Stilfulde barstole til køkkenet: typer og sorter

Et moderne køkken, uanset dets størrelse, er i stand til at rumme en bardisk Et moderne køkken, uanset dets størrelse, er i stand til at rumme en bardisk. Bardiskene er ikke typiske for køkkener, da dette design var designet til drikkevirksomheder. For at øge barens kapacitet fik folk mulighed for at være i en halvstående stilling bag disken, hvor de kunne blive længere, chatte og bestille drikkevarer. Da de sidder med benene dinglende, fylder de betydeligt mindre end mennesker ved borde, og en siddestilling gør det muligt for dem ikke at blive trætte i lang tid og bruge mere tid ved skranken. Nogle rummelige køkkener gør det muligt at placere en bardisk, hvortil du skal købe foldbare barstole, lænestole eller taburetter i ét stykke.

Sådan vælges barstole til køkkenet

At vælge barstole er meget vanskeligere end bare en spisegruppe. Da barstolene er højere og dine fødder ikke hviler på gulvet, er et behageligt sæde en nøglefaktor, da du ikke kan sidde behageligt på en ubehagelig skammel: dine ben vil dingle.

Barstole er runde og firkantede, roterende eller stationære. Barstole er runde og firkantede, roterende eller stationære.

Når du vælger barstole, skal du overveje nogle punkter:

  • Afstanden fra sædet til bordpladen er meget vigtig. Den mest behagelige er 28 cm, så hvis dit barbord er omkring 91 cm højt, skal din barstol være omkring 64 cm. Til et meterbord har du brug for en skammel 80 cm høj.
  • Barstole er placeret længere fra hinanden end spisestole. Afstanden mellem midten af ​​to tilstødende afføring bør være mindst 70 cm, og for stole kan denne afstand være 60 cm, da en person har en anden position på benene, når man sidder på en stol.
  • Den rygløse skammel ser slankere og mindre besværlig ud, men hvis du har tænkt dig at bruge taburetten regelmæssigt til at spise, er det bedre at købe en barstol med ryg
  • Ikke alle stole eller klapstole har en fodstøtte, hvilket gør sidder mere behageligt. Derfor er det bedre at købe en barstol med en fodstøtte eller en justerbar skammel..
  • Runde foldestole fylder lidt mindre end firkantede. Begge stilarter ser godt ud, men runde barstole er generelt sikrere – mindre stødt på, når de går.
  • Det er bedre at købe en drejelig skammel for at vende sig til samtalepartneren og ikke komme af ham for at omarrangere til et nyt sted.

Hvis bardisken er dekoreret i farverne granit eller marmor, passer tynde træstole til det, så de matcher dine skabe. Hvis bordpladen er dekoreret med et almindeligt laminat, kan afføring tages fra let læder, vinyl eller blødt stof. Hvis bardisken er dekoreret i farverne granit eller marmor, passer tynde træstole til det, så de matcher dine skabe. Hvis bordpladen er dekoreret med et almindeligt laminat, kan afføring tages fra lyst læder, vinyl eller blødt stof.

Tænk også på alle familiemedlemmer. Hvis du har børn, bør du købe en højdejusterbar skammel. Børn vil således kunne nå barbordet for at spise og studere. Lad deres fødder ikke nå gulvet eller baren, men børnene er vant til at svinge benene, og det generer dem ikke.

Montering af en barstol med egne hænder (video)

Valg af halvstangsstole til køkkenet

Når man indretter et køkken, er det vigtigt at finde præcis de halvstangsstole, der passer ind i køkkenets stil, men det er lige så vigtigt at finde den mest behagelige stol. Du skal finde en stol i den rigtige højde, korrekt bestemme materialet i sædehynderne, tilstedeværelsen af ​​håndtag og muligheden for rotation.

Sortimentet af designløsninger til semi-bar stole er meget stort, og købere kan planlægge rummet baseret på de eksisterende møbler Sortimentet af designløsninger til semi-bar stole er meget stort, og købere kan planlægge rummet baseret på de eksisterende møbler

Her er blot nogle få af barstolstilarterne:

  • Traditionel semi-bar klapstole er normalt lavet af mørkt træ, færdig i ældet patineret metal og har lædersæder. Designerne spænder fra forskellige amerikanske stilarter til europæiske traditioner fra Middelhavet til Skandinavien. Faste og drejelige designs med og uden armlæn og ryglæn.
  • Tropisk halvstangstole er baseret på ø-traditioner, ofte lavet af flet og rotting. Nogle stole af denne type bruger simpelthen tropiske mønstre i sædebetrækningen..
  • Overgangsstole mørkt træ, indeholder metaller og læder, og ser mindre omfangsrige ud end traditionelle stole. I mange tilfælde er stolene udstyret med små armlæn, der er designet til folk i ikke-standardhøjde. Kan drejes og justeres i højden.
  • “Moderne stil”, betegner normalt en særlig “retro” stil, der var moderne i 1940’erne og 1970’erne, i læder eller vinyl, nogle gange er stolene udstyret med hydrauliske elevatorer. Hudens hovedfarver er sort, brun, hvid, rød, men vinyl og plast giver dig mulighed for at have absolut enhver farve.

Semi-barstole adskiller sig fra traditionelle barmøbler i deres design, som er mere tilpasset hjemmets komfort. Semi-barstole adskiller sig fra traditionelle barmøbler i deres design, som er mere tilpasset hjemmets komfort.

Valg af halvstolstole korrekt: designideer (video)

Træstole til køkkenet: skaber hygge

Barstole i træ er meget gode til et centralt køkkenbord eller en bardisk. Til en bardisk i en ikke-standardhøjde eller til børn kan du købe stole med justerbar højde, og endnu bedre, stole med fodstøtter eller en drejelig struktur.

Der findes flere forskellige typer træstole, der kan bruges i kombination med en bardisk. Nogle har klassiske eller traditionelle designs med en enkel træramme og polstret siddepladser..

Træstole fås i en lang række størrelser, stilarter, former og polstermaterialer Træstole fås i en lang række størrelser, stilarter, former og polstermaterialer

Andre er finurlige, normalt håndlavede og specialfremstillede, hvilket garanterer, at hvert stykke er garanteret. De kan vælges til at matche farven på bordpladen. I dette tilfælde skal du være meget forsigtig, når du vælger farve og materiale..

Barstole: træ og metal (video)

Barstole til køkkenet: bekvemmelighed og komfort

Barstole adskiller sig i det væsentlige ikke fra barstole eller stole, kun de indeholder høje armlæn og en buet ryg, så personen ser ud til at drukne i stolen. I det væsentlige er stole mere behagelige end stole eller taburetter, men er større og mere ustabile..

Barstole på 4 ben roterer ikke, så du skal vende hele din krop til din nabo eller omarrangere stolen Barstole på 4 ben roterer ikke, så du skal vende hele din krop til din nabo eller omarrangere stolen

Barstole er en overgangsform mellem en almindelig køkkenstol og en barstol, da den giver dig mulighed for at kombinere en behagelig siddestilling med en næsten vandret position af hofterne og en kompakt position af en person bag en bardisk. Stole er lavet af flet eller læder, deres højde skal vælges på samme måde som til stole og taburetter.

Designer barstole til køkkenet (video)

At vælge de rigtige barstole, taburetter eller køkkenstole er vanskeligere end at vælge almindelige stole. Du bør nøje overveje, hvordan visse stole eller lænestole matcher køkkenbaren og køkkenets stil som helhed. Det vigtigste er den nødvendige højde på en stol eller stol, så folk kan sidde behageligt, så skal du overveje parametre som højden og tilstedeværelsen af ​​et ryglæn, håndtag og armlæn samt sædeets evne til at rotere.

Barstole til køkkenet (foto)