Divat otthon: hogyan öltözködnek karanténban Khromchenko, Sobchak, Litvinova, Vasziljev, Kandelaki és más sztárok

Pulóvernadrág, kimonó, papucs bolyhos és pizsamával – elmondjuk, mit viselnek a hírességek divatosai és divatosai a karantén alatt.

Tina Kandelaki – kényelmes és gyönyörű

Úgy tűnik, hogy Tina Kandelaki leginkább ezt a kávés színű selyemköpenyt szereti – ebben körbevezette a fürdőszobáját, és áttekintette az ápolási termékeket, amelyben párszor lefotózták motivációs hozzászólások miatt..

Tina

A vidéki ház udvarán való sétákhoz a TV -műsorvezető kényelmes kardigánt és kötött nadrágot választ..

Tina

A karantén alatt Tina Kandelaki nem felejti el fitten tartani magát, és gyakran megoszt edzővideókat előfizetőivel. Itt egy közülük.

Tina

Renata Litvinova – kimonók és pólók

Az orosz mozi legelegánsabb sztárja inkább otthon visel egy kimonóhoz hasonló öltönyt.

renata

Renate még triviálisabb képei azonban nem idegenek. De még velük sem olyan egyszerű a színésznő. Például az alábbi képen látható pulóver újrahasznosított hínárból készült, a koncepcionális „vírusellenes” pólót pedig az egyik orosz ruházati márka támogatásának jeleként vásárolták meg..

renata

Lásd még: Sztárlátogatás: Renata Litvinova lakásának belseje

Alexander Vasziljev – gyapjú papucs és piros öltöny

Alekszandr Vasziljev jelenleg koronavírus -fertőzés kezelés alatt áll Kommunarkán, és a divattörténész legújabb kiadványai között nem találtunk fényképet otthoni ruhában. De találtak egy fotót a közelmúltbeli karantén előtti múltból, és még egy kis kommentárral is az otthoni öltözékükről.

Lásd még: „Dobozban lakom!”: Körút Alexander Vasziljev párizsi lakásában

Vera Brezhneva – kapucnis pulóverek és pulóverek

A “legstílusosabb énekesnő” cím nyertese Vera Brezhneva a kényelemre támaszkodik, nevezetesen a pulcsikra és a pamutruhákra.

hit

hit

Evelina Khromtchenko – klasszikus pizsama és kapucnis pulóver

Evelina Khromchenko stílusguru hű marad a klasszikusokhoz, pontosabban a selyem pizsamához, kontrasztos csővezetékkel. A közelmúltban nemcsak megmutatta, hogy mit visel otthon, hanem arra is ösztönözte az előfizetőket, hogy támogassák az orosz tervezőket, és megosztotta az otthoni megjelenések válogatását..

De még Evelina is néha nem bánja, ha egy kapucnis pulcsiban pihen, különösen a legendás szemüvegével kombinálva, amely minden megjelenést stílusossá tesz..

Evelina

Lásd még: “Konyha helyett inkább irodát csinálok”: túra Evelina Khromchenko lakásában

Alexander Rogov – rózsaszín öltöny és manikűr

A stylist annyira szereti a rózsaszínt, hogy még otthoni ruhákat is választ ebben az árnyalatban..

szarvak

Lásd még: “Szeretem a rózsaszín kanapét, de a ház szíve a konyha!” – túra Alexander Rogov lakásába

Tatyana Brukhunova – cipő pomponnal és rózsaszín pizsamával

Azt mondják, hogy Jevgenyij Petrosjan kiválasztottja a fő versenyző Nadezhda Babkina helyére a “Divatos mondat” programban. Időközben Tatyana kompetenciája heves vitát vált ki a hálózaton, továbbra is megosztja a stílusos tanácsokat és a divatos ruhákról készült fényképeket az előfizetőkkel. A minap megmutatta, mit sétál otthon a karantén alatt.

brukhunova

Vlad Lisovets – távoli stylist

Vlad Lisovets, még karanténban is, stylistja marad a cipőjének. Csak az a kép, amelyen a közelmúltban a tetőre ment (Vlad lakása kijárat a tetőre).

A Lisovets többi képe azonban sokkal kevésbé sokkoló..

róka

Julia Vysotskaya – minimum smink és kényelmes ruhák

Adásai alapján megítélhetjük, hogy Julia hogyan öltözködik otthon. Nemrég Julia Vysotskaya elmondta az előfizetőknek, hogyan zajlik a karanténja. Kiderült, hogy az első hét az önszigetelés mindig aktív színésznő és szakács csak aludt sokat és sokáig. Azt is elismerte, hogy hosszú idő óta először kezdett minden nap főzni nem filmezésre, hanem kizárólag a családnak, ezért a főzés “kreatív meditációvá” vált, inspirálva őt az “Együnk! otthon”.

Amint láthatja, Julia otthoni öltözéke egyszerű, és egyáltalán nincs smink. De tudjuk, hogy néha egyáltalán nem bánja, ha elegáns, hétköznapi stílusban öltözködik, és mocskolja körül fényűző házát a Nikolina Gora -n..

Lásd még:

Ksenia Sobchak – pólók, nadrágok és konty a fején

Úgy tűnik, Ksenia Sobchak önkaranténja aktív – az élő közvetítések, a kollégákkal való veszekedések és a nap témájú bejegyzései nem hagyják unatkozni előfizetőinek. Hogyan öltözik otthon egy újságíró? Ksenia kényelmes ruhákat választ – pólókat és nadrágokat.

Natalia Vodianova – pizsama minden nap

Ha a legtöbb sztár csak pizsamában és pulóverben kezdett fotózni, akkor Natalia Vodianova ezt jóval az önszigetelési rendszer bevezetése előtt tette..

Egyébként nemcsak Natalya, hanem családja minden tagja, köztük férje, Antoine Arnault is pizsamában tölti karanténját..