Mit válasszon az IKEA -nál, ha csak 300 rubel van: 11 hasznos és stílusos termék

Az IKEA katalógus stílusos, olcsó és kompakt dekorációs elemeket tartalmaz. Néhányuk esztétikát kölcsönöz a tervezésnek, és asszisztensekké válnak a mindennapi életben. Összeállítottuk a termékek listáját 300 rubel vagy annál alacsonyabb áron.

Ikea 300 rubelért

1. WOGSHÖN Törülköző

A törülközők mindig hasznosak minden otthonban. A VOGSHÖN frottírsimító törülközője nemcsak kényelmet biztosít, hanem sokáig ellátja fő funkcióját. A termék kiváló minőségű fésült pamutból készül, ami puha és tartós törülközőt biztosít. Jól felszívja a nedvességet és használat után gyorsan szárad. A törülköző egyik oldala sima, felszívja a vizet, és lehetővé teszi a ruha gyorsabb száradását, a másik pedig frottír, lágyságot biztosít a bőrnek. A klasszikus, mégis stílusos szürke törölközők feldobják a fürdőszobát.

Vogue törölközők

2,99 dollárért kapható., linkre kattintva.

2. Tejhabosító TERMÉK

A felvert tej szerelmeseinek otthonában ez a tétel jó munkát végez. A szerszám elemekkel működik, és csak 99 rubelbe kerül. Kompakt és stílusos, kevés helyet foglal el. Közvetlenül a törökben vagy a csészében felverhetik a tejet. A hideg vagy forró tej finom, finom tejszínhabbá válik 20 másodperccel a használat után..

Termék

Link az Ikea termékéhez

3. Gyertyatartó GLASIG

Az öt gyertyatartó készlet a teagyertyák égetéséhez a dekoráció fénypontja lesz, és kiegészíti a romantikus vagy családi estéket. A gyertyatartók erős, átlátszó üvegből készültek. Alkalmas bármilyen kicsi teagyertyához. Az állványok jól kombinálhatók a GLASIG sorozat más termékeivel, amelyek szintén erős átlátszó üvegből készülnek, de más formátumban.

5 gyertyatartót vásárolhat 169 rubelért itt.

Az IKEA katalógus tartalmazza egy tányér gyertyához 49 r. Nagy, széles gyertyákhoz alkalmas.

Glasig

4. Váza POMP

A tömörség és a sokoldalúság a POMP váza jellemzői. Tartós, tiszta üvegből készült, gyertyatartóként vagy rendes vázaként is használható. Kiegészíti bármely szoba kialakítását. A tartály formája univerzális, így tollak vagy fésűk állványaként is használható.

Szivattyú

249 rubelért vásárolható meg., linkre kattintva.

5. MALMA tükör

Egy kis tükör kerettel díszíti a nappalit vagy a hálószobát. Több lehetőséget is megvásárolhat, és tükrökből és fényképekből kompozíciót vagy kollázst készíthet. A keret színmegoldásának két lehetősége van a katalógusban – fehér és fekete. Egy termék költsége – 229 rubel.

Malma

Link az Ikea termékéhez

6. ÉPÜLETEK plakátjai

A dizájn fő dekorációja a BUILD sorozat gyönyörű és stílusos képei lesznek. Az egyes fényképek mérete 40 * 50 cm, 30 * 40 cm. A keretbe illeszthetők, vagy ragasztópapírral vagy szalaggal a falra akaszthatók. Az egyes opciók költsége nem haladja meg a 300 rubelt.

A plakátok nagy választékban vannak, kiválasztottuk a legesztétikusabb és legstílusosabbakat..

  • Poszter “Hó”, 40 * 50 cm. Két kép téli témában 249 rubelért. lehet megvásárolni, linkre kattintva.

Havas

  • “Pasztell felhő”, 30 * 40 cm. Négy plakátból álló készlet díszíti a hálószobát vagy a nappalit. Függeszthető együtt vagy külön is. El fog férni a keretek között. 299 rubelért vásárolható meg., linkre kattintva.

Pasztell

  • “Kíváncsiság”, 30 * 40 cm. Stílusos, fiatalos képek díszítik a tinédzser szobáját, és a szoba fénypontjává válnak. Tartalmaz 3 plakátot 249 rubelért. Megveheted, linkre kattintva.

Kíváncsiság

  • – Pasztell színekben. A három plakát megkülönböztethetetlen a műalkotásoktól. 249 rubelért vásárolható meg., linkre kattintva.

Hangok

Jó hangulat, Ikea

7. Kollázs fotó DROPS -hoz

A filmcsík formájában megjelenő szokatlan keret hét standard fényképet vagy felvételkészletet tartalmazhat. Ezt a keretet dekorációként használhatja a nappaliban vagy a hálószobában, családi fényképeket helyezhet el ott, vagy jegyzettartóként a konyhában vagy a folyosón. Könnyen a falra akasztható, és bármilyen dizájnt kiegészít. 299 rubelért vásárolható meg., linkre kattintva.

Cseppek

8. KALANCHOE virág

A katalógus különféle lehetőségeket tartalmaz a népszerű gyógyászati ​​Kalanchoe virág számára. A virág szokatlannak tűnik, és a design fénypontja lesz. Egy növény 179 r -ért vásárolható meg., linkre kattintva.

Tengeri vidra

9. Óra KLOKKIS

A multifunkcionális és stílusos órák pótolhatatlan asszisztenssé válnak. Lehetnek órák és ébresztőórák, valamint időzítő és hőmérő. A funkciók váltásához egyszerűen forgassa el az órát. 299 rubelért vásárolhat., linkre kattintva.

Klokkis

10. Bank KORKEN

Az átlátszó, erős üvegből készült hermetikusan lezárt üvegek kiválóan alkalmasak lekvárok, zselék és különféle ömlesztett termékek tárolására. Három üveget tartalmaz. 299 rubelért vásárolhatja meg.

Corken

Link az Ikea termékéhez

11. Üveg IVRIG

Az IVRIG sorozat stílusos és kényelmes üvegei minden este felcsillannak. Átlátszó üvegből készült. Jobban illik a borhoz, mivel a forma lehetővé teszi, hogy érezze az ital teljes ízét és aromáját. Csak 79 rubelbe kerül.

Ivrig

Link az Ikea termékéhez

Ez a termékválaszték nemcsak díszíti a szoba kialakítását, hanem segít a háztartási kérdések megoldásában is..