Κομψές κουρτίνες στα οπές με τούλι: φωτογραφία για το εσωτερικό σας

Κατά την επιλογή των συνδετήρων, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι η διάμετρος της οπής είναι 1,5 εκατοστά μεγαλύτερη από τη διάμετρο του γείσου. Κατά την επιλογή των συνδετήρων, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη ότι η διάμετρος της οπής είναι 1,5 εκατοστά μεγαλύτερη από τη διάμετρο του γείσου Οι κουρτίνες στα βλεφαρίσματα απλώς απομακρύνονται, σχηματίζοντας ομοιόμορφες πτυχώσεις και φαίνονται υπέροχα σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. Το ίδιο το σχήμα των βλεφαρίδων μπορεί να ποικίλει, γεγονός που θα δώσει επίσης λίγη όρεξη στις κουρτίνες σας..

Tulle on eyelets: ελαφρότητα και απλότητα

Το τούλι στα μάτια δεν είναι καθόλου κατώτερο από τις κουρτίνες στους ίδιους συνδετήρες και φαίνεται εξίσου κομψό και αισθητικά ευχάριστο, διακοσμώντας όχι μόνο το παράθυρο, αλλά ολόκληρο το δωμάτιο. Πολλοί άνθρωποι θέτουν την ερώτηση: “Μπορεί το τούλι να είναι στα μάτια, με τόσο εύθραυστη υφή;” Σας απαντάμε τολμηρά: “!σως!”

Πολλοί τύποι υφασμάτων τούλι ανταγωνίζονται επαρκώς με υφάσματα κουρτίνας όπως πηνίο, πλέγμα, οργάντζα Πολλοί τύποι υφασμάτων τούλι ανταγωνίζονται επαρκώς με υφάσματα κουρτίνας όπως πηνίο, πλέγμα, οργάντζα

Μια τολμηρή λύση θα ήταν κουρτίνες δύο στρωμάτων, δηλαδή, όταν το πυκνό ύφασμα συνδυάζεται με μια ποικιλία από τούλι, το οποίο θα βρίσκεται στην κορυφή του. Αυτά τα κλιπ θα ενισχύσουν την κορυφή της κουρτίνας και θα τονίσουν περαιτέρω την πολυπλοκότητα του υφάσματος από τούλι..

Οι κουρτίνες από τούλι στις οπές είναι αρκετά απλές, λειτουργικές και πρακτικές. Λόγω της ελαφρότητας του υφάσματος, σχηματίζονται μαλακές πτυχώσεις, οι οποίες προσθέτουν αεριότητα στις κουρτίνες. Επιλέγοντας τα σωστά χρώματα για τις κουρτίνες, το εσωτερικό του δωματίου θα φαίνεται μοναδικό και πλούσιο..

Εγκατάσταση οπών στο τούλι (βίντεο)

Κουρτίνες από τούλι και βλεφαρίδες: πώς να βρείτε την τέλεια εφαρμογή

Οι κουρτίνες με οπές έχουν το κύριο πλεονέκτημα, το οποίο μιλά για μια ειδική μέθοδο στερέωσης, η οποία διευκολύνει πολύ το άνοιγμα και το κλείσιμο των κουρτινών. Επίσης, οι βλεφαρίδες δεν παραμορφώνουν καθόλου το προϊόν και δεν θα σας αναγκάσουν να το ξεπερνάτε συνεχώς με το παραμικρό άλμα..

Συνήθως το τούλι είναι μια πρόσθετη λεπτομέρεια για τις κουρτίνες ματιών, οι οποίες είναι ραμμένες από ένα πιο πυκνό ύφασμα. Συνήθως το τούλι είναι μια πρόσθετη λεπτομέρεια για τις κουρτίνες ματιών, οι οποίες είναι ραμμένες από ένα πιο πυκνό ύφασμα.

Εάν προτιμάτε το τούλι χωρίς προσθήκες, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μικρά, σχεδόν αόρατα μάτια. Μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των πτυχών με συχνή στερέωση.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των κουρτινών στις οπές:

  • Οι κουρτίνες είναι κατάλληλες για κάθε χώρο.
  • Οι κουρτίνες δεν απαιτούν πρόσθετο φινίρισμα του υφάσματος.
  • Οποιαδήποτε υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή προϊόντων.
  • Όταν διακοσμείτε κουρτίνες, μπορείτε να παίξετε με αντίθεση.

Οι κουρτίνες με δαχτυλίδια είναι ευθεία προϊόντα με σαφείς, μεγάλες πτυχώσεις, οι οποίες σχηματίζονται λόγω των οπών Οι κουρτίνες με δαχτυλίδια είναι ευθεία προϊόντα με σαφείς, μεγάλες πτυχώσεις, οι οποίες σχηματίζονται λόγω των οπών

Αυτός ο τύπος κουρτίνας έχει ένα άλλο πλεονέκτημα έναντι των συμβατικών κουρτινών, δηλαδή το ύψος της οροφής αυξάνεται οπτικά λόγω του κάθετου ρυθμού του προϊόντος, καθιστώντας έτσι το δωμάτιο πιο φωτεινό και πιο ευρύχωρο..

Στερεωτικά για κουρτίνες

Οι κουρτίνες ματιών δεν δημιουργούν πλούσιες κουρτίνες, που ταιριάζουν απόλυτα σε οποιοδήποτε στυλ. Ωστόσο, παρά την απλότητα και την ευκολία τους, δώστε προσοχή όχι μόνο στην κουρτίνα, αλλά και στους συνδετήρες στους οποίους είναι προσαρτημένη. Το γείσο επηρεάζει επίσης την εξωτερική εικόνα του παραθύρου, δηλαδή, για τις αυθεντικές κουρτίνες στα οπές, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε μια στρογγυλή ράβδο ή σωλήνα.

Υπάρχουν επίσης διπλές μαρκίζες, δηλαδή ο μηχανισμός αποτελείται από δύο ράβδους διαφορετικών μεγεθών. Υπάρχουν επίσης διπλές μαρκίζες, δηλαδή ο μηχανισμός αποτελείται από δύο ράβδους διαφορετικών μεγεθών.

Η ευκολία είναι ότι τα μπουμ μπορούν να τοποθετηθούν σε διαφορετικά ύψη και επίπεδα.

Έτσι, μπορείτε να παραλάβετε διαφορετικά τούλια, κουρτίνες, κουρτίνες. Οι κουρτίνες grommet ταιριάζουν απόλυτα με τα ρολά που είναι προσαρτημένα απευθείας στο πλαίσιο του παραθύρου. Ένας τέτοιος σχεδιασμός θα προσθέσει στυλ και πρωτοτυπία στο δωμάτιο, ειδικά αν όλα τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό..

Υπάρχει μια επιλογή όταν μπορείτε να στερεώσετε τις κουρτίνες σε δαχτυλίδια χωρίς γείσο. Σε αυτήν την έκδοση, το προϊόν στερεώνεται με γάντζους ή σχοινί, τα οποία είναι τοποθετημένα απευθείας στον τοίχο. Υπάρχει μια επιλογή όταν μπορείτε να στερεώσετε τις κουρτίνες σε δαχτυλίδια χωρίς γείσο. Σε αυτήν την έκδοση, το προϊόν στερεώνεται με γάντζους ή σχοινί, τα οποία είναι τοποθετημένα απευθείας στον τοίχο.

Το μειονέκτημα αυτής της εφεύρεσης είναι ότι οι κουρτίνες δεν μπορούν να μετακινηθούν. Αν και πολλοί δεν χρειάζονται καθόλου μια τέτοια ενέργεια, η οποία υποδηλώνει έναν ιδανικό συνδυασμό ομορφιάς και λειτουργικότητας.

Κουρτίνες και τούλι με οπές: επιλέγουμε συνδετήρες (βίντεο)

Κουρτίνες στις οπές στο εσωτερικό: επιλογή σχεδίου

Οι έτοιμες κουρτίνες στις οπές φαίνονται υπέροχες σε οποιοδήποτε εσωτερικό στυλ. Επιλέγοντας τις σωστές αποχρώσεις των προϊόντων και τα μεγέθη των δαχτυλιδιών, μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση για το δωμάτιο..

Ας δούμε πώς και πού μπορούν να συνδυαστούν τέτοιες κουρτίνες..

Σαλόνι

Για την αίθουσα, οι κουρτίνες στις οπές είναι πιο κατάλληλες για σχεδιασμό υψηλής τεχνολογίας. Σε αυτή την περίπτωση, είναι καλύτερο εάν οι δακτύλιοι είναι κατασκευασμένοι από λαμπερό μέταλλο. Και για το στυλ της χώρας, είναι κατάλληλες οι οπές που μιμούνται κάτω από ένα δέντρο..

Εάν επιλέξετε επιτυχώς κουρτίνες στα βλεφαρίσματα, θα συμπληρώσουν ιδανικά την ομοιόμορφη εμφάνιση του δωματίου. Εάν επιλέξετε επιτυχώς κουρτίνες στα βλεφαρίσματα, θα συμπληρώσουν ιδανικά την ομοιόμορφη εμφάνιση του δωματίου.

Διαφορετικά, θα προκύψει ασυμφωνία. Αλλά αν καταφέρετε να μαζέψετε σγουρά δαχτυλίδια με άκρες γείσου στο ίδιο στυλ, τότε όλα θα μοιάζουν με ένα ενιαίο σύνολο..

Κουζίνα

Ο μινιμαλισμός είναι ευπρόσδεκτος στην κουζίνα και η επιλογή υπέρ των κουρτινών στα μάτια είναι η σωστή. Φαίνονται πιο κομψά από τις συνηθισμένες κουρτίνες σε αγκίστρια, αλλά ταυτόχρονα τονίζουν μια ορισμένη σοβαρότητα και κομψότητα..

Στον χώρο της κουζίνας, προτιμούν συχνά κουρτίνες και τούλι σε βλεφαρίδες από φυσικά υφάσματα ή οργαντζά. Στον χώρο της κουζίνας, προτιμούν συχνά κουρτίνες και τούλι σε βλεφαρίδες από φυσικά υφάσματα ή οργαντζά.

Οι ματιές είναι σε αρμονία με όλα τα υλικά, το κύριο πράγμα είναι να επιλέξετε τα πάντα σωστά, για παράδειγμα, είναι καλύτερο να συνδυάσετε μεταλλικά δαχτυλίδια με διαφανή υφάσματα και είναι καλύτερα να διακοσμήσετε βαμβακερά υλικά με δαχτυλίδια σαν ξύλο.

Υπνοδωμάτιο

Σκούρες κουρτίνες από πυκνό ύφασμα, καθώς και κουρτίνες από τούλι, θα φαίνονται καλά στο υπνοδωμάτιο. Χάρη στις μαλακές πτυχώσεις των κουρτινών στις γωνίες, θα φέρουν μια αίσθηση μυστηρίου και ηρεμίας στον χώρο ύπνου. Αν θέλετε να δώσετε λίγη γοητεία στο υπνοδωμάτιό σας, τότε τα σγουρά βλεφαρίκια είναι αυτά που χρειάζεστε. Τα σχήματα των σγουρών ματιών είναι πολύ διαφορετικά.

Πώς να επιλέξετε κουρτίνες ματιών για οποιοδήποτε εσωτερικό (βίντεο)

Οι κουρτίνες ματιών είναι η ιδανική λύση για πολλά αμφιλεγόμενα θέματα. Είναι κομψά, πρακτικά και κατάλληλα για κάθε χώρο. Εάν πρέπει να καθορίσετε τα όρια στο δωμάτιο, τότε οι κουρτίνες στις οπές είναι ιδανικές για αυτό. Επίσης, τέτοιες κουρτίνες συνδυάζονται τέλεια με άλλους τύπους κουρτινών, οι οποίες θα δώσουν στο σπίτι σας τη δική του προσωπικότητα..

Σχεδιασμός κουρτινών σε βλεφαρίδες με τούλι (φωτογραφία)