Επιλέγουμε τον εσωτερικό σχεδιασμό της κουζίνας: τις καλύτερες λύσεις

Ο ατομικός εσωτερικός σχεδιασμός της κουζίνας είναι η καλύτερη λύση για τη σύγχρονη βελτίωση του σπιτιού Η προσαρμοσμένη εσωτερική διακόσμηση κουζίνας είναι η καλύτερη λύση για μοντέρνα έπιπλα σπιτιού Οι ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού κουζίνας μερικές φορές φαίνεται να είναι στον αέρα. Από αυτή την άποψη, τώρα είναι μια γόνιμη εποχή – δεν υπάρχει αυστηρή μόδα, ορισμένοι κανόνες στυλ, η μη τήρηση των οποίων είναι μια κακή μορφή. Theρθε η ώρα του ατομικισμού και είναι υπέροχο που ένα μοντέρνο εσωτερικό μπορεί να αραιωθεί με σπιτικά αντικείμενα, καθώς και ρετρό πράγματα από την κουζίνα της γιαγιάς σας. Και το πιο σημαντικό, ένας τέτοιος εσωτερικός εκλεκτικισμός φαίνεται φρέσκος, πειστικός και πολύ όμορφος..

Έργο εσωτερικού σχεδιασμού κουζίνας

Ένα σχέδιο σχεδίασης είναι ένα σκίτσο, σχέδιο ή σχέδιο κουζίνας, το οποίο σχεδιάζεται από έναν σχεδιαστή, μια ειδική υπηρεσία υπολογιστών ή ακόμα και τον ίδιο τον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει κάποιες δεξιότητες σε αυτό. Ένα σχέδιο σχεδίασης είναι η ιδέα σας, λεπτομερής και συγκεκριμένη, για το πώς θα φαίνεται η κουζίνα σας.

Το σχέδιο είναι συνήθως έγχρωμο, αν και πολλά με τον παλιομοδίτικο τρόπο αρκούνται σε μια ασπρόμαυρη εικόνα. Κάντε ένα χρωματικό έργο ούτως ή άλλως, η λύση χρώματος πρέπει επίσης να ληφθεί “στην ακτή”. Συχνά, αυτό που φαίνεται να είναι όμορφο και αρμονικό στο κεφάλι σας μπορεί να συνδυαστεί άσχημα στην πράξη..

Το σχέδιο εσωτερικού σχεδιασμού της κουζίνας εκπονείται από έναν σχεδιαστή, μια ειδική υπηρεσία υπολογιστών ή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας Το σχέδιο εσωτερικού σχεδιασμού της κουζίνας εκπονείται από έναν σχεδιαστή, μια ειδική υπηρεσία υπολογιστών ή μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας

Το έργο πρέπει να έχει περιγραφή – αυτή είναι μια τυπική κίνηση. Για παράδειγμα, έχετε ένα σχέδιο μιας μελλοντικής κουζίνας, ενδεχομένως και επιθυμητό, ​​από διαφορετικές οπτικές γωνίες..

Δείτε τι θα γραφτεί στην περιγραφή (παραδείγματα):

 • Εσωτερικό μιας μικρής κουζίνας 10 τετραγωνικών μέτρων. Ανοιχτά χρώματα, ευχάριστα, σε απαλά και ζεστά χρώματα. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με κεραμικά πλακίδια σε τρεις παρακείμενες αποχρώσεις, το μοτίβο στα κεραμίδια είναι γεωμετρικό. Το εσωτερικό έχει μινιμαλιστικό ύφος, το καθήκον αυτού του σχεδιασμού είναι να εξοικονομήσει όσο το δυνατόν περισσότερο χώρο στην κουζίνα..
 • Εσωτερικό κουζίνας στυλ Προβηγκίας. Αυτή η κουζίνα είναι κατασκευασμένη στο στυλ της Προβηγκίας, η οποία κηρύσσει την ένταξη υφασμάτων και πολλών διακοσμητικών στοιχείων στο εσωτερικό. Ο σχεδιαστής συνέλαβε την ανάμειξη σε αυτό το εσωτερικό από μοντέρνα υλικά φινιρίσματος και παλιά έπιπλα, ρετρό διακόσμηση.
 • Εσωτερικό κουζίνας-τραπεζαρίας. Αυτό το έργο περιλαμβάνει έναν σαφή χωρισμό της κουζίνας σε δύο μέρη: ένα μέρος για μαγείρεμα και μια τραπεζαρία. Ένας από τους ζονιστές είναι το βάθρο. Όσον αφορά τη διακόσμηση, η τραπεζαρία διακρίνεται από μεγάλο αριθμό ανοιχτόχρωμων γκρι και η περιοχή μαγειρέματος είναι πιο σκοτεινή σε σύγκριση με αυτήν. Έτσι, το συνολικό σχέδιο χρωμάτων δεν διαταράσσεται. Το χρώμα σε αυτή την περίπτωση λειτουργεί επίσης ως ζώνη..

Δηλαδή, η περιγραφή είναι οι βασικές πληροφορίες για αυτό το εσωτερικό..

Ιδέες κουζίνας: εσωτερικό σε διαφορετικά στυλ

Ο εσωτερικός σχεδιασμός της κουζίνας μπορεί να γίνει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αξίζει να περιγράψουμε τα πιο ενδιαφέροντα από αυτά..

Εξοχική κουζίνα

Ένα τέτοιο εσωτερικό θα προσελκύσει εκείνους που δεν θεωρούν τον εαυτό τους πραγματικό κάτοικο της πόλης, αλλά πάντα προσπαθούσαν να ζήσουν έξω από την πόλη..

Το στυλ της χώρας είναι:

 • Το κύριο υλικό φινιρίσματος είναι το ξύλο.
 • Απλή ξύλινη διακόσμηση, με μέτρια διακόσμηση του χώρου.
 • Συμπερίληψη αντίκες, καθημερινή ζωή των παππούδων και των γιαγιάδων.
 • Πολλά αγγεία στην οθόνη?
 • Οι πρακτικές λύσεις κυριαρχούν έναντι των καθαρά διακοσμητικών.
 • Απαλά χρώματα (κυρίως παστέλ).

Πολύ φυσικό εσωτερικό, ζεστό, με έμφαση στον νεποτισμό, λαχτάρα για οικογενειακές αξίες και ισχυρές οικογενειακές σχέσεις.

Εξοχική κουζίνα - ένα πολύ φυσικό, ζεστό, οικογενειακό εσωτερικό Κουζίνα εξοχικού στυλ – ένα πολύ φυσικό, ζεστό, οικογενειακό εσωτερικό

Κουζίνα υψηλής τεχνολογίας

Ένα τέτοιο έργο είναι κατάλληλο για τους λάτρεις της νεωτερικότητας που θέλουν να δουν και να νιώσουν το πνεύμα των καιρών στο σπίτι τους. Αυτό το στυλ διακρίνεται από την αφθονία του φωτός, τα έντονα χρώματα, την κυριαρχία των ευθειών, την πρακτική χρήση του χώρου και την εργονομία σε όλα..

Χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας:

 • Τα διακοσμητικά στοιχεία περιορίζονται στο ελάχιστο.
 • Ο χώρος είναι σχεδιασμένος πολύ ορθολογικά.
 • Προσωπικά αντικείμενα εκτός οπτικής επαφής, καθώς και είδη οικιακής χρήσης (τα ίδια πιάτα).
 • Η τεχνική είναι διατεταγμένη με πρακτικό τρόπο.
 • Ομαλές γεωμετρικές γραμμές.

Αυτό είναι ένα σύνολο χαρακτηριστικών μιας τυπικής κουζίνας υψηλής τεχνολογίας. Φαίνεται ιδιαίτερα καλό σε μια μεγάλη κουζίνα, σε ένα σπίτι με μοντέρνα διαρρύθμιση διαμερισμάτων..

Η κουζίνα υψηλής τεχνολογίας θα ταιριάζει στους σύγχρονους εραστές Η κουζίνα υψηλής τεχνολογίας θα ταιριάζει στους σύγχρονους εραστές

Κλασική κουζίνα

Ο εσωτερικός σχεδιασμός της κουζίνας σε κλασικό στιλ, θα μπορούσε να πει κανείς, σας εγγυάται πάντα ότι το δωμάτιο θα είναι κομψό, προσεγμένο και μοντέρνο. Τα κλασικά είναι πάντα σχετικά, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν έχετε αποφασίσει με κανέναν τρόπο για το στυλ του δωματίου που επισκευάζεται, προτιμήστε το..

Τα κλασικά στο εσωτερικό είναι:

 • Κυρίως ξύλινα έπιπλα.
 • Φωτεινά και φωτεινά χρώματα.
 • Μόνο υλικά υψηλής ποιότητας για διακόσμηση (η κύρια απαίτηση για αυτά είναι η ανθεκτικότητα).
 • Η σοβαρότητα και η κομψότητα των επίπλων.
 • Ογκομετρικά φώτα κρεμαστά?
 • Κλασική διακόσμηση.

Η λειτουργικότητα σε ένα τέτοιο εσωτερικό μπορεί να είναι μικρότερη από την ομορφιά, την κομψότητα και τη χάρη..

Ο εσωτερικός σχεδιασμός της κουζίνας σε κλασικό στυλ φαίνεται πάντα κομψός, προσεγμένος και μοντέρνος Ο εσωτερικός σχεδιασμός της κουζίνας σε κλασικό στυλ φαίνεται πάντα κομψός, προσεγμένος και μοντέρνος

Συμβουλές σχεδιαστή εσωτερικού χώρου κουζίνας

Αυτές οι συμβουλές μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες ανάλογα με το έργο που έχετε μπροστά σας. Για παράδειγμα, είστε ο ιδιοκτήτης μιας μικρής κουζίνας.

Οι παρακάτω επτά συμβουλές από τον Leroy Merlin για εσάς:

 • Μην το παρακάνετε στον αριθμό των υφών – αυτό δεν θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε επιπλέον ποικιλία σε μια μικρή περιοχή.
 • Επιλέξτε έπιπλα που είναι συμπαγή, μετατρέψιμα, προσπαθήστε να εξοικονομήσετε χώρο.
 • Οι συρόμενες πόρτες είναι αυτό που χρειάζεστε.
 • Οι αποχρώσεις πρέπει να τοποθετούνται τοπικά.
 • Χρησιμοποιήστε κάθετη αποθήκευση και διάταξη των πραγμάτων.
 • Ενσωματωμένα έπιπλα και συσκευές – πάρτε αποφάσεις υπέρ του.
 • Εξαιρέστε περιοχές μη κύριες.

Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων κουζίνας συμβουλεύουν την επιλογή συμπαγών, μετατρέψιμων επίπλων για εξοικονόμηση χώρου. Οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων κουζίνας συμβουλεύουν την επιλογή συμπαγών, μετατρέψιμων επίπλων για εξοικονόμηση χώρου.

Οι συμβουλές από Σουηδούς σχεδιαστές είναι επίσης αξιοσημείωτες. Το σκανδιναβικό στυλ είναι σεβαστό σε όλο τον κόσμο, είναι διακριτικό, προσεγμένο, πρακτικό. Αλλά ταυτόχρονα, δεν στερείται ζεστής γοητείας λόγω ενδιαφέρουσων διακοσμητικών τεχνικών, χωρίς οποιουδήποτε προσποιητισμού..

Τεχνικές σκανδιναβικού στυλ:

 • Το κύριο χρώμα είναι το λευκό, μόνο έντονες πινελιές. Τίποτα δεν διευρύνει το χώρο όπως το λευκό ή οι ερμηνείες του. Και έτσι ώστε να μην κάνει την κουζίνα να φαίνεται κρύα, συμπεριλάβετε μετρίως φωτεινά μικρά έπιπλα ή διακριτική διακόσμηση στο εσωτερικό..
 • Ελαφρότητα διαχωριστικών. Σε αντίθεση με τους κενούς τοίχους, το σκανδιναβικό στυλ προτιμά τα διαχωριστικά φωτός – αυτά μπορεί να είναι καμάρες, ράφια, χωρίσματα. Είναι πολύ βολικό να τα χρησιμοποιήσετε σε μια μεγάλη κουζίνα..
 • Περιοχή βάθρου και χώρος αποθήκευσης. Πράγματι, αυτό το στυλ ενθαρρύνει την κατασκευή βάθρων που όχι μόνο χωρίζουν το χώρο, αλλά χρησιμεύουν και ως χώρος αποθήκευσης..
 • Κόγχες και άλλες εσωτερικές γωνίες“. Δεν μπορεί να αποθηκευτεί εκεί ο πιο ενημερωμένος εξοπλισμός ή σκεύη. Και επίσης σε μια τέτοια θέση μπορεί να υπάρχει ένα μικρό ντουλάπι για ραφή..
 • Υποχρεωτική χρήση του περβάζι. Το χαμηλό περβάζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ξαπλώστρα, όπου μπορείτε να καθίσετε με ένα φλιτζάνι καφέ και ένα βιβλίο. Αλλά στην κουζίνα, τις περισσότερες φορές το περβάζι παραθύρου είναι υψηλότερο, οπότε μετατρέπεται σε πάγκο εργασίας, δίνει τη θέση του σε νεροχύτη ή γίνεται προέκταση της τραπεζαρίας..

Επιπλέον, το σκανδιναβικό στυλ δίνει έμφαση στη σημασία των πρακτικών, μη ογκωδών ράφια, των τραπέζων, των στενών συμπαγών επίπλων για τους διαδρόμους. Μια κουζίνα σε αυτό το στυλ δεν είναι λιγότερο στερημένη από την άνεση από άλλα δωμάτια του σπιτιού..

Το σκανδιναβικό στυλ του εσωτερικού της κουζίνας είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο. Το σκανδιναβικό στυλ του εσωτερικού της κουζίνας είναι πολύ δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Όποιο σχέδιο και αν προτιμάτε, προσπαθήστε να το αντέξετε μέχρι τέλους, δίνοντας προσοχή στα μικρά πράγματα που συνήθως είναι τα πρώτα που τραβούν την προσοχή σας. Αναθεωρήστε περισσότερες από μία συλλογές φωτογραφιών και η εικόνα της ιδανικής κουζίνας σας θα εμφανιστεί σίγουρα πρώτα στο κεφάλι σας και μετά στην πραγματικότητα..

Καλή επιτυχία στην επισκευή!

Σύγχρονες χρωματικές λύσεις για την κουζίνα (βίντεο)

Οι καλύτερες λύσεις για το εσωτερικό της κουζίνας (συλλογή φωτογραφιών)