Ripustamme peilin makuuhuoneeseen 8 säännön mukaisesti

Peili on makuuhuoneen olennainen ominaisuus, joka antaa sille tyylikkyyttä ja omaperäisyyttä. Peili on makuuhuoneen olennainen ominaisuus, joka antaa sille tyylikkyyttä ja omaperäisyyttä. Ensinnäkin peilin avulla voit arvioida ulkonäköäsi. Tästä syystä naisille peilistä on tullut olennainen osa elämää. Sisätiloissa peili on hyödyllinen, koska se laajentaa visuaalisesti tilaa, mikä on välttämätöntä venäläisille huoneistoille, joissa tilavat huoneet ovat usein vain unelma. Peileistä on tulossa suunnittelijoiden suosikkikohde, mikä erottaa ne suotuisasti huoneen sisustuksen muiden toiminnallisten yksityiskohtien taustasta..

Peili makuuhuoneessa: hyvä tai huono

Muinaisina aikoina peiliä käytettiin erilaisiin ennustamiseen ja maagisiin rituaaleihin. Uskottiin, että peili on portaali toiseen maailmaan, salaperäinen ja ehdottomasti vaarallinen. Muinaiset merkit säilyttävät tämän peilin käsityksen kaikuja..

Peilistä on seuraavat merkit:

 • Sanotaan, että vauvoja ei saa tuoda peilipinnan lähelle..
 • Uskotaan, että peilin edessä ei pitäisi syödä..
 • Kuolleeseen liittyy myös useita peilirajoituksia..
 • Myös peilin edessä nukkuminen on kielletty..

Makuuhuoneen peili on sijoitettava siten, että se ei ole nukkumisen aikana edessäsi. Makuuhuoneen peili on sijoitettava niin, että se ei ole nukkumisen aikana edessäsi.

Kansanmerkeistä yksi on laajalle levinnyt, jonka mukaan on ehdottomasti kiellettyä nukkua peilin edessä..

Jos uskot merkkeihin, mutta haluat samalla saada peilipöydän, peilin tai vaatekaapin, jossa on peiliovi, aseta peilipinta niin, että kehosi ei heijastu unen aikana. Voit myös varustaa peilin koristeverholla pinnan peittämiseksi yöllä. Ratkaisun ratkaisemiseksi voit peittää peilin läpinäkymättömällä kalvolla..

Feng Shuin makuuhuoneen peilit

Feng shui -käytäntö antaa myös melko tiukat määräykset makuuhuoneen peileille. Yllättäen tämä kulttuuri on kehittänyt tiukat säännöt, joiden mukaan peilin on oltava muodoltaan ja kooltaan erityinen..

Ei ole suositeltavaa sijoittaa peiliä Feng Shui kattoon, kuten kuvassa näkyy, koska sänky heijastuu siihen. Ei ole suositeltavaa sijoittaa peiliä Feng Shui kattoon, kuten kuvassa näkyy, koska sänky heijastuu siihen.

Tutustu makuuhuoneen peilien perussääntöihin Feng Shuin käytännön mukaisesti:

 1. Ei teräviä kulmia! Valitse pyöreät tai soikeat makuuhuoneen peilit.
 2. Suurten peilien kohdalla on tärkeää, että henkilö heijastuu siihen täydessä kasvussa, ja pienten peilien kohdalla on tärkeää, että pää sopii siihen kokonaan. Muuten on olemassa mielenterveyden häiriöiden ja päänsärkyjen riski..
 3. Puolisoiden sänky ei saa heijastua peiliin.
 4. Myös ovien ja käytävien ei pitäisi heijastua peiliin..

Kummallista kyllä, Feng Shui toistaa pääidean, joka on myös lähellä slaavilaisia ​​merkkejä: peilin ei pitäisi heijastaa sänkyä ja siinä nukkuvia ihmisiä..

Peili makuuhuoneessa sänkyä vastapäätä: psykologien mielipide

Paitsi kansanmerkit liittyvät negatiivisesti ajatukseen peilin ripustamisesta sängyn eteen, mutta psykologit väittävät myös, että sängyn edessä oleva peili ei johda mihinkään hyvään.

Jos peilille ei ole muuta paikkaa kuin sängyn edessä, se on peitettävä ennen nukkumaanmenoa jollakin. Jos peilille ei ole muuta paikkaa kuin sängyn edessä, se on peitettävä ennen nukkumaanmenoa jollakin.

Mitä psykologit sanovat makuuhuoneen peileistä:

 • Peili parantaa pimeyden pelon tunnetta, joka on jossain määrin läsnä jokaisessa ihmisessä. Peili heijastaa satunnaisia ​​katuvaloja, varjoja ja puiden oksia yöllä. Tämä voi pelottaa sinua ja luoda pebofobian. Tällaiset tapaukset tunnetaan ja kuvataan laajalti lääketieteellisessä kirjallisuudessa..
 • Heijastuksesi, jonka näet heti heräämisen jälkeen, voi myös olla pelottavaa. Joskus ihmiset myöntävät, että unisen semi-deliriumin tilassa heidän heijastuksensa näytti heille toisen henkilön tai jopa jonkin mytologisen olennon ruumiillistumana..
 • Alitajuntamme tallentaa asioita, jotka ovat joskus vieraita mielellemme, psykologit sanovat. Siksi sisäinen vakaumus siitä, että peili todella vaikuttaa ihmisen tilaan, voi vaikuttaa tosielämän tapahtumiin tai jopa ihmisen henkiseen tilaan..
 • Makuuhuoneessa henkilö ei aina näytä terveeltä, positiiviselta ja hyvin hoidetulta. Ja peili vaikuttaa suuresti sisäisen minäkuvamme muodostumiseen psykologien mukaan. Siksi on parempi sijoittaa peili kohtaan, jossa muutat ulkonäköäsi: pukuhuone, kylpyhuone, eteinen.

Erinomainen tapa olla poistamatta peiliä makuuhuoneesta, mutta samalla välttää ongelmia, on verho heijastavalle pinnalle yöksi..

Suuri peili makuuhuoneessa

Joten, kun olet käsitellyt merkkejä ja suosittuja uskomuksia, aseistettu tyylikkäällä verholla pelastaaksesi sinut vaivoilta ja pahoilta hengeiltä, ​​voit siirtyä makuuhuoneen peilipinnan valintaan. Asutaan suurella peilillä: mihin se on parempi sijoittaa ja miten se järjestetään?

Suuri peili voi merkittävästi suurentaa tilaa visuaalisesti, mikä on erittäin tärkeää pienille huoneille Suuri peili voi merkittävästi laajentaa tilaa visuaalisesti, mikä on erittäin tärkeää pienille huoneille

Suuret peilien sijaintivaihtoehdot:

 1. Kaappi. Budjettinen ja kätevä tapa järjestää peili, joka heijastaa omistajien täyden kasvun, on ostaa vaatekaappi, jossa on peiliovet. Tämä vaihtoehto säästää tilaa ja sen visuaalista laajentumista..
 2. Lattialla. Suuri peili lattialla on erittäin tyylikäs ja raikas. Lattiapeilille tarvitaan suuri runko, jotta vältetään lattian pinnan epämiellyttävä heijastuminen. Peili on hyvä sijoittaa pukeutumisalueen lattialle tai vapaalle seinälle kaukana makuutilasta.
 3. Seinällä. On suositeltavaa asentaa peili seinälle mahdollisimman lähelle lattiaa, jotta peili ei katkaise jalkoja. Tämä ei ainoastaan ​​täytä estetiikan lakeja, vaan myös Feng Shui -kulttuurin mukaista turvallisuutta..
 4. Vaakasuora peili. Jos tarvitset peiliä niin paljon itsensä ihailuun täydessä kasvussa, vaan pikemminkin tilan laajentamiseen, suuri peili voidaan sijoittaa vaakasuoraan sängyn yläpuolelle tai peilipöydän yläpuolelle..

Suuri peili voidaan sijoittaa vaakasuoraan, mikä on erinomainen sisustusliike avaruuden visuaaliseksi laajentamiseksi.

Huonekalut makuuhuoneessa peilillä: tyyli ja muotoilu

Tarkasti ottaen peili ei aseta huonekaluille tarvetta sovittaa ulkonäköään millään tavalla. Joitakin yhdistelmiä pidetään klassikoina, mutta voit järjestää makuuhuoneen tyyliin ja luonteeseen, joka tuntuu sinulle läheiseltä..

Liukuva vaatekaappi peilillä on käytännöllinen huonekalu, koska peilille ei tarvitse varata tilaa Liukuva vaatekaappi peilillä on käytännöllinen huonekalu, koska peilille ei tarvitse varata tilaa

Mitä yleensä yhdistetään peiliin sisätiloissa:

 • Vaatekaappi. Kuten aiemmin mainittiin, vaatekaapista voi tulla paras ystäväsi, jos arvostat säilytysjärjestelmää, tai se ei ehkä ole kaunis ja iso lisä makuuhuoneeseen..
 • WC -pöytä. Tämä on ihanteellinen niille naisille, jotka haluavat aina näyttää parhaalta.!
 • Vaatekaappi. Verhon taakse piilotettu avoin säilytysjärjestelmä on kaunis, kätevä ja taloudellinen. Tee pieni pukeutumisalue Lice -pukuhuoneelle.
 • Valokuvia, maalauksia ja muita koristeita. Peilit voivat olla pieniä ja kauniisti kehystettyjä. Tällaista peiliä pidetään koristeellisena, mikä heikentää jonkin verran sen toimintoja ja tekee siitä osan sisätiloista..

Makuuhuoneen peili sopii lähes kaikkiin huonekaluihin.

Peili makuuhuoneen sisätiloissa: koostumuksen muunnelmat peilillä

Peili kuulostaa erilaiselta jokaisessa huoneessa. Niin se on makuuhuoneessa: peili näyttää erilaiselta sen suunnittelun ja huoneen tyyliin ja tarkoitukseen riippuen.

Voit tehdä peilistä alkuperäisen ja ainutlaatuisen suoraan peilin pinnalle ripustettujen lamppujen avulla. Voit tehdä peilistä alkuperäisen ja ainutlaatuisen suoraan peilin pinnalle ripustettujen lamppujen avulla.

Peili voi näyttää erilaiselta, minkä vuoksi se riippuu siitä, mitä toimintoa se suorittaa:

 1. Epäsymmetrinen peili antaa sisustukselle modernin ilmeen ja suurentaa tilaa visuaalisesti.
 2. Keittiön tai kylpyhuoneen peililaattoja käytetään melko usein. Tällaisen laatan vaikutus on useimmiten koristeellinen. Voit jättää toiveet tai piirustukset tällaiselle laatalle..
 3. Kaareva peili – avantgarderatkaisu sisustukseen! Aseta tällainen peili olohuoneeseen, ja hyvä vaatimus ei koskaan jätä sinua.
 4. Kattopeili on erittäin tehokas sisätilojen liike. Katossa oleva peili luo vaikutelman katon pinnassa olevasta reiästä. Tällaisessa katossa heijastuu paljon valoa..
 5. Peili ja konsoli. Esivalmistettu peilipöytä voi osoittautua alkuperäiseksi ja kompaktiksi, jos valitset konsolin seinäpeilille.
 6. Huonekasvien kanssa peilit näyttävät ympäristöystävällisiltä ja moderneilta samanaikaisesti. Seinällä oleva peili, jonka lähellä kasvit sijaitsevat, on kotipuutarhan koristelu ja lisäys.
 7. Paneeli peilillä. Epätavallisen muotoinen ja kokoinen peili voi toimia paneelin itsenäisenä perustana; voit myös tehdä sommittelun koristepeilillä. Peilien käyttäminen koristeluissa on erittäin taiteellista, omaperäistä ja rohkeaa..
 8. Valaisimen vieressä peili korostaa suotuisasti laitteen kauneutta ja lisää valon määrää. Aseta peili kattokruunun pistorasiaksi tai tukijalalle.
 9. Liukuvat vaatekaapit ja täyspitkä peili. Palataksemme peilien todelliseen tarkoitukseen on mainittava peilin klassinen järjestely: pystysuoraan sijoitettu korkea peili, joka heijastaa henkilöä kaikessa loistossaan.
 10. Peili sängyn sivuilla. Joten sinulla ei ole riskiä heijastua unen aikana..
 11. Peili hyllyillä. Ylimääräinen säilytysjärjestelmä on erittäin hyödyllinen pukuhuoneessa..

Peili voi suorittaa monia sisätiloja..

Kauniita peilejä makuuhuoneeseen seinälle: teemme sen sääntöjen mukaan

Ei vain kansanviisaudella ole sääntöjä peilien sijainnista. Suunnittelijat määrittivät työharjoittelunsa tuloksena myös useita sääntöjä, joiden noudattaminen mahdollistaa peilin käytön makuuhuoneessa parhaalla mahdollisella tavalla..

Korkean teknologian makuuhuoneeseen tilava pyöreä peili on täydellinen. Korkean teknologian makuuhuoneeseen tilava pyöreä peili on täydellinen.

Seinäpeilejä koskevat säännöt:

 • Seinäpeilin leveyden tulisi olla vähintään puoli metriä, ellei tietenkään puhuta erityismuotoisista ja -kokoisista koristepeileistä.
 • Suuri peili ei saa ylittää 2 metriä. Liian suuri peili häiritsee tilan havaitsemista.
 • Älä rajoita vapautta! Seinäpeilin avulla voit nähdä itsesi vähintään puolentoista metrin etäisyydeltä.
 • Jos on tarpeen sijoittaa pieni peili, sen keskipisteen tulisi olla suunnilleen silmien korkeudella.
 • Aseta pienet koristeelliset peilit vähintään puolitoista metriä lattian yläpuolelle.

Makuuhuone on rentoutumisalue. Siksi makuuhuoneeseen on parempi valita peili kauniissa pyöristetyssä kehyksessä. Poikkeukset ovat sallittuja, jos makuuhuoneesi on valmistettu erityisestä suunnittelusta, joka ei salli lempeitä kaarevia viivoja ja pyöristettyjä muotoja..

Makuuhuoneen lattiapeilit

Boheemi ja alkuperäinen tapa sijoittaa peili on sijoittaa peili lattialle. Tämä vaihtoehto näyttää erittäin kevyeltä ja hieman huolimattomalta. Makuuhuoneessa, jossa on lattiapeili, on luova tai ompelukone.

Leveillä kehyksillä varustetut lattiapeilit sopivat paremmin klassiseen sisustukseen Leveillä kehyksillä varustetut lattiapeilit sopivat paremmin klassiseen sisustukseen

Muista seuraavat asiat, kun asetat peilin makuuhuoneeseen:

 1. Lattiapeilin korkeuden tulee olla vähintään 170 cm, jos talossa asuu pitkiä ihmisiä, lukumäärän pitäisi olla hieman suurempi.
 2. Jos makuuhuoneessa on lapsia, huolehdi peilin asennuksesta onnettomuuksien välttämiseksi. Huomaa myös peilin terävät kulmat ja reunat; parempi valita malli, jossa on pyöristetty kehys.
 3. Perheelle, jonka jäsenet ovat eri korkeuksia, on parempi ostaa psiche -lattiapeili. Tämän peilin avulla voit säätää kallistuskulmaa.
 4. Jos pukuhuoneessa on lattiapeili, kiinnitä huomiota malleihin, joissa on sisäänrakennetut hyllyt..

Vintage -lattiapeilit ovat erityisen kauniita. Hanki vintage -lattiapeili tai vanhenna kehys itse. Valkoinen peili patinalla ei ole vain antiikkikauppiaiden unelma, vaan myös kaikkien hienostuneiden fashionistien unelma..

Peilin valinta makuuhuoneeseen (video)

<

Tärkeimmät avustajat avaruuden visuaalisessa laajentamisessa ovat ikkunat ja peilit. Niiden pääominaisuus on valon määrän lisääntyminen. Lisäpeilivalaistus voi myös auttaa tässä asiassa. Mitä tulee asian taloudelliseen puoleen, haluaisin huomata, että peili itsessään on halpa. Varo kuitenkin huonompia tuotteita. Valitse makuuhuoneisiin täydelliset heijastavat pinnat tukevissa ja houkuttelevissa kehyksissä.

Peilisuunnittelu makuuhuoneessa (sisäkuva)