Køkkenhjørne med bord: en hyggelig løsning for hele familien

Korrekt valgt hjørne til køkkenet er nøglen til et godt interiør i hele rummet. Korrekt valgt hjørne til køkkenet er nøglen til et godt interiør i hele rummet Desværre er populariteten af ​​et sådant design som en spisestue til køkkenet også rentabel for skrupelløse producenter. Det er ikke så sjældent at finde billige modeller, der ikke umiddelbart afslører alle designfejlene. Hvis du opdagede netop et så økonomisk rentabelt køkkenhjørne, skal du bede om et certifikat. Der er intet certifikat, du har ikke en kvalitetsgaranti og generelt mindst en slags garanti. Og hvis møblerne stadig har en mistænkelig stærk lugt af “kemi”, tænk ikke engang, sådanne møbler er intet mere end en måde at tjene penge på godtroende kunder.

Hjørne i køkkenet med et bord: udvælgelsesregler

Hvis du husker mindst fem hovedkriterier, vil du ikke købe ting af dårlig kvalitet eller uegnet til dit køkken..

Hvis du er flov over selv de mindste detaljer, så er det bedre ikke at tage risici og ikke købe et produkt, der vækker mistanke hos dig. Hvis du er flov over selv de mindste detaljer, så er det bedre ikke at tage risici og ikke købe et produkt, der vækker mistanke hos dig.

Regler for valg af hjørne med bord:

 • Møblernes kvalitet kontrolleres detaljeret. Vær opmærksom på enderne på delene. Hvis du ser spånplader, vil der være en kant. Hvis denne kant er dårligt behandlet, vil den føles ved berøring, og selv nogle steder kan den komme af. Du kan ikke eliminere et sådant ægteskab, så gå forbi disse møbler..
 • Undersøg også fastgørelsespunkterne. Uanset om der er euroskruer eller metalhjørner med selvskærende skruer, bør fastgørelseselementerne ikke have et strejf af rust eller nedslidte kanter. Og selvfølgelig skal han være godt tiltrukket.
 • Steder til fastgørelse af stoffer er også bemærkelsesværdige. Fastgørelsen skal være sådan, at stoffet hverken kan svækkes, endsige gå i stykker.
 • Hvis du tager et hjørne med et rundt bord, skal du se, om bordkanten er godt færdig. I tilfælde af spånplader kontrolleres den samme kant ved berøring, for træ, evaluer træets finish og finish. Møbler i lav kvalitet må ikke overmales fuldstændigt med ruhed, skrammer, fremspringende lak.
 • Der skal være plastikpuder i bunden af ​​stolperne for at undgå kontakt med gulvet. Hvis der ikke er nogen, vil f.eks. Efter et par sessioner med vask af gulvet, laminatstativerne svulme op.

Med et ord er kvaliteten i detaljerne, hvis alt er i orden med fastgørelseselementer, ender, stativer, så er det mere sandsynligt at sige, at dette hjørne er godt til køkkenet.

Køkkenhjørne til køkkenet: de bedste løsninger (video)

Interiør enhed: hvordan hjørnet skal kombineres med det indre af køkkenet

Hvis hjørnet med bordet ikke passer ind i interiøret, vil et så dyrt køb ikke glæde nogen. Det er vigtigt, at møblerne ikke bliver en byrde for køkkenet, og det kan skyldes strukturens størrelse, og farven og teksturen. For et lille køkken vil et stort hjørne selvfølgelig, uanset hvor smukt det er, være en overbelastning.

Det er ikke nødvendigt at vælge et hjørne, der matcher rummets hovedtone: du kan købe armaturer i den modsatte farve. Dette er især populært i højteknologiske og minimalistiske stilarter. Det er ikke nødvendigt at vælge et hjørne, der matcher rummets hovedtone: du kan købe armaturer i den modsatte farve. Dette er især populært i højteknologiske og minimalistiske stilarter.

Sådan vælger du et hjørne, der matcher det indre af køkkenet:

 1. Beslut et sted for møbler. Det er mere korrekt at arrangere møblerne, så der forbliver en tilstrækkelig bred passage til headsettet. Målene må bestemt ikke overstige halvdelen af ​​hele køkkenets ledige plads. Det er i øvrigt ikke nødvendigt at installere det nær et vindue, især ikke i nærheden af ​​et solrigt vindue..
 2. Farven på møblerne skal matche med andre elementer i køkkenets interiør. Farveopkald er påkrævet, da de organiserer rummet. For eksempel bør en ikke-dominerende rød i et køkkensæt overlappe med den samme ikke-dominerende røde i et hjørne..
 3. Hjørner med et bord ser godt ud i køkkenet, når det runde bord i tone matcher hoveddøren. Hvis du ikke vil have klare linjer i køkkenet, men ønsker blødhed i rummet, skal du vælge indstillingen med et rundt bord.
 4. For eksempel vil et dyrt køkkensæt af træ og møbler af spånplader ikke kombineres. Materialer skal være ækvivalente.

Meget ofte er der allerede møbler som et hjørne, men det er ikke særlig moderne. Er det muligt at indrette det, så du ikke skal bruge penge på nye møbler??

Sådan forvandles et gammelt køkkenhjørne med dine egne hænder

Hvis vi taler om tendenser, så er håndlavet bestemt lederen. Det betyder, at du kan blande stilarter eller forkæle dig med en bestemt kunstnerisk filosofi i køkkenet. Kort sagt, for eksempel er du en ivrig beundrer af provencalsk, og blomstertemaet samt fugle og lignende “favoriserer” i interiøret er dit tema. Hvem gider sy sy puder i provencalsk stil til hjørnet? Afbalancere sammensætningen af ​​et maleri med det samme blomstermotiv på væggen.

Hvis du ikke er tilfreds med strukturen i det købte køkkenhjørne, kan du selv sy eventuelle kapper på dem. Hvis du ikke er tilfreds med strukturen i det købte køkkenhjørne, kan du selv sy eventuelle kapper på dem.

Bedst af alt er hjørnerne dekoreret med tekstiler, ideelt håndlavede. Du kan gøre det samme med stole: sy kapper eller strikbetræk, eller måske, ifølge princippet om en bedstemors tæppe, lave sådanne runde kapper af rester? Denne rustikke chic kan suppleres med håndmalede retter, hjemmelavede gardiner, de samme patchwork tæpper på gulvet og andre ting fra et så enkelt, men meget hyggeligt og sødt liv..

Hjørne i køkkenet uden bord: Sådan opdateres bordet

Lad os sige, at du fik et nyt hjørne i det sæt, som bordet ikke var dækket til. Kan jeg forlade det gamle bord? Det kan du, hvis du ved, hvordan du forvandler det.

Hvis du køber specielt tapet, kan du oprette en 3D -effekt under glasset. Hvis du køber specielt tapet, kan du oprette en 3D -effekt under glasset.

Muligheder for omdannelse af et gammelt spisebord:

 • Decoupage. Ja, det er mere dekorativt end praktisk. Men lim bordet med forskellige udklip og billeder, dæk det godt med lak, og måske har dit køkken en ny accent, en ægte familieværdi i en materialeform.
 • Oprettelse af et hulmønster. Tag hvid maling og en speciel stencil eller blonder. Og hvis du maler over et stof eller en stencil, får du et smukt mønster, jævnt og blødt.
 • Verden bag glas. Glaskompositioner er på mode i dag, men måske er dette ikke den mest praktiske mulighed for et køkkenbord. Det første lag er småsten, skaller, alt relateret til undervandsverdenen, og glas er fastgjort ovenpå.
 • Stribet bord. Tag tyndt dekorativ tape i forskellige farver, og lim bordet med skiftevis strimler. En god og økonomisk mulighed for et lyst køkken.

Nogle gange er et enkelt maleri og lakering af bordet nok, og nogle gange skal man lede efter mere komplicerede muligheder. Under alle omstændigheder er forbrugstiden ifølge eminente designere forældet, flere og flere mennesker begynder at reparere og restaurere frem for at købe nyt.

DIY 3D bord (video)

I ethvert køkken kan der være et sted for et hjørne, især hvis sådanne møbler er multifunktionelle i køkkenet. Dette er jo ikke bare en spisegruppe, men et sted for hvile, sammenkomster, samtaler og nogle gange til arbejde..

Har et godt valg!

Eksempler på køkkenhjørner med bord