Ismerje meg az IKEA-2021 katalógust: piros polcok, csodapolcok és egyéb újdonságok és ötletek a konyhához

Az igazi ikeagolikusok tudják, hogy az augusztusi ajándékok nemcsak görögdinnye és dinnye, hanem egy új IKEA katalógus is a következő évre. Végül is ez nem csak egy reklámfüzet, hanem egy igazi útmutató a jól átgondolt és szép otthon rendezéséhez. Valamivel kevesebb, mint egy hét van hátra a katalógus 2021 -es megjelenéséig, de egy része már előzetesen megjelent egy külföldi közönség számára. Utánanéztünk, és sok friss ötletet találtunk a konyhai tárolás és a belsőépítészet megszervezésére. Plusz – fantasztikus új elemek, amelyek felgyorsítják a szívverést!

  • Idén egyébként a márka katalógusa 70 éves lesz, ami azt jelenti, hogy különleges és meglepetésekkel teli lesz..

Az IKEA fő újdonsága 2021 -ben az ENHET konyhai és fürdőszobai univerzális tárolórendszer

Az egyik nagyszerű újdonság, amelyet a márka az új katalógusban bejelentett, az új Enkhet bútor sorozat. Ezek a könnyű, porfestett acél polcok és szekrények fekete, fehér és piros színben kaphatók..

Ikea Kitchen 2021

Ikea Kitchen 2021

Ikea Kitchen 2021

Az Enkhet sorozat alapvetően konyhákhoz készült, de fürdőszobába is tökéletes, mivel a fémkeretek nem félnek a nedvességtől.

Jövőbeli siker – ENHET forgó polc polcokhoz

A kétszintes, 41 cm magas kerek polcokkal ellátott polcok horgokkal rögzíthetők a polchoz bármilyen szabad helyen. A konyhában lehetőség van a fűszerek tárolására, a fürdőszobában pedig a krémek és kozmetikumok tárolására. A tartozék ára körülbelül 600 rubel lesz.

könyvszekrény

Eredeti ötlet – az EKET sorozat polcainak kombinációja

Az Eket egyszerű falpolc -sorozat magában foglalja az elemek kombinálását egymással, mint az építőelemek. De most a tervezők meghívnak minket, hogy tekintsünk tágabban és merészebben: ne csak különböző színekben, hanem más sorozatú modulokkal is kombináljuk a modulokat, például a Besto polccal, a Notviken zöld homlokzatával, mint az alábbi képen..

eket

A tároláshoz bevásárlótáskákat használunk

A 2021 -es katalógusban az Ikea hagyományosan támogatja a környezetbarát irányzatot, és azt javasolja, hogy a bevásárlószatyrokat ne csak az üzletbe való kirándulásokhoz, hanem a konyhában történő tároláshoz is aktívan használják..

bevásárlótáskák

Divatirányzat – sok növény a konyhában

Svéd tervezők szerint sok növénynek kell lennie a konyhában. És nem csak az ablakpárkányon, hanem az asztalon, a mennyezet alatt, a munkalapon, a falakon és a padlón is.

Ehhez lógó edényekre, valamint növényi talapzatokra és a Satsumas sorozatból származó létrára lesz szüksége..

További újdonság a piros NISSAFORS kocsi

Egy másik új termék, amely 2021 -ben fog megjelenni, a piros Nissafors kocsi. Korábban a kosarat csak feketében árulták..

nissafors

A vörös és bordó konyha újra divatba jött

A kocsi nem az egyetlen, ami piros lehet. Ha korábban a zöld felett uralkodott a labda, jövőre az IKEA a piros vagy bordó falakra és a konyha homlokzatára fogad. Ezeket a meleg színeket hűvös szürke és természetes fa árnyalatokkal kell kombinálni..

Az ipari hatásokkal rendelkező fekete konyhák továbbra is relevánsak

A fafelületek segítenek semlegesíteni a fekete homályt..

Ha a konyha kicsi, akkor a feketét kell használni ékezetként a konyha világos belsejében..

A fehér konyhák most még minimalistabbak

A fehér konyhák minden évben az üzlet katalógusainak nagy részét foglalják el. De mégis, valami megváltozott: 2021 -ben az IKEA inkább “melegnek”, mint “hidegnek” látja őket, mint korábban (a fafelületek, valamint a sárga, narancs és bézs ékezetek miatt). Ezenkívül a fehér konyháknak most még minimalistábbnak kell lenniük, és világos vonalakkal kell rendelkezniük, mint például a Weddinge és a Knoxhult sorozat konyhái (a képen).

Új edénysorozat

Kétségtelen, hogy az IKEA rengeteg új edényt, terítőt, tálat, evőeszközt, edényt és konyhai eszközt fog kiadni, de jelenleg csak néhány új terméket láthatunk. Nagyon tetszett a kékes-szürke kerámia, sötét szegéllyel rendelkező GLADELIG sorozat.

Sok rozsdamentes acél az étterem hangulatához

A rozsdamentes acélból készült VORSTA homlokzatok nem csak kopásállóak, de stílusosak is, olyan hangulatot teremtenek az éttermi konyhában, ahol mindenki professzionális szakácsként fogja érezni magát..

Ha egy acélkonyha túl merésznek tűnik számodra, akkor az acél edények, valamint a polcok és kiegészítők KUNGSFORS elegáns megjelenést kölcsönöznek a belső térnek..

Frissített szűrő KLOKREN

Nem megemlíthetjük a továbbfejlesztett KLORKEN összecsukható szűrőedényt. Az öreg Klorken teljes egészében szilikonból készült, de jövőre egy fém fogantyút adnak hozzá, kényelmes markolattal. A szűrőedény átmérője 24 cm, ára 1000 rubel.

szűrőedény

Néhány napon belül elérhető lesz a teljes IKEA 2021 katalógus, és mindenképpen beszámolunk a konyhára és az otthonra vonatkozó új termékekről..