Køkkenskab til retter: et rationelt valg

I modsætning til almindelige fadhylder ser kabinettet meget mere imponerende og elegant ud. I modsætning til almindelige hylder til fade ser garderoben meget mere imponerende og elegant ud. Den almindelige person tænker på skabet som smukke klassiske møbler, der normalt står i stuen, gemmer sæt og porcelænsmesterværker bag sine glasdøre. Men en køkken kommode eller et skab med redskaber, der står i køkkenet, virker som en retro -idé for lægmanden. Og en retro -idé ikke i betydningen hvor cool og stilfuld det er at blive adopteret, men i betydningen noget kedeligt, konservativt, forældet og umoderne.

Det er tid til at afkræfte stereotyper og bevæge sig fra kedelige typiske interiørløsninger til ultramoderne, stilfulde og, hvor det går, praktisk.

Opbevaring af retter i køkkenet: tre søjler i teori og praksis

For at være helt ærlig er der ingen regler. Der er en temmelig indgroet opfattelse af, at en køkkenenhed skal have et passende skab, hvor opvaskemaskinen er placeret. Nå, det er faktisk alt, hvor man skal gemme resten, mindre relevante retter er ikke klare. Enten bag de lukkede døre til andre skabe, eller bag glasdørene til et andet?

Garderobeskabet skal nødvendigvis matche farven på hele headsettet: designere anbefaler ikke at fremhæve det i det generelle interiør Garderobeskabet skal nødvendigvis matche farven på hele headsettet: designere anbefaler ikke at fremhæve det i det generelle interiør

Skabet skal være:

  1. Strengt funktionel. Det vil sige, det skal ikke være smukt og moderne, dette er valgfrit, som man siger, men rummeligt og behageligt – helt sikkert. Hvis dette skab har meget smalle hylder, hvis tallerkenerne ikke kan placeres der, så de ikke klirrer hver gang skabet åbnes, er dette et dårligt valg..
  2. Supplerende køkkendesign. Kort sagt skal den passe ind i rummet. Og om det er en skænk garderobe eller et hjørneskab, gulvmodeller eller vægmonterede modeller – det gør ikke noget.
  3. Rummelig. Dette for eksempel i begyndelsen af ​​familielivet har du ikke så mange retter, så begynder det at tilføje, og du bliver nødt til at arrangere alt på forskellige punkter. Så tallerkener går tabt, genstande fra ét sæt adskilles, og værtinden er vred over, at der ikke findes noget, som alt er ved hånden.

Hvis du er den heldige ejer af et rummeligt køkken og har råd til andet end et standard headset til dit køkken, skal du rette opmærksomheden mod et skænkeskab – den bedste fadbeholder. For inspiration kan du vende dig til moderne retrointeriør, skandinavisk stil og hyggelig Provence -stil..

Opvaskemaskine: Mulige løsninger

Du kan begrænse dig til køb af en såkaldt separat tørretumbler, som bliver fastgjort over vasken. Vand fra opvasken drypper direkte ned i vasken, hvilket er meget praktisk. Mange afviser hurtigt en sådan beslutning med henvisning til enhedens lave æstetik. Men!

Nu er der store skabe til opbevaring af tallerkener med en indbygget tørretumbler. Nu er der store skabe til opbevaring af tallerkener med en indbygget tørretumbler.

Hvis dit køkken er i loftsstil, eller også er lavet i sådan en brutal interiørgenre, finder du ikke sådan en tørretumbler bedre..

Men indbyggede tørretumblere er helt sikkert førende i forbrugernes efterspørgsel. Hvilken slags skab skal man vælge til dem? Absolut – hængslet, det er bare mere bekvemt. Absolut den der er tættere på vasken. Igen er det mere bekvemt. Det er ønskeligt, at dørene til dette skab har glasindsatser og muligvis lokalt lys..

Der er også skabe til tørring af tallerkener, sådan et skab med tørretumbler kan i første omgang være ubelejligt, hvis du er vant til den øverste mulighed for at placere tørretumbleren.

Vægskab til køkkenredskaber i landlig stil

Sådan en populær stil blev valgt af en grund. Denne tendens er højt værdsat over hele verden, og dens ideer udnyttes i køkkener uden en udtalt stil..

Rustikt køkkenindretning anbefales til private huse Rustikt køkkenindretning anbefales til private huse

Skabet er en af ​​de mest interessante detaljer ved det landlige køkkenudseende. Men det er værd at sige, at den såkaldte rustikke stil er en masse variationer. Fra mørkt træ, tilsyneladende gammelt allerede, gnavet af insekter, til lyse skabe af lyst træ med smukke døre og lyse gardiner.

Et sådant skab bør ikke være smalt, undgå for strenge løsninger, når alle linjerne er lige, og der praktisk talt ikke er nogen indretning. De forsøgte at dekorere enkle rustikke møbler – med udskæringer, malerier, dekorative skær og bare søde gardiner.

For at lave et skab til retter i landlig stil fra et almindeligt skab, skal du:

  • Giv det en lille antikkens effekt ved hjælp af scuff -temaer osv.;
  • Mal det igen i en typisk landfarve;
  • Dekorer med elementer af primitiv kunst, men altid hyggeligt, hjemligt;
  • Hæng gardiner bag glasdøre, du kan enten almindelig, eller med et blomstertryk, ternet.

Der er ingen strenge rammer i landlig stil. Dette er trods alt landsbyens stil, der er tættere på dig – med dens æstetik, specificitet, valg af former og farver. Det vigtigste, et sådant skab skal have, er en ekstern påstand om udseendet af enkle rustikke møbler, dekoreret med dine egne hænder..

Sådan installeres et vægmonteret køkkenskab (video)

Alternativ: køkkengrej hylder

Og hvis ikke en garderobe, ikke et skab, ikke et skænk og ikke en kantsten? Måske bare tage hylderne? Hylder i provencalsk stil kan blive et referencepunkt..

Hvis du har smukke retter, og du vil have dine gæster til at se dem, så ville den bedste løsning være hylderne i køkkenet. Hvis du har smukke retter, og du vil have dine gæster til at se dem, så ville den bedste løsning være hylderne i køkkenet.

Disse er åbne hylder, normalt i en eller to rækker, som om ønsket også kan gardineres..

For ethvert køkken, der ser varmt og hyggeligt ud, vil sådanne hylder være på plads. Hvis dit køkken er lyst, så lad hylderne være lyse..

Hovedkravet til hylderne i provencalsk stil er raffinement i enkelhed, brug af strømlinede former, enkel indretning, sarte farver.

Retterne er selvfølgelig i almindeligt syn hele tiden, men ejerne af retterne har meget, som de vil lægge et fremtrædende sted. Andre elementer kan og bør helst også fortyndes fadrækken – for eksempel et vintage bordur, en lysestage, smukke beholdere til te eller dåser til småkager. Provence elsker denne ømhed, evnen til at nyde skønhed i hverdagen, og det er ligegyldigt om det er smukke krukker eller porcelænsfigurer.

Sådan samles et køkkenskab med dine egne hænder (video)

Du laver stilen i dit køkken selv, og der er kun en lille ting her. Et smukt skab til tallerkener, og rummets udseende ændrer sig allerede. Kig efter interessante muligheder og behagelige farver, gå ikke på den enkle vej med standardløsninger.

Har et godt valg!

Eksempler på køkkenskabe til fade (foto)