Canapea de colț pentru bucătărie: o soluție practică și confortabilă

Designul canapelei de colț ar trebui să se amestece armonios cu interiorul general al bucătăriei. Atunci când alegeți aspectul colțului, puteți fi ghidat de diferite concepte. Designul canapelei de colț ar trebui să se amestece armonios cu interiorul general al bucătăriei. Atunci când alegeți aspectul colțului, puteți fi ghidați de diferite concepte. Mobilierul tapițat în bucătărie este o chestiune de confort. Este greu de reproșat proprietarilor că nu consideră rușinos să se relaxeze acolo unde gătesc. Psihologii spun chiar că asceza în bucătărie nu este cel mai bun ajutor pentru familie. Și dacă decideți să puneți o canapea, făcând un colț atât de confortabil în spațiul bucătăriei, atunci vor exista mai multe conversații și petreceri de ceai și conversații de familie cu membrii gospodăriei. Într-un cuvânt, au decis să facă locul lângă vatra familiei cald și confortabil – cumpărați o canapea de colț pentru bucătărie.

Canapea de colț în bucătărie: cum să alegeți

Cu siguranță, când te uiți la filme străine, te întrebi cât de ușor pot „încerca” cumpărătorii potențiali mobilierul de acolo – ei se pot culca pe patul care le place, aproape să sară pe canapea. Și există o serie de rațiuni în acest sens. Omul nostru este obișnuit să facă totul prin atingere, tocmai a atins aceeași canapea, ca și când ar fi încercat elasticitatea ei, ar fi privit din toate părțile, a dat seama de preț și este gata să cumpere.

Atunci când alegeți mobilier tapițat de la producătorii moderni, trebuie să fiți vigilenți și să respectați anumite reguli pentru a nu ajunge la „nimic” într-un an sau doi. Atunci când alegeți mobilier tapițat de la producătorii moderni, trebuie să fiți vigilenți și să fiți siguri că respectați câteva reguli pentru a nu ajunge la „nimic” într-un an sau doi.

Aici încep regulile de selecție:

 • Regula unu – asigurați-vă că stați pe canapea. Și nu sta doar, stai pe spate și stai cel puțin un minut. Dacă aceasta este alegerea ta, atunci va trebui să stai așa în fiecare zi. Și nu din prima secundă poți înțelege dacă acesta este nivelul tău de blândețe, dacă spatele ți se potrivește, dacă îți este plăcut să stai pe o astfel de canapea..
 • Regula a doua – privește în spate. Spatele nu trebuie să fie foarte jos. Designerul poate crede că acest lucru este mai original, dar o persoană obișnuită își dorește adesea să-și pună capul pe spate, dar cu unul scăzut nu o puteți face. O ușoară înclinare a spatelui este, de asemenea, o necesitate, acest lucru vă va permite spatele să fie relaxat..
 • Regula a treia – ședință profundă. Mulți oameni cred că astfel de „condiții moi” nu sunt necesare, ca și cum ar strica postura etc. Dar totuși – canapeaua este un loc de odihnă, inclusiv picioarele. Și astfel încât picioarele, deja, poate, obosite pentru o zi, să nu cedeze stresului și mai mare, așezarea profundă va contribui la relaxarea lor..
 • Regula patru – un cadru puternic. Cum ar fi lemnul natural este, desigur, ideal. Dar un astfel de material de cadru, desigur, afectează și prețul. Prin urmare, un cadru de PAL poate fi o alternativă demnă..

Ei bine, atunci ar trebui să decideți ce fel de umplutură ar trebui utilizată în proiectarea canapelei de colț..

Proiectare canapele de colț pentru bucătărie (video)

Canapea de colț în bucătărie: opțiuni de umplere

Cel puțin trei materiale de umplutură foarte populare din segmentul de preț mediu merită povestite despre ele..

Tipul de umplutură corespunde unei anumite funcționalități și categorii de preț ale modelului Tipul de umplutură corespunde unei anumite funcționalități și categorii de preț ale modelului

Tipuri populare de umpluturi:

 • Spuma de cauciuc. Acesta este cel mai ieftin material de umplutură, ca să fim sinceri. Un colț moale în bucătărie poate fi realizat și pe baza acestuia, dar trebuie spus că cauciucul spumant se prăbușește suficient de repede, în urma căruia își pierde forma. Și dacă alegeți cu adevărat, atunci uitați-vă la aspectul și calitatea cauciucului spumos și la recenziile despre astfel de modele.
 • Spuma poliuretanica. Opțiunea este mai interesantă, din categoria materialelor moderne de înaltă tehnologie. Cele mai importante calități ale sale sunt durabilitatea și rezistența, precum și siguranța pentru sănătatea umană. De asemenea, este important ca spuma poliuretanică să fie un material rezistent la foc.
 • Holofibră. Dintre cele trei opțiuni, este cu siguranță cea mai bună, deoarece are aceleași avantaje ca poliuretanul, doar că se poate lăuda în continuare că își va păstra forma mai bine decât „concurentul”. Iar gradul de încărcare nu este important, este un material rezistent atât la sarcini pe termen lung, cât și la sarcini intense..

Alegeți, întrebați prețul, care canapea va decora și decora colțul bucătăriei dvs..

Colț de canapea pentru bucătărie cu propriile mâini (video master class)

Canapele de colț, bucătărie: ce stil alegeți

De la sfaturi practice la sfaturi elegante, nu doar funcționalitatea contează în bucătărie.

Colț moale în bucătărie în diferite stiluri:

 • Minimalism. Dacă dimensiunea bucătăriei nu vă permite să „călătoriți” și nu vă place abundența decorului și bogăția culorilor, o canapea laconică în stil minimalist va fi la locul său. Culori calme, geometrie simplă, huse posibil detașabile.
 • Modern. Acest lucru face ca colțul să arate mai elegant. Această canapea este mai rotundă decât este într-adevăr unghiulară. Linii rotunjite, netede – semne de modernitate. Ei bine, te poți juca cu culoarea. Dacă forma în sine este interesantă, atunci o canapea colorată este deja o supraîncărcare..
 • Clasic. De asemenea, linii destul de moi, culori potrivite, design simplu. O astfel de canapea se va potrivi în orice interior.
 • Provence. Acest lucru va fi întotdeauna puțin retro. Chiar dacă doar câteva detalii, sub formă de picioare răsucite sau decor sculptat al cotierelor, indică acest lucru, acestea sunt suficiente pentru a se potrivi cu stilul. Acest colț poate fi completat de rafturile pentru cărți de bucate incluse.
 • scandinav. Simplitatea culorilor, liniilor și desenelor. Nimic nu atrage privirea, ceea ce înseamnă că totul este armonios. Stilul scandinav este o îndrăgostire a culorilor ușoare și a clarității.

În ceea ce privește tapițeria, pentru bucătărie, desigur, va fi mai practic să alegeți piele sau piele. Totuși, acesta este un loc de uz casnic, în care este mai dificil să se mențină curățenia, ceea ce înseamnă că îndepărtarea petelor, ștergerea apei nu ar trebui să fie o problemă. În ceea ce privește tapițeria, pentru bucătărie, desigur, va fi mai practic să alegeți piele sau piele. Totuși, acesta este un loc de uz casnic, în care este mai dificil să se mențină curățenia, ceea ce înseamnă că îndepărtarea petelor, ștergerea apei nu ar trebui să fie o problemă.

Canapea de colț cu funcții suplimentare

Dacă dimensiunea bucătăriei te obligă să raționalizezi literalmente orice metru, un colț cu funcții suplimentare te va ajuta. Aceasta este, de exemplu, o canapea cu sertare pentru depozitarea a orice..

Din nou, există modele cu rafturi în care pot fi depozitate articole importante de bucătărie sau rafturile pot servi ca un fel de suport pentru accesoriile decorative de bucătărie..

Există, de asemenea, modele de canapele cu masă pliantă. Și aceasta este și o idee! Mai ales dacă în bucătărie nu numai că luați prânzul și cina, ci trebuie să colectați oaspeți. În timpul unei sărbători, așezați o masă mare, adusă, de exemplu, din cameră, iar în timpul săptămânii vă mulțumiți cu o mică masă înclinată.

Canapea de colț în bucătărie din piele (recenzie video)

O canapea de colț este o opțiune bună, mai ales pentru familiile care fac mai mult decât să gătească și să mănânce în bucătărie. Într-un apartament cu o cameră, acesta este, de asemenea, un loc suplimentar pentru a vă simți confortabil dacă, de exemplu, un bebeluș doarme în cameră. Într-un cuvânt, există într-adevăr o mulțime de avantaje.

Ai o alegere bună!

Canapea de colț pentru bucătărie (foto)