπορεί να επιλεγεί για κάθε γούστο. Οι μοντέρνες περσίδες για παράθυρα με διπλά τζάμια θα ρέουν οργανικά στο εσωτερικό, εκτός αυτού, αυτά τα σχέδια είναι φθηνά, φαίνονται εντυπωσιακά και καθαρίζονται εύκολα. Αλλά ποιες περσίδες είναι καλύτερο να επιλέξετε?

Το κάθετο μοντέλο περσίδων μπορεί να έχει διαφορετικό μοτίβο, μήκος και χρώμα. Το κάθετο μοντέλο περσίδων μπορεί να έχει διαφορετικό μοτίβο, μήκος και χρώμα.

Τύποι περσίδων:

 • Οριζόντιος. Οι κλασικές περσίδες είναι η απλούστερη επιλογή για διακόσμηση παραθύρων. Τέτοιες περσίδες σε οποιοδήποτε δωμάτιο θα παρέχουν καλή προστασία από τον ήλιο, καθώς και θα καθιερώσουν μια λειτουργία εξαερισμού, που σημαίνει καθαριότητα και καθαρό αέρα..
 • Κατακόρυφος. Τέτοια σχέδια παραθύρων μπορούν συμβατικά να θεωρηθούν πιο μοντέρνα, πρόκειται για όμορφες κουρτίνες με ενδιαφέρουσα γεωμετρία. Οποιοδήποτε χρώμα, η πιο κομψή διακόσμηση και η δυνατότητα εγκατάστασης κεκλιμένων περσίδων για μη τυποποιημένα παράθυρα. Τα υλικά για αυτές τις περσίδες υποβάλλονται σε επεξεργασία με ειδικά παρασκευάσματα, τα οποία παρέχουν στις κουρτίνες ένα αδιάβροχο αποτέλεσμα..
 • Ρολό. Ένα άλλο όνομα είναι τα ρολά. Τέτοια κυλιόμενα σχέδια είναι μια μοντέρνα έκδοση κουρτινών. Αλλά τα ρολά, σε αντίθεση με τις κουρτίνες, μπορούν να κρεμαστούν οπουδήποτε. Για παράδειγμα, είναι κατάλληλα για παράθυρα κουζίνας και τζάμια λότζες. Τα ρολά μπορούν να χαμηλωθούν σε οποιοδήποτε επίπεδο.
 • Πτυχωτές περσίδες. Κατασκευασμένο από ύφασμα που συγκεντρώνεται σε μοντέρνες πτυχώσεις με ειδικό προφίλ, αλλά είναι αόρατα στο φόντο των παραθύρων.

Οι περσίδες τύπου ρολού μπορούν να συνδεθούν τόσο στον τοίχο όσο και στις ίδιες τις γυάλινες μονάδες Οι περσίδες τύπου ρολού μπορούν να συνδεθούν τόσο στον τοίχο όσο και στις ίδιες τις γυάλινες μονάδες

Ποιες περσίδες είναι καλύτερες – είναι αδύνατο να το πούμε κατηγορηματικά. Μια επιλογή μπορεί να λειτουργήσει για το παράθυρό σας. Άλλες επιλογές θα είναι ιδανικές για ένα άλλο παράθυρο. Όχι λιγότερο σημαντικό είναι το υλικό κατασκευής, από το οποίο, στην πραγματικότητα, κατασκευάζονται τέτοιες κουρτίνες.

Εγκατάσταση οριζόντιων περσίδων σε πλαστικό παράθυρο (βίντεο)

Περσίδες για παράθυρα με διπλά τζάμια: ποιο είναι καλύτερο

Readyδη στη φωτογραφία, μπορείτε να διακρίνετε πώς φαίνονται αυτά ή άλλα είδη περσίδων στο παράθυρο. Για παράδειγμα, το αλουμίνιο θεωρείται ο πιο αξιόπιστος τύπος – τέτοιες περσίδες για ένα παράθυρο ταιριάζουν πάντα τέλεια στο εσωτερικό. Η φροντίδα τους είναι πολύ απλή και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε χρώμα. Η προστασία από τον ήλιο είναι καλή και οι περσίδες αλουμινίου αντανακλούν μέρος της θερμότητας.

Καλοκαιρινή επιλογή – ξύλινες περσίδες. Για παράθυρα σε ιδιωτικό σπίτι, αυτό είναι μια υπέροχη διακόσμηση, δεν μπορείτε να φανταστείτε καλύτερα. Το ξύλο είναι ένας εξαιρετικός ανακλαστήρας φωτός καθώς και ένας θερμικός μονωτής. Και επίσης οι ξύλινες κατασκευές μπορούν να είναι πρόσθετη ηχομόνωση..

Το κύριο πλεονέκτημα των πλαστικών περσίδων είναι η ευκολία συντήρησης και η λογική τιμή. Αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι αυτή είναι η καλύτερη προστασία από το φως. Αυτές οι δομές αφήνουν πολύ φως και μπορεί γρήγορα να ζεσταθεί κοντά σε ένα τέτοιο παράθυρο..

Οι περσίδες παραθύρων πρέπει να επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη την επακόλουθη προοριζόμενη χρήση τους. Οι περσίδες παραθύρων πρέπει να επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη την επακόλουθη προοριζόμενη χρήση τους. Οι περσίδες από φυσικά υλικά είναι σχετικές όχι μόνο για το οικολογικό στυλ στον εσωτερικό σχεδιασμό Οι περσίδες από φυσικά υλικά είναι σχετικές όχι μόνο για το οικολογικό στυλ στον εσωτερικό σχεδιασμό

Καλύτερα να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε επιλογές, όπως περσίδες από μπαμπού. Είναι μοντέρνο, φρέσκο, φυσικό. Έχει καλή προστασία από τον ήλιο και μοντέρνα, φυσική διακόσμηση..

Περσίδες σε ένα παράθυρο με μπαλκονόπορτα

Ένα παράθυρο με μπαλκονόπορτα είναι η ίδια η επιλογή όταν είναι κατάλληλος ένας συνδυασμός περσίδων και κουρτινών. Το Dimming πραγματοποιείται με κουρτίνες εσωτερικού χώρου. Αυτός ο σχεδιασμός είναι ιδιαίτερα καλός για κουζίνες με μπαλκονόπορτα που βλέπουν προς τη δυτική ή τη νότια πλευρά..

Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε μια διαφανή πόρτα που προστατεύει από το φως και τα αδιάκριτα μάτια είναι οι κάθετες ή ρολά Ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε μια διαφανή πόρτα που προστατεύει από το φως και τα αδιάκριτα μάτια είναι οι κάθετες ή ρολά

Προκειμένου να ρυθμιστεί η απορρόφηση του φωτός σε μια τέτοια “ιστορία μπαλκονιού”, θα απαιτηθούν οριζόντιες περσίδες και κουρτίνες στις οπές. Και η διακόσμηση του παραθύρου σε αυτή την περίπτωση θα είναι η βέλτιστη..

Οι ίδιες πλισέ κουρτίνες μπορούν επίσης να συνδυαστούν με κουρτίνες για ένα δωμάτιο με μπαλκονόπορτα. Γιατί είναι πτυχωτές κουρτίνες, αλλά επειδή το ύφασμα θα ζεσταθεί λιγότερο από αλουμίνιο ή πλαστικό, αλλά η λειτουργικότητα τέτοιων περσίδων είναι η ίδια. Η εγκατάσταση τέτοιων περσίδων έχει την ίδια λογική στην περίπτωση μιας μπαλκονόπορτας δίπλα στο παράθυρο..

Εγκατάσταση του minrollo σε παράθυρο χωρίς διάτρηση (βίντεο)

Περσίδες με λαμπρέκι

Ο Lambrequin στις περσίδες είναι μια εξαιρετική ιδέα των σχεδιαστών. Η εγκατάσταση τέτοιων κουρτινών είναι απαραίτητη σε δωμάτια για τα οποία είναι κατάλληλο το κομψό σχέδιο, αλλά θέλετε περισσότερη κομψότητα στο σχεδιασμό.

Οι περσίδες με λαμπρέκι μπορεί να είναι:

 • Μοντέλα όπου το lambrequin έχει τη μορφή αψίδας.
 • Lambrequin ασύμμετρη, όπου χρησιμοποιείται ένα χρώμα.
 • Lambrequin ασύμμετρη, όπου δεν χρησιμοποιείται ένα χρώμα, αλλά ένας ολόκληρος συνδυασμός χρωμάτων.
 • Lambrequin με τη μορφή χαριτωμένων μορφών.

Οι περσίδες με λαμπρέκι είναι ένα φωτεινό σχέδιο για κάθε παράθυρο. Το χρώμα τους μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο είδος εσωτερικού αντικειμένου. Οι περσίδες με λαμπρέκι είναι ένα φωτεινό σχέδιο για κάθε παράθυρο. Το χρώμα τους μπορεί να συνδυαστεί με κάποιο είδος εσωτερικού αντικειμένου.

Εγκατάσταση περσίδων

Δεν υπάρχει τίποτα δύσκολο στην εγκατάσταση αυτής της κουρτίνας με τα χέρια σας. Διαφορετικοί τύποι περσίδων έχουν τα δικά τους χαρακτηριστικά εγκατάστασης, αλλά αυτές οι διαφορές είναι ασήμαντες..

Οι περσίδες μπορούν να εγκατασταθούν με δύο τρόπους:

 • Εγκαταστήστε το ίδιο το παράθυρο.
 • Στερεώστε σε κάθε ξεχωριστό φύλλο παραθύρου.
 • Τοποθέτηση επικάλυψης.

Η ίδια η διαδικασία αποτελείται από εργασίες μέτρησης, σήμανση, διάτρηση και την ίδια την εγκατάσταση του γείσου σε πείρους και βίδες. Και ήδη το ρυθμιστικό και τα πτερύγια θα είναι προσαρτημένα στο γείσο (από αυτό είναι φτιαγμένα τα ρολά). Υπάρχουν όμως και περσίδες με ειδικό Velcro, μια απλή έκδοση τέτοιων κουρτινών.

Περσίδες φτιαγμένες μόνοι σας από χαρτί (master class βίντεο)

Περσίδες επίπλων

Τα ρολά είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν σε ντουλάπι. Οι περσίδες για ντουλάπες ονομάζονται επίσης έπιπλα.

Πώς να επιλέξετε περσίδες για ντουλάπες:

 • Οι γυάλινες περσίδες ντουλάπας είναι καλές για μια σύγχρονη κουζίνα υψηλής τεχνολογίας – έτσι, μια διακοσμημένη ντουλάπα θα είναι ένα κομψό στοιχείο της κουζίνας.
 • Οι ξύλινες περσίδες στην ντουλάπα θα φαίνονται καλά στο υπνοδωμάτιο, οι ίδιες περσίδες στο φυτώριο θα είναι κατάλληλες.
 • Οι περσίδες αλουμινίου στην ντουλάπα είναι καλές για το σαλόνι.

Και οι βελόνες μπορούν να φτιάξουν το ντεκόρ για την ντουλάπα μόνοι τους, χρησιμοποιώντας περσίδες από σωλήνες εφημερίδων (του τύπου – τυλιγμένες). Αυτές δεν είναι οι συνηθισμένες κουρτίνες σας με ρόλους. Οι περσίδες από σωλήνες εφημερίδων θα κάνουν την ντουλάπα πιο άνετη, πρωτότυπη και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα..

Μπορείτε να φτιάξετε πρωτότυπα ρολά από απλή ταπετσαρία με τα χέρια σας. Μπορείτε να φτιάξετε πρωτότυπα ρολά από απλή ταπετσαρία με τα χέρια σας.

Τέτοια σπιτικά ρολά για το ίδιο παιδικό δωμάτιο είναι η καλύτερη επιλογή για να διακοσμήσετε μια μικρή ντουλάπα. Και αν δεν ξέρετε πώς να επιλέξετε περσίδες, φτιάξτε τις μόνοι σας, τόσο περισσότερο αποτελούνται από αυτοσχέδιο υλικό..

Εγκατάσταση ρολών στο ντουλάπι (βίντεο)

Οι περσίδες στο νηπιαγωγείο, στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο παράθυρο και στη διακόσμηση των ντουλαπιών θεωρούνται δικαίως μια εξαιρετική διακόσμηση, ειδικά επειδή ο σχεδιασμός τους έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο σήμερα. Ναι, και μπορούν ήδη να ονομαστούν κλασικά, γεγονός που βελτιώνει τον χώρο, ευχαριστεί το μάτι και καθαρίζεται αρκετά εύκολα..

Περσίδες στα παράθυρα (φωτογραφία)