Κόκκινες-μαύρες κουζίνες: φωτογραφίες, επιλογές, σύγκριση

Perhapsσως είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν πιο κομψό συνδυασμό χρωμάτων από το κόκκινο και το μαύρο. Perhapsσως είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν πιο κομψό συνδυασμό χρωμάτων από το κόκκινο και το μαύρο. Αυτό είναι ταυτόχρονα τολμηρό και κομψό και υπερβολικό – μαύρο και κόκκινο. Αυτό το δίδυμο είναι αρκετά δυνατό, στο εσωτερικό απορροφά όλα τα άλλα, και αυτές οι στιγμές πρέπει να προβλεφθούν. Πιστεύεται ότι ένας τέτοιος σχεδιασμός επιλέγεται συχνότερα από νέους για τους οποίους η παροχή ενέργειας είναι επίσης σημαντική στο χρώμα, το οποίο είναι εγγενές στη φυσική του χρώματος..

Οι κουζίνες είναι κόκκινες και μαύρες: ποιος πρέπει να τολμήσει να συγκλονίσει

Το μαύρο είναι πολυπλοκότητα, αυτάρκεια και απορρόφηση. Το μαύρο μπορεί να είναι ήσυχο, μπορεί να τονιστεί, μπορεί να είναι αυστηρό ή μπορεί να είναι θέμα ιδιαίτερης κομψότητας. Το κόκκινο είναι ένα ενεργό χρώμα, γεμάτη ζωή, ενέργεια. Αλλά ταυτόχρονα, είναι ένα συντριπτικό χρώμα που μπορεί επίσης να τροφοδοτήσει την ενέργειά σας..

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πολλές λεπτομέρειες, για παράδειγμα, ο φωτισμός πρέπει να διαχέεται Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη πολλές λεπτομέρειες, για παράδειγμα, ο φωτισμός πρέπει να διαχέεται

Το κόκκινο με το μαύρο είναι μια μοναδική ένωση που χρησιμοποιείται με μεγάλη προσοχή στο εσωτερικό. Αν θέλετε να δείτε το συγκεκριμένο ντουέτο στην κουζίνα σας, τότε θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, φως. Χρειάζεστε απαλό και διάχυτο φωτισμό και το έντονο φως θα είναι επιθετικό και θα επιδεινώσει την πίεση του ερυθρόμαυρου δίδυμου.

Μια τέτοια διάταξη θεωρείται παραδοσιακή – μια κόκκινη κορυφή και ένα μαύρο κάτω μέρος, ενώ το πάτωμα και οι τοίχοι πρέπει να είναι διακοσμημένα με ανοιχτά χρώματα. Η κόκκινη και μαύρη γκάμα της κουζίνας μπορεί να «μαλακώσει» από τον φωτεινό χώρο γύρω. Αυτό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα αν η κουζίνα σας είναι μεγάλη, τότε το κόκκινο-μαύρο ντουέτο θα είναι η προφορά της κουζίνας και όχι ο εισβολέας της.

Κόκκινο και μαύρο χρώμα στο σχεδιασμό της κουζίνας (βίντεο)

Γωνιακή κουζίνα μαύρο και κόκκινο: μπορεί μια μικρή κουζίνα να αντέξει ένα τέτοιο ντουέτο

Θεωρητικά, αυτό είναι δύσκολο. Οι γωνιακές κουζίνες επιλέγονται συνήθως σε μικρά δωμάτια, τα πλάνα των οποίων προτείνουν παρόμοιες επιλογές. Και σε μια μικρή κουζίνα, θα είναι δύσκολο για εσάς να φτιάξετε ένα ανοιχτό φόντο που θα αντιπαρατεθεί στο κόκκινο και το μαύρο δίδυμο. Εάν όλοι θέλετε ακριβώς ένα τέτοιο ακουστικό, θα πρέπει να το αραιώσετε με άλλα χρώματα..

Εάν έχετε μια μικρή γωνιακή κουζίνα, τότε είναι καλύτερα να αραιώσετε έντονα κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις με πιο ουδέτερα χρώματα. Εάν έχετε μια μικρή γωνιακή κουζίνα, τότε είναι καλύτερα να αραιώσετε έντονα κόκκινες και μαύρες αποχρώσεις με πιο ουδέτερα χρώματα.

Πώς να αραιώσετε την κατήφεια και τη δραστηριότητα του κόκκινου και του μαύρου:

  1. λευκό. Για παράδειγμα, ένα λευκό τραπεζάκι και μια λευκή ποδιά σπάνε τέλεια το tandem του κόκκινου και του μαύρου και γίνονται μια κλασική τριάδα. Επιπλέον, το λευκό πρέπει να βρίσκεται ακριβώς στη μέση, θολώνοντας το όριο δύο φωτεινών και αυτάρκειων χρωμάτων.
  2. Μπεζ. Μια άλλη ελαφριά παραλλαγή, βεβαιωθείτε ότι αυτό το μπεζ είναι στο ίδιο χρώμα με το πάτωμα και τους τοίχους. Διαφορετικά, θα υπάρξει υπερκορεσμός τόνων που σίγουρα δεν θα «συγκλίνουν» μεταξύ τους..
  3. Γκρι, γραφίτης. Η ποδιά συχνά τελειώνει με αυτό, μερικές φορές η ταπετσαρία περιλαμβάνει γκρι ή τα κίνητρά της. Ως χρώμα που θα έκανε αυτό το τρίο πιο τέλειο από ένα δίδυμο, ταιριάζει απόλυτα. Μην πάρετε μόνο ένα πολύ σκούρο γκρι, θα προσθέσει μόνο κατήφεια στην κουζίνα..
  4. Καφέ ή ξυλώδεις αποχρώσεις. Με την πρώτη ματιά, το χρώμα είναι αμφιλεγόμενο και φαίνεται ότι μπορεί να γίνει η τρίτη υπέρβαση. Αλλά δεν θα – εκπληκτικά, δίνει μόνο ελαφρότητα στο εσωτερικό της κουζίνας. Μαλακώνει τις μαύρες περιοχές και σβήνει ελαφρώς τα κόκκινα. Και όλα μαζί μπορούν να είναι ελαφριά, δυναμικά, αλλά όχι εκκωφαντικά φωτεινά..

Αλλά όχι μόνο το χρώμα μπορεί να είναι ένα καλό λεπτότερο. Οι κόκκινες και μαύρες κουζίνες ταιριάζουν καλά με ένθετα καθρέφτη, γυαλιστερό γυαλί και μαρμάρινες υφές.

Μικρή κουζίνα σε κόκκινο και μαύρο (βίντεο)

Ιαπωνική κουζίνα: το καλύτερο δίδυμο κόκκινου και μαύρου

Το κόκκινο και το μαύρο χρησιμοποιούνται συχνά σε κουζίνες ιαπωνικού στιλ. Και αυτό είναι μια πολύ καλή ιδέα εάν αυτή η ανατολίτικη αισθητική είναι κοντά σας. Σε αυτή την περίπτωση, η δραστηριότητα των λουλουδιών μπορεί να αυξηθεί, αλλά ακόμα – κάντε την ποδιά και μερικά γυάλινα ένθετα των προσόψεων λευκά ή γαλακτώδη. Μπορεί να είναι παγωμένο γυαλί, η ποδιά μπορεί επίσης να είναι γυαλί.

Ένα λευκό τραπέζι ταιριάζει καλά με ένα τέτοιο ακουστικό, φαίνεται ότι ευθυγραμμίζει το ακουστικό, το απαλλάσσει από κάποια τραχύτητα και σκληρότητα.

Το κόκκινο και το μαύρο είναι ένας παραδοσιακός συνδυασμός για εσωτερικούς χώρους ιαπωνικού στιλ Το κόκκινο και το μαύρο είναι ένας παραδοσιακός συνδυασμός για εσωτερικούς χώρους ιαπωνικού στιλ

Τι άλλο θα μπορούσε να υπάρχει σε μια τέτοια ιαπωνική κουζίνα;:

  • Ελαφρύ πάτωμα, όχι απαραίτητα λευκό, αλλά σίγουρα ελαφρύ, χωρίς σκούρες αποχρώσεις.
  • Η τραπεζαρία είναι σε τόνους που ταιριάζουν με το σετ – το κόκκινο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο λίγο στη διακόσμηση του τραπεζιού, αλλά το μαύρο μπορεί να γίνει το χρώμα της τραπεζαρίας.
  • Λαμπτήρες ασυνήθιστου σχήματος, είτε με μοτίβα με θέμα την Ιαπωνία είτε έντονες κόκκινες πινελιές.

Μια καλή επιλογή για ιαπωνικό στιλ είναι μια ασπρόμαυρη κουζίνα με κόκκινες πινελιές στην ποδιά. Επιπλέον, το κόκκινο μπορεί να μην είναι συμπαγές, αλλά διακοσμητικό μωσαϊκό. Αλλά το ίδιο κόκκινο, όχι πιο φωτεινό, όχι πιο σιωπηλό, και αυτό θα πρέπει να είναι το ίδιο στη διακόσμηση άλλων εσωτερικών στοιχείων – για παράδειγμα, πολυέλαιοι, πίνακες ζωγραφικής, υφάσματα.

Μινιμαλισμός σε κόκκινους και μαύρους τόνους

Οι μινιμαλιστικές κουζίνες είναι επίσης συχνά διακοσμημένες με ένα κόκκινο και μαύρο δίδυμο. Αλλά σε αυτό το στυλ, είναι ίσως ακόμα πιο δύσκολο να το κάνετε αυτό, αφού το να μην το παρακάνετε με το κόκκινο και το μαύρο είναι δύσκολο.

Ο μινιμαλισμός, με την πρώτη ματιά, είναι πάντα ένα στοιχειώδες συγκρότημα χρωμάτων, στην πραγματικότητα, είναι ένα λεπτό έργο. Οι εντελώς κόκκινες προσόψεις – ακόμη και μόνο στην κορυφή – είναι υπερβολικές για τον μινιμαλισμό. Ως εκ τούτου, υποτίθεται ότι η κόκκινη και η μαύρη κουζίνα είναι ένας μεγάλος φωτεινός χώρος, όπου το σετ κυριολεκτικά θα συγχωνευόταν με τους τοίχους, αν όχι για τις ρίγες ή τις γραμμές κόκκινου και μαύρου χρώματος.

Για ένα εσωτερικό με στυλ μινιμαλισμού, τα κόκκινα και μαύρα χρώματα θα είναι επίσης κατάλληλα. Για ένα εσωτερικό με στυλ μινιμαλισμού, τα κόκκινα και μαύρα χρώματα θα είναι επίσης κατάλληλα.

Μια κόκκινη και μαύρη καρέκλα από πάνω δεν έχει πάει πουθενά, αλλά μια κόκκινη ή μαύρη τραπεζαρία για μια μινιμαλιστική κουζίνα είναι συντριπτική..

Κόκκινες και μαύρες κουζίνες (βίντεο)

Όταν επιλέγετε κόκκινο και μαύρο, συνδυάζοντάς το σε ένα ενεργό ντουέτο, χρησιμοποιείτε πάντα πιο λεπτά χρώματα, ευθυγραμμίζετε πάντα το χώρο με ένα τρίτο χρώμα. Και μερικές φορές, ο απόλυτα ελαφρύς χώρος γύρω είναι αρκετός για το μαύρο και το κόκκινο να γίνουν ακριβείς προθέσεις και να μην καταπιούν την κουζίνα σας..

Κόκκινο και μαύρο σχέδιο κουζίνας (φωτογραφία εσωτερικών χώρων)