Πώς να επιλέξετε τα σωστά κομμωτήρια στην κρεβατοκάμαρα: 9 σημαντικά σημεία

Η συρταριέρα δεν είναι μόνο ένα κομψό έπιπλο, αλλά και ένα αρκετά λειτουργικό πράγμα. Η συρταριέρα δεν είναι μόνο ένα κομψό έπιπλο, αλλά και ένα αρκετά λειτουργικό πράγμα Η συρταριέρα είναι ένα πολύ απαραίτητο έπιπλο σε κάθε υπνοδωμάτιο. Αυτό είναι ένα πολύ λειτουργικό πράγμα, αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά συμπαγές. Ο κύριος σκοπός του είναι να αποθηκεύει ρούχα, κλινοσκεπάσματα και άλλα μικρά πράγματα. Προηγουμένως, οι συρταριέρες ήταν αρκετά ογκώδεις και έμοιαζαν αρκετά μονότονες. Ένα μοντέρνο συρταριέρα είναι ένα μικρό και κομψό έπιπλο που μπορεί να διακοσμήσει ακόμα και το πιο βαρετό δωμάτιο. Οι σημερινοί σχεδιαστές επίπλων παρουσιάζουν διάφορους τύπους συρταριέρες – ψηλά και στενά, χαμηλά και πλατιά, γωνιακά, στρογγυλεμένα, μη τυποποιημένα σχήματα. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει μια συρταριέρα σύμφωνα με τις ανάγκες του – φθηνή και ανεπιτήδευτη ή κομψή, αλλά με υψηλή τιμή..

Ντουλάπες και ντουλάπες κρεβατοκάμαρας

Αυτά τα δύο έπιπλα μπορούν είτε να αλληλοσυμπληρώνονται είτε να αποτελούν ανεξάρτητα μέρη του εσωτερικού. Εάν το μέγεθος του υπνοδωματίου σας το επιτρέπει, μπορείτε να αγοράσετε ολόκληρο το σετ σε ένα στυλ – κρεβάτι, συρταριέρα, ντουλάπα και κομοδίνα. Η ντουλάπα είναι το δεύτερο πιο σημαντικό έπιπλο στο υπνοδωμάτιο..

Η ντουλάπα φαίνεται υπέροχη στα υπνοδωμάτια, όπου μπορείτε να κρατήσετε απολύτως τα πάντα – ρούχα, κλινοσκεπάσματα και παπούτσια. Η ντουλάπα ενισχύει το στυλ του δωματίου, τονίζει την ατομικότητά του. Μια συρταριέρα σε αυτή την περίπτωση είναι μια προσθήκη όπου μπορείτε να τοποθετήσετε κάθε είδους μικροπράγματα – λινά, καλλυντικά, φουρκέτες και διάφορα αξεσουάρ. Μπορεί να χρησιμεύσει ως καμαρίνι για μια γυναίκα ή ως βάση τηλεόρασης.

Σε ένα κομψό και όμορφο υπνοδωμάτιο, μια ντουλάπα και μια συρταριέρα θα πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται οργανικά. Σε ένα κομψό και όμορφο υπνοδωμάτιο, μια ντουλάπα και μια συρταριέρα θα πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται οργανικά.

Και τα δύο αυτά έπιπλα έχουν πλεονεκτήματα και αδυναμίες:

 1. Τα συρταριέρα φαίνονται συμπαγή και άνετα, δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Ντουλάπες – ψηλές και αρκετά φαρδιές, αλλά πολύ ευρύχωρες.
 2. Ένα κομμό, ακόμη και το μεγαλύτερο, είναι απίθανο να μπορεί να φιλοξενήσει τα ρούχα ολόκληρης της οικογένειάς σας. Σε αυτή την περίπτωση, η ντουλάπα είναι η καλύτερη λύση. Στην ντουλάπα, μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε λινά και casual ρούχα και να κρεμάσετε τακτοποιημένα πουκάμισα, φορέματα και σακάκια στις κρεμάστρες. Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι ότι ο χώρος του υπνοδωματίου σας θα μειωθεί με την αγορά μιας ντουλάπας..
 3. Τα μειονεκτήματα του ντουλαπιού είναι ότι μπορείτε να φτάσετε μόνο στα πάνω ράφια με τη βοήθεια ενός σκαμπό ή μιας σκάλας, η οποία μερικές φορές δημιουργεί ορισμένες δυσκολίες. Σε αυτή την περίπτωση, κερδίζει η συρταριέρα, όπου είναι βολικό να αποθηκεύσετε τα πράγματα και δεν θα είναι δύσκολο να τα βγάλετε. Και είναι πιο εύκολο να διατηρήσεις την τάξη σε ένα μικρό ντουλάπι παρά σε μια τεράστια ντουλάπα..

Εάν αντιμετωπίζετε το πρόβλημα της επιλογής – συρταριέρα ή ντουλάπα, θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλες τις αποχρώσεις – το μέγεθος της κρεβατοκάμαρας, τον αριθμό των πραγμάτων και το στυλ του δωματίου. Είναι σημαντικό τα έπιπλα να συνδυάζονται μεταξύ τους και να είναι κατασκευασμένα με υψηλή ποιότητα.

Πώς να επιλέξετε ένα κομμό στο παιδικό υπνοδωμάτιο

Όταν ένα παιδί εμφανίζεται στο σπίτι, οι νεοκομένοι γονείς σκέφτονται τον εξοπλισμό του παιδικού δωματίου, όπου το παιδί θα κοιμάται ήσυχο, χωρίς να αποσπάται από τους εξωτερικούς ήχους. Εκτός από την κούνια για το μωρό, θα χρειαστείτε επίσης ένα ξεχωριστό ερμάριο όπου θα αποθηκεύονται βρεφικά ρούχα, πάνες και διάφορα μικροπράγματα. Είναι επιθυμητό ταυτόχρονα να είναι ευρύχωρο και να μην καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δωμάτιο..

Τα σύγχρονα εργοστάσια επίπλων κάνουν τα πάντα για να κάνουν τη ζωή των νέων γονέων όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Ένα πρωτότυπο συρταριέρα με σπάτουλα παρουσιάζεται στην προσοχή των μαμάδων και των μπαμπάδων. Η αλλαξιέρα είναι ένας συνδυασμός ενός ευρύχωρου συρταριού για βρεφικά ρούχα και μιας αλλαξιέρας από πάνω. Το φαρδύ τραπεζάκι σάς επιτρέπει να τοποθετείτε βολικά το μωρό σας για αλλαγή πάνας ή μασάζ. Επιπλέον, όταν η ανάγκη για αλλαγή δεν χρειάζεται πλέον, το τραπέζι μπορεί να αφαιρεθεί και το συρταριέρα θα μετατραπεί σε κανονικό μοντέλο με συρτάρια για ρούχα..

Θα πρέπει να επιλεγεί μια πρακτική συρταριέρα για ένα παιδικό υπνοδωμάτιο, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη την ποιότητα και την ασφάλειά του Θα πρέπει να επιλεγεί μια πρακτική συρταριέρα για ένα παιδικό υπνοδωμάτιο, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη την ποιότητα και την ασφάλειά του

Όταν επιλέγετε μια συρταριέρα, αξίζει να λάβετε υπόψη σας σημαντικά σημεία:

 1. Τα εξαρτήματα επίπλων πρέπει να είναι καλά στερεωμένα και να μην έχουν ελαττώματα που μπορεί να βλάψουν ή να πιάσουν.
 2. Επιλέξτε μια συρταριέρα “χωρίς διακοσμητικά στοιχεία”. Όσο πιο απλό, τόσο πιο ασφαλές. Εάν είναι δυνατόν να αποφύγετε τις γωνίες και να επιλέξετε μια ημικυκλική συρταριέρα, αυτό θα είναι μια ιδανική επιλογή για παιδικό δωμάτιο..
 3. Κατά την αγορά, δώστε προσοχή στα κλεισίματα στα συρτάρια, θα πρέπει να οδηγούν εύκολα και αθόρυβα.
 4. Η συρταριέρα πρέπει να είναι κατασκευασμένη από ποιοτικό υλικό, κατά προτίμηση φυσικό ξύλο, αλλά όχι βερνικωμένο και βαμμένο.
 5. Η συρταριέρα των παιδιών δεν πρέπει να είναι στενή, έτσι ώστε το μωρό να μην μπορεί να το αναποδογυρίσει, βγάζοντας τα συρτάρια.

Κατά την αγορά, πρέπει να δώσετε προσοχή στην παρουσία πλευρών στο συρτάρι, αυτό θα προστατεύσει το μωρό από τυχαία πτώση. Επιπλέον, η συρταριέρα για το νηπιαγωγείο πρέπει να είναι σταθερή και ακίνητη..

Γωνιακά κομμωτήρια για την κρεβατοκάμαρα: μια εξαιρετική λύση για μικρά δωμάτια

Κατά κανόνα, οι γωνίες στα υπνοδωμάτια χρησιμοποιούνται σπάνια, εκτός από όταν μια ντουλάπα ή κρεβάτι είναι εγκατεστημένο στον τοίχο. Πολλοί σχεδιαστές συμφωνούν ότι με μια τέτοια διάταξη επίπλων, καταλαμβάνεται περισσότερος ελεύθερος χώρος. Και αν έχετε ένα μικρό δωμάτιο, τότε με τέτοια έπιπλα θα γίνει ακόμα μικρότερο. Μια γωνιακή συρταριέρα στο υπνοδωμάτιο είναι η ιδανική λύση αν θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο και να έχετε στη διάθεσή σας ένα άνετο έπιπλο.

Γωνιακή συρταριέρα θα συμπληρώσει τέλεια το εσωτερικό ενός μικρού υπνοδωματίου Γωνιακή συρταριέρα θα συμπληρώσει τέλεια το εσωτερικό ενός μικρού υπνοδωματίου

Επιλέγοντας την καλύτερη συρταριέρα για την κρεβατοκάμαρά σας, θα πρέπει να εστιάσετε στις ακόλουθες παραμέτρους:

 1. Το στυλ της κρεβατοκάμαράς σας. Συμφωνώ, είναι ανόητο να αγοράζεις συρταριέρα σε ανατολίτικο στιλ αν τα κομοδίνα και το κρεβάτι είναι κατασκευασμένα με κλασικό πνεύμα. Είναι σημαντικό όλα τα έπιπλα να συνδυάζονται μεταξύ τους..
 2. Διαστάσεις στήθους. Ανάλογα με την περιοχή του υπνοδωματίου, οι γωνιακές συρταριέρες μπορεί να είναι στενές και ψηλές, στρογγυλές και πενταγωνικές, τριγωνικές ή ημικυκλικές.
 3. Λειτουργικότητα. Με βάση τις ανάγκες του πελάτη, τα γωνιακά κομμωτήρια μπορούν να χρησιμεύσουν ως μια μικρή ντουλάπα, κομοδίνο, βάση τηλεόρασης ή μπουντουάρ..

Θυμηθείτε: αν επιλέξετε τη σωστή συρταριέρα, μπορείτε να αλλάξετε οπτικά τις διαστάσεις του υπνοδωματίου και να το κάνετε πιο άνετο και κομψό..

Στενά ντουλάπια στο υπνοδωμάτιο

Συχνά, το μέγεθος του δωματίου υπαγορεύει ποια έπιπλα να αγοράσετε. Όταν επιλέγετε μια συρταριέρα, πρέπει επίσης να δώσετε προσοχή στο ύψος των οροφών και τις διαστάσεις του ίδιου του υπνοδωματίου. Για ένα ευρύχωρο δωμάτιο με ψηλή οροφή, πρέπει να επιλέξετε ένα συνολικό συρταριέρα – φαρδύ και χαμηλό. Το βάθος των συρταριών δεν υπερβαίνει τα 500 mm, το ύψος περιορίζεται στα 1200 mm.

Εάν οι οροφές στο δωμάτιο είναι χαμηλές, αξίζει να επιλέξετε ένα στενό ψηλό συρταριέρα, το οποίο θα αυξήσει οπτικά το μέγεθος του δωματίου και θα καταλάβει λίγο χώρο. Το πλάτος αυτών των συρταριών είναι 400-500 mm, το βέλτιστο ύψος είναι 1200 mm, αλλά περιστασιακά μπορείτε να βρείτε συρταριέρα με ύψος 1600 mm.

Για να επεκτείνετε οπτικά το χώρο στο δωμάτιο, μπορείτε να πάρετε ένα κομψό στενό συρταριέρα Για να επεκτείνετε οπτικά το χώρο στο δωμάτιο, μπορείτε να πάρετε ένα κομψό στενό συρταριέρα

Τα στενά ντουλάπια για τα υπνοδωμάτια μπορούν να είναι:

 1. Ακίνητος – είναι δαπέδου, τα οποία είναι εγκατεστημένα στα πόδια, το ύψος είναι ρυθμιζόμενο και δεν κινείται πλέον.
 2. Κινητό – μια μοντέρνα συρταριέρα που έχει ροδάκια αντί για πόδια. Μπορεί εύκολα να μετακινηθεί από μέρος σε μέρος.
 3. Ανασταλεί – τέτοιες συρταριέρες μπορούν να στερεωθούν στον τοίχο σε ένα ορισμένο ύψος. από τα πλην, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει την πλήρη ακινησία τους και τη δυσκολία να φτάσουν στα πάνω ράφια.
 4. Επισυνάπτεται – κατά κανόνα, τέτοιες συρταριέρες αποτελούν μέρος ενός σετ κρεβατοκάμαρας και τοποθετούνται δίπλα σε μια ντουλάπα ή έναν καναπέ.

Όταν αγοράζετε μια στενή συρταριέρα, θυμηθείτε ότι τα συρτάρια σε αυτό θα είναι λιγότερο ευρύχωρα από μια τυπική συρταριέρα. Επομένως, υπολογίστε σε τι προορίζεται αυτό το έπιπλο..

Κομψά κομψά για την κρεβατοκάμαρα

Ο καθένας έχει το δικό του όραμα για μια όμορφη, κομψή συρταριέρα που θα ήθελε να δει στην κρεβατοκάμαρά του. Μπορεί να είναι κλασικά συρταριέρες από τη σειρά Rondo, vintage συρταριέρες “Bombay” ή μοντέρνες συρταριέρες από τη σειρά Cleo. Όλοι έχουν έναν σκοπό – αποθήκευση πραγμάτων, αλλά διαφέρουν στο σχεδιασμό και το υλικό..

Μια μικρή συρταριέρα με μεταλλικές λαβές είναι κατάλληλη για υπνοδωμάτιο αρτ νουβό. Μια μικρή συρταριέρα με μεταλλικές λαβές είναι κατάλληλη για υπνοδωμάτιο αρτ νουβό.

Η συρταριέρα πρέπει να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα έπιπλα στο υπνοδωμάτιο και με τη γενική εμφάνιση της κρεβατοκάμαρας:

 1. Εάν το δωμάτιό σας είναι εξοπλισμένο σε μοντέρνο “μοντέρνο” στυλ, τότε μια συρταριέρα με πλαστικά ή γυάλινα ένθετα και μεταλλικά εξαρτήματα θα ταιριάζει καλά σε ένα τέτοιο εσωτερικό. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι μονόχρωμος, οι τόνοι είναι συγκρατημένοι, οι φόρμες είναι απλές αλλά χαριτωμένες.
 2. Ένα υπνοδωμάτιο φτιαγμένο σε μεσαιωνικό αγροτικό στυλ, ή όπως είναι μοντέρνο να πούμε στο στυλ “Προβηγκία”, απαιτεί μια επιμελή προσέγγιση στην επιλογή των επίπλων. Ανοιχτό ροζ, ελεφαντόδοντο, ανοιχτό πράσινο – αυτά είναι τα χρώματα που επικρατούν στα χρώματα των ειδών επίπλων προς αυτή την κατεύθυνση. Συρταριέρες σε στιλ Προβηγκίας σπάνια βερνικώνονται.
 3. Τα έπιπλα για το υπνοδωμάτιο σε στυλ “σοφίτας” είναι κατασκευασμένα σε αντίκες. Ντουλάπες και ντουλάπες παρουσιάζονται με τη μορφή σκόπιμα παλαιωμένου ξύλου και ογκωδών μεταλλικών αξεσουάρ – λαβές, μονογράμματα, πόδια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία.

Πριν αγοράσετε ένα κομμό στο υπνοδωμάτιό σας, περιηγηθείτε στον διαδικτυακό κατάλογο καταστημάτων επίπλων, αποφασίστε για τις διαστάσεις και προσπαθήστε να απεικονίσετε αυτό το έπιπλο στο υπνοδωμάτιό σας..

Πώς να επιλέξετε μια συρταριέρα για πράγματα στην κρεβατοκάμαρα

Συχνά συμβαίνει ότι ένα οικογενειακό δωμάτιο είναι περιορισμένο σε μέγεθος και εκτός από ένα διπλό κρεβάτι, είναι δύσκολο να βάλεις μια μεγάλη ντουλάπα που δεν θα ακαταστατούσε το υπνοδωμάτιο. Σε αυτή την περίπτωση, μια εξαιρετική λύση θα ήταν να αγοράσετε μια καλή συρταριέρα που θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό, θα καταλαμβάνει λίγο χώρο και ταυτόχρονα θα μπορεί να φιλοξενήσει συχνά χρησιμοποιούμενα είδη ένδυσης και κλινοσκεπασμάτων. Ένα σημαντικό μειονέκτημα αυτού του επίπλου είναι η αδυναμία να κρεμάσετε ρούχα.

Όταν επιλέγετε μια συρταριέρα, πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος και τα κύρια χαρακτηριστικά του υπνοδωματίου Όταν επιλέγετε μια συρταριέρα, πρέπει να λάβετε υπόψη το μέγεθος και τα κύρια χαρακτηριστικά του υπνοδωματίου

Επομένως, όταν επιλέγετε μια συρταριέρα, πρέπει να καθοδηγηθείτε από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 1. Το σχήμα της συρταριέρας – τυπικό ορθογώνιο, γωνιακό, ακτίνα και σχεδιαστή.
 2. Διαστάσεις – στενό, τυπικό, μακρύ. Ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου, πρέπει να επιλέξετε μια συρταριέρα που σας ταιριάζει..
 3. Βάση – στάσιμο, κινητό, τοίχο.
 4. Διακόσμηση – επιλέγεται ανάλογα με το στυλ του υπνοδωματίου.
 5. Υλικά παραγωγής – μέταλλο, μασίφ ξύλο, δέρμα, MDF, μοριοσανίδες.
 6. Κατηγορία τιμών.

Συμβουλή: δεν πρέπει να επιλέξετε ένα μεγάλο κομμό εάν έχετε λίγα αντικείμενα. Φυσικά, κάθε ράφι μπορεί να γεμίσει με όλα τα είδη, αλλά λόγω του συνολικού συρταριού, θα χάσετε ελεύθερο χώρο. Προσπαθήστε να επιλέξετε τα βέλτιστα έπιπλα με βάση τις παραμέτρους του υπνοδωματίου σας.

Πρέπει να επιλέξω ένα λευκό κομμό στο υπνοδωμάτιο

Τα λευκά έπιπλα στο εσωτερικό έχουν γίνει δημοφιλή σχετικά πρόσφατα. Ωστόσο, ακόμη και τώρα υπάρχουν αντίπαλοι των ελαφρών επίπλων, παρακινώντας την αρνητική τους στάση απέναντι σε αυτό με το μη πρακτικό του λευκού. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα στερεότυπο που αναπτύχθηκε σύμφωνα με το παλιό καθεστώς ότι τα έπιπλα – ντουλάπες, συρταριέρα και ντουλάπια – πρέπει να είναι πρακτικά και όχι προσχηματικά. Στην πραγματικότητα, ένα λευκό κομμό για ένα υπνοδωμάτιο δεν είναι ασυνήθιστο. Το λευκό χρώμα μπορεί να διευρύνει οπτικά το δωμάτιο, να το κάνει πιο φωτεινό και πιο άνετο..

Η λευκή γυαλιστερή συρταριέρα θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε κομψά το δωμάτιο Η λευκή γυαλιστερή συρταριέρα θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε κομψά το δωμάτιο

Σύμφωνα με το σχέδιο του υπνοδωματίου, μπορείτε να επιλέξετε μια συρταριέρα της αρεσκείας σας. Ένα κομψό λευκό συρταριέρα με στριμμένα πόδια και διακοσμημένο με επιχρύσωση είναι ιδανικό για υπνοδωμάτια κλασικού στιλ. Ένα ηλικιωμένο λευκό συρταριέρα με καμπύλα πόδια με ελάχιστο ντεκόρ είναι κατάλληλο για ένα υπνοδωμάτιο με βάση την Προβηγκία. Η μοντέρνα συρταριέρα σε μινιμαλιστικό στιλ παρέχει έναν συνδυασμό πολλών χρωμάτων – σκούρο και λευκό – και μεταλλικά εξαρτήματα.

Παρεμπιπτόντως, σε σκούρα έπιπλα, η σκόνη και οι λεκέδες φαίνονται καλύτερα από ό, τι στο λευκό. Επομένως, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα λευκό κομμό για την κρεβατοκάμαρα ή όχι, πετάξτε όλες τις αμφιβολίες. Ένα λευκό συρταριέρα θα γίνει σίγουρα ένα φωτεινό σημείο στο δωμάτιο, θα το ανανεώσει και θα το κάνει πιο άνετο..

Μακριά κομψά για την κρεβατοκάμαρα

Σε ένα διαμέρισμα ενός δωματίου, όπου το σαλόνι θα χρησιμεύσει ως υπνοδωμάτιο ταυτόχρονα, τα μακρυά κομμένα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας θα πάνε καλά. Λόγω του μεγέθους του, το δωμάτιο θα παραμείνει όσο το δυνατόν πιο ελεύθερο και όλα τα περιττά πράγματα θα κρυφτούν τέλεια στα συρτάρια του συρταριού. Το μήκος μιας τέτοιας συρταριέρας μπορεί να φτάσει τα 2 μέτρα με βάθος συρταριών 50 εκ. Το ύψος των μακριών συρταριέρων μπορεί να κυμαίνεται από 1 m έως 1,6 m, δημιουργώντας έτσι μια σχεδόν πλήρη ντουλάπα. Τα χαμηλά κομμωτήρια μπορούν να χρησιμεύσουν ως βάση για τηλεόραση και άλλο εξοπλισμό – μουσικό κέντρο, συσκευή αναπαραγωγής DVD ή αποκωδικοποιητή.

Ένα μακρύ κομμωτήριο υψηλής τεχνολογίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για διαμέρισμα ενός δωματίου Ένα μακρύ κομμωτήριο υψηλής τεχνολογίας είναι μια εξαιρετική επιλογή για διαμέρισμα ενός δωματίου

Συμβουλή: αν θέλετε να αγοράσετε ένα μακρύ συρταριέρα στο δωμάτιο, είναι καλύτερα να το παραγγείλετε. Σκεφτείτε τι συρτάρια και κόγχες μπορεί να χρειαστείτε. Μπορείτε να τοποθετήσετε τα πάντα σε μια τέτοια συρταριέρα, από εσώρουχα έως μαξιλάρια για τον καναπέ..

Κομοδίνο στο υπνοδωμάτιο: μικρές ιδιοτροπίες μιας σύγχρονης γυναίκας

Κάθε γυναίκα σίγουρα θα ήθελε να έχει μια ευρύχωρη γκαρνταρόμπα και ένα καμαρίνι στο υπνοδωμάτιό της για να εξυπνείται το πρωί. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επιθυμία να γεμίσει ένα ήδη μικρό υπνοδωμάτιο. Η αρχική λύση σε αυτήν την κατάσταση είναι το καμαρίνι – μια συρταριέρα σε συνδυασμό με έναν καθρέφτη. Μια τεράστια ποικιλία μοντέλων στους εκθεσιακούς χώρους επίπλων σας επιτρέπει να επιλέξετε ακριβώς το έπιπλο που ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό του υπνοδωματίου σας. Μια συρταριέρα με έναν συμβατικό καθρέφτη φαίνεται λίγο δυσκίνητη, αλλά πρακτική. Ένας αρκετά μεγάλος καθρέφτης θα επιτρέψει στις γυναίκες να βάλουν μακιγιάζ, στυλ και να κοιτάξουν τον εαυτό τους σε έναν ολόσωμο καθρέφτη το πρωί. Υπάρχουν επίσης μικρά τραπέζια με πτυσσόμενο καθρέφτη, στα οποία φαίνεται μόνο το πρόσωπο..

Για τη διευθέτηση ενός υπνοδωματίου, πολλά κορίτσια προτιμούν να επιλέξουν μια όμορφη συρταριέρα με καθρέφτη. Για τη διευθέτηση ενός υπνοδωματίου, πολλά κορίτσια προτιμούν να επιλέξουν μια όμορφη συρταριέρα με καθρέφτη.

Εάν εξετάσουμε αυτόν τον τύπο επίπλων από πρακτική άποψη, τότε μια συρταριέρα με έναν τυπικό καθρέφτη θα είναι πολύ πιο κερδοφόρα και πιο βολική..

Πώς να επιλέξετε μια συρταριέρα με συρτάρια στο υπνοδωμάτιο (βίντεο)

Τα μοντέρνα κομμωτήρια είναι τόσο διαφορετικά και ενδιαφέροντα που είναι δύσκολο να σταματήσουμε σε ένα από αυτά. Ο σχεδιασμός επίπλων θα φέρει μοναδικότητα στο εσωτερικό του δωματίου. Χάρη στην ικανή επιλογή μιας συρταριέρας, μπορείτε να βάλετε τα πράγματα σε τάξη στο υπνοδωμάτιο, να το κάνετε πιο άνετο και άνετο. Η επιλογή είναι δική σου!

Σχεδιασμός κομμάτων για την κρεβατοκάμαρα (παραδείγματα φωτογραφιών)