Køkkenskuffer: praktisk pladsbesparende

Indtrækkelige opbevaringssystemer til køkkenet er en meget praktisk og praktisk løsning, men de øger de samlede omkostninger ved møbelsættet betydeligt Udtrækkelige opbevaringssystemer til køkkenet er en meget praktisk og praktisk løsning, men de øger de samlede omkostninger ved møbelsættet betydeligt. Til opbevaring af tallerkener og andre køkkenredskaber kan skabets indre rum opdeles i hylder eller indeholde flere skuffer. Begge designmuligheder bruges ofte til køkkenmøbler, de har deres egne fordele og ulemper. Skuffer er typiske for piedestaler, som igen kan bygges ind i spisebordet med egne hænder eller, som separate møbler, komme ind i køkkenet på hjul..

Tabeller med skuffer til køkkenet: er de praktiske?

Den modulære opstilling af den nederste række møbler i dit køkken betyder skabe med vandret opdelte rum. Denne adskillelse kan udføres enten på hylder (som regel er der kun en hylde), eller hele bordet kan udstyres med skuffer til opbevaring af krydderier, korn og køkkenredskaber. Bestik er placeret i de øverste skuffer..

Skuffesystemet kan være komplekst, og størrelsen på skufferne kan variere. Skuffesystemet kan være komplekst, og størrelsen på skufferne kan variere.

Fordelene og ulemperne ved et hylde- eller æskelayout, som praksis viser, kan være som følger:

 • For at fjerne fade eller andre redskaber i borde med hylder skal du åbne svingdørene og bøje dig. Dette kan være ubelejligt for mennesker med handicap;
 • Enkelt- eller dobbeltdøre er i det væsentlige lange armstænger og kan let afbrydes. I dette tilfælde bryder fixeringshardwaren ud af spånpladen eller massivt træ “med kød”, og kabinettet vil være svært at reparere, især med egne hænder;
 • Du kan lægge meget tunge byrder på hylden uden frygt for, at den går i stykker;
 • Skuffesystemet er komplekst og kan jamme eller gå i stykker;
 • Meget materiale går til kasserne, møbelproduktion viser sig at være dyrere, og enkelte kasser skjuler tomt meget mere end hylder.
 • Som regel er det ikke svært at få en genstand ud af en udvidet skuffe, skuffen er godt oplyst, i modsætning til det halvmørke interiør i et skab med hylder;
 • Selv et spisestel kan udstyres med skuffer, men ikke hylder..

Som en variant af en skuffe er en flaskeholder meget populær - en smal skydedør, der ikke er mere end 20 cm bred til opbevaring af flasker med alkohol og saucer, og diverse service Som en variant af en skuffe er en flaskeholder meget populær – en smal skydedør på ikke mere end 20 cm bred til opbevaring af flasker med alkohol og saucer og forskellige service

Valget mod skuffer eller hylder er ikke let at foretage. Men hvis du laver borde med egne hænder, er en model med skuffer mere at foretrække..

Skuffer til køkkenet: det rigtige valg af guider (video)

Køkkenbord med skuffer til et lille køkken: hvordan man gør det selv

I modsætning til indkøbte møbler af plast, spånplader eller MDF kan du lave dine egne møbler med dine egne hænder af massivt træplanker eller krydsfiner. I dette tilfælde vil det være meget stærkt og vil ikke udsende skadelige stoffer, der er typiske for f.eks. Spånplader. Skuffesystemet, deres udtræk og overlap kan opfindes af dig “fra bunden”.

For at lave et så komplekst objekt som et køkkenbord med skuffer har du brug for et bestemt tømrerfagligt system. For at lave et så komplekst objekt som et køkkenbord med skuffer har du brug for et bestemt system med tømrerfærdigheder.

Generelt er processen med at lave møbler med egne hænder som følger:

 • Omhyggelig planlægning af møbler til dit køkkenrum. Dimensionerne på de enkelte moduler må ikke overstige 80 centimeter, ellers vil skufferne være svære at glide ud og let skæve i deres riller;
 • En klar definition af størrelsen på møbler bare for din højde. Hvis du arbejder i køkkenet, mens du står, skal dine hænder placeres på bordpladen i en bøjet position..
 • Savning og samling af skuffeenheder er normalt ligetil. Det vigtigste er at købe beslag af høj kvalitet og forstå, hvordan det fungerer..
 • Det største arbejde er den korrekte fastgørelse af beslagene til kassernes sider. Derefter kan du omhyggeligt indsætte kasserne på deres tiltænkte sted, så rullerne rammer diaset..
 • Dermed kan DIY køkkenredskaber opbevaringsmøbler med skuffer være meget attraktive og unægtelig underholdende for dig..
 • Hjørnestativer med afrundet profil kræver specielt håndværk.

Skuffebakker og skillevægge (video)

Spisebordsskab til køkken med skuffe

For at gøre spisebordet multifunktionelt, designet ikke kun til måltider eller for eksempel til afsondret læsning eller arbejde på en bærbar computer, kan der indbygges et skab med flere skuffer til nyttige køkkenartikler. Derudover kan soklen være et separat element i headsettet og kan rulles under bordet på hjul, mens dens dimensioner ikke overstiger 70 meter i højden og 40-50 centimeter i diameter.

Et spisekøkkenbord med plads til en skænk kan være meget omfangsrig og ikke længere passe i køkkenet, men for eksempel i stuen Et spisekøkkenbord med plads til en skænk kan være meget omfangsrig og ikke længere passe i køkkenet, men for eksempel i stuen

En væsentlig ulempe kan være, at det ikke er muligt at placere dine ben rummeligt under spisebordet eller slå hårdt mod kantstenens skarpe hjørner og glemme det.

Store og små skabe med skuffer til køkkenet

Et af elementerne i et sammensat skrivebord med en fælles bordplade kan meget vel være en kantsten. Et sådant skab med store skuffer kan rumme alle store retter og omfangsrige enheder såsom en elektrisk grill eller en ismaskine. Normalt indeholder kabinettet to skuffer til redskaber. Hængslede døre er ofte upassende, da de ikke tillader dig at komme tæt på bordets arbejdsflade, og de ved et uheld kan blive sparket hårdt, hvorfra de kan flyve af sted.

Et moderne køkkenskab til opbevaring af tilbehør fremstilles som regel ved hjælp af rullebeslag af høj kvalitet, hvilket gør det muligt betydeligt at indlæse de skuffer, der kan modstå flere tusinde brugscyklusser Et moderne køkkenskab til opbevaring af tilbehør fremstilles som regel ved hjælp af rullebeslag af høj kvalitet, hvilket gør det muligt betydeligt at indlæse de skuffer, der kan modstå flere tusinde brugscyklusser

Skuffesystemet giver dig mulighed for at pakke mange forskellige ting. Også små køkkenartikler som bestik, foldede duge foldes i rektangulære eller hjørneskabe med skuffer, i dette tilfælde er de øverste skuffer noget mindre end de nederste.

DIY køkkenskuffer samling (video mesterklasse)

Skuffer til køkkenet foretrækkes for dem, der ikke kan lide at bøje sig eller gå på alle fire foran de åbne døre og klatre ind i skabets dybder. På trods af at fremstilling og korrekt installation af skuffer, især dem der er lavet i hånden, kræver meget dygtighed og arbejdskraft, viser de resulterende møbler sig at være meget praktiske, og en skuffe med skuffer kan skjules selv under spisebordet . Et gennemtænkt system til placering af genstande giver dig mulighed for at skjule næsten alle dine køkkenredskaber i skufferne. Hjørne sengeborde med skuffer er de mest rummelige og især passende i et lille køkken.

Skuffer til køkkenet (foto)