Σχεδιασμός και συνδυασμός ταπετσαρίας κουζίνας

Όταν επιλέγετε ταπετσαρία για την κουζίνα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά του δωματίου. Όταν επιλέγετε ταπετσαρία για την κουζίνα, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τα χαρακτηριστικά του δωματίου Σχεδόν όλοι αντιλαμβάνονται την ανακαίνιση ως μια σοβαρή δοκιμή. Πρώτον, υπάρχουν σημαντικά έξοδα από τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Δεύτερον, στην πράξη αποδεικνύεται ότι δεν είναι απολύτως σαφές πώς να επιλέξετε ακόμη και ένα τόσο απλό εσωτερικό στοιχείο όπως η ταπετσαρία. Εδώ πρέπει να λάβετε υπόψη τους τύπους ταπετσαρίας για τους τοίχους και τις προσωπικές προτιμήσεις και τις τελευταίες τάσεις της μόδας..

Χώρος και χρώμα ταπετσαρίας στον τοίχο

Η έλλειψη χώρου για έναν συνηθισμένο Χρουστσόφ είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Αλλά αν όλα είναι σωστά οργανωμένα, τότε το δωμάτιο μπορεί να επεκταθεί οπτικά και να δώσει στο δωμάτιο εκφραστικότητα..

Η σωστή επιλογή ταπετσαρίας συμβάλλει στη δημιουργία ενός ζεστού εσωτερικού χώρου. Η σωστή επιλογή ταπετσαρίας συμβάλλει στη δημιουργία ενός ζεστού εσωτερικού χώρου.

Οι κάθετες λωρίδες είναι η πιο κοινή επιλογή που χρησιμοποιούν οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Ταπετσαρία με κάθετα μοτίβα είναι ιδανική για αυτό..

Εάν μιλάμε για ταπετσαρία για μια μικρή κουζίνα για τους τοίχους, τότε οι ειδικοί συνιστούν την επιλογή ανοιχτών χρωμάτων. Το 2015, τα πιο μοντέρνα χρώματα είναι το μπεζ, το λευκό και το τιρκουάζ..

Για μια μεγάλη κουζίνα, είναι κατάλληλα φωτεινά και πλούσια χρώματα. Μπορείτε να εστιάσετε σε σκούρα χρώματα, αλλά μόνο εάν τα κύρια είναι πολύ ανοιχτά. Σε ένα μικρό δωμάτιο, η χρήση σκούρων αποχρώσεων θα είναι θεμελιωδώς λανθασμένη, αφού η κουζίνα θα αποδειχθεί συμπιεσμένη.

Κανόνες για την επιλογή ταπετσαρίας για την κουζίνα (βίντεο)

Ταπετσαρία στον τοίχο στο εσωτερικό

Ποια ταπετσαρία είναι καλύτερη για το εσωτερικό; Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες στο σχεδιασμό τους, συνιστάται να βασίζεστε αποκλειστικά στις δικές σας επιθυμίες.. Ο σχεδιασμός της ταπετσαρίας είναι εξαιρετικά διαφορετικός:

 • με υφή, διακοσμημένο με διακοσμητικό γύψο.
 • μη υφασμένα?
 • βινύλι;
 • μπαμπού;
 • χαρτί και πολλά άλλα.

Συνδυάζοντας αρμονικά ταπετσαρία στην κουζίνα, θα έχετε ένα πραγματικά μοναδικό εσωτερικό Συνδυάζοντας αρμονικά ταπετσαρία στην κουζίνα, θα έχετε ένα πραγματικά μοναδικό εσωτερικό

Εάν το διαμέρισμα μπορεί να μην έχει καθιστικό ή ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο, τότε κανένα σπίτι δεν μπορεί να κάνει χωρίς κουζίνα. Όταν επιλέγετε μοντέρνα ταπετσαρία για τον τοίχο το 2015, πρέπει να λάβετε υπόψη την πρακτικότητα τους. Για παράδειγμα, η υφαντική ταπετσαρία για τοίχους είναι απίθανο να είναι κατάλληλη, καθώς είναι πολύ δύσκολο να τα καθαρίσετε από τη βρωμιά. Οι ταπετσαρίες σούπερ πλενόμενες είναι οι καλύτερες..

Επίσης ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το κόστος του εσωτερικού. Η διακόσμηση με ακριβή ταπετσαρία θα είναι εντελώς ανέφικτη, καθώς αυτό το υλικό είναι βραχύβιο..

Το υψηλό κόστος ταπετσαρίας δεν είναι πάντα δείκτης καλής ποιότητας. Το υψηλό κόστος ταπετσαρίας δεν είναι πάντα δείκτης καλής ποιότητας. Η πιο πρακτική λύση για μια μικρή κουζίνα είναι ταπετσαρία που πλένεται. Η πιο πρακτική λύση για μια μικρή κουζίνα είναι ταπετσαρία που πλένεται.

Πρακτικές συμβουλές από ειδικούς

Σύγχρονες τάσεις στη διακόσμηση τοίχων με ταπετσαρία συνεπάγεται τα ακόλουθα σημεία:

 • Τα δηλητηριώδη λουλούδια για τοίχους πρέπει να αποφεύγονται, καθώς έχουν πολύ κακή επίδραση στην πέψη και τη διάθεση.
 • Το 2015, τα διακοσμητικά από μια ποικιλία χρωμάτων θεωρούνται μοντέρνα. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα φωτεινότερα στοιχεία θα πρέπει να τοποθετηθούν με τη σωστή σειρά..
 • Όταν η ταπετσαρία είναι επικολλημένη οριζόντια στον τοίχο, η μετάβαση των χρωμάτων πρέπει απαραίτητα να είναι από ανοιχτό σε σκοτεινό.

Επιλογές ταπετσαρίας για την κουζίνα (βίντεο)

Μοντέρνος εσωτερικός σχεδιασμός

Πρώτα απ ‘όλα, η ταπετσαρία για τους τοίχους πρέπει Δημιουργήστε διαφορετικά φορτία:

 • δημιουργήστε ένα γενικό υπόβαθρο.
 • ο χώρος πρέπει να είναι οπτικά μεγαλύτερος και υψηλότερος.
 • επικεντρωθεί σε σημαντικές λεπτομέρειες

Χάρη στην ποικιλία των διαφορετικών επιλογών ταπετσαρίας για τους τοίχους, η κουζίνα μπορεί να έχει αποκλειστικά και μεμονωμένα χαρακτηριστικά..

Ανακαίνιση και τελευταίες ιδέες

Θυμάστε τη ρουστίκ κουζίνα που ήταν διακοσμημένη με ένα μικρό λουλούδι; Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο σχέδιο στο μοντέρνο εσωτερικό του Χρουστσόφ; Οι ειδικοί συνιστούν να κάνετε το παλιό σχέδιο μοντέρνο και να προσθέσετε κάτι φρέσκο. Αν συνδυάσετε floral ταπετσαρία με ξύλο, παίρνετε ακριβώς αυτό που θέλετε..

Ο οριζόντιος συνδυασμός ταπετσαρίας πρέπει να γίνεται σύμφωνα με ορισμένους κανόνες. Ο οριζόντιος συνδυασμός ταπετσαρίας πρέπει να γίνεται σύμφωνα με ορισμένους κανόνες. Ένας ξεχωριστός τοίχος, διακοσμημένος με τη μορφή πίνακα - μια αισθητικά ευχάριστη επιλογή για συνδυασμό ταπετσαρίας Ένας ξεχωριστός τοίχος, διακοσμημένος με τη μορφή πίνακα – μια αισθητικά ευχάριστη επιλογή για συνδυασμό ταπετσαρίας

Μια ασυνήθιστη ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε μαύρη ταπετσαρία στο εσωτερικό. Για αυτό, τέτοια μοντέλα είναι κατάλληλα που συνδυάζονται με κίτρινο και λευκό χρώμα. Η διακόσμηση με κόκκινο χρώμα αποθαρρύνεται ιδιαίτερα, καθώς δίνει στο δωμάτιο μια έντονη επιθετικότητα.

Η διακόσμηση ταπετσαρίας στο στυλ των ογδόντα του περασμένου αιώνα κερδίζει ξανά δημοτικότητα. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να επικεντρωθούμε στην ίδια τη στιλικοποίηση..

Τα εθνικά κίνητρα πάνω απ ‘όλα ταιριάζουν στο εσωτερικό του σχεδιασμού της κουζίνας. Εξωτικά προσθέστε ασιατικά και αφρικανικά μοτίβα. Επίσης, με τη βοήθειά τους, μπορείτε να τονίσετε σωστά και εύκολα την πρωτοτυπία τόσο των ιδιοκτητών του διαμερίσματος όσο και της ίδιας της κουζίνας.

Αλλά, όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, πριν κάνετε επισκευές, πρέπει να καταλάβετε, τι θέλετε να πάρετε:

 • μοντέρνος τρόπος επικόλλησης.
 • απερίγραπτη ατμόσφαιρα?
 • ατομική κουζίνα.

Φωτογραφική ταπετσαρία για τον Χρουστσόφ

Η ανακαίνιση μπορεί να είναι ασυνήθιστη. Μια εξαιρετικά καλή λύση θα ήταν η χρήση ταπετσαρίας φωτογραφιών για τους τοίχους της κουζίνας. Θα πρέπει να επιλέξετε έναν τοίχο που είναι φορτωμένος με έπιπλα στο ελάχιστο. Ο χώρος δεν θα φαίνεται άδειος αν βάλετε έναν κομψό και διαφανή πάγκο.

Η τρισδιάστατη εικόνα στην ταπετσαρία φωτογραφιών θα πρέπει να είναι σε αρμονία με το συνολικό εσωτερικό της κουζίνας Η τρισδιάστατη εικόνα στην ταπετσαρία φωτογραφιών θα πρέπει να είναι σε αρμονία με το συνολικό εσωτερικό της κουζίνας

Αστικά και φυσικά τοπία είναι τέλεια ακόμη και για έναν συνηθισμένο Χρουστσόφ. Οι ειδικοί λένε ότι εάν ένα τέτοιο μοντέλο ταπετσαρίας αποδειχθεί ότι είναι κορεσμένο με χρώματα, τότε στις αποχρώσεις των επίπλων και άλλων τοίχων, να είστε εξαιρετικά συγκρατημένοι..

Όταν ο σχεδιασμός της κουζίνας συνεπάγεται ταπετσαρία στην οποία υπάρχουν τρεις ή περισσότερες εικόνες, πρέπει να ακολουθείται ένας παρόμοιος κανόνας..

Ποδιά ταπετσαρίας

Όταν κάνετε μια ανακαίνιση κουζίνας, αρκεί να εφαρμόσετε μια σειρά από συγκεκριμένες προσπάθειες και θα μπορείτε να την τροποποιήσετε πέρα ​​από την αναγνώριση. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερα αν βγει να τακτοποιήσει την επιφάνεια εργασίας με έναν πρωτότυπο τρόπο, που ονομάζεται ποδιά..

Η ποδιά κουζίνας από ταπετσαρία δεν είναι πρακτική, επομένως, η συσκευή της απαιτεί πρόσθετη προστασία. Η ποδιά κουζίνας από ταπετσαρία δεν είναι πρακτική, επομένως, η συσκευή της απαιτεί πρόσθετη προστασία.

Για να πραγματοποιήσετε μια τέτοια επιχείρηση, συνιστάται να χρησιμοποιείτε ταπετσαρία με εικόνες εντόμων ή αστικά κίνητρα. Επίσης, τα σχέδια με τη μορφή αφαίρεσης θα φαίνονται καλά για τοίχους..

Η εργασία πραγματοποιείται σε τρία απλά βήματα:

 • όλες οι επιφάνειες πρέπει να μετρηθούν με μεγάλη προσοχή.
 • κόψτε τα απαραίτητα κομμάτια ταπετσαρίας και κολλήστε στον τοίχο.
 • παχύ γυαλί είναι στερεωμένο πάνω από την ταπετσαρία.

Ο σχεδιασμός ενός δωματίου από μη υφασμένη ταπετσαρία δεν θα χάσει ποτέ τη δημοτικότητα:

 • Μπορούν εύκολα να ξαναβαφτούν σε νέο χρώμα.
 • έχουν εξαιρετική διαπερατότητα ατμών.

Το κόκκινο χρώμα της κουζίνας και η ταπετσαρία σε αυτό

Όταν η κουζίνα είναι βαμμένη σε οποιοδήποτε πλούσιο χρώμα, τότε η επιλογή καμβάδων παρόμοιων χρωμάτων θα ήταν λάθος απόφαση. Το γεγονός είναι ότι θα είναι εξαιρετικά επιβλαβές για την ανθρώπινη ψυχή και μια μακρά παραμονή σε μια τέτοια κουζίνα θα επηρεάσει σημαντικά την υγεία. Η ανακαίνιση κουζίνας πρέπει να είναι τέτοια ώστε ο σχεδιασμός του δωματίου να μπορεί να εκτελεστεί με έντονα χρώματα.. Το χρώμα της ταπετσαρίας στον τοίχο μπορεί να είναι:

 • γαλάζιο;
 • μπεζ;
 • αργυροειδής.

Αυτός ο συνδυασμός τόνων για τον Χρουστσόφ είναι ο πιο ωφέλιμος.

Σχεδιασμός ταπετσαρίας στον τοίχο του Χρουστσόφ

Στην ποικιλία ταπετσαριών για τον Χρουστσόφ, μπορείτε πολύ εύκολα να μπερδευτείτε. Για να μην συμβεί αυτό, χρειάζεται δώστε προσοχή σε κριτήρια όπως:

 • αντοχή στην υγρασία?
 • δύναμη;
 • διάρκεια ζωής των υλικών ·
 • αντοχή στο ηλιακό φως?
 • οι μυρωδιές δεν πρέπει να απορροφούνται.

Η οροφή της κουζίνας μπορεί να γίνει μια εξαιρετική προφορά, υπό την προϋπόθεση ότι οι τοίχοι παραμένουν μονόχρωμοι. Η οροφή της κουζίνας μπορεί να γίνει μια εξαιρετική προφορά, υπό την προϋπόθεση ότι οι τοίχοι παραμένουν μονόχρωμοι.

Το απαιτούμενο χρώμα ταπετσαρίας για την κουζίνα του Χρουστσόφ

Για να επιλέξετε το σωστό χρώμα ταπετσαρίας για την κουζίνα του Χρουστσόφ, πρέπει να ληφθούν υπόψη τα πάντα. Ο σχεδιασμός του δωματίου θα μετατραπεί πέρα ​​από την αναγνώριση αν το κάνετε χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες συμβουλές:

 • εάν μετατρέπετε μια μικρή κουζίνα, τότε το χρώμα της ταπετσαρίας πρέπει να είναι μόνο ανοιχτό.
 • η κουζίνα μπορεί να επεκταθεί οπτικά χρησιμοποιώντας τρία βασικά χρώματα: μπλε, κίτρινο και μέντα.
 • όταν η κουζίνα ανακαινίζεται σε πορτοκαλί τόνους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταπετσαρία σε διάφορες παρόμοιες αποχρώσεις.
 • η επισκευή της κουζίνας του Χρουστσόφ μπορεί να αποδειχθεί ασυνήθιστη εάν η ταπετσαρία είναι βαμμένη. Για τέτοιους σκοπούς, χρησιμοποιούνται ειδικοί καμβάδες..

Πρωτότυπες ιδέες για συνδυασμό ταπετσαρίας στην κουζίνα (βίντεο)

συμπέρασμα

Οι κανόνες για την επιλογή ταπετσαρίας για την κουζίνα είναι καθαρά ξεχωριστοί σε κάθε δωμάτιο. Γνωρίζοντας τα κριτήρια επιλογής και τα χαρακτηριστικά της κουζίνας σας, μπορείτε εύκολα να βρείτε τον σωστό συνδυασμό.

Ταπετσαρία για την κουζίνα στο εσωτερικό (φωτογραφία)