Flori unice din foamiran: noi înșine facem capodopere

Florile din foamiran pot fi făcute nu numai de profesioniști, ci și de începători Florile din foamiran pot fi realizate nu numai de profesioniști, ci și de începători. Există un număr imens de domenii de aplicare a talentelor în confecții, piața nu stă pe loc, iar producătorii oferă materiale noi pentru diferite tipuri de creativitate. Foamiran este un astfel de material. A apărut recent pe piață, dar s-a impus deja ca un material demn de remarcat. Este folosit de ambii maeștri cu experiență de lucru extinsă și începători. De asemenea, se recomandă achiziționarea acestuia pentru creativitatea copiilor. Lucrarea din aceasta se dovedește a fi destul de interesantă și este foarte ușor să o aplicați..

Faceți-vă flori magnifice din foamiran: ce este necesar pentru asta

Pentru prima dată, văzând buchete de flori din foamiran, acestea vor părea foarte rafinate și chiar naturale. Aceasta este cât de multă creativitate din foamiran câștigă popularitate. Va fi foarte interesant să vă creați florile preferate dintr-un material simplu, în timp ce acestea vă vor uimi cu frumusețea lor și nu vor fi în niciun caz inferioare ca aspect față de florile reale..

Utilizarea foamiranului pentru a crea un aranjament floral este deosebit de populară, deoarece florile sunt cât se poate de realiste. De asemenea, puteți folosi flori frumoase în bijuteriile și accesoriile pentru femei, pentru o varietate de decoruri de diverse lucruri și interioare..

Florile din foamiran pot fi folosite pentru decorarea oricărui articol, de exemplu, o agrafă pentru păr Florile din foamiran pot fi folosite pentru decorarea oricărui articol, de exemplu, o agrafă pentru păr

La bază, foamiran este o piele de căprioară artificială cu o structură din plastic. Produse sub formă de foi, foile au dimensiuni, culori și grosimi diferite. Structura foilor poate fi diferită, grosimea este de aproximativ 1-2 mm. Lecții simple și clare despre lucrul cu materialul pot fi găsite mai jos.

De exemplu, un trandafir sau fucsia iubit de multe femei te va încânta cu nobilimea și frumusețea sa, iar tu poți crea un buchet de orice dimensiune și culoare..

Compozițiile fantastice funcționează deosebit de bine cu un astfel de material. Pot sta la nesfârșit în ghivece și într-o vază. Datorită varietății imense de materiale, în diverse texturi, culori și dimensiuni, realismul culorilor este aproape de sută la sută. Chiar și într-un singur buchet, fiecare floare se dovedește a fi individuală. Un buchet de vară strălucitor pentru perdele, format din diverse flori, va arăta grozav în serile reci de iarnă.

Poate fi:

 • Toată lumea este familiarizată cu trandafirii de interior;
 • Gălbenele;
 • Șold de trandafir;
 • Cymbidium;
 • Physalis;
 • Wisteria;
 • Gladioli;
 • Glamelia.

Florile cu un volum mare de petale, cum ar fi bujorii uriași, sunt deosebit de bune..

Cum se fac flori din foamiran: ghidul materialelor necesare

Dacă aveți unelte precum foarfece în stoc, atunci vă puteți crea propriul buchet de flori din foamiran. Cu toate acestea, producătorii au avut grijă de consumator și au inventat multe dispozitive pentru a facilita munca și posibilitatea de a crea diverse produse..

Toate materialele necesare pentru crearea florilor din foamiran sunt vândute într-un magazin de artizanat Toate materialele necesare pentru crearea florilor din foamiran sunt vândute într-un magazin de artizanat

Va fi de mare ajutor:

 • Compostere figurate;
 • Matrite;
 • Mașini speciale.

Puteți crea accente imense de culoare folosind vopsele acrilice..

Este foarte interesant faptul că pentru a da o formă specială, uneori recurg la utilizarea unui fier de călcat, dar în acest caz, puteți folosi degetele. Temperatura corpului este suficientă pentru ca foamiran să ia forma necesară.

Este imposibil să întindeți prea mult materialul, deoarece este predispus la rupere. Adezivul topit la cald este potrivit pentru îmbinarea pieselor. Este recomandat să începeți creativitatea cu flori mici, acestea sunt mai ușor de executat. Desigur, o bujoră este mai eficientă pe flori mai puțin voluminoase, cum ar fi trandafir, ghiocel, margaretă, mimoză, mușcată, alstroemeria, dar poți exersa și pune mâna pe ea. Un buchet mare de margarete într-o oală se va potrivi bine în interior. Pregătiți șabloanele în avans.

Diferite flori mici de la foamiran: folosim țesături

Nivelul de dificultate atunci când lucrați cu materialul și creați flori mici este foarte simplu. Aranjamentele florilor mici pot forma o siluetă pentru decorare, cum ar fi o bandă pentru cap sau un pieptene. O inflorescență mică va decora acul de păr. Și flori mici (imagini) se vor potrivi pe ac de păr.

Datorită florilor mici de foamiran, puteți face un cerc frumos pentru păr Datorită florilor mici de foamiran, puteți face un cerc frumos pentru păr

O lovitură cu găuri crețate va ajuta într-o astfel de situație. Mai multe tipuri diferite pot fi achiziționate pentru forme mai interesante..

Desigur, lucrul cu detalii mici este minuțios și necesită multă concentrare, dar rezultatul este la fel de frumos ca munca mare.

Proces creativ:

 1. Începem prin a determina ce flori vor fi create..
 2. Apoi, luăm o foaie de culoare necesară..
 3. Pentru a lucra cu un perforator, este necesar să tăiați pătrate de dimensiunea pentru un perforator din foi de foamiran. Particularitatea unei astfel de lucrări este că foamiranul se va bloca în mod necesar în gaura perforării și, pentru a preveni acest lucru, este necesar să o utilizați, împreună cu foi de hârtie.
 4. Când fundațiile sunt gata, acestea trebuie vopsite cu vopsea pentru a crea un aspect mai realist al petalelor..
 5. Pentru ca frunzele să crească și să ia forma dorită, așezați-le sub fier pentru câteva secunde..
 6. Lipiți flacurile de stamină pe floare cu lipici.
 7. Dacă este nevoie de înregistrare, se utilizează fir.
 8. Tăiați frunzele din frunzele verzi, încălziți-le bine și fixați mucegaiul. Capetele de sârmă trebuie ascunse.

Puteți face astfel de flori mici, cum ar fi cineraria, camelia, gypsophila, anthurium, cosmeya, glamelia, hibiscus, nuferi, flori de sakura, în conformitate cu MK-ul lui Alla Shvolak.

Cele mai mari flori lucrate manual din foamiran: descriere

Mai multe materiale sunt folosite pentru a crea o floare mare de „mentă”.

Este recomandabil să vă depozitați pe foi de diferite culori (verde, roșu etc.), deoarece în procesul de lucru, inspirația și dorința de a crea o compoziție neobișnuită pot inunda.

Înainte de a începe să faceți flori mari din foamiran, ar trebui să studiați recomandările specialiștilor și să urmăriți un videoclip de antrenament Înainte de a începe să faceți flori mari din foamiran, ar trebui să studiați recomandările specialiștilor și să urmăriți un videoclip de antrenament

Materialele sunt necesare standard. În magazinele de hobby-uri puteți găsi multe elemente decorative interesante pentru foamiran. Cantitatea de material depinde doar de bobocul de flori în sine. Desigur, puteți face mugurul mai voluminos, dar atunci efectul principal al unei plante vii se va pierde..

De regulă, petalele unei flori mari sunt de dimensiuni diferite și încep să crească spre margine. Șabloanele de petale pot fi găsite, tipărite și utilizate. De asemenea, bazele pot fi trase de unul singur. Puteți face contururi pe material cu un ac sau o scobitoare, veți avea nevoie și de un model.

După ce au fost tăiate, trebuie să fie modelate. Tratamentul termic va adăuga sensibilitate și realism. De exemplu, utilizarea unui fier de călcat va funcționa bine. Dacă fierul de călcat este într-un mod de temperatură scăzută, petalele se vor răsuci puțin și se va realiza efectul dorit..

De asemenea, utilizați obiecte ușoare, subțiri și ascuțite, cum ar fi ace pentru a picta pe petale. Venele mici pot fi stoarse, în funcție de tipul de floare. În această etapă, utilizați vopsele și diverse materiale decorative. Schimbând nuanțele culorilor și adăugând diverse elemente, tehnica devine mai complicată, dar rezultatul va depăși toate așteptările..

Petalele albe ale florii de lotus sunt foarte ușor de desenat chiar și pe cont propriu..

Flori populare:

 • Magnolie;
 • Ciclamen;
 • Scabios;
 • Poinsettia;
 • Plumeria;
 • Hypericum;
 • Gamelia;
 • Primrose;
 • Lisianthus;
 • Brunei;
 • Eucharis;
 • Clerodendru;
 • Begonia;
 • Floarea stacojie;
 • Culoare creț de luncă;
 • Gardenie;
 • Phalaenopsis.

Olga Sirotyuk (Davydova) și Svetlana Popova adoră să le facă, care sunt fericite să împărtășească rezultatele muncii lor pe internet.

Auto-producție de flori din foamiran: tipuri de meșteșuguri

Thomas, material foarte ușor de lucrat. Și, prin urmare, puteți crea flori de orice dimensiune și tip din ea și orice compoziții interioare cu dulciuri..

Dacă aveți de gând să faceți flori din foamiran, ar trebui să pregătiți un șablon pentru a face petale în avans. Dacă aveți de gând să faceți flori din foamiran, ar trebui să pregătiți un șablon pentru a face petale în avans.

Caracteristici ale creării unor culori, deoarece principalele etape și principii de lucru cu materialul sunt aproximativ aceleași pentru toată lumea:

 1. Macul este foarte luminos. Cutiile negre din interiorul petalelor roșii sunt realizate din fire negre obișnuite. Pentru a da o formă ondulată, preformele petalelor sunt răsucite între degete și stoarse cu degetele. Pentru mac, sunt suficiente 2 rânduri de petale.
 2. Pentru mușețel, este suficient să creați un miez galben sub forma unei franjuri și să îl înfășurați cu mai multe straturi de petale albe.
 3. Particularitățile florii gloriosa sunt stamine și petale mari și lungi. La fel și frumoase tulpini subțiri cu frunze verzi mari.

În plus, pot fi necesare anumite elemente.

Și anume:

 • Minge;
 • Detalii luxuriante (pentru începători);
 • Elemente Terry.

Protea este o floare mare, deci baza este o minge de spumă, pe care sunt atașate petale franjurate. Baza cactusului va fi, de asemenea, o minge de spumă. Suculentele sunt făcute în același mod. Ace de cactus pot fi orice materiale subțiri la îndemână, de exemplu, perii unei pensule. Phlox sunt flori foarte interesante.

Făcând baza albă, vă puteți arăta pe deplin imaginația și, cu ajutorul vopselelor, revigorați floarea, dați-i, de exemplu, nuanțe albastre.

O floare foarte exotică – aquilegia, există un număr mare de culori violet, muguri gri originali. Forma petalelor seamănă cu un crin, este foarte ușor de realizat. Petalele îndoite spre fund sunt atașate la stamina interioară cu o franjură și, în plus, trebuie atașate petale de diferite nuanțe. Trebuie să lipiți cu atenție.

Frezia pe un subiect interesant, acestea sunt flori mici, a căror fixare este fezabilă cu ajutorul margelelor de pe o ramură. Este necesar să se facă o inflorescență întreagă, astfel încât buchetul să fie obținut dintr-o ramură. Arată bine un motiv de Crăciun agățat de un lanț.

Flori sălbatice interesante din foamiran: realizarea unui proiect

Un buchet de flori sălbatice va crea treptat o atmosferă de primăvară în interior..

Cu ajutorul florilor sălbatice din foamiran, puteți îmbunătăți în mod semnificativ aspectul broșei Cu ajutorul florilor sălbatice din foamiran, puteți îmbunătăți în mod semnificativ aspectul broșei

Aceste flori sunt potrivite pentru o atmosferă și un decor romantic..

Bun pentru benti, brose, bratari.

Inflorescența florilor mici (mini) albe arată foarte interesant:

 1. Trifoiul este o floare foarte frumoasă și laconică. Într-un buchet cu flori suplimentare va arăta foarte organic.
 2. Lavanda este flori foarte strălucitoare, în ciuda faptului că florile sunt albastre mici, dar din spumă se obține un buchet luminos excelent. Tulpina este ușor de făcut. Adăugați acolo mai multe costume de baie de culoare galben strălucitor și buttercupuri roșii..

Nadezhda Konovalova prezintă master classes, compozițiile sale artificiale sunt aproape de florile vii.

Ce se poate face din foamiran în afară de flori: lucrări creative de ac

În plus față de florile din foamiran, puteți face un număr mare de accesorii. De exemplu, puteți face jucării, diverse păpuși. În funcție de disponibilitatea mijloacelor improvizate suplimentare, puteți veni și crea diverse forme. De exemplu, cea mai simplă versiune a păpușii este bilele de spumă în formă de corp și cap, acoperite cu foi de spumă.

În același timp, puteți coase o rochie pentru o păpușă din orice țesătură. În plus față de figurile păpușii în sine, puteți crea componente însoțitoare, de exemplu, mobilier pentru păpuși sau o mașină..

Nu este neobișnuit să găsești un master class (program) despre crearea coșurilor și accesoriilor de Paște.

Este ușor să faci un cadou original sub forma unei păpuși din foamiran Este ușor să faci un cadou original sub forma unei păpuși din foamiran

Utilizarea unui master class pas cu pas:

 1. Puteți face singuri o ambarcațiune, cum ar fi o stea. Elementele multicolore și maro arată foarte profitabile. De asemenea, pot fi decorate cu paiete (alegeți și creați un accent strălucitor un fel de ambarcațiuni).
 2. Crearea picturilor cu piele de căprioară artificială capătă relevanță. Compoziția în stil hawaian este voluminoasă. Desigur, nu toate elementele pot fi din material plastic. De regulă, o parte a imaginii este desenată, iar o parte este creată folosind spuma. De exemplu, o imagine simplă a unei vaze cu flori poate fi descrisă în volum și realism. Într-o astfel de imagine, sunt desenate o vază și elemente însoțitoare, dar florile sunt făcute din foamiran gros.
 3. O figurină de cocoș de foc va fi un suvenir excelent în noul an. Modelele pieselor sunt realizate în avans.

Un astfel de suvenir handmade vă va încânta cu individualitatea și unicitatea sa..

Sfaturi: care foamiran este mai bun pentru a face flori cu propriile mâini

Spumă, materialul este nou, dar producătorii au dezvoltat deja linii întregi. Și pentru fiecare lucrare, un anumit tip de material este potrivit. Fiecare tip este bun în felul său, calitatea nu îl face mai rău sau mai bun pentru muncă, ci înseamnă doar că este destinat unui anumit tip de activitate. De exemplu, Foam Eva vinde piele de căprioară din plastic iranian special pentru a face flori. Acest material diferă prin faptul că este foarte plastic și poros. Foile nu sunt foarte groase, dar nici subțiri, aproximativ 1 mm. Parametrii standard ai foii sunt de 60×60 cm, dar uneori puteți găsi foi mai mari.

În același timp, grosimea întregii foi poate fi diferită, iar marginile nu sunt clar. Dar un astfel de material este foarte plastic, rezistent, se pretează la întindere și își păstrează forma după ce a lucrat mult timp cu el. Cel mai important lucru pentru realism este paleta de nuanțe, culorile nu sunt prezentate doar într-o varietate de moduri, dar și nuanțele sunt cât se poate de vii și reale. Acest lucru este foarte important pentru crearea florilor. Producătorii chinezi produc forme de foi mai variate. Ele pot fi mult mai groase, prin urmare, nu prea potrivite pentru flori..

Flori din foamiran (video)

Meșteșugurile magice plate, neobișnuite, exotice vor încânta pe toată lumea. A fi creativ și a urma instrucțiunile este cheia succesului. Puteți participa la cursuri de scrapbooking unde puteți obține un șablon și idei pentru decorarea unui apartament, precum și un set de abilități și tehnologii.

Detaliu: flori din foamiran (exemple foto)