Hvad er det bedste loft i lejligheden: sammenligning af løsninger

Et smukt loft vil dekorere lejlighedens indre og gøre det originalt Et smukt loft vil dekorere det indre af lejligheden og gøre det til det originale Loft er et element i indretning i interiøret. Det betyder, at det direkte påvirker designet af hele rummet. Interiøret vil ændre sig fra forskellige tekniske og dekorative løsninger. Hvilken slags loft der bedst udføres i en lejlighed afhænger af hvilke mål ejeren forfølger. Der er parametre, der bringer dette eller det resultat. F.eks. Kan loftets højde korrigere rumfølelsen for mennesker indeni. Koncept, materialer, farve – de har også alle betydning. Når du vælger et loft, skal du tage stilling til målene og derefter forstå, hvilke løsninger der vil give den ønskede effekt..

Hvad skal være loftshøjden i en lejlighed: standard og reel statistik

Standard ensartet højde for lofter i en lejlighed er ikke angivet i lovgivningsmæssige dokumenter. Ikke desto mindre er der en standard for minimumsparameteren – 2,5 meter. Ofte i lejligheder er der lofter, der starter fra denne værdi og op til 3,3 meter. I nogle lokaler af den gamle type er denne parameter endnu mindre, og dette er i strid med normerne..

Hvad er årsagen til disse anbefalede størrelser? Anbefalingerne i officielle dokumenter har til formål at opretholde sikkerheden for beboerne. Men det er ikke den eneste grund til, at du omhyggeligt skal vælge de rigtige størrelser..

Du bør vælge den rigtige højde til loftet, for komforten i stuen afhænger af det. Du bør vælge den rigtige højde til loftet, for komforten i stuen afhænger af det.

Der er flere hovedkriterier, der påvirkes af den optimale højde:

 • Komfort i rummet (du behøver ikke at føle den overhængende effekt, der er ikke noget instinktivt ønske om at bøje sig ned);
 • En følelse af rummelighed, en visuel stigning i lejlighedens størrelse;
 • Evnen til at bruge moderigtige og praktiske designløsninger.

Jo højere loftet er, jo mindre er “tyngdefølelsen”, jo mere plads, men hvis du overdriver det, kan du skabe et ubehageligt miljø.

En interessant kendsgerning er, at gennemsnitshøjden i elite -segmentets lokaler er 3 meter. Priserne på sådanne lejligheder er højere end andre. Det skyldes, at et højt loft giver mange fordele. Men eksperter er enige om, at det slet ikke er nødvendigt at jagte den maksimale værdi for at sikre komfort. Det er nok, at minimumshøjden når 2,7 meter, og dette vil være det ideelle forhold mellem ejendomsværdi og levevilkår.

Hvilke typer lofter er der i lejligheden

Nu er der forskellige typer lofter, hvorfra du kan vælge passende muligheder for en række forskellige interiører. Nogle af dem kan udføres i hånden, hvis du har alle de nødvendige materialer..

Lofterne er:

 • Suspenderet;
 • Strakt;
 • Gipsplader;
 • Lim;
 • Pudset og malet.

De mest populære og efterspurgte er gipsplader og stræklofter De mest populære og efterspurgte er gipsplader og stræklofter

De forskellige typer er også opdelt i separate typer. Alle lofter kan groft opdeles i dem, der er lette at installere, og dem, der kræver seriøst reparationsarbejde. De første suspenderes og spændes. I de fleste tilfælde kræver deres installation ikke komplekse processer. Det er nok at udarbejde en kompetent arbejdsplan og derefter observere et smukt resultat for omdannelsen af ​​interiøret.

Stræklofter er blevet den mest populære løsning i de seneste år i europæiske lejligheder.

Når du vælger loftstype, bør du overveje eksempler på færdige værker, og formålet skal også være klart. Prioriter installationshastighed, indendørs forhold (fugtighed, loftshøjde, kæledyr) og andre faktorer, der hjælper dig med at træffe det rigtige valg.

Hvad er den mest populære loftsbeklædning i en lejlighed, og hvorfor

Når de vælger en belægning, foretrækker folk pålidelighed, billig pris og attraktivt udseende. Dette er karakteristisk for stræklofter.

Stræklofter er en passende løsning, hvis du har brug for en hurtig reparationsmetode, der indeholder miljøvenlige materialer.

Ejeren kan vælge en anden slags overflade til materialet, bestemme farven og endda anvende en tegning. I udseende vil et sådant loft se meget fladt ud, og fra et praktisk synspunkt vil det spare penge på grund af høj pålidelighed..

Hvis du hurtigt og budget skal ændre loftet, hjælper en moderne strækbelægning dig. Hvis du hurtigt og budget skal ændre loftet, hjælper en moderne strækbelægning dig.

Strækloft lærred kan være af forskellige typer:

 • PVC eller stof;
 • Blankt eller mat;
 • Mønstret eller monokromatisk.

Der er mange fordele ved dette valg. Selvom du ikke renoverer en ny lejlighed, skal du stadig ikke justere loftet. Efter installationen er belægningen helt glat. Installationen finder sted inden for 24 timer, og der vil være lidt affald efter installationen. Garantien for sådanne lofter er lang, op til 10 år, selvom den faktiske levetid er meget længere. Dette er et godt valg, hvis der er bekymring for, at naboer kan oversvømme lejligheden. Strækloftet vil beholde vand. Dens installation udføres let i ethvert af værelserne i boligkvarteret..

Denne type loft har også sine ulemper. Disse omfatter ustabilitet for mekaniske skader. Hvis dit område er koldt, kan det også beskadige loftet. Hvis denne mulighed ikke passer dig, så er der alternative former for dækning..

Sådan vælger du et loft til en lejlighed på et begrænset budget

Hvis den tidligere type viste sig at være for dyr, kan en anden mulighed overvejes. Tapetloft er en løsning for dem, der ønsker at spare penge.

Et loft med tapet vil tage mere tid, men giver dig mulighed for at bruge færre penge. Dette er en almindelig, velkendt belægningstype, men ved hjælp af moderne materialer kan du opnå en fremragende effekt med hensyn til indretning..

Tapet på loftet er den enkleste og billigste løsning til efterbehandling af loftsoverfladen. Tapet på loftet er den enkleste og billigste løsning til efterbehandling af loftsoverfladen.

For at dække loftet med tapet og efterfølgende, hvis det ønskes, skal du bruge:

 • Forbered overfladen;
 • Køb materialer af høj kvalitet;
 • Brug meget tid på implementeringen af ​​alle processer.

Ret ujævnhederne med en spartel, og lim derefter tapetet. Hvis du vil kunne ændre farven i fremtiden, skal du købe en særlig type tapet. Enhver maling virker heller ikke, så tjek med salgsassistenten i butikken. I gennemsnit tager tapetsering fra 3 til 7 dage, men hvis alt er gjort omhyggeligt, vil resultatet ikke skuffe..

Løsninger til lofter i en lejlighed med ujævne overflader

Hvis lejligheden har ujævne lofter, og der ikke er tid og lyst til at deltage i reparationsprocedurer, skal du være opmærksom på den ophængte struktur.

Nedhængte lofter skjuler varmeisolering, vibrationsisolering, belægningens ujævnheder, samtidig med at det skaber hygge og ser attraktivt ud.

En glimrende mulighed for et loft med en ujævn overflade vil være et nedhængt loft, fordi det let skjuler loftets ufuldkommenheder En glimrende mulighed for et loft med en ujævn overflade vil være et nedhængt loft, fordi det let skjuler loftets ufuldkommenheder

Det er usandsynligt, at det vil være muligt at oprette sådanne lofter med egne hænder; specialisters intervention vil være påkrævet. Det vil tage lidt tid, og resultatet vil leve op til forventningerne. Denne løsning er på mode, fordi den giver dig mulighed for at skjule ufuldkommen dækning i rummet, og isoleringen vil ikke være synlig. Med maksimal komfort (ingen støj, behageligt mikroklima) er der også et æstetisk tiltalende udseende.

Denne type loft er mest velegnet til:

 • Til badeværelse;
 • Til køkken;
 • Til stuen.

Ulempen ved denne løsning er, at loftshøjden reduceres. Hvis denne parameter ikke er mere end 2,5 m i din lejlighed, skal du omhyggeligt overveje alle fordele og ulemper.

Hvordan kan du lave et loft i en lejlighed med dine egne hænder

Teoretisk set kan enhver af de foreslåede muligheder implementeres uafhængigt. Men i praksis er det kun spændinger, klæbemidler og gipstyper, der er rigtige for en person uden særlige færdigheder..

Med den rigtige tilgang til reparationsarbejdet kan det nedhængte loft laves uafhængigt uden at bede om hjælp fra specialister. Med den rigtige tilgang til reparationsarbejdet kan det nedhængte loft laves uafhængigt uden at bede om hjælp fra specialister.

Hvis du selv udfører reparationer, er der en chance for at tabe penge og ikke spare. Brug ekspertprøvede materialer, og følg anvisningerne omhyggeligt, så du ikke behøver at omarbejde.

Når du udfører reparationsarbejde med dine egne hænder, skal du:

 • Reducer omkostninger;
 • Giv dig selv mulighed for at være kreativ;
 • Få nyttige færdigheder, der vil komme godt med i fremtiden.

Samtidig spilder du din tid og risikerer at lave en af ​​processerne af dårlig kvalitet.

Muligheder for lofter i lejligheden til designløsninger

At vælge en loftstype, der kan manipuleres kreativt, er en vigtig prioritet for dem, der værdsætter designkunsten..

Vi maler lofter med tapet, ændrer, hvorved vi opdaterer interiøret, mens stræklofter eller andre er svære at ændre.

Mange foretrækker at vælge et loft af gipsplader, fordi det er miljøvenligt og sundhedsfarligt. Mange foretrækker at vælge et loft af gipsplader, fordi det er miljøvenligt og sundhedsfarligt.

Hvis du med jævne mellemrum skal ændre loftets farve, lim derefter tapetet. Særlige vandtætte materialer giver dig mulighed for at påføre nye lag maling, lave tegninger og gøre hvad du vil. Pudsede lofter er også egnede, da gipset kan fjernes, hvorefter et nyt kan påføres allerede med et andet mønster og en anden farve..

Og for at ændre designet ved hjælp af belysningsarmaturer er følgende egnede:

 • Gipsplader;
 • Suspenderet;
 • Og stræk lofter.

Hvilke lofter er på mode nu, og hvilke vil blive populære i fremtiden

Modetrends ændrer sig hurtigt. Designere rundt om i verden dikterer nye standarder inden for interiør, og lofter spiller en vigtig rolle. Ofte betyder et fashionabelt valg ikke tankeløst, fordi noget, der giver mere komfort i enhver forstand af ordet, er populært. Det er dog umuligt at sige noget sikkert, når det kommer til lofter..

I dag betragtes nedhængte lofter som moderne og moderigtigt. I dag betragtes nedhængte lofter som moderne og moderigtigt.

Sådanne lofter er på mode nu:

 • Strakt;
 • Suspenderet;
 • Gipsplader

Gips- og malingsløsninger er mere klassiske. De vil være populære i lang tid, selvom de ledende stillinger ikke tilhører dem..

Pudsede lofter er ideelle til enhver tid. De går ikke af mode, selvom et sådant valg ikke kan kaldes et kultvalg..

Hvilket loft er bedre at vælge – hvad skal man kigge efter (video)

Det vigtigste, du har brug for at vide om denne del af boligarealet, er, at du med dens hjælp kan ændre interiøret betydeligt. Det er vigtigt at bestemme formålet med loftsbeklædningen og derefter udføre reparationsarbejde af høj kvalitet. Der er nu mange løsninger til forskellige budgetter og mål. Det moderne marked for materialer og installationstilbud tilbyder et stort udvalg af mennesker med forskellige behov, det er nok bare at studere denne gren af ​​indretning i detaljer..

Eksempler på lofter i en lejlighed (designfoto)