Stilfuld sofa med køje i køkkenet: praktisk og komfortabel

Køkkensofaen med soveplads er en af ​​de mange innovationer, der væsentligt udvider funktionaliteten i et moderne køkken. En køkkensofa med soveplads er en af ​​de mange nyskabelser, der væsentligt udvider funktionaliteten i et moderne køkken.Typisk køkken, især i gamle huse, er ikke tilfreds med optagelserne. I hvert fald så det er muligt at adskille madlavningsområdet, øen, hvor maden forarbejdes og spisepladsen. Der er ingen vej ud, du skal komponere. Og i køkkenet skal du udstyre sådan et lille hjørne, hvor det er muligt at oprette et lille sovehjørne. Mere præcist er dette placeringen af ​​sofaen med en køje.

Sovesofa til køkkenet: topprioriteter

En sofa er en fantastisk mulighed for at bevæbne dig med en soveplads lige i køkkenet. Det du skal vide, før du køber, er sofaens krav.

Køkken sofaen skal være let og mobil, ellers bliver du slidt i køkkenet, og måske forsvinder den friske renovering hurtigt på grund af alle mulige manipulationer Køkken sofaen skal være let og mobil, ellers bliver du slidt i køkkenet, og måske forsvinder den friske renovering hurtigt på grund af alle mulige manipulationer

Køkken sofa designs er en særlig kategori:

  • Multifunktionelt – hvis dette spisested kan være et sted for aftensamlinger og et soveplads;
  • Miljøvenlig – der er ikke behov for noget i køkkenet og materialer, der ikke er de sikreste for menneskers sundhed;
  • Slidstærk – den skal jo foldes og foldes ofte ud;
  • Holdbar – da belastningen på den kan være meget forskellig.

Selvfølgelig er sofaens form også vigtig. Lige modeller er de mest komfortable. Hvis køkkenmålere tillader det, kan sådanne møbler blive en rumzoner. For eksempel adskille spise- og afslapningsområdet fra madlavningsområdet.

Direkte modeller vil vare længere, fordi deres design er enklere, selvom dette er en meget betinget bemærkning Direkte modeller vil vare længere, fordi deres design er enklere, selvom dette er en meget betinget bemærkning

Under alle omstændigheder, jo mindre møblerne omdannes, desto større er chancen for, at det vil tjene dig i mange år..

Kompakt sofa til et lille køkken (video)

Sovesofa til køkkenet: designfunktioner

Hvem kan være interesseret i sådan en konstruktion? For det første ejerne af odnushki, hvor det simpelthen er svært at undgå situationer, når du af og til skal sove i køkkenet. Dem, der har små børn, og også odnushka. Så udstyrer forældrene køkkenmålere til sig selv. Og da du ikke kan lægge en seng der, skal noget erstatte den. Hvis et af børnene er syg, kan forældrene dele dem i værelser og sørge for, at der er en sofa i køkkenet, der kan omdannes til en seng..

En lige sovesofa til køkkenet er meget mere praktisk end en hjørnesofa, desuden er den mindre omfangsrig. En lige sovesofa til køkkenet er meget mere praktisk end en hjørnesofa, desuden er den mindre omfangsrig.

Der er hjørnemodeller, men tag stadig, hvis det er muligt, en lige sovesofa. Og polstringen skal være ret ru, stærk, for hvis møblerne ofte er lagt ud, og de ikke kun vil sidde på det, men også sove på det, vil udseendet ændre sig.

Sådan en transformerbar seng kan være anderledes:

  • Lænestol-seng. I løbet af dagen er det en stol, nogle gange mere som en lille sofa..
  • Hjørnekonstruktion. Kompakt, oftest ved siden af ​​spisebordsmodellen med ledig soveplads.
  • Lige sofaer. Udadtil kan en sådan model se lille ud, men udfolde sig, bare forbløffe over sit sted at sove (størrelsesmæssigt).

Polstring af transformerbare møbelstrukturer til køkkenet, herunder en køje, bør være lavet af det mest praktiske og holdbare materiale Polstring af transformerbare møbelstrukturer til køkkenet, herunder en køje, bør være lavet af det mest praktiske og holdbare materiale

Der er en anden mulighed, som et alternativ kan du overveje en osmannisk.

Sofa med køje “Symphony Lux”: designfunktioner under samling (video)

Osmannisk med en køje: indkvarteringsmuligheder

På den ene side er en osmannisk ikke den mest oplagte mulighed for et køkkenrum. Men hvis køkkenet er smalt og langt, er det den osmanniske, der kan udstyres med funktionen af ​​en seng, en sofa med et sted at hvile og sove..

Modeller med en ortopædisk base er meget populære, og hvis du kommer til at sove på denne sofa ikke fra tid til anden, men ret ofte, er det vigtigt Modeller med en ortopædisk base er meget populære, og hvis du kommer til at sove på denne sofa ikke fra tid til anden, men ret ofte, er det vigtigt

Den osmanniske i den lige standardmodel kan have et interessant design, der bliver et højdepunkt i interiøret. For eksempel konsonans med farven på tapet, tekstiler i køkkenet eller vinduesindretning.

Sofa i køkkenet med soveplads: “metro” model

En anden model, som bestemt er værd at nævne, kaldes konventionelt “metro”. “Metro”, fordi sådan en sofa udad ligner et sæde i metroen.

Metro -modeller kan være kantede og lige, have forskellige størrelser og usædvanlige designs Metro -modeller kan være kantede og lige, have forskellige størrelser og usædvanlige designs

Egenskaber ved metroen sofa:

  • På toppen af ​​en sådan sofa er der normalt en metalstang, hvortil puderne på bagsiden af ​​sofaen er fastgjort;
  • Oftest er metro-modeller lavet af læder, kunstlæder eller øko-læder;
  • To-tone metrosofaer betragtes som standard..

Køkken sofa design er ikke kun praktisk, men også indretning. For eksempel kan en model med en polstring, der efterligner groft linned, med få sofapuder, være møbler, der fylder hullerne i et nyt køkken..

Metro sofaer inkluderer den nu almindelige delfinmekanisme med en udtrækkelig køje Metro sofaer inkluderer den nu almindelige delfinmekanisme med en udtrækkelig køje

Det sker, at sættet og spisebordet ser spredt ud, et ubeboet køkken ser ubehageligt ud, selvom farverne er kombineret, er alt ganske gennemtænkt. Det er værd at sætte sådanne møbler, da de indvendige detaljer øjeblikkeligt forbindes, og køkkenet ligner et enkelt organisk rum..

Varianter af køkkensofaer med soveplads (video)

Spar ikke på, hvad der spiller en stor rolle i dit liv – du skal spise langsomt, slappe af i ro og sove komfortabelt. Og hvis alle disse funktioner er afhængige af en sofa, bør dens valg være rimeligt og bevidst..

Sofaer med køje i køkkenet (foto)