Μοντέρνες κουρτίνες για την κουζίνα: φωτογραφίες κοντών μοντέλων και νέων προϊόντων 2019

Οι κοντές κουρτίνες είναι πολύ βολικές σε μια κουζίνα με χώρο εργασίας δίπλα στο παράθυρο: δεν καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο και είναι ευκολότερο στη χρήση Οι κοντές κουρτίνες είναι πολύ βολικές σε μια κουζίνα με χώρο εργασίας δίπλα στο παράθυρο: δεν καταλαμβάνουν επιπλέον χώρο και είναι ευκολότερο στη χρήση Γιατί οι κοντές κουρτίνες επιλέγονται συχνότερα στην κουζίνα; Το θέμα είναι, πρώτα απ ‘όλα, στην πρακτικότητα. Θα λερωθούν λιγότερο, θα τα χρησιμοποιήσουν και μετά το πλύσιμο, οι κοντές κουρτίνες θα στεγνώσουν πιο γρήγορα. Μπορείτε επίσης να περιοριστείτε σε ένα κοντό τούλι, αυτό θα κάνει το παράθυρο ανοιχτό, αν το τούλι, φυσικά, είναι διαφανές.

Κοντό τούλι για την κουζίνα: χαρακτηριστικά σχεδιασμού

Το τούλι είναι ένα ύφασμα που είναι αρκετά δημοκρατικό. Η τιμή του είναι προσιτή για όλους, ο σχεδιασμός είναι εντυπωσιακός με παραλλαγές και το φόρεμα παραθύρου δεν γίνεται εμπόδιο στο φως..

Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμο τούλι, και να το συντομεύσετε ή να το στρίψετε με τα χέρια σας όπως χρειάζεστε. Από απλά κάθετα στοιχεία με τη βοήθεια αρπαγών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο του παραθύρου της κουζίνας Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμο τούλι, και να το συντομεύσετε ή να το στρίψετε με τα χέρια σας όπως χρειάζεστε. Από απλά κάθετα στοιχεία με τη βοήθεια αρπαγών, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σχέδιο του παραθύρου της κουζίνας

Σχεδιασμός κουρτίνας από τούλι:

 • Καθαρά. Δημοφιλείς κουρτίνες για την κουζίνα. Το πλέγμα μπορεί να κατασκευαστεί τόσο από φυσικά υλικά (για παράδειγμα, λινό και μετάξι) όσο και από συνθετικά (νάιλον και lavsan). Αυτό είναι ένα πλέγμα ύφασμα, η πυκνότητα μπορεί να είναι διαφορετική. Υπάρχει ένα πλέγμα από τούλι, όπου η διαπλοκή των νημάτων είναι η καλύτερη, υπάρχουν πιο χοντρές επιλογές.
 • Κουρτίνα στα μάτια. Αυτό το μοντέλο θεωρείται πιο κομψό καθώς έχει τόσο ενδιαφέροντα στοιχεία όπως τα eyelets. Οι δακτύλιοι στις οπές μπορεί να είναι μεταλλικοί ή πλαστικοί. Αυτό δεν είναι μόνο μια διακόσμηση, οι βλεφαρίδες βοηθούν τις κουρτίνες να κινούνται κατά μήκος του γείσου..
 • Χυλοπίτες από τούλι. Μια άλλη μοντέρνα επιλογή που σίγουρα θα είναι σε ζήτηση το 2018. Αυτή είναι μια κουρτίνα με τη μορφή νημάτων, τα οποία συνήθως δεν έχουν πλάτος μεγαλύτερο από 5 cm. Τα νήματα μπορούν να διακοσμηθούν με χάντρες.

Οι κουρτίνες από τούλι με λαμπρέκι είναι ένα άλλο μοντέλο κουρτινών που είναι πολύ λιγότερο συνηθισμένες και οι κουρτίνες κουζίνας δεν είναι συχνά πολυεπίπεδες Οι κουρτίνες από τούλι με λαμπρέκι είναι ένα άλλο μοντέλο κουρτινών που είναι πολύ λιγότερο συνηθισμένες και οι κουρτίνες κουζίνας δεν είναι συχνά πολυεπίπεδες

Μελετήστε τη φωτογραφία, δοκιμάζοντας νοερά μια κουρτίνα στο παράθυρό σας. Μπορούμε σίγουρα να πούμε ότι το 2019 δεν θα μετακινήσει το τούλι από την υψηλή του θέση στο βάθρο των στολών για το παράθυρο..

Ιδέες για διακόσμηση τούλι του παραθύρου της κουζίνας (βίντεο)

Κοντές κουρτίνες για την κουζίνα 2019: τάσεις της μόδας

Παρά την εποχή της υψηλής τεχνολογίας, η απλότητα και η συνοπτικότητα εκτιμώνται περισσότερο από όλες αυτές τις μέρες. Ως εκ τούτου, είναι εύκολο να προβλεφθεί ότι οι τάσεις της ζεστής πρακτικότητας θα είναι ορατές στην εσωτερική μόδα του 2019..

Ένα προϊόν, ειδικά όταν πρόκειται για υφάσματα, θα πρέπει να είναι τόσο πρακτικό όσο και ενδιαφέρον, αλλά απλό στο σχεδιασμό και κομψό. Η καλή γεύση, ο ορθολογισμός και η νεωτερικότητα είναι αυτά που πρέπει να επιδείξετε το 2019 όταν επιλέγετε διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι σας..

Οι κοντές κουρτίνες είναι μια σίγουρη τάση για το επόμενο έτος. Εάν εξακολουθείτε να αμφιβάλλετε, απλώς αναλύστε όλα τα πλεονεκτήματα..

Αν σας αρέσει η φωτεινότητα, τότε οι κοντές φωτεινές κουρτίνες είναι οπτικά πιο συμφέρουσες και πολύ πιο ευχάριστες για τα μάτια. Αν σας αρέσει η φωτεινότητα, τότε οι κοντές φωτεινές κουρτίνες είναι οπτικά πιο συμφέρουσες και πολύ πιο ευχάριστες για τα μάτια.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κοντών κουρτινών:

 • Οι κοντές κουρτίνες δεν “κλέβουν” επιπλέον πλάνα στην κουζίνα, αλλά αντίθετα, προσθέτουν χώρο σε αυτό.
 • Ελευθερία δράσης με περβάζι παραθύρου (παραλλαγές – στην εικόνα).
 • Μπορούν να είναι υπέροχοι χρωματικοί τόνοι χωρίς υπερφόρτωση του σχεδιασμού της κουζίνας.
 • Η φροντίδα για κοντές κουρτίνες είναι σίγουρα πιο εύκολη.

Η λειτουργικότητα είναι σημαντική, επειδή ο χώρος δίπλα στο παράθυρο παραμένει ανοιχτός και μπορείτε να τον οργανώσετε με τα χέρια σας για τους δικούς σας σκοπούς..

Κοντές κουρτίνες για την κουζίνα: σχεδιαστική ιδέα

Δεδομένου ότι υπάρχει άπειρος αριθμός μοντέλων και πολλά από αυτά θα μεταναστεύσουν στη μόδα του 2019, αξίζει να σταθούμε σε αυτό που έχει ήδη τραβήξει την προσοχή πολλών σχεδιαστών και όχι μόνο.

Εάν εξοπλίσετε το σπίτι σας με τα χέρια σας, σκεφτείτε ένα σχέδιο που δεν είναι μόνο μοντέρνο, αλλά άνετο, τότε πιθανότατα θέλετε τον εαυτό σας ένα από αυτά τα μοντέλα.

Μοντέρνες κουρτίνες για την κουζίνα 2019:

 • “Παράθυρο του χωριού”. Αυτό δεν είναι το στυλ ενός απομακρυσμένου χωριού, αλλά οι πιο φιλόξενες αναμνήσεις ή ιδέες για μικρά μονοόροφα σπίτια έξω από την πόλη. Όμορφες κουρτίνες με lambrequin και γραβάτα, ένα στυλιζαρισμένο σχέδιο σε στιλ πρωτογονισμού ή έθνο, σε φωτεινά χρώματα – αυτό είναι μια ξεκάθαρη άνεση και ζεστασιά στην κουζίνα.
 • Γαλλικές κουρτίνες. Το κύριο πράγμα εδώ είναι να μην το παρακάνετε. Σε ορισμένες εσωτερικές λύσεις, αυτό θα είναι μια υπόδειξη υπερβολικής λαμπρότητας. Επομένως, τέτοιες κουρτίνες δεν είναι κατάλληλες για κουζίνα υπερφορτωμένη με διακόσμηση..

Η αυστριακή αυλαία συνδυάζεται με περσίδες, μπορεί να έχει φωτεινή εκτύπωση και διακόσμηση με τη μορφή πλεξούδας και φούντας. Για μια κουζίνα σε χαλαρωτικά χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο φωτεινή επιλογή και αντίστροφα. Η αυστριακή αυλαία συνδυάζεται με περσίδες, μπορεί να έχει φωτεινή εκτύπωση και διακόσμηση με τη μορφή πλεξούδας και φούντας. Για μια κουζίνα σε χαλαρωτικά χρώματα, μπορείτε να επιλέξετε μια πιο φωτεινή επιλογή και αντίστροφα.

Εάν δεν σας αρέσει ούτε μια μοντέρνα επιλογή, δοκιμάστε να φτιάξετε χαριτωμένες κουρτίνες με τα χέρια σας..

Σύντομες κουρτίνες DIY για την κουζίνα: οδηγίες βήμα προς βήμα

Αν είστε υπέρ της αυστηρότητας, και ακόμη και ενός ορισμένου ασκητισμού, ενώ δεν στερείται αισθητικής, τότε μπορείτε να ράψετε κουρτίνες από … τσουβάλι. Ναι, αυτή είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή, ειδικά για σπίτια εξοχικού στιλ. Φυσικά, μόνο οι καμβάδες λινάτσα δεν θα φαίνονται λογικοί στο παράθυρο και η ομορφιά αποκλείεται. Εδώ όλες οι “σταφίδες” στο ντεκόρ.

Μπορείτε να διακοσμήσετε τέτοιες κουρτίνες με τα χέρια σας:

 • Ενθέματα από όμορφο βαμβάκι – λουλουδάτο ύφασμα, κελιά, ανοιχτόχρωμο.
 • Ουδέτερη δαντέλα?
 • Διακοσμητικά κεντήματα?
 • Λουλούδια από σπάγκο και χάντρες.
 • Εφαρμογή.

Ο σχεδιασμός τέτοιων κουρτινών μπορεί να γίνει απλός και αντίστροφα, πρωτότυπος. Ένα εσωτερικό σε παστέλ χρώματα θα είναι σε αρμονία με τέτοιες μοντέρνες κουρτίνες. Ο σχεδιασμός τέτοιων κουρτινών μπορεί να γίνει απλός και αντίστροφα, πρωτότυπος. Ένα εσωτερικό σε παστέλ χρώματα θα είναι σε αρμονία με τέτοιες μοντέρνες κουρτίνες.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα κουρτινόξυλο στη μέση του παραθύρου με τα χέρια σας, έτσι ώστε αυτές οι κουρτίνες να μετατραπούν σε μοντέλο “καφέ”, το οποίο είναι επίσης σε ζήτηση σήμερα. Λοιπόν, ο τελικός σχεδιασμός πρέπει να επικαλύπτεται με το εσωτερικό της κουζίνας σας..

Master class: ράβουμε κοντές κουρτίνες για την κουζίνα με τα χέρια μας (βίντεο)

Οι κοντές κουρτίνες είναι πάντα αυστηρές και πειστικές, ενώ μπορούν να είναι με μια ενδιαφέρουσα ιδέα σχεδιασμού ή αντίστροφα, όσο το δυνατόν πιο απλές.

Έχετε μια καλή επιλογή!

Σχεδιασμός κοντών κουρτινών για την κουζίνα (φωτογραφία)