“Egy orosz nő nemcsak szülni tud, hanem építkezni is”: túra Rosa Syabitova házában

Az ország fő párkeresője, Rosa Syabitova elháríthatatlan energiájáról és – mint ő maga mondja – “otthonos praktikusságáról” ismert. Nem meglepő, hogy megfelelő módon közelítette meg háza építését: ő maga dolgozott, és akcióba hozta a gyerekeket, kétszer vett részt az Ideális javítás programban az első csatornán, és többször is igénybe vette az építőipari és bútoripari cégek szolgáltatásait a hirdetésekért. közösségi hálózatok. Nem botrányok nélkül – az építési folyamat során a “Házasodjunk” című műsor sztárja menesztette a felügyelőt, és szétszórta a gátlástalan munkáscsapatot. „Ha azt akarod, hogy minden tökéletes legyen, csináld magad!” – mondta Syabitova, és vállalta, hogy befejezi a ház építését fiával, Denissel és lányával, Ksenia -val. De először az első dolgokat.

cselekmény

„Az egész egy álommal kezdődött, hogy családi fészket építsünk – mondja Roza Raifovna -, mert öregszem, a jövőben unokák lesznek … Amíg van ereje, építenie kell!”. Nem hamarabb mondták, mint tették. 2016 -ban Syabitova egyik ismerőse eladott egy 30 hektáros telket Moszkva Noginsk kerületében. A vállalkozó szellemű tévékereső beleegyezett a cserekereskedelembe: “Én megadom neki a szolgáltatásaimat, ő pedig egy platformot.” Így a füvön benőtt pusztaság lassan kezdett külvárosi komplexummá alakulni. „Gyermekkoromat egy közös lakásban töltöttem – kevés volt az öröm és nem volt személyes tér – ismerte be Syabitova -, talán ezért szánok annyi időt a házam díszítésére. A ház, amelyet álmomban a családom jövő generációi fogadnak. “.

vendégház előtt és után

előtte és utána, vendégház

Először is a háziasszony vendégházat épített, ahol ideiglenesen letelepedett lányával és fiával. Eleinte külseje és belseje nagyon szerény volt, de idővel, professzionális tervező segítségével, a felismerhetetlenségig átalakultak..

vendég

vendégház konyhája

éléskamra

fürdőszobák

A második a sorban egy szigetelt pavilon volt a vendégek nyári és téli kikapcsolódására. Építését a Gelena Zakharova tervező vezette Ideal Repair csapat vette át. Rosa lányának, Xeniának annyira tetszett az eredmény, hogy maradt benne élni. Ezenkívül a pavilonban minden rendelkezésre állt – összecsukható kanapék, konyha, étkező, kandalló. Hacsak nem volt itt a tévé.

alkóv

Rose aranybarna skálát választott, zöld ékezetekkel, Vasilisa Volodina asztrológus barátja tanácsára

kantin

Egy évvel később az Ideal Renovation tervezői visszatértek Rosa Syabitova birtokára, hogy rendbe hozzák vendégházát, felszereljék a teraszt és kertet alakítsanak ki. És nem csak kert, hanem az Első csatorna kertje is – a háziasszony kollégáinak és barátainak kedvenc fái ültetnek bele. Most minden nap csodálja Andrej Malakhov hegyi hamut, Dmitrij Dibrov szilfáját, Larisa Guzeeva orgonáját, Jekatyerina Strizhenova almafáját és Vasilisa Volodina juharfáját. Nincs kétségünk afelől, hogy a tévécsatorna sztárjai többször is eljöttek a barbecue -ra a vendéglátó párkeresőhöz. „Nem szégyen idehozni egy férfit!” – viccelődik.

terasz

Ezenkívül más objektumok is megjelentek a helyszínen: otthoni wellnessközpont, melléképületek és természetesen a főház..

Ház

A kétszintes, 164 négyzetméter alapterületű vázas kúriát egy év alatt emelték fel, az út során felmerülő számos probléma ellenére. Sem a sztár státusz, sem a teljes ellenőrzés, sem a háziasszony teljes elmélyülése a folyamatban nem segített elkerülni az anyaglopást, a határidők késedelmét és a súlyos költségeket, amelyek többletköltségekkel járnak. Az egyik brigád elszaladt a pénzzel! „Volt egy művezető, aki folyamatosan kért szabadságot. Most a felesége lett beteg, majd az anyósa, majd a kutya. El kellett búcsúznom. Annak érdekében, hogy mások ne ismételjék meg a hibáimat, elindítottam saját YouTube -csatornámat, ahol elmondom, hogyan lehet házat létrehozni a semmiből ” – mondja Syabitova.

Pedig a párkereső álma a családi fészekről a lehető legjobb módon vált valóra. Az első emeleten 200 ezer rubel értékű, tágas konyha-nappalit felszerelt kandallóval és párizsi függönyökkel.

Nézzük először a konyhát. Itt készül a TV -sztár tatár csemegét vendégeinek és gyermekeinek..

konyha

És itt van a nappali belseje.

nappali

  • nappali kanapé
  • nappali kanapé

a rózsa

Az első emeleten iroda és vendég fürdőszoba is található.

szekrény

létra

A második emeleten Rosa, Denis és Ksenia Syabitov hálószobái találhatók.

lánya

Töredék Ksenia Syabitova hálószobájából, aki egyébként ma híres édesanyja PR -igazgatója

Denis szobája szigorú barna tónusokkal készült.

erkély

A háziasszony hálószobája, amely úgy néz ki, mint egy hercegnő hálószobája, úgy tűnik, elárulja a “Menjünk férjhez” legkülönlegesebb házigazdájának romantikus jellegét..

De a gyártó beépített szekrénye és hirdetése talán tükrözi a párkeresőben rejlő pragmatizmust..

Syabitova “ősi fészkének” minden szobáját egy tervezési terv szerint és nagyszabásúan rendezték be. Például a fürdőszobákat arany mintás porcelán vécékkel és aranyozott csaptelepekkel látták el..

fürdőszoba

Lásd még:

Larisa Guzeeva javaslatára megjelent egy mini-fürdő Rosa Syabitova “családi fészkében”. Egyszer megkérdezte Rosát: – Lesz -e fürdőház? Syabitova elgondolkodott – nem szereti a fürdést, de szereti a török ​​hammamot és a testápolási eljárásokat. És így jelent meg a mini-spa helyén.

Roza Raifovna nem titkolja, hogy több mint 13 millió rubelt költött a kastély építésére, javítására és díszítésére. Ez azonban nem annyira, tekintve, hogy sokat szerzett a házában, és továbbra is “kölcsönösen előnyös feltételekkel” szerez. Syabitova személyes Instagram -oldala továbbra is tele van háztartási és háztartási cikkeket, bútorokat és építőanyagokat tartalmazó hirdetésekkel..

Útközben megosztja a lakberendezéssel kapcsolatos tapasztalatait és tanácsait az előfizetőkkel, beszél a vidéki élet problémáiról és bonyolultságairól..

A párkereső szerint a lehetőségekhez mérten ő maga figyeli a helyszínt: télen takarítja a havat, nyáron pedig gondozza a növényzetet, nyírja a pázsitot..

Ahogy Syabitova álmodta, gyermekei gyakran látogatják a “családi fészket”. Az Instagram fotókrónikája alapján Ksenia Syabitova gyakran tölt itt időt választottjával, testvérével és barátaival..

Nos, amikor a ház úrnője egyedül marad, társaságát két macska alkotja, két shih -tsu és a fő védő – egy fekete labrador Archibald.

A jövőben a TV párkereső tervezi mini golfpálya felszerelését a helyszínen. Kétségtelen, hogy ezt az elképzelést a lehető legjobb módon fogják megvalósítani..