Ιταλική κουζίνα: επιλογή ακουστικών

Η σύγχρονη ιταλική κουζίνα είναι μια πολυτέλεια που σχεδόν όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά Η σύγχρονη ιταλική κουζίνα είναι μια πολυτέλεια που σχεδόν όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά.Τα ιταλικά έπιπλα θεωρούνται από τα καλύτερα στον κόσμο εδώ και αρκετούς αιώνες. Η Ιταλία είναι γνωστή ως η trendsetter στον τομέα των επίπλων – δεν είναι τυχαίο ότι στη χώρα μας, η ιταλική κουζίνα θεωρείται σύμβολο αξιοπρέπειας, ποιότητας και ομορφιάς..

Ιταλικό όνειρο

Τα έπιπλα από την Ιταλία έχουν τα δικά τους ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που τα καθιστούν τόσο ελκυστικά για τον τελικό καταναλωτή. Ο ιταλικός σχεδιασμός και το ιδιαίτερο στυλ δεν είναι μια κενή φράση ή ένα διαφημιστικό σλόγκαν. Πράγματι, αυτά τα προϊόντα χαρακτηρίζονται από το δικό τους ιδιαίτερο στυλ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι σχεδόν όλα τα γνωστά εργοστάσια επίπλων στη χώρα απασχολούν τεχνίτες, οι πρόγονοι των οποίων ασχολούνται με την παραγωγή επίπλων εδώ και αρκετούς αιώνες. Οι ιδιοκτήτες εργοστασίων τείνουν να προέρχονται από οικογένειες κατασκευαστών ντουλαπιών και οι βιομηχανίες τους έχουν αναπτυχθεί από οικογενειακά εργαστήρια που παρήγαγαν έπιπλα για γενιές..

Η ιταλική κουζίνα διακρίνεται από ελαφρές προσόψεις και Η ιταλική κουζίνα διακρίνεται από ελαφρές προσόψεις και "φαιδρότητα" εσωτερικό

Οι κουζίνες των σύγχρονων Ιταλών κατασκευαστών διακρίνονται όχι μόνο από έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό, αλλά και από ένα καλά μελετημένο σχέδιο, εργονομία και λειτουργικότητα. Όλα τα σετ κουζίνας της Ιταλίας – ανεξάρτητα από τα χέρια των κατασκευαστών – έχουν σχεδιαστεί για να είναι βολικά για τη χρήση και το μαγείρεμα της οικοδέσποινας. Η αφθονία πολυλειτουργικών ραφιών και άλλων τύπων γεμίσματος ντουλαπιών, ένας εργονομικός ανατομικός σχεδιασμός λαβών, υψηλής ποιότητας οδηγοί πόρτας καθιστούν αυτές τις κουζίνες την κορυφή της τέχνης επίπλων..

Στυλ, μέγεθος, διαμόρφωση

Τα ιταλικά έπιπλα χαρακτηρίζονται από ποικιλία στυλ. Τα περισσότερα από τα ιταλικά εργοστάσια προτιμούν να ακολουθούν την παράδοση και να παράγουν έπιπλα σε στυλ όπως:

 1. Κλασσικός;
 2. Προβηγκία
 3. Μπαρόκ;
 4. Ροκοκό.

Κλασική ιταλική κουζίνα Κλασική ιταλική κουζίνα Κουζίνα στυλ Προβηγκίας Κουζίνα στυλ Προβηγκίας Παραδόξως, ακόμη και τα έπιπλα μπορούν να κατασκευαστούν σε μπαρόκ στιλ. Παραδόξως, ακόμη και τα έπιπλα μπορούν να κατασκευαστούν σε μπαρόκ στιλ. Το στυλ ροκοκό είναι ουσιαστικά μια εξέλιξη του μπαρόκ, εξ ου και οι ομοιότητες Το στυλ ροκοκό είναι ουσιαστικά μια εξέλιξη του μπαρόκ, εξ ου και οι ομοιότητες

Σε γενικές γραμμές, με τη βοήθεια επίπλων σε αυτά τα στυλ δημιουργείται ο σχεδιασμός της κουζίνας στο ιταλικό στιλ. Χρησιμοποιείται ευρέως για τη δημιουργία αυτών των κουζινών μασιφ ξυλο, υαλογράφημα, επιχρύσωση. Αξίζει να ληφθεί υπόψη ότι οι κουζίνες κλασικού και μπαρόκ στιλ είναι ελαφρώς ακριβότερες από τις κουζίνες μοντέρνου στυλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι η ιταλική κουζίνα Art Nouveau είναι κατώτερης ποιότητας ή λιγότερο λειτουργική. Το γεγονός είναι ότι, πρώτον, σε κλασικά μοντέλα, το ξύλο πολύτιμων ειδών χρησιμοποιείται συχνότερα και είναι ακριβό, και δεύτερον, τα κλασικά είναι πάντα σε τιμή και σε τάση. Και οι μοντερνιστικές μορφές, σε αντίθεση με τα κλασικά, τείνουν να φεύγουν από τη μόδα. Επομένως, τέτοιες κουζίνες δεν αγοράζονται έτσι ώστε να στέκονται για χρόνια και δεκαετίες..

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά εργοστάσια που προτιμούν να συνδυάζουν τις παραδόσεις του παλιού και τις καινοτομίες του νέου αιώνα.. Τα προϊόντα τους χαρακτηρίζονται από τη χρήση των τελευταίων υλικών, όπως:

 • Πλαστική ύλη;
 • Fεύτικο διαμάντι?
 • Αφθονία γυαλιού και μετάλλου.

Διαφέρουν επίσης σε ιδιότητες όπως πλούσια χρώματα και πρωτότυπη υφή. Κατά κανόνα, πρόκειται για έπιπλα υψηλής τεχνολογίας, μινιμαλισμό, φουτουριστικά μοντέλα..

Επίσης, ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της ιταλικής κουζίνας είναι η μνημειακότητα - η πρόσοψη της κουζίνας φαίνεται να είναι από πέτρα Επίσης, ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της ιταλικής κουζίνας είναι η μνημειακότητα – η πρόσοψη της κουζίνας φαίνεται να είναι από πέτρα

Ένα από τα διακριτικά χαρακτηριστικά είναι το μέγεθος πολλαπλών μεταβλητών. Δεδομένου ότι τα μικρά διαμερίσματα δεν είναι επίσης ασυνήθιστα στην Ιταλία, είναι η ιταλική κουζίνα που μπορεί να συνδυάσει λειτουργικότητα και συμπαγή. Οι Ιταλοί κατασκευαστές διαθέτουν μεγάλες κουζίνες και πολύ συμπαγή εργονομικά μοντέλα που σπάνια βρίσκονται σε άλλους ξένους κατασκευαστές..

Με διαμόρφωση, τα σετ κουζίνας από την Ιταλία μπορούν να είναι:

 1. Τοποθετημένο στον τοίχο.
 2. Νησί;
 3. Γωνία.

Η επιλογή υπαγορεύεται από τη διαμόρφωση της κουζίνας και το μέγεθος της..

Οφέλη από την ιταλική κουζίνα

Οι κουζίνες με ιταλικές προσόψεις φαίνονται αξιοσέβαστες και ακριβές, αλλά στο μεταξύ κοστίζουν πολύ λιγότερο, επειδή συναρμολογούνται με το χέρι. Οι προσόψεις μπορούν να κατασκευαστούν από μασίφ ξύλο, πλαστικό, MDF. Τα πιο ακριβά μοντέλα καλύπτονται με καπλαμά ή σμάλτο. Αν και το σμάλτο είναι αρκετά εύθραυστο, χάρη σε αυτό μπορείτε να πάρετε μια πολύ πλούσια εμφάνιση..

Δώστε προσοχή στις πόρτες των επάνω ντουλαπιών - ακόμη και το γυαλί είναι διακοσμημένο με πλέγμα στο πνεύμα του Μεσαίωνα Δώστε προσοχή στις πόρτες των επάνω ντουλαπιών – ακόμη και το γυαλί είναι διακοσμημένο με πλέγμα στο πνεύμα του Μεσαίωνα Μην ξεχνάτε τα πιάτα - πρέπει να αντιστοιχούν στο πνεύμα των καιρών όσο το δυνατόν περισσότερο. Μην ξεχνάτε τα πιάτα – πρέπει να αντιστοιχούν στο πνεύμα των καιρών όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των προσόψεων για κουζίνες που παράγονται από ιταλικά εργοστάσια:

 • Οι ιταλικές προσόψεις φαίνονται πιο πλούσιες από τις προσόψεις άλλων κατασκευαστών.
 • Υπάρχει μεγάλη ποικιλία προσόψεων σε διάφορα στυλ.
 • Μικρό ποσοστό γάμου.
 • Ακρίβεια διαστάσεων.

Μπορείτε να προχωρήσετε με δύο τρόπους – να συναρμολογήσετε κουζίνες με ιταλικές προσόψεις με τα χέρια σας ή να παραγγείλετε την παραγωγή ντουλαπιών από έναν κατασκευαστή ντουλαπιών. Ο πρώτος τρόπος είναι κατάλληλος μόνο εάν έχετε ειδικές δεξιότητες και εμπειρία στην εργασία με ξύλο. Ο δεύτερος τρόπος είναι ο πιο βέλτιστος και σας επιτρέπει επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα..

Μοντέλα ιταλικών σετ κουζίνας (βίντεο)

Η ιταλική κουζίνα είναι μια πραγματική διακόσμηση σπιτιού. Προς το παρόν, δεν είναι τόσο δύσκολο να γίνεις ιδιοκτήτης του. Και χάρη στη χρήση ιταλικών προσόψεων και εξαρτημάτων, μπορείτε να δημιουργήσετε πραγματικά ιταλικά έπιπλα με τα χέρια σας, τα οποία σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε σημαντικά χρήματα.