Μοντέρνο σχέδιο κουζίνας με πάγκο μπαρ: φωτογραφία, εσωτερικές λύσεις

Εάν επιλέξετε το σωστό κτίριο μπαρ για την κουζίνα, τότε μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χώρο: αυτό είναι πολύ σημαντικό για μικρά δωμάτια Εάν επιλέξετε τη σωστή κατασκευή μπαρ για την κουζίνα, τότε μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χώρο: αυτό είναι πολύ σημαντικό για μικρά δωμάτια. Ένας πάγκος μπαρ σε ένα μοντέρνο εσωτερικό κουζίνας είναι ένα λειτουργικό στοιχείο που θα αντικαταστήσει μια τραπεζαρία, εξοικονομώντας χώρο, και σε ένα διαμέρισμα στούντιο θα εκτελέσει τη λειτουργία χωροθέτησης ενός δωματίου. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο σχεδιασμός του χώρου της κουζίνας με έναν πάγκο μπαρ πρέπει να συνδυάζεται με τη γενική εμφάνιση του δωματίου, καθορίζοντας σωστά τη θέση του πάγκου και τις παραμέτρους της ράβδου.

Έτοιμος πάγκος για την κουζίνα: τεχνικές σχεδίασης

Ένας έτοιμος πάγκος για την κουζίνα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχεία της επίπλωσης διαμερισμάτων. Επί του παρόντος, υπάρχουν πολλές επιλογές, χάρη στις οποίες μπορείτε να οργανώσετε σωστά έναν πάγκο μπαρ στο εσωτερικό του χώρου της κουζίνας..

Μπορώ Μπορώ "χτίζω" σχεδιασμός ολόκληρης της κουζίνας γύρω από το μπαρ: τότε στο γενικό εσωτερικό θα φαίνεται φυσικό και άνετο

Τα πιο δημοφιλή σχέδια μπαρ:

 1. Σχεδιασμός νησιού κατάλληλο για χρήση όταν υπάρχει αρκετός χώρος στην κουζίνα. Ο μετρητής μπαρ είναι εγκατεστημένος ξεχωριστά από τη μονάδα κουζίνας, το λεγόμενο “ξεχωριστό νησί”. Ο σχεδιασμός ενός τέτοιου νησιού μπορεί να είναι απολύτως οτιδήποτε, ανάλογα με τις επιθυμίες των ιδιοκτητών. Αυτός ο μετρητής ράβδων μπορεί να είναι πολλαπλών επιπέδων, γεγονός που θα το κάνει πιο λειτουργικό και ευέλικτο..
 2. Βοηθητικά έπιπλα κουζίνας. Χωρίς τη δυνατότητα να διαθέσετε ξεχωριστό χώρο για αυτό το μικρό μέρος κουζίνας, ο μετρητής μπαρ μπορεί εύκολα να γίνει προέκταση των ακουστικών. Σε αυτή την περίπτωση, έχοντας λάβει επιπλέον έπιπλα που θα αντιμετωπίσουν τέλεια διάφορες λειτουργίες, όπως ένα τραπέζι μπαρ για συγκεντρώσεις με φίλους και ένα κανονικό τραπέζι για καθημερινή χρήση.
 3. Μπαρ πάγκο – περβάζι συνήθως χρησιμοποιείται σε στενές και μεγάλες κουζίνες, εξοικονομώντας σημαντικά χώρο στο δωμάτιο. Το κύριο πλεονέκτημα αυτού του συνδυασμού είναι ο φυσικός φωτισμός του χώρου εργασίας..
 4. Επιτοίχιος μετρητής ράβδων θα φανεί συμφέρουσα με τη μορφή ενός μικρού τραπεζιού, αφού απλά δεν υπάρχει αρκετός χώρος για ένα μεγάλο τραπέζι. Αυτή η επιλογή θα σας επιτρέψει να θαυμάσετε τη θέα από το παράθυρο πίνοντας υπέροχες ποικιλίες τσαγιού ή καφέ..

Μια άλλη επιλογή για τη σωστή χρήση της ράβδου είναι η ζώνη του χώρου. Με τη βοήθεια αυτού του στοιχείου της κουζίνας, μπορείτε να χωρίσετε οπτικά και λειτουργικά το χώρο σε κουζίνα και σαλόνι. Στη συνέχεια, ο μετρητής μπαρ θα χρησιμοποιηθεί ως ένας καθολικός χώρος που βρίσκεται στην κουζίνα και το σαλόνι ταυτόχρονα. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες επιλογές για μοντέρνες ιδέες σχεδιασμού, το κύριο πράγμα είναι να αποφασίσετε τι είναι κατάλληλο για εσάς.

Επιλογές σχεδιασμού κουζίνας με πάγκο μπαρ (βίντεο)

Επιλογές κουζίνας με πάγκο μπαρ: δημιουργία κομψού σχεδιασμού κουζίνας-σαλονιού

Υπάρχουν πολλές επιλογές σχεδίασης για μια κουζίνα με πάγκο μπαρ. Όλα θα εξαρτηθούν από τη θέση της μονάδας κουζίνας. Σε αυτή την περίπτωση, ο σχεδιασμός σας θα φαίνεται πλήρης και επιπλέον, τα σωστά επιλεγμένα έπιπλα μπορούν να αυξήσουν οπτικά το χώρο..

Για κουζίνες σε σχήμα L, θα πρέπει να επιλέξετε μικρούς πάγκους μπαρ. Για κουζίνες σε σχήμα L, θα πρέπει να επιλέξετε μικρούς πάγκους μπαρ.

Ποικιλίες κουζινών με πάγκο μπαρ:

 • Σε σχήμα L ή γωνιακή κουζίνα. Με τη βοήθεια του πάγκου μπαρ στη διάταξη σχήματος L της κουζίνας, θα προσθέσετε άνεση και άνεση στο δωμάτιο. Όταν συνδυάζετε την κουζίνα με το σαλόνι, μπορεί να σας φαίνεται ότι οι παράμετροι του νέου δωματίου δεν είναι αρκετά μεγάλες, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ένα μίνι ράφι χωρίς επάνω ντουλάπια με χρωμιωμένο πόδι. Έτσι, θα κάνετε τον χώρο οπτικά ευρύτερο..
 • Κουζίνα σε σχήμα U. Εάν το ακουστικό βρίσκεται κοντά σε 3 τοίχους του χώρου της κουζίνας, τότε τοποθετήστε το ράφι κατά μήκος ενός τοίχου. Αυτό σημαίνει ότι το ράφι θα είναι συνέχεια του τραπεζιού, καθώς και οριοθέτης χώρου. Είναι καλύτερα να μην πειραματιστείτε με τον μετρητή μπαρ, υπάρχει κίνδυνος οπτικής μείωσης του δωματίου.
 • Τοποθεσία νησιού. Με αυτήν τη θέση, ο πάγκος μπαρ πρέπει να γίνει το κέντρο της κουζίνας και ο πάγκος και οι οικιακές συσκευές μπορούν να τοποθετηθούν κατά μήκος δύο τοίχων. Μπορείτε να κάνετε μια άλλη επιλογή σχεδίασης για τον πάγκο ράβδων για τοποθέτηση σε νησί – αφενός, προετοιμάστε τον πάγκο και, αφετέρου, την εστία και το νεροχύτη. Στη συνέχεια, θα έχετε τον πιο λειτουργικό εξοπλισμό και έπιπλα στο κέντρο του δωματίου..

Εάν έχετε επιλέξει μια διάταξη νησιού του μετρητή ράβδων, τότε επιτρέπεται να επιλέξετε εξαρτήματα αντίθετων χρωμάτων. Εάν έχετε επιλέξει μια διάταξη νησιού του μετρητή ράβδων, τότε επιτρέπεται να επιλέξετε εξαρτήματα αντίθετων χρωμάτων.

Το σχήμα της ράβδου πρέπει να επιλέγεται με βάση τις παραμέτρους του δωματίου και τη θέση του. Μπορεί να είναι απολύτως οποιοδήποτε – ορθογώνιο, ημι -οβάλ, με μία στρογγυλεμένη γωνία ή ζιγκ -ζαγκ. Και η παρουσία πρόσθετων θυρίδων στον πάγκο θα προσθέσει λειτουργικότητα στο δωμάτιο..

Γκρίζοι πάγκοι: μια εξαιρετική λύση στο εσωτερικό της κουζίνας

Οι πάγκοι από γυάλινη μπάρα για την κουζίνα φαίνονται πρωτότυπες στο εσωτερικό της κουζίνας, πλένονται καλά και μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιοδήποτε σχήμα. Τέτοιες γυάλινες πλάκες, εάν είναι επιθυμητό, ​​μπορούν να εγκατασταθούν ανεξάρτητα..

Το μόνο μειονέκτημα του γυαλιού είναι η χαμηλή αντοχή του Το μόνο μειονέκτημα του γυαλιού είναι η χαμηλή αντοχή του

Οδηγίες για την επιλογή μετρητών γυάλινων ράβδων:

 1. Η βάση τέτοιων ραφιών είναι ένας γυάλινος πάγκος για την κουζίνα, οπότε θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το υλικό. Μια καλή επιλογή θα ήταν ένα φύλλο φύλλου με πάχος τουλάχιστον δέκα χιλιοστών. Φυσικά, όσο πιο παχύ είναι το φύλλο, τόσο το καλύτερο, αλλά μην ξεχνάτε ότι το βάρος του υλικού λαμβάνεται επίσης υπόψη. Όσο πιο παχύ είναι το γυάλινο φύλλο, τόσο ισχυρότερο θα πρέπει να είναι το στήριγμα. Διανείμετε σωστά τις αναλογίες του πάγκου έτσι ώστε το μήκος να ταιριάζει με το πλάτος. Οι πλοίαρχοι σε ένα εξειδικευμένο εργαστήριο θα σας βοηθήσουν σε αυτό..
 2. Επί του παρόντος, το triplex χρησιμοποιείται στην κατασκευή πάγκων. Είναι ένα πολυστρωματικό γυαλί που φημίζεται για την ανθεκτικότητά του. Το πάχος των πάγκων triplex μπορεί να είναι έως 30 χιλιοστά, γεγονός που μιλά για εγγύηση ασφάλειας και αντοχής. Συχνά η χρήση αυτού του υλικού χρησιμοποιείται για τη μετατροπή των παλιών πάγκων της κουζίνας, δηλαδή, οι ειδικοί τοποθετούν φύλλα από μετάξι και διάφορα υφάσματα ανάμεσα στα γυαλιά, ακολουθούμενα από την εφαρμογή διακοσμητικών σχεδίων σε αυτά, γεγονός που διευρύνει σημαντικά την επιλογή των σχεδιαστικών δημιουργιών.

Ο πάγκος από γυάλινο μπαρ στην κουζίνα θα γίνει αποκλειστικός για το διαμέρισμα ή το σπίτι σας. Τέτοια ράφια φαίνονται πολύ ακριβά και σταθερά. Συνδυάζουν τη δυνατότητα εξοικονόμησης χώρου με εκπληκτική λειτουργικότητα που θα εκπλήσσει πάντα εσάς και τους καλεσμένους σας..

Ο ρόλος των πάγκων μπαρ και η ευκολία τους στην κουζίνα

Τώρα, κατά την επισκευή, οι μετρητές ράβδων αντικαθιστούν τα σπασμένα χωρίσματα όταν συνδυάζονται μικρές περιοχές, για παράδειγμα, κουζίνα και σαλόνι. Αλλά μπορείτε απλά να εγκαταστήσετε τον πάγκο στην κουζίνα δίπλα στο παράθυρο, ελλείψει ελεύθερων τοίχων.

Εάν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, τότε είναι καλύτερο να αγοράσετε έναν μετρητή χαμηλής μπάρας Εάν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, τότε είναι καλύτερο να αγοράσετε έναν μετρητή χαμηλής μπάρας

Ο ρόλος των μετρητών μπαρ:

 • Εάν έχετε ένα στενό αλλά μακρύ χώρο κουζίνας, τότε ένας πάγκος από τοίχο σε τοίχο θα ήταν μια εξαιρετική λύση..
 • Σε μεγάλες τραπεζαρίες, η διάταξη “νησί” είναι δημοφιλής, δηλαδή στο κέντρο του δωματίου υπάρχει μια σόμπα και ένας νεροχύτης, από την πίσω πλευρά είναι άβολο να τα πλησιάσουμε. Επομένως, συνιστάται να τα τοποθετήσετε σε διαφορετικές πλευρές του μπαρ. Δεν απαιτείται επιπλέον χώρος για τον πάγκο του πάγκου-παραθύρου, ο οποίος εξοικονομεί τέλεια σπάνιο χώρο.
 • Το ράφι μπορεί να τονιστεί με γείσο-στέγη, ανεβάζοντας τον φωτισμό, που θα δημιουργήσει μια ευχάριστη ρομαντική ατμόσφαιρα.
 • Οι κουζίνες μεγάλης έκτασης με πάγκο μπαρ σας επιτρέπουν να μην στρώσετε το τραπέζι στην τραπεζαρία, επειδή μπορείτε να γευματίσετε ή να φάτε ένα σνακ ακριβώς πίσω από αυτό.
 • Εάν υπάρχουν επιπλέον ντουλάπια στον πάγκο του μπαρ, μπορείτε να διατηρήσετε πιάτα και άλλα μικροπράγματα σε αυτό..
 • Σε συμπαγείς κουζίνες με πάγκο μπαρ, ένα ακόμη τραπέζι απλά δεν ταιριάζει, επομένως, ο πάγκος της κουζίνας θα χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετη επιφάνεια εργασίας.
 • Η εγκατάσταση μετρητών ράβδων πραγματοποιείται όλο και περισσότερο όχι στα προβλεπόμενα ύψη, αλλά στο επίπεδο του τραπεζιού, αν και σε δημόσιους χώρους, ο πάγκος είναι πολύ υψηλότερος.

Οι πάγκοι μπαρ στην κουζίνα είναι συνήθως εγκατεστημένοι στο κέντρο ή όπου είναι απαραίτητο. Χάρη σε αυτά, ο σχεδιασμός δημιουργείται με αίσθηση ακεραιότητας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο και τα έπιπλα και ο πάγκος για την κουζίνα πρέπει να είναι κατασκευασμένα από το ίδιο υλικό..

Πώς να φτιάξετε έναν μετρητή μπαρ με τα χέρια σας: συμβουλές και οδηγίες

Δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξετε έναν πάγκο μπαρ για την κουζίνα με τα χέρια σας. Οι ιδέες μας θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη διαδικασία και το σχεδιασμό, επειδή η εγκατάσταση μετρητών μπαρ στην κουζίνα μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνισή της..

Το πιο προτιμώμενο υλικό είναι γυψοσανίδα: είναι ευέλικτο και μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα, ανάλογα με το εσωτερικό της κουζίνας Το πιο προτιμώμενο υλικό είναι γυψοσανίδα: είναι ευέλικτο και μπορεί να βαφτεί σε οποιοδήποτε χρώμα, ανάλογα με το εσωτερικό της κουζίνας

Συμβουλές για την κατασκευή πάγκων μπαρ για την κουζίνα:

 • Η μετατροπή του παραθύρου σας θα αποδειχθεί ότι είναι ένας μετρητής ράβδων εάν έχετε κάνει έναν πάγκο του σωστού μεγέθους στη θέση του παλιού περβάζι παραθύρου. Θα ήταν καλύτερο να το φτιάξετε από το ίδιο υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένος ο πάγκος εργασίας. Εάν έχετε αμφιβολίες, τότε είναι ευκολότερο να παραγγείλετε αυτό το μέρος από τους πλοιάρχους και στο σπίτι θα παραμείνει να επισυνάψετε στηρίγματα σε αυτό..
 • Εάν έχετε μια ικανότητα για εργασία με ξύλο, τότε μια μπάρα κουζίνας μπορεί να κατασκευαστεί από αποξηραμένο ξύλο. Το ένα άκρο της ράβδου πρέπει να στερεωθεί στον τοίχο και το άλλο να ακουμπήσει στο χρωμιωμένο πόδι. Αυτό το στήριγμα μπορεί να ρυθμιστεί σε ύψος. Στο τέλος της συναρμολόγησης, ολόκληρη η δομή πρέπει να βερνικωθεί..
 • Η βάση για το ράφι μπορεί να γίνει από γυψοσανίδα μόνοι σας. Ας ξεκινήσουμε με την κατασκευή μιας βάσης πλαισίου από μεταλλικά προφίλ. Επιπλέον, το πλαίσιο είναι επικαλυμμένο με φύλλα γυψοσανίδας, κομμένα σε μέγεθος, στόκο και βαμμένα ή επενδεδυμένα με τεχνητή πέτρα. Ένα τραπέζι είναι στερεωμένο στην κορυφή, το οποίο μπορεί επιπλέον να διακοσμηθεί με σωλήνα ράβδου.

Πώς να φτιάξετε έναν μετρητή μπαρ με τα χέρια σας (βίντεο σεμινάριο)

Ο πάγκος μπαρ είναι μια πρωτότυπη διακόσμηση της κουζίνας, η οποία μπορεί να γίνει αποκλειστικό στοιχείο ολόκληρου του εσωτερικού. Ο πάγκος θα ταιριάζει απόλυτα στο πιο μοντέρνο σχέδιο, αναδεικνύοντας τη φιλοξενία των ιδιοκτητών του σπιτιού. Εάν σας ταιριάζει ο χώρος της κουζίνας και το αποδεκτό κόστος ενός ακουστικού με έναν μετρητή μπαρ, φροντίστε να το εγκαταστήσετε και απολαύστε μια εξαιρετική λειτουργική αγορά..

Σχεδιασμός κουζίνας με πάγκο μπαρ (φωτογραφία)