Gør det selv – lofter i gipsplader i to niveauer

Et to-etagers loft af gipsplader er en stilfuld og moderne løsning, der kan dekorere ethvert rum Et loft i to niveauer af gipsplader er en stilfuld og moderne løsning, der kan dekorere ethvert rum Gipsplader har længe været et af de mest efterspurgte materialer. De fremstiller meget enkle strukturer, der kræver elementær samling, samt komplekse ophængningssystemer, hvis form kan være den mest bizarre.

Gipsvæg er to lag, gips og pap. Dette materiale er miljøvenligt og sikkert for menneskers sundhed. Du kan selv montere en loftkonstruktion af gipsplader ved hjælp af mindst en partner.

Gør-det-selv to-niveau gipslofter med belysning: teknologi

Inden du undersøger strukturen af ​​et gipsloft, skal du gennemgå et par vigtige punkter. Sørg igen for, at du ikke overvejer andre muligheder for loftsstrukturer..

Belyste lofter i to niveauer ser spektakulære og luksuriøse ud Belyste lofter i to niveauer ser spektakulære og luksuriøse ud

Det skal du være opmærksom på:

 • Værelsets højde. Designet af to niveauer reducerer det. Og hvis du er ejer af en lejlighed med lavt til loftet, endda 5-10 cm, er dette et betydeligt tab. I dette tilfælde anbefales en anden finish..
 • Accenter. Det betyder, at loftets design også skal være praktisk, det vil sige, at lamperne, der er monteret i det lavere niveau, kan være rumzoner..
 • Indendørs luftfugtighed. Gipspladestrukturer er ikke den bedste mulighed for et badeværelse, deformation af arket er mere end sandsynligt. Vi bliver nødt til at foretage reparationer.
 • Kompleksitet i konstruktionen. Lav diagrammer, tegninger, brug online beregningstjenester, angiv dimensioner der osv. Men hvis du vil gøre noget meget komplekst, omend på to niveauer, men af ​​den oprindelige form (og ikke en simpel rektangulær) på egen hånd, kan du muligvis ikke klare det.

Et andet vigtigt punkt er trin-for-trin instruktionerne i dit hoved, eller bedre-lige ved hånden. Så arbejdet “ikke kommer op midt på vejen”.

Loft i to niveauer af gipsplader (video)

Sådan laver du et loft i to niveauer af gipsplader med dine egne hænder korrekt

Selv eksperter er uenige om, hvordan installationen skal udføres mere korrekt.

Det er sædvanligt at skelne mellem to måder:

 • Først. I dette tilfælde starter arbejdet med installationen af ​​det første stel, og derefter suspenderes det andet niveau fra det. Dette er sandt, hvis arealet på det andet niveau er lille – trods alt vil vægten af ​​det andet stel være på pladerne af gipsvægge i det første niveau.
 • Sekund. Denne metode forudsætter først montering af rammen på andet niveau, dette design er mere komplekst.

Inden du fortsætter med installationen af ​​et loft på to niveauer, skal du tænke over alle handlinger til mindste detalje Før du fortsætter med installationen af ​​et loft i to niveauer, skal du tænke over alle handlinger til mindste detalje

Det er fornuftigt at overveje den første mulighed, da den tages til oftere, for viden om installation er den mere vejledende.

Alt arbejde foregår i fem faser:

 • Forberedelse af loftsoverflade;
 • Loftsmærker under rammen til gipsplader;
 • Rammeinstallation – 1. niveau;
 • Rammeinstallation – 2. niveau;
 • Loftsdekoration med gipsplader.

Fjern eventuelt løst gips, lad det ikke blive efterladt – fare det for.

Opførelse af et to-etagers loft af gipsplader: afmærkning og videre forløb

Først skal du måle højden på hjørnerne i rummet. Definer derefter en vinkel med en lavere højde. Dette er udgangspunktet for markering, så strukturen er vandret vandret..

Marker. Markér en lige linje på profilvæggene. Placer punkter på loftet for direkte affjedring. Gør ikke unødvendig markering, det vil kun forvirre dig..

Ved hjælp af et to-etagers loft af gipsplader kan du opdatere rummets udseende og give det originalitet Ved hjælp af et to-etagers loft af gipsplader kan du opdatere rummets udseende og give det originalitet

Hvad skal man gøre, hvis ikke kun vinklerne i rummet er forskellige, men også længderne på de modsatte vægge. Gør først og fremmest de nivellerede dele vandret. Tegn derefter et klart mønster på loftet, og juster strukturen langs kanterne. Dette vil visuelt centrere loftet..

Ramme af et 2-etagers loft af gipsplader med belysning: 1. niveau

Installation begynder med installationen af ​​UD -profiler. Disse er guider, der er monteret på væggen. Fastgørelsestrinet langs strukturens omkreds er 600 mm. De er også monteret på loftet. Hvis du har brug for at oprette afrundede elementer, skal du tegne en tegning på væggen og vedhæfte guiderne fra denne tegning. Glem ikke at lave hak på profilen.

Hvis du tænker på at lave et gipsloft med afrundede former, skal du først tegne en tegning på loftet Hvis du tænker på at lave et gipsloft med afrundede former, skal du først tegne en tegning på loftet

Det første niveau gøres således:

 • Fastgør en lige ophæng til de punkter, der er angivet på loftet. Fastgørelsesintervallet er 60 cm. Forresten, hvis du er en glad ejer af en ideel loftsoverflade, er det ingen mening at lave det første niveau – gå straks videre til det andet.
 • CD-profilen er fastgjort til den lige bøjle. For rammens stivhed bruges fastgørelseselementer som krabber..
 • Det er stadig at sy rammen op med gipsplader.

Hvor arket blev skåret, er en affasning nødvendig. Med en kniv skæres en del af materialet af gipspladen.

Loft i to niveauer af gipsplader: trin for trin instruktioner, andet niveau

Ordningen er velkendt – tegn linjer på væggen til guideprofilerne. Tegn en tegning på loftet. Det detaljerede layout på loftet forenkler altid installationen. Og ved at sætte ordningen på loftet, vil du se, hvordan det endelige resultat vil se ud, det vil sige, at du kan justere ordningen.

Det andet niveau af gipspladens loft er gjort lige så let som det første Det andet niveau af gipspladens loft er gjort lige så let som det første

Det næste træk er:

 • Fastgør metalprofilen på væg og loft.
 • Derefter skal rammen sænkes til den nødvendige længde. For at gøre dette skæres CD-profilen til den længde, som du vil sænke rammen til..
 • På den ene side af disse stykker skæres de såkaldte tunger. Profilens sider er afskåret. Det er lettere at montere på denne måde.
 • De afskårne stykker indsættes i en føringsprofil, der allerede er fastgjort til loftet. Indsæt den lige side.
 • Fix stykkerne med en loppe. Trinnet mellem segmenterne er 60 cm. Intervallet mellem de buede segmenter er 30 cm.
 • UD-profilen “sættes på” på de hængende stykker, og er også fastgjort af “loppen”. Rammens sidevæg vil vise sig.
 • CD-profilen skæres til en længde, der er lig med afstanden fra rammens side til UD-profilen, som er placeret på væggen. Rettet med lopper på begge sider.

Det viste sig at være en færdig metalramme, hvorefter den er beklædt med gipsplader og fortsætter til efterbehandlingen.

Niveaulofter er både to og tre niveauer, strukturer, der kræver kræfter og tid. Sådan et dobbelt loft ser godt ud på gangen såvel som i en studiolejlighed, hvor zonering er nødvendig. Gipsplader er ofte lavet på loftet..

Installation af et loft i to niveauer af gipsplader (video)

Gipsvæg er bedre end PVC -strukturer med hensyn til naturlighed, fordi det består af naturligt gips og pap. Forenkle arbejdet med videotip, der giver dig mulighed for selv at fuldføre installationen uden involvering af specialister.

Held og lykke!

Design af et loft i to niveauer af gipsplader (interiørfoto)