Ergonomiske køkkenskabe: valgregler og installationsprocedure

Skabet under vasken skal indeholde en beholder til affald, rengøringsmidler og nogle redskaber. Skabet under vasken skal indeholde en beholder til affald, rengøringsmidler og nogle redskaber Skabet under vasken er en vigtig del af køkkensættet, der indeholder vasken, som kan være lavet af sten og veje over 10 kg. Vasken er normalt ikke fastgjort til væggen, da den uundgåeligt vil rive fastgørelsesboltene ud ved at handle på håndtagsprincippet. I modsætning til resten af ​​headsetets præfabrikerede skabe skal det derfor have en forstærket struktur. Skabets størrelse bestemmes af vasken.

Hvad er køkkenskabene

Der er faktisk få muligheder for placering og dannelse af kabinettet til vasken, det afhænger af konfigurationen og optagelserne i køkkenområdet og af måden at placere møblerne på.

På trods af den lille størrelse er tilstedeværelsen af ​​den øverste skuffe i skabet under vasken at foretrække: alt hvad du har brug for til at vaske op, er altid lige ved hånden På trods af den lille størrelse er tilstedeværelsen af ​​den øverste skuffe i skabet under vasken at foretrække: alt hvad du har brug for til at vaske op, vil altid være lige ved hånden

Der er to typer:

  • Lige garderobe installeret, hvor vasken er placeret mellem andre skabe eller ved siden af ​​komfuret;
  • Hjørneskab kan enten være L-formet i form af to tilsluttede lige skabe, eller med en dør skråtstillet ved 45 grader. Dette er en meget praktisk mulighed, da vasken ofte er placeret i hjørnet for nemheds skyld..

I begge tilfælde forstærkes designet af et sådant kabinet under vasken med et rummeligt hulrum med tværgående lag, da bagvæggen er delvist eller helt fraværende på grund af behovet for vandforsyning.

Begge kabinetmuligheder er praktiske at bruge, hvis du tænker over fordelingen af ​​så stort et rum. Begge kabinetmuligheder er praktiske at bruge, hvis du tænker over fordelingen af ​​så stort et rum.

Skabene indeholder hylder eller skuffer til placering af små redskaber. På den anden side er det nødvendigt at have adgang til vandlåsen og kloakdele for øjeblikkeligt at rette de opståede lækager..

Hvor praktisk er hjørneskabet under vasken til køkkenet?

Vaskens kantede arrangement er på ingen måde ualmindeligt for miniaturekøkkener. Hvis vasken er repræsenteret af to separate håndvaske, mellem hvilke der er en vandhane, så er skabets form L-formet, og dørene åbnes, så de forhindrer samtidig adgang til begge skabe.

Uden gelændersystemer er brugen af ​​et hjørneskab meget ubelejlig, da rummet i hjørnet er ret omfattende, og det ikke altid er muligt at få adgang til ethvert hjørne af skabet Uden gelændersystemer er brugen af ​​et hjørneskab meget ubelejlig, da rummet i hjørnet er ret omfattende, og det ikke altid er muligt at få adgang til ethvert hjørne af skabet

Den mest foretrukne hjørneversion af et enkeltdørs vaskeskab med en skrå facon. I et sådant skab kan du placere skuffer eller flere hylder. I dette tilfælde øges størrelsen på skabsrummet på grund af den skrå facon, hvilket ikke forhindrer tæt kontakt med vasken..

Møbeldesign: et skab til en vask (video)

En skuffe til en vask til køkkenet: bekvemmelighed eller praktisk

Konfigurationen af ​​kabinettet under vasken kan være uden skærm. I stedet for et vinduesramme (eller over det) bruges en skuffe på rulletransportører af den passende størrelse. En sådan kasse har en usædvanlig form med en fordybning i midten, hvor vasken dræner og sifonen passerer..

Skuffen under vasken er stærkt frataget nyttig volumen, men det giver dig mulighed for bekvemt at organisere opbevaring af vaskemidler Skuffen under vasken er stærkt frataget nyttig volumen, men det giver dig mulighed for bekvemt at organisere opbevaring af vaskemidler

En sådan kasse er passende til badeværelset, hvor du kan putte alle de nødvendige småting i den, såsom barberingstilbehør, cremer, sæbestoffer osv. I køkkenet kan kun små genstande foldes ind i denne æske, da dens befæstelseselementer ikke tillader overbelastning. Det er svært at forestille sig, at der blev gemt spisegrej i det, da bordet normalt er placeret i en afstand fra vasken, og for at tage gafler og skeer, skal du flytte betydeligt.

Et skab til en vask med en skuffe giver dig mulighed for at organisere opbevaring af vaskemidler ikke kun til køkkenet, men til hele huset, som som regel opbevares under vasken i køkkenet Et skab til en vask med en skuffe giver dig mulighed for at organisere opbevaring af vaskemidler ikke kun til køkkenet, men til hele huset, som som regel opbevares under vasken i køkkenet

Den eneste grund til, at en skuffe til en vask kan anbefales, er at holde køkkenmøbler i samme stil, hvor der er skuffer i absolut alle skabe. I øvrigt er der muligvis ikke en æske, men under den øverste, med en fordybning til en sifon, kan der være en anden, mere rummelig, hvor du kan opbevare forsyninger af vaskemidler og en stor flaske vegetabilsk olie.

Typiske dimensioner af køkkenvasken

Højden på kabinettet til vasken skal være den samme med alle andre elementer i headsettet, fordi de er forenet og dækket af en fælles bordplade, hvorpå mad skæres, før den behandles.

Vaskemoduler kan indeholde fuldgyldige lagersystemer: med korrekt installation af vandhaner tager indløb og udløb ikke meget plads Vaskemoduler kan indeholde fuldgyldige lagersystemer: med korrekt installation af vandhaner tager indløb og udløb ikke meget plads

Skabets størrelse afhænger naturligvis af vasken (eller endda to på hinanden følgende dræn). Den brede garderobe kan kompletteres med to hængslede dørblade. En smal vask på 30-40 cm placeres normalt på enkeltdørs skabe. Brede garderober 60-80 cm giver dig mulighed for at hænge to dørblade.

Standardstørrelser på hjørne og lineært skab til vask Standardstørrelser på hjørne og lineært skab til vask

Højden på sådanne skabe er cirka 1,5 meter. Dette forhindrer dig i at bøje dig for meget, når du bruger vasken. Selvfølgelig, hvis du laver skræddersyede møbler, kan du tage hensyn til særegenhederne ved din vækst, men at gøre gulvskabene for høje vil ikke fungere, da der er brug for en ret stor plads mellem første og andet niveau af møbler.

Vaskeskab med aluminiumspalle (video)

Skab til indbyggede køkkenmaskiner

Indbyggede apparater er som regel placeret i skabe ved siden af ​​vasken, da en betydelig del af rummet under vasken er optaget af en sifon, især hvis der er to eller tre dræn. Desuden risikerer møblerne under vasken at blive oversvømmet i tilfælde af en pludselig sammenbrud af vandforsyningen..

En vaskemaskine eller opvaskemaskine installeres oftest i nærheden af ​​vasken. En vaskemaskine eller opvaskemaskine installeres oftest i nærheden af ​​vasken.

Hvis du placerer de indbyggede apparater direkte under vasken, vil adgangen til det være delvist begrænset, da det er ekstremt ubelejligt at stå ved vasken og bruge det, mens du forsøger at få adgang til de indbyggede apparater lige under det..

Baseret på alt dette, er det tilrådeligt at placere indbyggede miniatureapparater i skabe, hvor der ikke vil være en vask. Baseret på alt dette, er det tilrådeligt at placere indbyggede miniatureapparater i skabe, hvor der ikke vil være en vask.

Generelt kan nogle udstyrsartikler placeres i skabe:

  • Kompakt køleskab eller fryser;
  • Lille vaskemaskine i siden;
  • Opvaskemaskine.

De eksisterende dimensioner af køkkenmaskiner giver dig mulighed for at gøre dette.

Sådan bygger du apparater i møbler (video)

Et skab til en vask eller til indbyggede apparater er lavet i samme stil som andre skabe, der udgør en række køkkenmøbler. Det anbefales at lave et hjørneskab med et 45 grader skråt lodret plan, der forbinder begge hjørner. Det særegne ved montering og placering af vasken kræver øget styrke fra skabet og en delvis manglende bagvæg, hvorigennem vand tilføres og udledes i køkkenmixeren. Hvis køkkenrummet er meget lille, kan nogle indbyggede apparater som f.eks. En opvaskemaskine og vaskemaskine være placeret i skabene..

Vaskeskabe til køkkenet (foto)