Strækloft: installation og 3 former for fastgørelse af lærredet

Strækloft er i stand til at tilføje nye farver til interiøret og stilfuldt supplere rummets design Strækloft er i stand til at give interiøret nye farver, der stilfuldt supplerer rummets design Den mest efterspurgte metode til montering af PVC -film med en harpun -fastgørelsesmetode. Inden montering skal du først måle længden af ​​væggene og en af ​​diagonalerne. Hvis loftet har form som en kompleks polygon, skal du måle hver af væggene. Vigtig! Hvis rummet har en kompleks indviklet form, skal du bryde det i trekanter med målte sider.

Sådan installeres stræklofter

Stræklofter er meget efterspurgte, fordi de er kendetegnet ved høj styrke, stabilitet og fremragende tekstur. Loftet er let i stand til at modstå intense belastninger, og med deres hjælp er det ganske muligt at maskere loftets fejl og mangler.

Stræklofter har en meget smuk tekstur og kan efterligne effekten:

 • Spejle;
 • Træ;
 • Marmor;
 • Fløjl;
 • Dekorativt gips.

Mange mennesker vælger et strækloft, fordi det er præget af styrke og fremragende tekstur. Mange vælger et strækloft, fordi det er præget af styrke og fremragende tekstur.

Installer fastgørelseselementer til et strækloft ved hjælp af plastpinde, fordi de vil tjene i lang tid uden problemer. Teknologien til montering af stræklofter er ganske enkel, hertil markeres horisonten først, og derefter skrues skruerne ind. Stoffet i det strækbare stof fastgøres på specielle klemmer, rettes og varmes derefter op ved hjælp af en varmepistol og glattes omhyggeligt.

Mens lærredet varmes op, skal det hurtigt gemmes i den monterede ramme, fordi det køler meget hurtigt af. Efter at strækstoffet er afkølet, får det en meget smuk og jævn overflade..

Stilfuldt strækloft: installationsteknologi

Stræklofter er lavet af forskellige materialer, så de adskiller sig ikke kun i installationsteknologien, men også i det materiale, de er lavet af, så de har bare en fremragende tekstur og er perfekte til absolut ethvert interiør.

Stræklofter kan laves af:

 • Polyester stof;
 • PVC film;
 • Glasfiber.

Inden strækloftet installeres, er det nødvendigt at installere rammen omkring hele rummets omkreds. Inden strækloftet installeres, er det nødvendigt at installere rammen omkring hele rummets omkreds.

Produktionen af ​​stretchstof udføres af virksomheden Istra, og salget af færdige produkter udføres i forskellige byer, især i Zaporozhye eller Kostanay. Dette kan ses af OKVED -koder i dokumentationen af ​​virksomhedens aktiviteter. Inden du installerer strækloftsgardinet, skal du udføre de foreløbige nødvendige målinger. Hvis du ikke kan gøre dette alene, skal du kontakte specialisterne, for installatøren hjælper dig med at foretage alle målinger og installere strukturen korrekt og hurtigt. Mange virksomheder har specialiseret sig i at installere alle former for stræklofter eller en specifik mulighed. Derfor er det vigtigt at evaluere alle fordele, ulemper og installationsfunktioner ved hver enkelt struktur..

Lærredet, der bruges til at montere strækloftet, fastgøres strengt langs rummets omkreds ved hjælp af en speciel baguette. Baguetten er en speciel profileret skinne monteret langs omkredsen af ​​væggen. Til fremstilling af en baguette bruges aluminium eller holdbar plast.

Moderne stræklofter: professionel installation

Professionel installation af et strækloft udføres meget hurtigt og effektivt. Med en professionel installation af et strækloft øges dets levetid betydeligt.

Fastgørelse af stræklofter kan være af tre forskellige typer, især såsom:

 • Harpun;
 • Clip-on;
 • Shtapikovoe.

Du kan installere et strækloft over hele tilgængeligt område af rummet eller kun på en separat del af det, og afslutte resten af ​​rummet med andre materialer. Harpunsystemet til sikring af stræklofter bruges kun til spænding af PVC -film. Et specielt element i sin form, der ligner en harpun, er svejset til lærredet langs kanterne. Ved hjælp af et sådant element er spændingsbanen fast. Harpunen vikles ind i en baguette og fastgøres.

Du kan installere en strækbeklædning både på hele loftet og på en separat del af det. Du kan installere en strækbeklædning både på hele loftet og på en separat del af det.

Hæftningssystemet indebærer brug af en speciel plastkile, der pålideligt fastgør lærredet og fastgør det inde i profilen. Efter montering af strækstoffet maskeres profilen med en speciel loftstøbning. Glasurperle holder lærredet meget spændt i baguetten.

Clip-on fastgørelse af et strækloft indebærer installation af udelukkende stoflærreder. Baguetten er lavet af slidstærkt plast. Et sådant fastgørelsessystem kræver ikke brug af dekorative fodlister..

Vigtig! Afhængigt af hvilken strækloftproduktionsteknologi der bruges, er handlingsforløbet ved udretning af lærredet forskellig.

Grundlæggende regler for installation af stræklofter

Processen med at installere et strækloft er ret besværligt, så det er bedst at kontakte en specialist, fordi du skal tage hensyn til proceduren og reglerne for installation af strukturen. Kun en specialist vil kunne vælge den nødvendige type fastgørelseselementer og typen af ​​lærred til montering af et strækloft.

Metoden til fastgørelse af et strækloft afhænger direkte af mange faktorer, især såsom:

 • Materialet, som lærredet er fremstillet af;
 • Loft område;
 • Loftshøjde;
 • Antal og placering af lysarmaturer.

Strækloftet skal installeres efter endt reparationsarbejde i rummet. Strækloftet skal installeres efter afslutningen af ​​alt reparationsarbejde i rummet.

Inden strækloftet installeres, er det bydende nødvendigt at afslutte reparationsarbejdet i alle rum og rengøre alle overflader grundigt for støv og snavs. Før du installerer baguetten, skal du måle omkredsen af ​​loftsrummet. Målinger skal udføres meget omhyggeligt, for det vil i fremtiden hjælpe meget hurtigere og lettere at forankre profilerne i hjørnerne af rummet.

Når markeringen er fuldført, kan du fortsætte med at montere profilen. Profilen er fastgjort til væggene på et forudbestemt niveau. For at rette profilen skal du bruge dyvler og selvskærende skruer.

Når profilen er helt fast, kan du begynde at montere filmen og forvarme rummet godt ved hjælp af en varmepistol. For at gøre overfladen glat, skal lærredet strækkes meget jævnt, startende fra hjørnerne og gradvist bevæge sig mod midten. Hvis installationen af ​​et stoflærred og ikke en PVC -film udføres, skal lærredet strækkes fra midten til hjørnerne af rummet.

Hvad er installationstiden for stræklofter

Mange er interesserede i, hvor lang tid det tager at montere et strækloft, og hvordan det installeres. Tiden for montering af fastgørelseselementer og lærredet afhænger af funktionerne i installationen og kompleksiteten af ​​strukturen, der udføres. Strækloft – et specielt design, der giver dig mulighed for meget hurtigt at ændre og forfine husets indre.

Du kan stilfuldt og hurtigt forvandle interiøret i et rum ved hjælp af et smukt strækbart lærred Du kan stilfuldt og hurtigt forvandle interiøret i et rum ved hjælp af et smukt strækbart lærred

Uanset spændingsbanens design ser det altid ud:

 • Luksuriøst;
 • Stilfuld;
 • Smuk.

Hvis alle betingelser er fuldt ud opfyldt i det rum, hvor du skal montere strækloftet, tager processen med at installere hele strukturen og strække lærredet ikke mere end 2-3 timer. Installation af lofter kan tage dobbelt så lang tid. Med den korrekte installation af strækloftet vil hele strukturen tjene i lang tid. Afhængigt af det spændende stofs særegne egenskaber vælges metoden til montering. Mange virksomheder yder en garanti efter installation af et strækloft.

Nem måde at installere stræklofter på

Et strækloft er en ret solid struktur, som længe har været en del af byggeprocessen. Det er en særlig struktur bestående af et tyndt, men tilstrækkeligt stærkt lærred, som er strakt på en særlig måde på den forberedte ramme..

Dette design er kendetegnet ved:

 • Pålidelighed;
 • Styrke;
 • Lang levetid.

Strækloftet er ikke kun kendetegnet ved sit luksuriøse design, men også ved en høj grad af pålidelighed. Strækloftet er ikke kun kendetegnet ved dets luksuriøse design, men også ved en høj grad af pålidelighed.

Installationsmetoden bestemmes af typen af ​​fastgørelse af spændingsbanen. Fastgørelsesprincippet er baseret på brugen af ​​en aluminiumsprofil eller PVC -lister. Sådanne systemer bruges til at udstyre rammen, som derefter er fastgjort til loftet eller væggene. Når du vælger absolut enhver form for fastgørelse, er det meget vigtigt at sikre strukturens pålidelighed og pålidelighed samt dets modstandsdygtighed over for langvarig belastning skabt af lærredet strakt på loftet. Derfor skal fastgørelsen af ​​rammen udføres på en pålidelig og holdbar loftplade baseret på mursten, beton eller træ. Hvis loftet er lavet af træ, er der for større stivhed installeret specielle fastgørelseselementer langs hele omkredsen.

Vigtig! Det er nødvendigt at montere strækloftet på en sådan måde, at rummet mellem gardinet og loftet er forseglet, uden at luft kommer ind.

Sådan installeres et strækloft selv

Mange henvender sig ikke til specialister for at montere et strækloft, fordi de tror, ​​at jeg vil installere det med mine egne hænder, fordi du på denne måde kan spare ekstra penge. Selvinstallation af et strækbart lærred indebærer tilstedeværelsen af ​​visse kundskaber og færdigheder samt særlige værktøjer.

Du kan selv installere et strækloft, det vigtigste er at købe alle de nødvendige materialer og forberede overfladen Du kan selv installere et strækloft, det vigtigste er at købe alle de nødvendige materialer og forberede overfladen

For at udføre installationen af ​​strækloftet selv skal du:

 • Rengør loftet fra den gamle belægning;
 • Forbered overfladen til reparationsarbejde;
 • Hent de nødvendige materialer;
 • Tænk over belysningssystemet;
 • Marker loftrummet, og monter systemet.

Hvert strækloft kommer med instruktioner og et installationsdiagram, så det er ganske muligt at udføre installationen selv, det vigtigste er at udføre alle de nødvendige manipulationer meget effektivt og omhyggeligt, fordi strukturens holdbarhed vil afhænge af dette.

Til hjemmemontering af et strækloft er det bedst at bruge en stofklud, fordi en sådan struktur ikke kræver brug af specielt udstyr. I dette tilfælde er det meget vigtigt at tage hensyn til installationsreglerne og sikkerhedsfunktionerne..

Installation af strækloft (video)

Stræklofter er meget efterspurgte. Det er en meget robust og pålidelig konstruktion. Men når du installerer denne struktur, er det bedre at kontakte en specialist..

Stretch loft design (foto)