DIY κουβέρτα συνονθύλευμα για αρχάριους: ζεστό και όμορφο

Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να ράψει μια κουβέρτα συνονθύλευμα από τετράγωνα Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να ράψει μια κουβέρτα συνονθύλευμα από τετράγωνα Δεν είναι ραμμένο τόσο γρήγορα και για αρχάριους, μπορεί να χρειαστεί πολύ περισσότερος χρόνος, αλλά ένα τέτοιο ράψιμο μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα πραγματικά υψηλής ποιότητας στο σπίτι που φτιάξατε με τα χέρια σας..

Συνονθύλευμα με στρώμα κρεβατιού μόνος σου

Ελέγξτε περισσότερα από ένα master class για να καθορίσετε όχι μόνο πώς θα φαίνεται το προϊόν σας (μπορείτε να το δείτε και στη συλλογή φωτογραφιών), αλλά αν μπορείτε να χειριστείτε όλη αυτή την τεχνολογία ως αρχάριος. Μια λεπτομερής κύρια τάξη, φυσικά, απλοποιεί την εργασία, αλλά μην αναλάβετε αμέσως ένα δύσκολο έργο. Το πρώτο ράψιμο πρέπει να είναι διασκεδαστικό και η περιπλάνηση στη ζούγκλα της άγνωστης τεχνολογίας μπορεί να σας αποθαρρύνει και να δοκιμάσετε περαιτέρω τον εαυτό σας σε συνονθύλευμα.

Οποιαδήποτε χειροτεχνία υψηλής ποιότητας όχι μόνο διακοσμεί το δωμάτιο, αλλά φέρνει στο εσωτερικό μια ατμόσφαιρα άνεσης, ζεστασιάς και φυσικής φωτεινότητας Οποιαδήποτε χειροτεχνία υψηλής ποιότητας όχι μόνο διακοσμεί το δωμάτιο, αλλά φέρνει στο εσωτερικό μια ατμόσφαιρα άνεσης, ζεστασιάς και φυσικής φωτεινότητας

Από πού ξεκινά το ράψιμο; Ακολουθήστε τις οδηγίες:

 • Καθορίστε το μέγεθος του καλύμματος κρεβατιού.
 • Επιλέξτε το συνδυασμό χρωμάτων που θα είναι στο στυλ του εσωτερικού του δωματίου όπου προορίζεται το προϊόν.
 • Προετοιμάστε το ύφασμα: λωρίδες, κοψίματα, τεμαχίσεις, τετράγωνα.
 • Προετοιμάστε το ύφασμα που θα γίνει η ραφή του προϊόντος.
 • Από τα εργαλεία που θα χρειαστείτε: ψαλίδι, βελόνες / καρφίτσες, νήμα, ραπτομηχανή, μολύβι και τετράγωνο χάρακα (αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα τετράγωνο πρότυπο).

Ας υποθέσουμε ότι φτιάχνετε ένα προϊόν από τετράγωνα. Γιατί από τετράγωνα; Σίγουρα θα είναι ευκολότερο για έναν αρχάριο να το κάνει αυτό – για τους αρχάριους να κόβουν διαφορετικά σχήματα με τα χέρια τους και στη συνέχεια να τα συνδέουν με μοτίβο είναι μια πραγματική δοκιμή.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μοτίβο για το κλινοσκεπάσμα που μπορείτε να κάνετε. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε μοτίβο για το κλινοσκεπάσμα που μπορείτε να κάνετε.

Φυσικά, εάν υπάρχει φωτογραφία ή βίντεο από ένα κύριο μάθημα, δείτε το λεπτομερώς. Αλλά ακόμα κι αν έχετε μόνο σχέδια μπροστά σας, μπορείτε να αρχίσετε να ράβετε μαζί τους..

Ένα σημαντικό σημείο: πριν προχωρήσετε στην προετοιμασία τετραγώνων, το ύφασμα πρέπει να προετοιμαστεί για εργασία. Απλά μουλιάστε το σε ζεστό νερό για δέκα λεπτά και στη συνέχεια απλώς ξεπλύνετε το με καθαρό ζεστό νερό..

Αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς, θα ήταν ωραίο να δείξουμε την πραγματική τάξη και να αμυλώσουμε το ύφασμα. Αξίζει να το κάνετε – θα είναι ευκολότερο να εργαστείτε με το υλικό. Και, φυσικά, σιδερώστε καλά το ύφασμα..

Φτιάξτε μόνοι σας συνονθύλευμα κλινοσκεπάσματα από τζιν (βίντεο)

Πώς να ράψετε ένα κάλυμμα συνονθύλευμα

Μικρό εργαστήριο κατασκευής γρήγορων τετραγώνων από ύφασμα.

Μόλις τέσσερα βήματα:

 • Πάρτε δύο διαφορετικά κομμάτια υφάσματος και κόψτε δύο ίσες λωρίδες από αυτά.
 • Διπλώστε τα στη λάθος πλευρά και ράψτε, ασφαλίστε με το ράψιμο εξομαλύνοντας προσεκτικά τη ραφή.
 • Τώρα μετρήστε το πλάτος του προϊόντος που προκύπτει και κόψτε την ίδια λωρίδα (του ίδιου πλάτους) από το τρίτο κομμάτι υφάσματος.
 • Διπλώστε το με το ληφθέν μέρος ήδη με την μπροστινή πλευρά και κάντε τις ραφές και στις δύο πλευρές.

Ως αποτέλεσμα, θα πρέπει να πάρετε ένα είδος μανικιού διπλής όψης. Βάλτε αυτόν τον καμβά στο τραπέζι και κόψτε τετράγωνα από αυτό σύμφωνα με ένα πρότυπο ή έναν ειδικό χάρακα..

Για να κόψετε σωστά τα τετράγωνα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο ή έναν χάρακα. Για να κόψετε σωστά τα τετράγωνα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο ή έναν χάρακα.

Είναι δύσκολο να καταλήξουμε σε ένα τόσο απλούστερο σχέδιο, κάθε αρχάριος θα επαναλάβει αυτό το κύριο μάθημα. Θα ακολουθήσει το στάδιο της σύνδεσης των τετραγώνων. Από τις λεπτομέρειες μπορείτε να πάρετε ό, τι μοτίβα θέλετε – απλά γεωμετρικά και φανταστικά, και φίδια και ψηφιδωτά. Για πρώτη φορά, μπορείτε να σχεδιάσετε ένα απλό στολίδι για να διευκολύνετε τον χειρισμό και δεν μπερδεύεστε με το τι πρόκειται να ράψετε.

Όταν αποφασίσετε για το μοτίβο, τα τετράγωνα μπορούν να ράβονται. Πρώτα έρχεται το ράψιμο των διαμήκων λωρίδων, μετά τις οποίες πρέπει να σιδερώσετε τις ραφές. Στη συνέχεια, ράβουμε τις λωρίδες που προκύπτουν σε έναν καμβά. Και πάλι το επόμενο στάδιο είναι ένα σχολαστικό σιδέρωμα. Μετά από αυτό, θα δείτε ότι λαμβάνεται η τελική μπροστινή πλευρά..

Πώς να συναρμολογήσετε ένα μπλοκ από κουρέλια (βίντεο)

Ράψτε μια κουβέρτα συνονθύλευμα: το τελευταίο μέρος

Η μπροστινή πλευρά δεν είναι ολόκληρο το προϊόν. Στη συνέχεια, με τα χέρια σας, πρέπει να ράψετε το μπροστινό μέρος στη λάθος πλευρά. Το Chintz είναι εξαιρετικό ως ύφασμα κελάρυσμα. Το Batiste μπορεί επίσης να κατασκευαστεί από μέσα προς τα έξω.

Στη συνέχεια, τηρήστε το ακόλουθο σχήμα εργασίας:

 • Τοποθετήστε το κομμάτι του υφάσματος για τη λάθος πλευρά με την όψη προς τα κάτω στο τραπέζι.
 • Βάλτε ένα συνθετικό χειμερινοποιητή πάνω από το ραμμένο ύφασμα, εάν το κλινοσκεπάσμα σας έχει λειτουργία κουβέρτας (διαφορετικά, ο συνθετικός χειμωνιάτης δεν χρειάζεται).
 • Το επόμενο στρώμα είναι η μπροστινή πλευρά, το ίδιο συνονθύλευμα τετραγώνων.
 • Είτε το σκουπίζετε με τα χέρια σας, είτε απλά πρέπει να κόψετε ολόκληρο το προϊόν με καρφίτσες και να το βάλετε σε ραπτομηχανή.

Προκειμένου το κάλυμμα να έχει σχήμα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα υλικό στεγανοποίησης με τη μορφή πολυεστέρα επένδυσης Προκειμένου το κάλυμμα να έχει σχήμα, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε ένα υλικό στεγανοποίησης με τη μορφή πολυεστέρα επένδυσης

Πώς να ράψετε ένα πράγμα σωστά; Ο ευκολότερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι κατά μήκος των συνόρων των τετραγώνων, αλλά αν υποθέσετε κάποιο είδος μοτίβου, μπορείτε επίσης να παπλώσετε κατά μήκος του σχεδίου. Είναι αλήθεια ότι για αρχάριους αυτό είναι ένα αρκετά δύσκολο έργο (μια ξεχωριστή τάξη βελονιών θα σας βοηθήσει σε αυτή την περίπτωση).

Το τελευταίο βήμα είναι το άκρο. Είναι εύκολο να το κάνετε: πάρτε μια λωρίδα υφάσματος πλάτους περίπου 8 cm και το μήκος πρέπει να είναι λίγο περισσότερο από τη μία πλευρά του προϊόντος. Το ύφασμα πρέπει να διπλωθεί στη μέση, να στερεωθεί στο μπροστινό μέρος του ρούχου και να ράβεται. Τραβήξτε τις περίσσειες άκρες του μπορντούρας στη λάθος πλευρά του αντικειμένου, τυλίξτε το μπορντούρα στη λάθος πλευρά του προϊόντος και ράψτε από την μπροστινή πλευρά. Η γραμμή θα περάσει πάνω από τον καμβά. Οι άλλες πλευρές του πράγματος είναι με τον ίδιο τρόπο..

Έχοντας κατανοήσει τα βασικά βασικά αυτής της δεξιότητας, μπορείτε να προχωρήσετε σε πιο περίπλοκα στολίδια. Έχοντας κατανοήσει τα βασικά βασικά αυτής της δεξιότητας, μπορείτε να προχωρήσετε σε πιο περίπλοκα στολίδια.

Αυτή είναι η απλούστερη κύρια τάξη · σε ένα τέτοιο προϊόν, τα προγράμματα δεν χρειάζονται ιδιαίτερα. Το κύριο πράγμα είναι να μην το παρακάνετε με το μοτίβο συνονθύλευμα..

Ένα τέτοιο κλινοσκεπάσμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση ενός κρεβατιού, ενός καναπέ και μερικές φορές χρησιμοποιείται επίσης ως τραπεζομάντιλο. Τι γίνεται όμως αν αποφασίσετε να φτιάξετε ένα συνονθύλευμα για ένα βρεφικό κρεβάτι; Maybeσως αξίζει να κάνετε το πρώτο βήμα στη ραφή συνονθύλευμα μόνο από αυτό?

Συνονθύλευμα: DIY βρεφική κουβέρτα

Για να διακοσμήσετε το κρεβάτι ενός μωρού σε τεχνολογία συνονθύλευμα, πρέπει να προετοιμαστείτε σχεδόν το ίδιο με την προηγούμενη εργασία..

Η υπέροχη χρωματικότητα είναι το κύριο διακριτικό γνώρισμα των παιδικών εσωτερικών αντικειμένων Η υπέροχη χρωματικότητα είναι το κύριο διακριτικό γνώρισμα των παιδικών εσωτερικών αντικειμένων

Θα χρειαστείτε:

 • Fabφασμα (4 τύπους).
 • Μαλλί;
 • Ραπτομηχανή;
 • Βελόνες
 • Νήματα?
 • Ψαλίδι;
 • Χάρακας ή πρότυπα.

Μπορείτε να ράψετε μια παιδική κουβέρτα από 48 τετράγωνα. Η πλευρά ενός τετραγώνου είναι 8 εκατοστά. Μην περιπλέξετε το άνοιγμα της εργασίας σας, ένα συνονθύλευμα πάπλωμα 48 τετραγώνων είναι εύκολο να ράβεται και το πιο σημαντικό, όλα θα είναι ξεκάθαρα, είναι δύσκολο να χαθείτε.

Ένα πολύχρωμο κλινοσκεπάσματα μπορεί να γίνει ένα φωτεινό κομμάτι του εσωτερικού του παιδικού δωματίου. Ένα πολύχρωμο κλινοσκεπάσματα μπορεί να γίνει ένα φωτεινό κομμάτι του εσωτερικού του παιδικού δωματίου.

Τότε όλα είναι απλά:

 • Τα τετράγωνα που προκύπτουν πρέπει να ραφτούν αργά, προσεκτικά και να σιδερωθούν πολύ καλά.
 • Βάλτε το ύφασμα συνονθύλευμα στο fleece, θα είναι η λάθος πλευρά του προϊόντος.
 • Κόψτε όλα τα περιττά και στρογγυλοποιήστε τις γωνίες.
 • Ράψτε και τους δύο καμβάδες κατά μήκος των άκρων, η επένδυση είναι 1 cm.

Αυτό είναι όλο, ένα χαριτωμένο στρώμα για συνονθύλευμα DIY είναι έτοιμο! Θα διακοσμήσει επίσης ένα παιδικό κρεβάτι και θα φαίνεται υπέροχο σαν ακρωτήρι περπατώντας σε καροτσάκι. Μπορείτε να το ράψετε κυριολεκτικά σε μια εβδομάδα, απλά μην βιαστείτε να ράψετε – όλα τα τετράγωνα πρέπει να είναι ομοιόμορφα. Το ράψιμο Patchwork δεν χρειάζεται βιασύνη.

Δωρεάν βελονιά για αρχάριους (master class βίντεο)

Με τα χέρια σας, μπορείτε να ράψετε μια κουβέρτα για ένα παιδί και κάπες για μια καρέκλα στο παιδικό δωμάτιο. Ο κύριος συνονθύλευμα γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να σταματήσει όταν το πρώτο κομμάτι είναι επιτυχές, και μόλις «κάνουμε overclocking», ράβουμε ήδη πολύ, και σε μια πιο σύνθετη τεχνική. Μην είστε τεμπέλης για να δημοσιεύσετε μια φωτογραφία του πρώτου σας προϊόντος στο Διαδίκτυο και εμπνεύστε τους αρχάριους στα πρώτα τους κατορθώματα..

DIY κουβέρτα συνονθύλευμα για αρχάριους (φωτογραφία)