Βολικές ενσωματωμένες ντουλάπες στο διάδρομο: 30 φωτογραφίες και ιδέες σχεδιασμού

Μπορείτε να γεμίσετε όμορφα τους χώρους στο διάδρομο με μια μοντέρνα και λειτουργική ντουλάπα Μπορείτε να γεμίσετε όμορφα τους χώρους στο διάδρομο με μια μοντέρνα και λειτουργική ντουλάπα.Τα ντουλάπια στο διάδρομο είναι συνήθως στενά, και ως εκ τούτου δεν είναι πολύ άνετα και ευρύχωρα. Όταν επιλέγετε μια ενσωματωμένη ντουλάπα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι θα πρέπει να είναι ελεύθερη να περάσει από το διάδρομο. Εάν κάνετε πλάτος 60 cm, θα είναι αρκετά. Κάθε μοντέλο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Κατά τη δημιουργία ενός έργου, χωρίζεται σε ζώνες με χωρίσματα κατά μήκος του πλάτους της πόρτας. Στην κλασική έκδοση, η βάση καταλαμβάνεται από μια ντουλάπα, που αποτελείται από μια μεταλλική εγκάρσια ράβδο, ανοιχτά και κλειστά ράφια για ρούχα και παπούτσια. Ο υπόλοιπος χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση διαφόρων οικιακών συσκευών και αντικειμένων, για παράδειγμα, σιδερώστρα.

Ενσωματωμένη ντουλάπα στο διάδρομο: λύση με το κλειδί στο χέρι

Τα ενσωματωμένα έπιπλα δημιουργούνται συνήθως από μοριοσανίδες, αλλά πιο ακριβές επιλογές μπορεί να επιλέξει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού..

Το εσωτερικό περιεχόμενο μπορεί να έχει ως εξής:

 • Ράφια;
 • Barbell για εξωτερικά ρούχα.
 • Ράφι παπουτσιών;
 • Κουτιά αξεσουάρ.

Η συρόμενη ντουλάπα συνεπάγεται την παρουσία διαφόρων ραφιών και κουτιών για την αποθήκευση ρούχων και άλλων πραγμάτων Η συρόμενη ντουλάπα συνεπάγεται την παρουσία διαφόρων ραφιών και κουτιών για την αποθήκευση ρούχων και άλλων πραγμάτων

Μια τυπική ενσωματωμένη ντουλάπα για μικρούς διαδρόμους αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • Ράφια από μοριοσανίδες?
 • Μια μπάρα για ρούχα με βάθος ράφι άνω των 500 mm, αυτό θα επιτρέψει στις κρεμάστρες να κάθονται τακτοποιημένα.
 • Τέλος κρεμάστρες?
 • Σώβρακο;
 • Δίχτυ παπουτσιών.

Η ντουλάπα μπορεί να ενσωματωθεί σε ένα στενό διάδρομο, μερικώς ή πλήρως.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, τέτοια προϊόντα δεν έχουν:

 • Πλαϊνά πάνελ?
 • Επιφάνεια δαπέδου?
 • Πίσω τοίχοι.

Εάν χρησιμοποιείται συρόμενο σύστημα, τότε ο εξειδικευμένος χώρος είναι απλά κλειστός. Τέτοια ενσωματωμένα μοντέλα καθιστούν δυνατή την αποθήκευση της χρήσιμης περιοχής του διαδρόμου. Τα ράφια είναι πλεονεκτικά και άνετα τοποθετημένα μεταξύ των τοίχων της κόγχης από το πάτωμα έως την επιφάνεια της οροφής.

Η ενσωματωμένη ντουλάπα είναι ένα ειδικό μοντέλο που πρέπει να τοποθετηθεί σε μια ισοπεδωμένη επιφάνεια..

Οι κύριες απαιτήσεις για την εγκατάσταση συρόμενου συστήματος σε Χρουστσόφ είναι η συμμόρφωση με το έργο, η σωστή μορφή και ο παραλληλισμός. Για έναν στενό διάδρομο, μπορείτε να αγοράσετε μια ρηχή ντουλάπα, αλλά τοποθετήστε έναν ημιώροφο στην κορυφή – είναι χρήσιμο, για παράδειγμα, για την αποθήκευση αντικειμένων εκτός εποχής.

Ποικιλία σχεδίων για ενσωματωμένες ντουλάπες στο διάδρομο

Ένας πολύ δημοφιλής τύπος επίπλων για τη διακόσμηση ενός διαδρόμου είναι μια γωνιακή ενσωματωμένη ντουλάπα. Μπορεί να είναι είτε ενσωματωμένο είτε ντουλάπι. Σε κάθε περίπτωση, είναι δυνατόν να αποθηκεύσετε πολλά πλάνα χρησιμοποιώντας ορθολογικά..

Λόγω του γεγονότος ότι οι πόρτες δεν είναι μεντεσέδες και καθρέφτες ή γυαλί, ο γυαλιστερός χώρος επεκτείνεται οπτικά, δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε ξεχωριστούς καθρέφτες.

Μπορείτε να επεκτείνετε οπτικά τον χώρο στο διάδρομο χρησιμοποιώντας μια ντουλάπα με καθρέφτες πόρτες Μπορείτε να επεκτείνετε οπτικά το χώρο στο διάδρομο χρησιμοποιώντας μια ντουλάπα με καθρέφτες πόρτες

Τα μοντέλα γωνιών μπορούν να τροποποιηθούν ως εξής:

 • Σε σχήμα L με ένα σημείο επαφής από 2 ντουλάπια.
 • Τριγωνικό με 1 μπροστά?
 • Τραπεζοειδές με επιπλέον πλαϊνά ράφια.

Η πρώτη επιλογή είναι συμπαγής, επομένως είναι κατάλληλη για μικρά διαμερίσματα ή για μικρούς διαδρόμους σε ιδιωτικό σπίτι. Το δεύτερο και το τρίτο απαιτούν περισσότερο χώρο. Η ποικιλία των ενσωματωμένων ντουλαπιών στο διάδρομο καθιστά εύκολη την επιλογή της κατάλληλης επιλογής για δωμάτια με ξεχωριστές διαστάσεις.

Πόρτες για ενσωματωμένη ντουλάπα στο διάδρομο: ποια πρόσοψη είναι καλύτερη

Ο διάδρομος είναι το σήμα κατατεθέν του εσωτερικού χώρου ενός διαμερίσματος ή ενός ιδιωτικού σπιτιού, επομένως είναι τόσο σημαντικό να επιλέξετε με σύνεση την επιλογή των επίπλων και τη διάταξη του δωματίου. Η πρόσοψη παίζει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη ενός συγκεκριμένου στυλ. Φθηνό από την άποψη της τιμής για να επιλέξετε πόρτες από πολυστρωματικό νοβοπάν. Τέτοια έπιπλα φαίνονται εμφανή, παρά το προσιτό κόστος..

Συρόμενη ντουλάπα με γυάλινες πόρτες θα συμπληρώσει όμορφα το εσωτερικό ενός μοντέρνου διαδρόμου Συρόμενη ντουλάπα με γυάλινες πόρτες θα συμπληρώσει όμορφα το εσωτερικό ενός μοντέρνου διαδρόμου

Τα πιο ακριβά σχέδια έχουν πρόσοψη από γυαλί ή καθρέφτες που φαίνονται:

 • Πιο επίσημος?
 • Πιο διακοσμητικό?
 • Πιο μοντέρνα.

Ένας μακρύς καθρέφτης στο διάδρομο είναι μια εξαιρετική λύση, καθώς αυτός ο μικρός χώρος θα εμφανιστεί οπτικά ευρύτερος..

Μια άλλη επιλογή για το σχεδιασμό της πρόσοψης είναι ένας συνδυασμός καθρέφτη και ταπετσαρίας φωτογραφιών. Από τη μία πλευρά, θα γίνει πιο φωτεινό στο διάδρομο και από την άλλη, πιο όμορφο, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τη δημιουργία μιας εικόνας του μελλοντικού εσωτερικού χώρου που θα απολαύσουν οι επισκέπτες και η οικογένεια. Αλλά οι ζοφερές προσόψεις πρέπει να αποφεύγονται – ένας σκοτεινός διάδρομος θα φαίνεται ακόμη μικρότερος και θα προκαλέσει αρνητικά συναισθήματα..

Σχεδιασμός της ενσωματωμένης ντουλάπας στο διάδρομο

Οι ενσωματωμένες ντουλάπες στο διάδρομο είναι η ευρύτερη επιλογή μοντέλων, έτσι ώστε κάθε δωμάτιο να έχει μια μοντέρνα και άψογη εμφάνιση.

Όταν επιλέγετε μια ντουλάπα, είναι επιτακτικό να λάβετε υπόψη το σχεδιασμό του δωματίου όπου θα σταθεί Όταν επιλέγετε μια ντουλάπα, είναι επιτακτικό να λάβετε υπόψη το σχεδιασμό του δωματίου όπου θα σταθεί

Πρέπει να τηρείτε μια σειρά κανόνων και να λάβετε υπόψη:

 • Σχέδια;
 • Σχέδια?
 • Σχέδιο;
 • Εργα;
 • Διαστάσεις δωματίου?
 • Λειτουργικά χαρακτηριστικά.

Τα μοντέλα Swing φαίνονται υπέροχα, αλλά είναι κατάλληλα για ένα ευρύχωρο δωμάτιο. Ένα προϊόν με καθρέφτη πρόσοψη που θα διακοσμήσει το δωμάτιο και, αν ξανακάνετε τον φωτισμό σε αυτό, θα γίνει το κύριο αντικείμενο. Μια κλασική ντουλάπα ενσωματωμένη σε μια θέση βοηθά στην ορθολογική χρήση κάθε εκατοστού, λαμβάνοντας υπόψη τα μη τυποποιημένα μεγέθη.

Μια ενσωματωμένη ντουλάπα με συρόμενες πόρτες, διάφορα γέμισμα και σχέδιο είναι ιδανική για ένα διάδρομο. Και με διάταξη σε σχήμα L, μια γωνιακή ντουλάπα είναι τέλεια. Ο κατάλληλος σχεδιασμός του εσωτερικού χώρου είναι μια δύσκολη διαδικασία, και ως εκ τούτου θα πρέπει να προσκληθούν επαγγελματίες και διακοσμητές. Θα κάνουν ακριβείς μετρήσεις, θα δημιουργήσουν ένα σχέδιο σχεδιασμού, θα βοηθήσουν στον προσδιορισμό του στυλ, της εκτέλεσης του και της θέσης των επίπλων. Εάν έχετε δεξιότητες σχεδιασμού, μπορείτε να προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας.

Επιλογή ενσωματωμένων διαδρόμων για μικρούς διαδρόμους: φωτογραφία

Ένας διάδρομος σε ένα Χρουστσόφ ή ένα νέο κτίριο μειώνει τις ευκαιρίες σχεδιασμού. Και τι, αντέχετε με θαμπές κρεμάστρες; Οχι! Μια εξαιρετική λύση στο πρόβλημα των μικρών διαδρόμων – διάφορες επιλογές για κομψά συμπαγή ακουστικά.

Για ένα μικρό διάδρομο, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια γραμμική ντουλάπα με μεγάλους καθρέφτες Για ένα μικρό διάδρομο, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια γραμμική ντουλάπα με μεγάλους καθρέφτες

Ταξινομούνται ως εξής:

 • Γραμμικός;
 • Γωνία;
 • Ενσωματωμένο?
 • Μίνι διάδρομος.

Μια ορθολογική επιλογή για μικρούς διαδρόμους 3 και 4. Ένας σωστά επιλεγμένος σχεδιασμός θα επιτρέψει την τοποθέτηση στενών, συμπαγών ακουστικών και αρκετά ογκωδών σετ ακόμη και σε μια μικρή περιοχή.

Το ελάχιστο βάθος της ενσωματωμένης ντουλάπας είναι 45 εκ. Με ένα τέτοιο βάθος της ντουλάπας, μπορείτε να κανονίσετε πολλά πράγματα σε αυτό. Ο αριθμός των θυρών σε μια τέτοια ντουλάπα εξαρτάται από το μήκος του δωματίου · μπορεί να είναι είτε 2θυρων είτε 3φυλλων. Ένα ντουλάπι μπορεί να είναι κατάλληλο ως ντουλάπι, αλλά σκεφτείτε το σχέδιο, είναι απαραίτητο μέχρι να ξεκινήσει η επισκευή.

Μυστικά ζωνών: ενσωματωμένοι χώροι κουζίνας-διαδρόμων

Σήμερα, σε μικρά διαμερίσματα, ένας διάδρομος και ένας χώρος κουζίνας συνδυάζονται συχνά. Φαίνεται ότι είναι αδύνατο να συνδυάσετε τόσο διαφορετικά δωμάτια και, ναι, και όχι γιατί, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, η απόφαση να συνδυάσετε μια κουζίνα με έναν διάδρομο μπορεί να είναι πολύ επιτυχημένη και μοντέρνα..

Η κουζίνα και ο διάδρομος μπορούν να χωριστούν με ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο διαμέρισμα γυψοσανίδας Η κουζίνα και ο διάδρομος μπορούν να χωριστούν με ένα ενδιαφέρον και πρωτότυπο διαμέρισμα γυψοσανίδας

Συνταγή επιτυχίας:

 • Σωστή ζώνη:
 • Παραλάβετε έπιπλα.
 • Τακτοποιήστε τον φωτισμό.

Πρώτα απ ‘όλα, ο συνδυασμός 2 δωματίων είναι ο πιο δύσκολος λόγω της εντελώς διαφορετικής λειτουργικότητας. Η κουζίνα είναι ένας χώρος για την παραλαβή και την προετοιμασία φαγητού και ένα διάδρομο για παντόφλες και συνάντηση επισκεπτών. Συνδυάζουν χώρους όταν δεν υπάρχει απολύτως αρκετός χώρος στα στούντιο διαμερίσματα. Για να κάνετε την κουζίνα-διάδρομο να μοιάζει με μια ενιαία σύνθεση, πρέπει να το κανονίσετε στο σύνολό του. Θα πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στην επίπλωση. Επειδή ένα τέτοιο δωμάτιο πρέπει να περιέχει όλα τα έπιπλα για την κανονική λειτουργικότητα της κουζίνας και συσκευές που χρησιμεύουν ως διάδρομος. Αλλά οπτικά, όλα τα εσωτερικά αντικείμενα, έπιπλα, ψυγείο, σόμπα πρέπει να μοιάζουν με μια ενιαία σύνθεση. Χρησιμοποιώντας διάφορα ενσωματωμένα στοιχεία και κινητές ντουλάπες, είναι δυνατό να επιτευχθεί ένα μοντέρνο, λειτουργικό αποτέλεσμα.

Οργάνωση φωτισμού στον ενσωματωμένο διάδρομο

Αξίζει να εξεταστεί πολύ προσεκτικά το φως στο διάδρομο, καθώς σε αυτό το μέρος, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν υπάρχει παράθυρο. Στον διάδρομο, κατά κανόνα, οι άνθρωποι κοιτάζονται στον καθρέφτη και αξιολογούν την εικόνα. Έτσι ώστε ο φωτισμός να μην παραμορφώνει τα χρώματα, πράσινο, μπλε ή οποιοδήποτε άλλο, δεν μπορείτε να κανονίσετε μια λάμπα ημέρας.

Είναι καλή ιδέα να τοποθετήσετε μια λάμπα αισθητήρα κίνησης, θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Οι ενσωματωμένοι προβολείς είναι μια εξαιρετική επιλογή για το φωτισμό μιας ντουλάπας. Οι ενσωματωμένοι προβολείς είναι μια εξαιρετική επιλογή για το φωτισμό μιας ντουλάπας.

Επίσης, οι σχεδιαστές φωτισμού συνιστούν την οργάνωση:

 • Πηγή φωτός LED.
 • Προβολείς?
 • Λάμψη ή φωτισμός από τον καθρέφτη.

Ο τοίχος επίπλων μπορεί επίσης να φωτιστεί. Δεν θα είναι περιττό να εξετάσετε τις επιλογές και τα δείγματα εσωτερικών χώρων πριν από την αγορά. Είναι καλύτερα να αρνηθείτε το φως οροφής σε έναν μικρό διάδρομο..

Πώς να φτιάξετε μια ενσωματωμένη ντουλάπα στο διάδρομο: η τέλεια λύση

Οι ενσωματωμένες ντουλάπες για το διάδρομο στο Χρουστσόφ είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, αν και αν επισκεφθείτε την Αυστραλία, μπορείτε να δείτε πρωτότυπα μοντέλα επίπλων. Τα διαμερίσματα που χτίστηκαν σύμφωνα με έργα πριν από 10 χρόνια διακρίνονται από ένα σχετικό μειονέκτημα – το σχετικά μικρό μέγεθος του διαδρόμου.

Για ένα μικρό διάδρομο, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα γωνιακό ντουλάπι που θα συμπληρώσει όμορφα το εσωτερικό του δωματίου. Για ένα μικρό διάδρομο, είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα γωνιακό ντουλάπι που θα συμπληρώσει όμορφα το εσωτερικό του δωματίου.

Αλλά το κύριο πλεονέκτημα των ενσωματωμένων ντουλαπιών είναι η οικονομία:

 • Οικοδομικό υλικό – το γεγονός είναι ότι στα ενσωματωμένα προϊόντα, ο ρόλος των παραμέτρων (πάνω, κάτω, πλευρές) του ντουλαπιού εκτελείται από την οροφή, τις επιφάνειες δαπέδου και τους τοίχους του διαμερίσματος, αντίστοιχα.
 • Οικονομικά – όσο λιγότερο υλικό χρησιμοποιείται, τόσο χαμηλότερη είναι η τιμή του ντουλαπιού.
 • Χώροι – για να τακτοποιήσετε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, αξεσουάρ και πράγματα, αρκούν μόνο τα στηρίγματα και ο κοντινός τοίχος της ντουλάπας.

Αυτό είναι επίσης σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, επειδή η διαδικασία εγκατάστασης είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερη και η απουσία ενός πλαισίου εξαλείφει την ανάγκη προσαρμογής των κενών και άλλων “ασυνεπειών” που είναι εγγενείς στα ερμάρια του ντουλαπιού.

Επισκόπηση των ενσωματωμένων ντουλαπιών στο διάδρομο: σχεδιαστικές ιδέες (βίντεο)

Οι γωνιακές ενσωματωμένες ντουλάπες για το διάδρομο είναι η πιο επιτυχημένη επιλογή για κάθε χώρο διαμερισμάτων..

Σχεδιασμός και ιδέες για ενσωματωμένες ντουλάπες στο διάδρομο (φωτογραφία στο εσωτερικό)