Flori frumoase din foamiran: un master class și 5 avantaje ale materialului

Foamiran este perfect pentru a crea flori decorative frumoase și realiste. Foamiran este perfect pentru a crea flori decorative frumoase și realiste. Florile realizate din foamiran sunt destul de populare, deoarece sunt folosite pentru fabricarea de bijuterii, decorarea jucăriilor, pentru magneți, semne de carte și multe altele. Acest material este destul de interesant în structura sa, din care puteți face flori frumoase care arată ca adevărate. Textura sa este foarte plăcută la atingere, este moale, ușoară și ușor poroasă. Deoarece foamiran este prezentat într-o varietate de culori și nuanțe, florile realizate din acest material se vor dovedi a fi strălucitoare și originale. Se întinde foarte bine, mai ales când este încălzit, deci este posibil să dai absolut orice formă dorită. În plus, dacă este necesar, acest material poate fi ușor vopsit în absolut orice culoare și chiar spălat..

Foamiran: cursuri de master pentru a face tu însuți florile

Când creați flori cu propriile mâini, este foarte posibil să faceți absolut orice compoziție destul de originală și să vă transpuneți toate ideile în realitate. Trandafirii sau bujorii par deosebit de interesanți dacă lipiți petalele în straturi, după ce le-ați dat forma necesară..

Aranjamentele florale arată deosebit de frumoase în decorul interior, iar florile pot fi folosite și pentru a crea topiar.

Vă puteți familiariza cu ușurință cu opțiunile de culoare interesante de pe foamiran pe Internet. Vă puteți familiariza cu ușurință cu opțiunile de culoare interesante de pe foamiran pe Internet.

Florile frumoase și aproape naturale realizate din foamiran arată minunat în interior, precum și pe bijuterii. Bijuteriile realizate din astfel de flori pot fi purtate în orice vreme, deoarece nu își vor pierde aspectul atractiv. Produsele de la Svetlana Popova arată destul de interesante pe site-ul Country of Masters, unde este descris pas cu pas despre cum să faci flori din acest material. Pentru ca florile să devină frumoase și realiste, lucrarea trebuie făcută încet și pregătiți mai întâi modelele petalelor și frunzelor, precum și toate instrumentele necesare.

În special, pentru a face flori, trebuie să pregătiți:

 • Foamiran pentru petale și frunze;
 • Lipici fierbinte;
 • Foarfece;
 • Fier;
 • Scobitori.

Pentru a face o floare, trebuie să pregătiți inițial numărul necesar de petale și frunze tăindu-le conform șabloanelor. Apoi încălziți fiecare bucată cu un fier de călcat și dați-i forma necesară. Când totul este gata, trebuie să strângeți floarea în straturi, făcând mijlocul foamiranului și atașându-l la o scobitoare. Toate petalele trebuie fixate cu adeziv fierbinte. După ce floarea este complet asamblată, lipiți frunzele pregătite anterior. O astfel de floare poate servi drept decor independent dacă este făcută suplimentar un picior de sârmă sau pentru bijuterii și alte articole..

Cum se fac flori din foamiran: MK

Artizanatul realizat din foamiran arată destul de original și unic, deoarece este un material plastic și ușor de utilizat.

Acest material are calități precum:

 • Este complet netoxic;
 • După deformare, revine la forma inițială;
 • Tocmai vopsit;
 • Ușor de tăiat cu foarfeca;
 • Nu-mi este frică de umezeală.

Pentru a afla mai multe despre crearea florilor decorative din foamiran, vă puteți familiariza în mod independent cu cursuri de master speciale fascinante Pentru a afla mai multe despre crearea florilor decorative din foamiran, vă puteți familiariza în mod independent cu cursuri de master speciale fascinante

În ciuda faptului că foamiranul este destul de simplu de lucrat, inițial este mai bine să faci flori mai ușoare și mai simple. Puteți face o lalea urmând un master class pas cu pas pe crearea acestei flori.

Pentru a face o lalea, trebuie să pregătiți:

 • Foamiran roșu, verde;
 • Folie;
 • Sârmă;
 • Lipici fierbinte.

Inițial, trebuie să faceți un model pentru petale și frunze. Dintr-o minge densă de folie și sârmă, trebuie să faceți un gol pentru viitoarea lalea. Folosind modelul petalelor, trebuie să faceți 6 petale. Așezați fiecare petală pe talpa încălzită a fierului de călcat și țineți-o câteva secunde. Când petalele încep să se onduleze, trebuie scoase din fier..

Pentru a colecta o lalea, trebuie să puneți o petală pe masă, să picurați o picătură de adeziv în mijloc și să lipiți o bilă de folie. Partea inferioară a petalei trebuie să se potrivească perfect în jurul mingii de folie și a tulpinii florii. Astfel, trebuie să lipiți încă două petale, astfel încât floarea să se dovedească a fi închisă. Formând al doilea rând, petalele trebuie să fie ușor deschise. Pentru sepal, decupați un cerc mic și filetați-l prin fir. Folosind lipici, lipiți sepalul pe fundul florii, făcând mici pliuri. Apoi, trebuie să atașați două frunze la sârmă, după ce le-ați modelat și desenat vene.

Realizarea florilor mici din foamiran: master class

Florile mici din foamiran pot fi folosite ca decor pentru acele de păr, brățări, bentițe și alte obiecte de artizanat. Un coș cu flori mici arată foarte frumos, ceea ce poate fi un adevărat decor.

Foamiran este un material plastic, deci poate fi folosit pentru a crea flori mici. Foamiran este un material plastic, deci poate fi folosit pentru a crea flori mici.

Realizarea florilor mici este o sarcină destul de lungă și laborioasă, deci trebuie să aveți răbdare și să pregătiți toate instrumentele necesare, și anume:

 • Foamiran;
 • Lipici fierbinte;
 • Pastel în ulei;
 • Foarfece;
 • Tastați banda;
 • Stamine;
 • Punch perforat;
 • Matrite.

Folosind un pumn perforat, cu care puteți tăia flori gata făcute, faceți multe goluri din foamiran roz deschis. Apoi nuanțați marginile florii cu o culoare mai închisă. Când toate semifabricatele sunt terminate, trebuie să atașați fiecare floare la fierul fierbinte și să le dați forma necesară..

Introduceți stamine în fiecare floare și împăturiți câteva bucăți într-o grămadă. Adăugați sârmă la buchetul finit și înfășurați-l pe toate cu bandă tip.

Apoi, trebuie să tăiați semifabricatele pentru frunzele din foamiran verde, să le încălziți și să le atașați la matriță pentru a da forma necesară. Lipiți frunzele pregătite de tulpină cu lipici fierbinte și așezați frumos toate buchetele în coș. O astfel de ambarcațiune poate decora absolut orice interior sau va fi un cadou bun..

Master class: flori din foamiran și caracteristici de fabricație

O floare fantezie din foamiran este creată de absolut fiecare maestru. Este destul de simplu să faceți o astfel de floare, deoarece nu este nevoie să veniți cu niciun model și petalele pot fi realizate la cererea dvs., oricum vă place cel mai mult.

Înainte de a începe să faceți flori, ar trebui să pregătiți în avans nu numai foamiran de culoarea dorită, ci și să faceți șabloane speciale Înainte de a începe să faceți flori, ar trebui să pregătiți în avans nu numai foamiran de culoarea dorită, ci și să faceți șabloane speciale

Pentru a crea o astfel de floare, trebuie să pregătiți:

 • Foamiran;
 • Șabloane;
 • Foarfece;
 • Lipici fierbinte;
 • Vopsele acrilice;
 • Sârmă;
 • Panglică.

Trebuie să tăiați modele pentru petale și frunze. Floarea poate fi realizată în două culori pentru a face să pară mai interesantă și mai originală. Piesa de prelucrat trebuie decupată exact la fel de mult ca petalele florilor. Cu ajutorul vopselei, trebuie să nuanțați ușor marginile petalelor. Când vopseaua se usucă, trebuie să încălziți fierul de călcat, să aplicați fiecare petală pe el timp de câteva secunde, apoi să le înfășurați sau să le pliați ca un acordeon. Extindeți ușor fiecare petală și dați-i forma naturală necesară. Din foamiran verde, faceți o sepală pentru o floare și frunze, de asemenea, încălziți-le cu un fier de călcat și dați forma dorită. Pregătiți staminele și lipiți-le treptat cu petale de flori, apoi lipiți sepalele și frunzele pentru floare.

Important! Nu este nevoie să întindeți sau să răsuciți foamranul prea mult atunci când lucrați, deoarece fiecare fisură și zgârietură sunt clar vizibile pe acest material..

Flori sălbatice originale din foamiran: master class

Florile sălbatice din foamiran arată destul de interesante în diferite produse, care pot fi folosite pentru a decora orice produs. Puteți face margarete albe foarte frumoase pe care să le puteți pune într-o vază.

Florile sălbatice sunt obținute din foamiran foarte frumos și neobișnuit, cu care puteți decora cu ușurință interiorul bucătăriei. Florile sălbatice sunt obținute din foamiran foarte frumos și neobișnuit, cu care puteți decora cu ușurință interiorul bucătăriei.

Pentru a face mușețel veți avea nevoie de:

 • Foamiran alb, galben și verde;
 • Sârmă;
 • Pastel în ulei;
 • Lipici fierbinte.

Pentru a face mușețel, trebuie să faceți spații libere pentru petale, sepale și frunze. Pentru a face petale pentru o floare, trebuie să atașați semifabricatele la un fier de călcat fierbinte și când încep să se onduleze, îndepărtați imediat. Apoi, folosind o frigăruie, trageți vene.

Pentru mijlocul mușețelului, trebuie să tăiați o bandă de foamiran galben și să o tăiați într-o franjură. Apoi înfășurați banda și fixați-o cu lipici fierbinte. Apoi, trebuie să pregătiți frunzele și sepalele.

Când totul este gata, puteți începe să strângeți floarea. Pentru a face acest lucru, aplicați o picătură de lipici pe vârful petalei și lipiți-o pe partea de mușețel. Lăsați un spațiu de aproximativ 4-5 mm între petale. Astfel, formează primul rând. Al doilea rând trebuie să fie eșalonat în raport cu locația primului rând. Mai întâi, lipiți un sepal în partea de jos a mușețelului și apoi ați eșalonat cel de-al doilea sepal. Dacă mușețelul este făcut pe un picior, atunci în plus trebuie să lipiți frunzele. Puteți decora un pieptene cu o astfel de floare și va arăta foarte luminos și elegant..

Flori mari de lux din foamiran: master class

Pentru a crea o mare varietate de flori, puteți urmări o clasă de master detaliată în imagini. Clasele de master despre crearea florilor din foamiran sunt prezentate pe scară largă pe site-uri precum City of Masters, Fair of Masters și multe altele..

Puteți transforma rapid și inițial interiorul camerei de zi cu ajutorul unei flori mari și frumoase din foamiran Puteți transforma rapid și inițial interiorul camerei de zi cu ajutorul unei flori mari și frumoase din foamiran

Florile mari sunt utilizate pe scară largă pentru a decora diverse produse, în special, cum ar fi:

 • Flori de măceșe;
 • Floare hawaiană;
 • Clematis.

Este foarte posibil să folosiți flori uriașe pentru a decora broșe, o bandă pentru păr și pot fi folosite și ca cadru pentru meserii sau imagini..

Flori mici îngrijite din foamiran: master class

Florile mici pot arăta foarte frumoase și interesante. De exemplu, o primula dintr-un ghiveci pare originală, care nu poate fi distinsă de o floare adevărată.

Mai întâi trebuie să decideți ce fel de floare intenționați să faceți și apoi trebuie să achiziționați materiale și instrumente pentru muncă Mai întâi trebuie să decideți ce fel de floare intenționați să faceți și apoi trebuie să achiziționați materiale și instrumente pentru muncă

Pentru a face o astfel de floare veți avea nevoie de:

 • Foamiran visiniu, galben și verde;
 • Vopsele;
 • Sârmă;
 • Lipici fierbinte.

Inițial, trebuie să faceți petale, tăind 5 bucăți pentru fiecare floare. Petalele ar trebui să fie făcute în formă de inimă. Mijlocul trebuie să fie galben, iar marginile albe. Cu un pumn creț, trebuie să tăiați mici flori galbene. Apoi, toate petalele trebuie să fie ușor încălzite, astfel încât să se răsucească ușor. Este necesar să faceți stamine din foamiran galben și să le fixați pe un fir, pe care apoi puneți flori galbene. Lipiți petale mari pe fiecare petală mică galbenă.

Fixați marginea florii cu o sepală, apoi colectați-le într-un buchet, puneți-le într-un ghiveci și adăugați frunze.

Miniaturile albastre uita-mă-notează pot fi interesante și originale. Astfel de mini flori pot decora cu ușurință o bandă pentru o fetiță.

Flori din foamiran: master class (video)

 

Florile din foamiran pot deveni o podoabă pentru orice interior sau produs, mai ales că le poți face cu ușurință singur și nu durează mult timp..

În detaliu: un master class cu flori din foamiran (exemple foto)