Τρισδιάστατη ταπετσαρία στον τοίχο: μια υπερσύγχρονη λύση

Η τρισδιάστατη ταπετσαρία δεν είναι μόνο μια συνηθισμένη ταπετσαρία με μοτίβο: είναι μια πραγματική ανακάλυψη στον κόσμο του σχεδιασμού Η τρισδιάστατη ταπετσαρία δεν είναι απλή συνηθισμένη ταπετσαρία με μοτίβο: είναι μια πραγματική ανακάλυψη στον κόσμο του σχεδιασμού Όταν οι παλιές ταπετσαρίες τοίχων είναι κουρασμένες και η προοπτική κόλλησης νέων, αλλά από την ίδια σειρά, δεν ευχαριστούν, οι ταπετσαρίες φωτογραφιών βοηθούν έξω. Και αν το πρόθεμα “3d” τους πηγαίνει, μια τέτοια επισκευή υπόσχεται να είναι μοντέρνα και επιτυχημένη. Εξετάστε όλους με 3d τεχνολογία και για να επικεντρωθείτε σε μια τέτοια ψευδαίσθηση στο εσωτερικό, πρέπει να συμφωνήσετε ότι η λύση είναι φρέσκια και μοντέρνα. Πώς ακριβώς να διακοσμήσετε τον τοίχο με τέτοια ταπετσαρία, πώς να τα συνδυάσετε σωστά και ποιες είναι οι δυσκολίες κόλλησης?

Παιδική ταπετσαρία: ειδική ανακαίνιση

Η επιλογή ταπετσαρίας για το νηπιαγωγείο πρέπει πάντα να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερο τρόμο. Ένα παιδί μεγαλώνει σε αυτό το δωμάτιο, αυτή είναι η κατοικία του, από αυτούς τους τοίχους, μεταξύ άλλων, αντλεί ενέργεια. Περιττό να πούμε ότι η κατάσταση επηρεάζει και την ψυχή του παιδιού, το νευρικό σύστημα. Ως εκ τούτου, το ίδιο το παιδί, πιθανότατα, θα είναι ευχαριστημένο με τη φωτεινή ταπετσαρία με ένα εντυπωσιακό μοτίβο, αλλά μια μακρά παραμονή σε αυτό το περιβάλλον, ίσως, θα κάνει την ψυχολογική του κατάσταση ασταθή..

Και αυτά δεν είναι μεγάλα λόγια, αλλά μια προειδοποίηση από ειδικούς – μην υπερφορτώνετε τους αναλυτές του παιδιού. Οι αισθήσεις των παιδιών δεν πρέπει να είναι υπερβολικά διεγερμένες, υπερκορεσμένες.

Επιλογή φωτογραφιών 3ρε στο δωμάτιο του μωρού, θυμηθείτε:

 • Πρέπει να επικρατούν ήρεμες αποχρώσεις, για παράδειγμα, ανοιχτό πράσινο, απαλό μπλε, κλπ.
 • Οποιεσδήποτε εικόνες δεν πρέπει να είναι “γεμάτες”“, Αλλιώς θα είναι δύσκολο για το παιδί να κοιμηθεί.
 • Οι τοιχογραφίες με χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων έχουν μία αρνητική ιδιότητα. – τα είδωλα του παιδιού αλλάζουν γρήγορα, πράγμα που σημαίνει ότι η επόμενη ανακαίνιση στο παιδικό δωμάτιο δεν θα αργήσει να έρθει.

Για ένα ενεργό παιδί, οι ταπετσαρίες φωτός, ευχάριστων χρωμάτων ταιριάζουν καλύτερα. Για πιο ήρεμα παιδιά, μπορείτε να αγοράσετε φωτεινότερες ταπετσαρίες. Για ένα ενεργό παιδί, οι ταπετσαρίες φωτός, ευχάριστων χρωμάτων ταιριάζουν καλύτερα. Για πιο ήρεμα παιδιά, μπορείτε να αγοράσετε φωτεινότερες ταπετσαρίες.

Όσον αφορά την ταπετσαρία σε ένα δωμάτιο εφήβων, η ασπρόμαυρη ταπετσαρία είναι καλή για τους τοίχους, ίσως με vintage ή αστικά σχέδια. Εκεί μπορείτε επίσης να κολλήσετε μια επίστρωση με φανταστική εικόνα, αλλά και όχι πολύ πολύχρωμη..

Έτσι, στο φυτώριο δεν πρέπει να υπάρχουν:

 • Συνεπώς, όχι παιδικά θέματα (ειλικρινή, ακραία, ακατανόητα για το παιδί).
 • Φωτεινά και ουρλιαχτά χρώματα που τραυματίζουν τους αναλυτές των παιδιών με τη δραστηριότητά τους.
 • Πολύ ακριβή ταπετσαρία – για ένα νηπιαγωγείο, αυτή είναι μια αντι -πρακτική επιλογή, είναι κρίμα αν μια τόσο ακριβή επισκευή καταστραφεί γρήγορα.

Επίσης, για ένα παιδικό δωμάτιο, η ενότητα στυλ, η συνέπεια του στυλ, η απουσία περιττών επίπλων και διακόσμησης και η προτεραιότητα του ελεύθερου χώρου είναι σημαντικές. Δεν πρέπει να αποθηκεύετε πράγματα στο φυτώριο · βγάλτε ό, τι μπορεί να αφαιρεθεί για αποθήκευση σε άλλο μέρος. Και επίσης στο νηπιαγωγείο δεν πρέπει να υπάρχουν ταπετσαρίες φωτογραφιών που το ίδιο το παιδί δεν άρεσε αρχικά..

Ταπετσαρία για την κρεβατοκάμαρα: συνδυάζοντας σωστά

Όταν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση σε ένα υπνοδωμάτιο, ένα άτομο σκέφτεται συχνά αν χρειάζεται μια εντελώς νέα ιδέα σχεδιασμού σε αυτό το εσωτερικό ή απλά να ενημερώσει την ατμόσφαιρα με πιο μοντέρνα έπιπλα και διακόσμηση..

Η επιλογή με συνδυασμό ταπετσαρίας φαίνεται σχεδόν πάντα συμφέρουσα. Και αν οι τρισδιάστατες τοιχογραφίες είναι η έμφαση, το εσωτερικό θα επωφεληθεί μόνο από αυτό. Η πιο απλή, κλασική επιλογή είναι να αναδείξετε την περιοχή του υπνοδωματίου με το κρεβάτι με ταπετσαρία φωτογραφιών.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ηρεμούν από τοπία και θέα στη φύση: για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε στο υπνοδωμάτιο, μια ταπετσαρία φωτογραφιών τοπίου είναι μια εξαιρετική λύση. Οι περισσότεροι άνθρωποι ηρεμούν από τοπία και θέα στη φύση: για να χαλαρώσετε και να χαλαρώσετε στο υπνοδωμάτιο, μια ταπετσαρία φωτογραφιών τοπίου είναι μια εξαιρετική λύση.

Τι είναι 3ρε Τα καλύμματα ταπετσαρίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κρεβατοκάμαρα:

 • Μονήρης. Αυτή η εικόνα δεν είναι πολύ μεγάλη σε μέγεθος, μοιάζει με πίνακα με πλαίσιο..
 • Πρότυπο. Γεμίζει ολόκληρο τον τοίχο σαν κανονικό κάλυμμα ταπετσαρίας.
 • Πανοραματικός. Ένας μόνο καμβάς με εφαρμογή τοπίου ή σχέδια.
 • Φθορίζων. Μια πρωτότυπη επιλογή για το υπνοδωμάτιο. Τη νύχτα, αυτές οι ταπετσαρίες δίνουν ένα απαλό φως και τη μέρα μοιάζουν με συνηθισμένες..
 • LED. Μια τέτοια επίστρωση όχι μόνο σας επιτρέπει να αλλάξετε την εικόνα, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένη με οπίσθιο φωτισμό. Από τρισδιάστατες επιστρώσεις – η πιο μοντέρνα εμφάνιση.

Η επιλογή εξαρτάται από το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας και από το σχεδιασμό του δωματίου και από το πόσο χρόνο περνάτε σε αυτό το δωμάτιο. Σε ένα σκοτεινό υπνοδωμάτιο, είναι λογικό να επιλέξετε ταπετσαρία με οπίσθιο φωτισμό. Εάν δεν κοιμάστε καλά χωρίς φως, τέτοιες τοιχογραφίες για το υπνοδωμάτιο θα είναι επίσης κατάλληλες. Για ένα μικρό υπνοδωμάτιο, η επιλογή με μονή ταπετσαρία είναι καλή, για ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο δεν υπάρχουν πρακτικά περιορισμοί στην επιλογή.

Φωτογραφία ταπετσαρία 3d: χαρακτηριστικά κόλλησης

Δεν αποφασίζουν όλοι να αγοράσουν χαρτί photowall, φοβούμενοι όχι μόνο ότι η επισκευή θα είναι ακριβότερη, αλλά και τις δυσκολίες κόλλησης. Υπάρχει μια άποψη ότι δεν έχουν όλοι οι τοίχοι μια τέτοια επίστρωση ώστε να είναι δύσκολο να τα τοποθετήσετε σε κλουβί, ότι ο τοίχος πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάτι ιδιαίτερο..

Μπορείτε να προετοιμάσετε τον τοίχο για κόλληση ως εξής:

 • Αφαιρέστε το παλιό υλικό φινιρίσματος.
 • Ισοπεδώστε τον τοίχο με στόκο.
 • Ασταρώστε την επιφάνεια, επιτύχετε τέλεια ομαλότητα.

Πρέπει να κολλήσετε σε κόλλα για βαριά ταπετσαρία βινυλίου, μπορείτε να προσθέσετε κόλλα PVA, σε αναλογία 1 μέρους PVA: 10 μέρη κόλλας. Εάν θέλετε να ενισχύσετε το αποτέλεσμα της ταπετσαρίας μόνοι σας, προσθέστε φωτισμό φθορισμού, είναι πολύ όμορφο εάν, για παράδειγμα, η εικόνα της ταπετσαρίας είναι μια νυχτερινή πόλη ή ένας έναστρος ουρανός. Όλη η εικόνα του δωματίου αλλάζει, το θέμα της ταπετσαρίας γίνεται πιο απτό.

Η ταπετσαρία φωτογραφιών χρειάζεται μια τέλεια επιφάνεια: επομένως, πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στο στάδιο προετοιμασίας της επιφάνειας του τοίχου. Η ταπετσαρία φωτογραφιών χρειάζεται μια τέλεια επιφάνεια: επομένως, πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή στο στάδιο προετοιμασίας της επιφάνειας του τοίχου.

Και τώρα σχετικά με τις αποχρώσεις της κόλλησης, τι είναι δυνατό και τι όχι:

 • Είναι δυνατόν να κολλήσετε φωτογραφίες σε ταπετσαρία? Είναι καλύτερα να αφαιρέσετε το παλιό κάλυμμα για σχεδόν κάθε τοίχο. Μπορείτε να το κάνετε αυτό, ίσως, σε περίπτωση που περάσατε την παλιά ταπετσαρία με σμυριδόχαρτο, βελτιώνοντας το κράτημα με νέα. Αλλά και πάλι, ο τοίχος πρέπει να είναι απόλυτα επίπεδος, μόνο τότε ξεκινήστε την επισκευή κολλώντας ταπετσαρία φωτογραφιών.
 • Είναι δυνατόν να κολλήσετε ταπετσαρία φωτογραφιών σε μη υφασμένη ταπετσαρία? Αυτό δεν αξίζει να το κάνετε, καθώς ο κίνδυνος ξεφλουδίσματος και ακόμη και πτώσης από την ταπετσαρία είναι μεγάλος. Και η προηγούμενη επένδυση τοίχου μπορεί να επηρεάσει την εκδήλωση και των τρισδιάστατων εφέ..
 • Είναι δυνατόν να κολλήσετε φωτογραφίες σε ταπετσαρία για ζωγραφική? Ο παλιός τύπος επίστρωσης είναι συχνά ανάγλυφος και αυτό το ίδιο ανακούφιση μπορεί να χαλάσει το αποτέλεσμα της νέας ταπετσαρίας. Μπορείτε, φυσικά, να προσπαθήσετε να το κολλήσετε πάνω σε λεία, αλλά αν ήταν πιο σκούρα από την ταπετσαρία φωτογραφιών, είναι πολύ πιθανές δυσάρεστες εκπλήξεις.

Πριν από την κόλληση, είναι καλύτερο να αφαιρέσετε οποιαδήποτε επίστρωση. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, αν όχι δεν στοχεύετε στο τέλειο αποτέλεσμα και τη μεγάλη διάρκεια ζωής του νέου χαρτιού photowall.

Φωτογραφική ταπετσαρία με τριαντάφυλλα στο εσωτερικό: είναι ακόμα της μόδας

Ταπετσαρία με λουλούδια μπορεί να θεωρηθεί κλασικό. Λοιπόν, η επένδυση τοίχου με τριαντάφυλλα είναι μια win-win επιλογή σε ένα κλασικό εσωτερικό. Στο υπνοδωμάτιο αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή, στο σαλόνι επίσης, και στο δωμάτιο του κοριτσιού, οι ταπετσαρίες φωτογραφιών με τριαντάφυλλα είναι το σωστό μέρος..

Αυτή η επιλογή δεν ξεφεύγει από τη μόδα και με την εμφάνιση νέων τεχνολογιών, μπορεί να επιτευχθεί ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Και παρεμπιπτόντως, μερικές εικόνες αλλάζουν οπτικά το μέγεθος του δωματίου..

Η ταπετσαρία φωτογραφιών με τριαντάφυλλα είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε στυλ σχεδιασμού: από το παραδοσιακό κλασικό στιλ έως το υπερσύγχρονο στιλ υψηλής τεχνολογίας Η ταπετσαρία φωτογραφιών με τριαντάφυλλα είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε στυλ σχεδιασμού: από το παραδοσιακό κλασικό στιλ έως το υπερσύγχρονο στιλ υψηλής τεχνολογίας

Σήμερα, οι ακόλουθες επιλογές για ταπετσαρία φωτογραφιών με τριαντάφυλλα είναι δημοφιλείς:

 • Πολύ μεγάλοι οφθαλμοί του ίδιου χρώματος.
 • Μονόχρωμες επιλογές, μεγάλα λουλούδια.
 • Ένα μεγάλο μισάνοιχτο τριαντάφυλλο.
 • Εικόνα με τεράστια κόκκινα τριαντάφυλλα.
 • Εικόνα με έντονα λιλά τριαντάφυλλα.

Η ταπετσαρία με αυτά τα χρώματα φαίνεται υπέροχη σε ένα ευρύχωρο σαλόνι. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για τους κεντρικούς τοίχους των διαμερισμάτων..

Ογκομετρική ταπετσαρία για τοίχους

Το καθήκον τέτοιων ταπετσαριών είναι να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα της παρουσίας. Όταν σχεδιάζετε μια ανακαίνιση με τέτοια ταπετσαρία, πρέπει να καταλάβετε ποια είναι η αποστολή άλλων τοίχων. Εάν ο κεντρικός τοίχος με ογκομετρική φωτογραφία ταπετσαρία είναι μια έμφαση στο εσωτερικό, ένα σημασιολογικό κέντρο, τότε οι άλλοι τοίχοι πρέπει να κολληθούν με φόντο, ουδέτερη ταπετσαρία.

Οι τρισδιάστατες ταπετσαρίες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες: είναι ανθεκτικές στη φωτιά και υδατοαπωθητικές Οι τρισδιάστατες ταπετσαρίες κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες: είναι ανθεκτικές στη φωτιά και υδατοαπωθητικές

Η μαζική ταπετσαρία έχει πολλά λειτουργικά οφέλη:

 • Έχουν υψηλή αντοχή στη φθορά.
 • Πλένεται τέλεια με ήπια απορρυπαντικά.
 • Με την πάροδο του χρόνου, δεν ξεθωριάζουν.
 • Μη τοξικό
 • Λόγω ειδικών εμποτισμών, είναι πυρίμαχοι.

Δεν πρέπει να κολλάτε αυτό το είδος ταπετσαρίας για όσους έχουν ασταθή ψυχή ή έχουν πλούσια φαντασία. Τα οπτικά εφέ οποιουδήποτε είδους δεν έχουν πάντα θετική επίδραση σε αυτούς τους ανθρώπους..

Πώς να επιλέξετε ταπετσαρία για την αίθουσα: τρεις κανόνες

Το εσωτερικό της αίθουσας, ως κύριο δωμάτιο στο σπίτι, έχει πολλές δικές του αποχρώσεις. Αφορούν επίσης την επιλογή χαρτιού photowall. Εάν η κάλυψη στο διάδρομο δεν απαιτεί προσεκτική επιλογή, τότε οι τοίχοι στην αίθουσα δεν πέφτουν από την προσοχή.

Η πιο φωτεινή ταπετσαρία είναι κατάλληλη για το σαλόνι: σε αντίθεση με την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο, ο σκοπός της ταπετσαρίας σε αυτό το δωμάτιο είναι να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες Η πιο φωτεινή ταπετσαρία είναι κατάλληλη για το σαλόνι: σε αντίθεση με την κουζίνα και το υπνοδωμάτιο, ο σκοπός της ταπετσαρίας σε αυτό το δωμάτιο είναι να εντυπωσιάσει τους επισκέπτες

Υπάρχουν τρεις βασικοί κανόνες για την επιλογή ταπετσαρίας φωτογραφιών για την αίθουσα:

 • Ζουμερά, κορεσμένα χρώματα Το χαρτί photowall θα είναι καλό μόνο για ευρύχωρα σαλόνια, όπου δεν θα “φάνε” το χώρο.
 • Παστέλ ταπετσαρία χρώματος – η καλύτερη επιλογή για ένα μικρό δωμάτιο.
 • Κρύα χρώματα σε ένα ζεστό δωμάτιο και αντίστροφα – μην επικολλάτε σε ένα ζεστό δωμάτιο με φωτογραφίες ζεστών χρωμάτων και αντίστροφα.

Στην αίθουσα, οι χρυσές, ασημί αποχρώσεις, η μαργαριτάρι είναι κατάλληλες-αλλά και πάλι, μόνο σε μια μεγάλη. Η ταπετσαρία με ένα πολύ περίπλοκο, ακατανόητο μοτίβο δεν είναι κατάλληλη για μια αίθουσα στο στυλ Art Nouveau..

Φωτογραφική ταπετσαρία σε ένα μικρό δωμάτιο: κανόνες “όχι”

Τι δεν επιτρέπεται σε ένα μικρό χώρο; Πρώτον, φωτεινά, λαμπερά χρώματα. Αυτό κάνει την κατάσταση χειρότερη. Δεύτερον, τα αποτελέσματα είναι πολύ αισθητά. Οποιαδήποτε οπτικά εφέ σε ένα μικρό δωμάτιο πρέπει να δοσολογούνται..

Οι τοιχογραφίες με μεγάλες εικόνες δεν είναι κατάλληλες για ένα μικρό δωμάτιο. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε ταπετσαρίες με σκούρο χρώμα. Οι τοιχογραφίες με μεγάλες εικόνες δεν είναι κατάλληλες για ένα μικρό δωμάτιο. Θα πρέπει επίσης να αποφύγετε ταπετσαρίες με σκούρο χρώμα.

Επιπλέον, σε ένα μικρό χώρο, δεν μπορείτε:

 • Δημιουργία διαφοροποίησης.
 • Συνδυάστε περισσότερους από δύο τύπους ταπετσαρίας.
 • Χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό σκούρου χαρτιού από φωτεινό τοίχο.
 • Χρησιμοποιήστε ζώνη αντίθεσης.

Απολαύστε την επίδραση της ελαφριάς ταπετσαρίας, η τρισδιάστατη επίδραση της οποίας δεν “κόβει” τα μάτια σας, αλλά φαίνεται απαλή και διακριτική.

Πώς να επιλέξετε ταπετσαρία για ένα μικρό δωμάτιο (σεμινάριο βίντεο)

Επιλογή ταπετσαρίας για ταπετσαρία φωτογραφιών: προϋποθέσεις για συνδυασμό

Όλοι οι συνδυασμοί, οι συνδυασμοί πρέπει να είναι στιλάτοι. Αυτό σημαίνει, μην επιτρέπετε ασυμφωνία στυλ. Για παράδειγμα, ένα ντουέτο από ευαίσθητες λουλουδάτες ταπετσαρίες φωτογραφιών και ταπετσαρίες με απομίμηση του στιλ της σοφίτας δεν πρέπει να είναι.

Μπορείτε να επικολλήσετε μόνο έναν τοίχο προφοράς με ταπετσαρία φωτογραφιών: σε αυτήν την περίπτωση, οι υπόλοιποι τοίχοι μπορούν να επικολληθούν με συνηθισμένη ταπετσαρία - αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα Μπορείτε να επικολλήσετε μόνο έναν τοίχο προφοράς με ταπετσαρία φωτογραφιών: σε αυτή την περίπτωση, οι υπόλοιποι τοίχοι μπορούν να επικολληθούν με συνηθισμένη ταπετσαρία – αυτό θα σας εξοικονομήσει χρήματα

Αρχές συνδυασμού:

 • Η εικόνα στο χαρτί photowall πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με την εσωτερική έννοια.
 • Ο συνδυασμός χρωμάτων των δύο τύπων ταπετσαρίας πρέπει να ταιριάζει.
 • Δείτε ποια πλευρά του τοίχου είναι – οι ανοιχτές αποχρώσεις είναι κατάλληλες για τη βόρεια και τη δυτική πλευρά, στην ηλιόλουστη πλευρά – ανοιχτό πράσινο και μπλε, τεράστια λουλούδια και φυτά.

Το πολύ φωτεινό, πολύχρωμο, ενεργό χαρτόνι τοίχου χρειάζεται ένα ουδέτερο φόντο συνηθισμένης ταπετσαρίας. Το ζύμωμα πολύ ζουμερού «κοκτέιλ ταπετσαρίας» σημαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα χώρο όπου είναι αδύνατο να χαλαρώσετε.

Τρισδιάστατη ταπετσαρία για τοίχους (βίντεο)

Η μόδα για το κάλυμμα ταπετσαρίας δεν αλλάζει τόσο γρήγορα, πράγμα που σας επιτρέπει να απολαύσετε τη μία ή την άλλη ταπετσαρία στο περιεχόμενο της καρδιάς σας. Και το χαρτί photowall έχει επίσης ένα τέτοιο πλεονέκτημα, πράγμα που σημαίνει ότι το κόστος είναι αρκετά κατανοητό. Το κύριο πράγμα είναι να μην κουραστείτε από την ίδια εικόνα, συνδυασμό χρωμάτων, εφέ, οπότε επιλέξτε πολύ σχολαστικά.

Καλή επισκευή!

Τρισδιάστατη ταπετσαρία φωτογραφιών στους τοίχους (φωτογραφία)