Κομψή και άνετη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο: 10 επιλογές για ιδανικές λύσεις

Μια εξαιρετική επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο είναι μια κομψή ντουλάπα που συμπληρώνει το εσωτερικό του δωματίου. Μια εξαιρετική επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο είναι μια κομψή ντουλάπα που συμπληρώνει το εσωτερικό του δωματίου. Η επιλογή μιας κομψής ντουλάπας για ένα υπνοδωμάτιο μπορεί να είναι δύσκολη. Μια συνηθισμένη ντουλάπα με ημιώροφο, λόγω της ογκώδους της, κρύβει πολύ χώρο και εισάγει περιορισμούς στο σχεδιασμό των υπνοδωματίων. Ως εκ τούτου, τα σύγχρονα συστήματα επίπλων είναι τόσο δημοφιλή, τα οποία είναι μεταβλητά, λειτουργικά και σας επιτρέπουν να τοποθετήσετε πρακτικά μια μεγάλη ποικιλία πραγμάτων στο υπνοδωμάτιο χωρίς να παραβιάζετε το συνολικό στυλ του δωματίου..

Ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο: επιλογές μοντέλου

Έπιπλα με τη μορφή ντουλαπιών, ράφια, ράφια είναι ο κύριος χώρος για την αποθήκευση οικιακών αντικειμένων, ρούχων και λινών. Οι σύγχρονες επιλογές για σχέδια ντουλαπιών διαφέρουν ως προς τη διαμόρφωση, το σχήμα, το μέγεθος, τον σκοπό και τον σχεδιασμό.

Ανάλογα με τη διαμόρφωση, διακρίνονται οι ακόλουθοι τύποι:

 • Τυπικά ντουλάπια ή ντουλάπια κατά παραγγελία.
 • Σειριακά ντουλάπια?
 • Αρθρωτά συστήματα.

Τα προσαρμοσμένα ντουλάπια κατασκευάζονται σύμφωνα με τις καθορισμένες παραμέτρους του πελάτη. Κατά κανόνα, επιλέγεται η διάταξη, το χρώμα, οι διαστάσεις, το υλικό, οι προσόψεις, τα συρτάρια και τα ράφια για τον εξοπλισμό της δομής κ.λπ. Τα σειριακά συστήματα έχουν προκαθορισμένες παραμέτρους από τον κατασκευαστή, οι οποίες δεν διορθώνονται. Τα αρθρωτά ντουλάπια έχουν μεταβλητή διαμόρφωση που αποτελείται από διάφορα μέρη και γεμίσματα, τα οποία μπορούν να διπλωθούν κατόπιν αιτήματος του αγοραστή.

Για το υπνοδωμάτιο, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια λειτουργική ντουλάπα που μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα απαραίτητα πράγματα. Για το υπνοδωμάτιο, είναι καλύτερο να επιλέξετε μια λειτουργική ντουλάπα που μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα απαραίτητα πράγματα.

Ανάλογα με τον σκοπό, τα ντουλάπια είναι:

 • Ειδικός σκοπός;
 • Σε συνδυασμό.

Τα ειδικά συστήματα περιλαμβάνουν αμοιβή ή ντουλάπα, παπούτσια, βιβλίο, πιατικά κ.λπ. – οποιοδήποτε λειτουργικό ερμάριο στενής κατεύθυνσης. Συνδυάζονται πολυλειτουργικές δομές, για παράδειγμα, τοίχος, μολυβοθήκη, διαφάνεια, πρακτικά ράφια. Οποιοσδήποτε χώρος για την αποθήκευση αντικειμένων πολλαπλών κατευθύνσεων.

Ανάλογα με το σχήμα, το ντουλάπι μπορεί να είναι:

 • Απευθείας (γραμμικό ντουλάπι).
 • Γωνιώδης;
 • Σε σχήμα L?
 • Ακτινικός;
 • Σε σχήμα U.

Γραμμικά ντουλάπια τοποθετούνται κατά μήκος ή κατά μήκος του τοίχου του δωματίου. Τα γωνιακά ντουλάπια είναι μοντέλα που αποτελούνται από πεντάγωνα και ίσια ντουλάπια που είναι εγκατεστημένα στη γωνία του δωματίου. Τα συστήματα σχήματος L και σχήματος U είναι μια παραλλαγή γωνιακών μονάδων με ίσια ντουλάπια. Τα ακτινικά περιβλήματα έχουν στρογγυλεμένο μπροστινό πλαίσιο.

Οι πιο δημοφιλείς ιδέες για ντουλάπα κρεβατοκάμαρας

Κάθε έπιπλο πρέπει να ταιριάζει σε μια μοναδική ατμόσφαιρα σχεδιασμού στο δωμάτιο, καθώς και να είναι λειτουργικό. Για να πάρετε μια ντουλάπα σε ένα υπνοδωμάτιο, όπου υπάρχει ακόμα ένα κρεβάτι, πιθανώς λόγω μιας τεράστιας ποικιλίας σχεδίων ντουλάπας.

Ανάλογα με τη μέθοδο διευθέτησης και κινητικότητας στο εσωτερικό του υπνοδωματίου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ακόλουθα:

 • Αυτοτελείς προκατασκευασμένες κατασκευές ή κύτους.
 • Ενσωματωμένες ντουλάπες.
 • Εν μέρει ενσωματωμένες κατασκευές.

Οι δομές της γάστρας έχουν ανεξάρτητο πλαίσιο, ώστε να μπορούν να βρίσκονται οπουδήποτε στο υπνοδωμάτιο και να κινούνται όπως απαιτείται. Οι πλήρως εξοπλισμένες ντουλάπες είναι κομψά σχέδια που δημιουργούνται συνδυάζοντας ντουλάπια με τα δομικά στοιχεία του δωματίου, όπως το πάτωμα, οι τοίχοι και η οροφή. Τα μερικώς ενσωματωμένα συστήματα χρησιμοποιούν μόνο ένα μέρος του δωματίου, για παράδειγμα, μόνο το δάπεδο.

Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν ένα ντουλάπι ντουλαπιού που μπορεί να μετακινηθεί εύκολα στο δωμάτιο. Μια εξαιρετική επιλογή θα ήταν ένα ντουλάπι ντουλαπιού που μπορεί να μετακινηθεί εύκολα στο δωμάτιο.

Το ύψος της κρεβατοκάμαρας είναι ένα από τα κριτήρια που καθορίζουν την πιθανή εμφάνιση και το μέγεθος της ντουλάπας. Ένα μεγάλο δωμάτιο θα διακοσμηθεί με μια ευρύχωρη ψηλή ντουλάπα με μια ενδιαφέρουσα πρόσοψη. Εάν κάθε εκατοστό σώζεται στο υπνοδωμάτιο, τότε είναι πιο κερδοφόρο να φτιάξετε μια ντουλάπα κατά παραγγελία με όχι ογκώδεις πόρτες..

Ανάλογα με τα σχέδια των στοιχείων της πόρτας, υπάρχουν:

 • Ντουλάπες με συρόμενες πόρτες.
 • Ντουλάπες με κούνιες πόρτες (κλασικά μοντέλα).
 • Ντουλάπια ανύψωσης.
 • Ντουλάπια με πόρτες ακορντεόν?
 • Ντουλάπια χωρίς πόρτες.

Οι συρόμενες δομές λειτουργούν χάρη στους μηχανισμούς κυλίνδρων και τα μεταλλικά προφίλ. Για παραδοσιακά ντουλάπια με συστήματα περιστροφής, χρησιμοποιούνται ειδικοί μεντεσέδες πόρτας, για ανύψωση – αξεσουάρ ανύψωσης. Ντουλάπες χωρίς εξαρτήματα παντζούρι και πόρτες ταιριάζουν στο υπνοδωμάτιο, σαν στοιχείο του καμαρίνι.

Πρωτότυπες ντουλάπες για το υπνοδωμάτιο σε μοντέρνο στιλ

Τα ντουλάπια επιλέγονται λαμβάνοντας υπόψη τη σύνθεση του υπνοδωματίου και το γενικό στυλ του δωματίου.

Ανάλογα με την κατεύθυνση του σχεδιασμού, οι δομές του ντουλαπιού μπορούν να είναι:

 • Κλασικό στιλ. Οι κλασικές ντουλάπες είναι κατάλληλες για μπαρόκ, μοντέρνα και αυτοκρατορικά στυλ. Αυτές είναι πάντοτε δομές θήκης από μασίφ ξύλο ή στοιχεία που μιμούνται ξύλο και μάρμαρο..
 • Σε λαογραφικό ύφος. Ο σπιτικός χαρακτήρας και η απλότητα των λεπτομερειών από φυσικά στοιχεία είναι χαρακτηριστικά των λαϊκών επίπλων..
 • Σύγχρονο στυλ. Ντουλάπες στη σοφίτα, υψηλής τεχνολογίας, βιομηχανικού στυλ διακρίνονται από την παρθένα φύση τους, συχνά, την απουσία διακοσμητικών στοιχείων, την απλότητα των μορφών.

Τα συστήματα ντουλαπιών σε μοντέρνο στυλ διακρίνονται από τον λακωνισμό, το άνοιγμα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται..

Η ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο πρέπει να επιλεγεί λαμβάνοντας υπόψη το ύφος και το σχέδιο του δωματίου. Η ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο πρέπει να επιλεγεί λαμβάνοντας υπόψη το ύφος και το σχέδιο του δωματίου.

Για ντουλάπια σε στιλ σοφίτας και υψηλής τεχνολογίας χρησιμοποιώ:

 • Ποτήρι;
 • Μέταλλο;
 • Ξύλο;
 • Δέρμα;
 • Πλαστική ύλη.

Πρακτικά δεν χρησιμοποιώ MDF. Το μοντέρνο στυλ χαρακτηρίζεται από ένα γερασμένο αποτέλεσμα, το οποίο δημιουργείται με τη βοήθεια γρατζουνιών και εκδορών. Τα έπιπλα στη σοφίτα πρέπει απαραίτητα να είναι ανοιχτά, απλά ή, αντίθετα, ένα ενδιαφέρον σχήμα από ανοξείδωτο ατσάλι ή αλουμίνιο, μη επεξεργασμένο ξύλο.

Εάν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε μια ντουλάπα σε ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο, θα πρέπει να γίνει ομαλή, συνοπτική και σε ολόκληρο τον τοίχο, έτσι ώστε η ντουλάπα να συγχωνεύεται με το δωμάτιο..

Βολικές αρθρωτές ντουλάπες κρεβατοκάμαρας

Συχνά δεν είναι δυνατό να επιλέξετε ένα έτοιμο εργοστασιακό ντουλάπι, ειδικά για μικρά ή μη τυποποιημένα δωμάτια, και κάθε μεμονωμένη παραγγελία θα κοστίσει μια τάξη μεγέθους υψηλότερο. Για τέτοιες περιπτώσεις, υπάρχουν πτυσσόμενα αρθρωτά κιτ που έχουν μεγάλη μεταβλητότητα συναρμολόγησης..

Η πιο δημοφιλής επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο είναι τα αρθρωτά έπιπλα, αφού εξοικονομεί σημαντικά χώρο. Η πιο δημοφιλής επιλογή για ένα υπνοδωμάτιο είναι τα αρθρωτά έπιπλα, αφού εξοικονομεί σημαντικά χώρο.

Πλεονεκτήματα των αρθρωτών σχεδίων:

 • Τα αρθρωτά συστήματα, σε αντίθεση με τις κλασικές ντουλάπες, εξοικονομούν σημαντικά χώρο υπνοδωματίου λόγω της μεταβλητότητας της τοποθέτησης των ενοτήτων.
 • Κάθε ενότητα ολόκληρου του συστήματος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητο στοιχείο.
 • Εάν είναι απαραίτητο, ολόκληρη η δομή μπορεί να τροποποιηθεί και να συνδυαστεί με έναν βολικό τρόπο.
 • Ευρυχωρία. Οι ενότητες έχουν διαφορετικές διαστάσεις, άλλες είναι στενές, άλλες ευρείες κ.λπ..

Γωνιακά αρθρωτά συστήματα εγκαθίστανται σε μικρά υπνοδωμάτια – αυτός είναι ένας τύπος επίπλων ντουλαπιών. Λόγω της ορθολογικής χρήσης της γωνιακής περιοχής του υπνοδωματίου σε συνδυασμό με τις συνδυασμένες μονάδες, εγκαθίσταται ένα ευρύχωρο σύστημα ντουλάπας.

Κρεμαστές ντουλάπες για το υπνοδωμάτιο

Εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος στο δωμάτιο, συνδέονται αρθρωτά συστήματα. Εξοικονομούν χώρο και καθιστούν δυνατή τη χρήση επιπλέον χώρου κάτω από αυτά. Τα ντουλάπια τοίχου χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο σε μικρά υπνοδωμάτια. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πολυτελή όμορφα κρεβάτια στα δωμάτια..

Επιλογές για τη θέση των ντουλαπιών τοίχου:

 • Τα ράφια είναι τοποθετημένα σε μία γραμμή.
 • Στερέωση σε μοτίβο σκακιέρας.
 • Σκάλα διάταξη?
 • Ασύμμετρα.

Ένα ντουλάπι τοίχου είναι ιδανικό για ένα δωμάτιο όπου υπάρχει ελάχιστος ελεύθερος χώρος. Ένα ντουλάπι τοίχου είναι ιδανικό για ένα δωμάτιο όπου υπάρχει ελάχιστος ελεύθερος χώρος.

Τα ντουλάπια τοίχου πρέπει να στερεωθούν πολύ προσεκτικά, ακόμη και αν είναι εγκατεστημένα στο κεφάλι του κρεβατιού.

Κανόνες εγκατάστασης για συστήματα τοίχου:

 • Τα ντουλάπια τοίχου μπορούν να κρεμαστούν μόνοι σας με τα χέρια σας.
 • Για ντουλάπια, είναι κατάλληλος μόνο ένας κύριος τοίχος με επένδυση από τούβλα, σκυρόδεμα ή τσιμεντόλιθο.
 • Ισχυροί πείροι είναι κατάλληλοι για στερέωση.

Μπορείτε να “ελέγξετε” όλες τις ιδέες της τοποθεσίας, έχοντας προηγουμένως σχεδιάσει σκίτσα του μελλοντικού τοίχου με ράφια. Ένας από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές επίπλων “Stanley” συνεργάζεται με μεμονωμένα έργα και ενσωματώνει τις πιο πρωτότυπες ιδέες ντουλαπιών.

Ντουλάπες κρεβατοκάμαρας με ράφια: άνετα έπιπλα για κινητά

Εκτός από τα κλασικά ντουλάπια ντουλαπιών, υπάρχει η δυνατότητα χρήσης ραφιών – δομών που αποτελούνται από επίπεδα ραφιών. Ένα χαρακτηριστικό του ράφι είναι η δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα σε αυτές τις δομές..

Μια ντουλάπα με ανοιχτά ράφια είναι αρκετά βολική, επειδή ανοίγει την πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα ταυτόχρονα. Μια ντουλάπα με ανοιχτά ράφια είναι αρκετά βολική, επειδή ανοίγει την πρόσβαση σε όλα τα αντικείμενα ταυτόχρονα.

Ποικιλίες ραφιών για την κρεβατοκάμαρα:

 • Συστήματα ραφιών σε σχήμα U, τα οποία είναι εγκατεστημένα γύρω από το παράθυρο ή στο κεφάλι του κρεβατιού.
 • Ράφια χωρίς πίσω τοίχους.
 • Σταδιακές δομές ραφιών.
 • Ράφια σε τροχούς.
 • Ράφια με πλάτη.

Με τη βοήθεια τέτοιων ντουλαπιών με ράφια, μπορείτε να επισημάνετε την περιοχή του υπνοδωματίου, για παράδειγμα, σε ένα διαμέρισμα στούντιο. Υπάρχουν αρκετές επιλογές ζώνης που διαφέρουν ως προς το βαθμό κάλυψης της περιοχής. Τα χαμηλά ράφια χωρίς πίσω τοίχους θα οριοθετήσουν το χώρο, αλλά δεν θα κρύψουν τους χώρους καθιστικού.

Για να απομονώσετε μέρος του δωματίου, είναι κατάλληλα ψηλά ράφια με πίσω τοίχο. Ταυτόχρονα, ο πίσω τοίχος μπορεί να ταιριάξει με το χρώμα των κύριων τοίχων για ένα πιο οργανικό εσωτερικό..

Elite ντουλάπα για το υπνοδωμάτιο

Μία από τις επιλογές για έπιπλα ντουλαπιού είναι η ντουλάπα. Τα ρούχα αποθηκεύονται, κατά κανόνα, σε συνδυασμένα μοντέλα, τα οποία αποτελούνται από ράβδους, ράφια, συρτάρια. Ένας καθρέφτης θεωρείται υποχρεωτικό στοιχείο τέτοιων ντουλαπιών. Αλλά υπάρχουν επίσης πρόσθετα στοιχεία με τη μορφή κασέτας γραβάτας, κρεμάστρες ζώνης, ενότητες παπουτσιών..

Η ντουλάπα είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση αντικειμένων στο υπνοδωμάτιο. Η ντουλάπα είναι μια εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση αντικειμένων στο υπνοδωμάτιο.

Οι ντουλάπες περιλαμβάνουν:

 • Τσάντες τουαλέτας (σχεδιασμένες για υπνοδωμάτια, ντουλάπες μικρού μεγέθους, με ελάχιστο αριθμό ραφιών για την αποθήκευση καθημερινών ρούχων ή σετ “για αύριο”).
 • Συνδυασμένα ντουλάπια πολλαπλών πτερυγίων (ντουλάπια που έχουν τμήματα με ράβδους παράλληλα στον πίσω τοίχο).
 • Δομές πλάκας με τελική ράβδο (ντουλάπια με κρεμάστρες).

Μικρές ξύλινες ντουλάπες με λεπτή ζωγραφική μπορούν να διακοσμήσουν τέλεια το φυτώριο ενός κοριτσιού.

Τα πλήρη σετ ντουλάπες εξαρτώνται από τους κατασκευαστές, εάν πρόκειται για μαζική παραγωγή και από τους αγοραστές, εάν πρόκειται για μεμονωμένες παραγγελίες. Η εταιρεία Ikea είναι διάσημη για τα πιο απαιτητικά μοντέλα ντουλαπιών. Πρόκειται για τις σειρές “Todalen”, “Birkiland”, “Brimnes”, “Brusali” κ.λπ. Οι ενδιαφέρουσες ντουλάπες μπορούν να αποτελέσουν καθοριστικό στοιχείο στο στυλ της κρεβατοκάμαρας.

Ντουλάπα δίπλα στο παράθυρο στο υπνοδωμάτιο: όμορφες ιδέες σχεδιασμού

Ο χώρος γύρω από το παράθυρο μπορεί να αναπαραχθεί με διαφορετικούς τρόπους. Σε μικρά δωμάτια, είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε αυτήν την περιοχή όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά και αποτελεσματικά. Δεδομένου ότι τα παράθυρα βρίσκονται περίπου στο κέντρο του τοίχου, είναι πιο συμφέρουσα η συμμετρική διακόσμηση του χώρου..

Μια πρωτότυπη ντουλάπα που βρίσκεται δίπλα στο παράθυρο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πλεονεκτικά τον χώρο Μια πρωτότυπη ντουλάπα που βρίσκεται δίπλα στο παράθυρο θα σας βοηθήσει να κερδίσετε πλεονεκτικά τον χώρο

Επιλογές για τη διάταξη των επίπλων από το παράθυρο:

 • Εγκαταστήστε ενσωματωμένες ντουλάπες ή ντουλάπες και στις δύο πλευρές του παραθύρου.
 • Διακοσμήστε τον τοίχο του παραθύρου με δύο ντουλάπες.
 • Διακοσμήστε μέρος του τοίχου με μια βιβλιοθήκη.
 • Χρησιμοποιήστε γωνιακά ντουλάπια ή ράφια σε σχέση με το παράθυρο και στις δύο πλευρές.
 • Συνδέστε καθρέφτες ντουλάπας και ράφια από κάτω για την αποθήκευση βιβλίων ή ρούχων.

Η συναρμολόγηση ντουλαπιών ή γκαρνταρόμπα που είναι χτισμένα γύρω από το παράθυρο μπορεί να πραγματοποιηθεί από γυψοσανίδα. Είναι καλύτερα να τοποθετήσετε τη δομή κάτω από την ίδια την οροφή, χρησιμοποιώντας όλο τον χώρο. Ταυτόχρονα, τα ντουλάπια μπορούν να κατασκευαστούν με ανοιχτά ράφια ή, αντίθετα, με κλειστά, χρησιμοποιώντας πόρτες ή κουρτίνες, οι οποίες, με βάση τη θέση των ντουλαπιών, θα μοιάζουν με τις κουρτίνες ενός δωματίου. Κατά την επίπλωση της περιοχής γύρω από το παράθυρο, μην ξεχνάτε τη θέση στην κορυφή, η οποία χρησιμοποιείται επίσης αποτελεσματικά για ράφια ή ντουλάπια τοίχου..

Βολική επιλογή: δημιουργία ζωνών στο παιδικό υπνοδωμάτιο ενός ενήλικου παιδιού χρησιμοποιώντας μια επιφάνεια εργασίας στο παράθυρο και βιβλιοθήκες και στις δύο πλευρές, που βρίσκονται με το άκρο τους στο παράθυρο.

Όλες οι πιθανές προσόψεις ντουλαπών υπνοδωματίου

Αφού επιλεγεί ο σχεδιασμός του συστήματος ντουλαπιών και η θέση του, είναι απαραίτητο να αποφασιστεί ο σχεδιασμός των στοιχείων της πρόσοψης.

Οι ντουλάπες διακοσμημένες με καθρέφτη είναι πολύ δημοφιλείς. Οι ντουλάπες διακοσμημένες με καθρέφτη είναι πολύ δημοφιλείς.

Το μπροστινό μέρος του ντουλαπιού μπορεί να διακοσμηθεί με:

 • Καθρέφτης;
 • Εκτύπωση φωτογραφιών?
 • Lacomat (παγωμένο γυαλί)?
 • Lakobel (γυαλί, η μία πλευρά του οποίου είναι βερνικωμένο).
 • Γυαλί με αμμοβολή
 • Χαραγμένος καθρέφτης.
 • Γυαλιστερό πλαστικό?
 • Μπαμπού;
 • Decoracryl;
 • Τεχνητό δέρμα.

Για παράδειγμα, η εκτύπωση φωτογραφιών από μόνη της δίνει τεράστιες ευκαιρίες για να διακοσμήσετε κομψά τις ντουλάπες. Με αυτήν τη μέθοδο, το χαρτί με οποιαδήποτε επιλεγμένη φωτογραφία είναι κολλημένο στο γυαλί της πρόσοψης. Για να καταλάβετε τι είδους εκτύπωση φωτογραφιών να παραγγείλετε, πρέπει να μελετήσετε τον ειδικό κατάλογο στο κατάστημα ή να αναζητήσετε τις επιλογές στο Διαδίκτυο..

Όμορφη ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο (βίντεο)

Η διάταξη της κρεβατοκάμαρας είναι, σε κάποιο βαθμό, ένα μυστικό και προσωπικό ζήτημα. Το εσωτερικό σε αυτό το δωμάτιο δεν δημιουργείται για την αξιολόγηση των ξένων, αλλά για περιορισμένο αριθμό ατόμων. Τα έπιπλα, συμπεριλαμβανομένων των ντουλαπιών, εκτός από τη λειτουργικότητα, πρέπει να είναι ελαφριά και όχι ογκώδη σε σχέση με το μέγεθος του δωματίου, έτσι ώστε τα υπόλοιπα στο υπνοδωμάτιο να είναι όσο το δυνατόν πιο βολικά και άνετα.

Κομψές ντουλάπες για το υπνοδωμάτιο (φωτογραφία)