Hyggelige små sofaer i køkkenet: kompakte løsninger

Køkken sofaer er små i størrelse og er kun beregnet til at sidde, de bruges ikke som en seng Køkken sofaer er små i størrelse og er kun beregnet til at sidde, de bruges ikke som en seng. Oftest har køkkener ikke plads nok til at rumme arbejdsmøbler og et spisebord. Derfor kan en lille sofa kun rummes i et temmelig rummeligt køkken. Sofaen giver flere siddepladser til mennesker, kompakt placeret ved køkkenbordet. Grundlæggende installeres halvhårde sofaer med skuffer i køkkenet, hvor tallerkener og andre køkkenattributter foldes..

Sådan ser en kompakt køkkensofa ud

Køkken sofaen kan bruges som den eneste siddeposition ved spisebordet, samtidig med at der frigøres plads på den anden side af bordet til taburetter. En sådan sofa er oftest ikke en foldesofa, for for at folde den ud, ville det være nødvendigt at fjerne bordet.

Det er meget uønsket at placere køkkensofaer, hvor der er overvægtige, da flere af disse mennesker meget hurtigt vil deaktivere sofaen. Du skal også tage højde for, at sofapuder ikke er helt passende i køkkenet: de bliver hurtigt mættede med en bestemt køkkenlugt..

En smal lineær eller hjørnesmå sofa er oftere placeret i køkkenet, frem for en foldbar sovesofa En smal lineær eller hjørnesmå sofa er oftere placeret i køkkenet, frem for en foldbar sovesofa

Sofaen kan være en rektangulær kasse med et hængslet låg, der åbner som en sømand eller en jernbanekiste. I dette tilfælde er ryglænet til det lavet separat i form af en lang pude, der er fastgjort direkte til væggen..

Polstring af køkkensofaer kan være anderledes.

Lille hjørne til køkkenet (video)

Hvorfor har du brug for en køkkensofa til et lille køkken

For et lille køkken med trange betingelser for at placere selv de nødvendige møbler, er en sofa oftest en uegnet genstand. Sofaen kan kun være i køkkenet, hvis forholdene ikke tillader at placere sæder på siden af ​​bordet tæt på midten af ​​køkkenet. Denne mulighed er kun acceptabel, hvis spisebordet stadig er nødvendigt, og folk kun kan sidde ved det fra siden af ​​væggen, for ellers vil det simpelthen være umuligt at gå i køkkenet..

Overfladen af ​​puder i køkkenet er ikke helt passende, da tekstiler absorberer lugt, og de skal vaskes ofte Overfladen af ​​puder i køkkenet er ikke helt passende, da tekstiler absorberer lugt, og de skal vaskes ofte

Sofaen i køkkenet fungerer også som en dekorativ funktion kombineret med kantede lige skabe og et transformerende lille bord.

Der findes også varianter af sofaer med buede halvcirkelformede ben, de udgør et sæt med de samme stole og halvstole. I dette tilfælde har køkkenbordet en rund form på det ene ben. Derudover kan en osmannisk eller et sæde med en osmannisk spille rollen som en køkkensofa. En sådan sofa skjuler ikke køkkenrummet, men den kan ikke bruges som kiste til opbevaring af forsyninger..

Køkken sofa med soveplads (video)

Sådan ser et lille køkken ud med en sofa

Normalt efterlader køkkener i panelhuse ikke plads, ikke kun til en sofa, men til et ekstra par taburetter eller stole og ofte endda til et køleskab. Derfor kræver sofaen i køkkenet et bestemt sted..

Det er nødvendigt for at skabe lidt komfort og færdiggøre møbelsammensætningen. Ligesom bordet i mange rum skubbes til hjørnesofaen, fungerer køkkensofaen som et ekstra sæde til 1-3 personer ved køkkenbordet. Tilsyneladende er et sådant møbel nødvendigt, hvis hele virksomheden foretrækker at spille kort, mens han drikker kaffe..

Skematisk fremstilling af konstruktionen af ​​en kompakt køkkensofa med og uden sovekabine Skematisk fremstilling af konstruktionen af ​​en kompakt køkkensofa med og uden sovekabine

En lille køkkensofa kan udføre følgende funktioner:

  • Harmoniser rummets overordnede farveskema med dine egne farver;
  • Server som et depot til køkkenredskaber og muligvis nogle forsyninger.

Det er næppe muligt at anbefale en køkkensofa som en seng til at sove, da en lejlighed, i køkkenet, hvor der er plads til en sofa, godt kan give flere sovepladser i mere komfortable rum end køkkenet.

Sofaens placering er normalt kantet i hjørnet overfor vasken. Det er ønskeligt, at der er et vindue på siden af ​​det, da det er umuligt at bringe belysningen i hemmelighed over sofaen Sofaens placering er normalt kantet i hjørnet overfor vasken. Det er ønskeligt, at der er et vindue på siden af ​​det, da det er umuligt at bringe belysningen i hemmelighed over sofaen

Små sofaer til køkkenet tjener til at rumme mennesker ved spisebordet. At sidde på en sofa med ryggen er på den ene side mere behageligt end på en hård skammel, men på den anden side er det meget svært at forlade bordet uden at forstyrre naboerne. Forskellige farvede sofaer kan sætte liv i et køkkenrum eller balancere møbler..

Lille sovesofa i køkkenet (video)

Et meget vigtigt formål med køkkensofaer er opbevaring af køkkenredskaber, fade og bulkprodukter. En kompakt køkkensofa skal have en stærk ramme, da den samtidig skal understøtte 200 eller flere kg mennesker, der sidder på den. Meget sjældent bruges disse sofaer som en seng..

Små sofaer i køkkenet (foto)