Ompelemme potholdereja keittiöön omin käsin

Yksi käytännöllisimmistä vaihtoehdoista keittiön sisustamiseen on tee-se-itse-kattilat. Yksi käytännöllisimmistä vaihtoehdoista keittiön sisustukseen ovat tee-se-itse-ruukunpitimet Oikein on valmistaa aina käytössä olevia ja joka päivä käytettäviä kattiloita. Potholdereiden avulla voit korostaa sisustuksen tyyliä ja luoda ainutlaatuisen suunnittelun. Kuinka tehdä tee-se-itse potholdereita keittiössä-mielenkiintoisia vinkkejä.

Miksi ommella tee-se-itse-potholdereita

Monet voivat kysyä tätä kysymystä, miksi sinun on ommeltava kangaskappaleita omin käsin, jos voit ostaa niitä kaupasta. Tähän on yksinkertainen vastaus. Nykyään myymälöissä myytävät kangaslisät valmistetaan pääsääntöisesti Kiinassa. Ja monet niistä ovat huonosti ommeltuja ja hajautuvat saumoihin muutama päivä oston jälkeen. Ja on parempi ommella ne omin käsin ja olla täysin varma laadusta ja pitkästä käyttöiästä..

Tee-se-itse-astianpesukoneena voit olla sataprosenttisen varma Tee-se-itse-astianpesukoneena voit olla sataprosenttisen varma

Lisäksi tee-se-itse-potholders suorittaa useita toimintoja:

 • Niillä on käytännön rooli – ne palvelevat liedellä seisovia astioita;
 • Koristele keittiö;
 • Luo johdonmukainen tyyli.

Alkuperäiset kattilat ovat erityisen sopivia, jos keittiö on tehty kansantaloudelliseen ekotyyliin – venäjä, maa, Provence. Joissakin sisätiloissa kankaasta ommellut kattilat eivät ole kovin sopivia. On niin vaikea kuvitella niitä korkean teknologian sisätiloissa..

Potholder vanhoista farkkuista (video)

Mitä potholders voi olla

Erittäin mielenkiintoisia uuninkintaita voidaan valmistaa kankaasta. Lisäksi tyyli, jossa ne suoritetaan, ja tekniikka voivat olla täysin erilaisia. Tämä on heidän kauneutensa: keittiökalusteet voidaan ommella eri tavoilla ja ne näyttävät myös täysin erilaisilta..

Patchwork -tekniikalla ommellut kattilat näyttävät erittäin mielenkiintoisilta. Niitä on helppo tehdä jopa aloittelevalle käsityöläiselle, mutta ne näyttävät erittäin alkuperäisiltä. Potholders, joissa on applikointi, kirjonta ja kaavausmaalaus, näyttävät erittäin mielenkiintoisilta samalla tavalla..

Alkuperäisten ylellisten potholders -mallien mallit voivat olla täysin erilaisia. Alkuperäisten ylellisten potholders -mallien mallit voivat olla täysin erilaisia. Lautasen malli, kokoonpano ja ompelun monimutkaisuus riippuu mielikuvituksestasi Lautasen malli, kokoonpano ja ompelun monimutkaisuus riippuu mielikuvituksestasi

Mitä materiaaleja tarvitaan

Jotta voit ommella kattilat keittiöön, tarvitset:

 • Kangas;
 • synteettinen talviaine;
 • langat;
 • neula;
 • sakset.

Riippuen siitä, mitä koriste -elementtejä suunnitellaan, saatat tarvita:

 • hammaslanka kirjontaa varten;
 • helmet;
 • liiman levitys.

Potholder -kuviot voidaan kehittää itse tai ladata Internetistä.

Patchwork -kattilat

Patchwork on tilkkutyyli, joka luo alkuperäisen sisustuksen Patchwork on tilkkutyyli, joka luo alkuperäisen sisustuksen

Voit valmistaa keittiökalusteita patchwork -tekniikalla – tilkkutyön ompelulla. Tätä varten sinun on valittava kankaat, jotka ovat sopusoinnussa keskenään värin ja kuvion kanssa..

Tärkeää: Tavallisen kankaan ja kuvioidun kankaan yhdistelmä on turvallinen veto. Voit yrittää yhdistää raidallisen kankaan ja kankaan pieneen kuvioon. Tällaiset kauniit kattilat näyttävät erityisen hyviltä Provence-tyylisissä sisätiloissa..

Helpoin tapa on leikata kangas neliöiksi ja ommella niistä kangas. Tuloksena olevalle kankaalle levitetään kuvio ja leikataan uuninkinta. Potholdereiden sisäosat ja osa pehmustetusta polyesteristä on leikattu tavallisesta kankaasta saman kaavan mukaisesti.

Patchwork -kattilalle on tärkeää valita harmoninen yhdistelmä kankaita Patchwork -kattilalle on tärkeää valita harmoninen yhdistelmä kankaita

Sen jälkeen ompelemme potholdereita: synteettinen talviaine levitetään tilkkutäkkiin, ja sitten yksivärinen vuori on yksi osa potholderia, käden etupuolella. Samalla tavalla sinun on tehtävä toinen osa tartunnasta – takapuoli. Sitten molemmat osat ommellaan yhteen muodostaen rukkasen – potholderin. Reunaan kiinnitetään silmukka, jonka jälkeen reuna käsitellään reunalla.

Potholder – rukkaset (video)

Neliönmuotoiset kattilat

Voit ommella potholdereja ei rukkasen, vaan yksinkertaisen neliön muodossa. Niiden tekeminen on vieläkin helpompaa, koska niissä ei ole kiharaisia ​​reunoja. Ompeluperiaate on sama. Voit tehdä ne monivärisestä kankaasta, tavallisesta kankaasta, tilkkutäkistä. Ompelemme silmukan kulhojen ripustamiseen nurkkaan.

Erityisen kauniita ovat applikoinnilla varustetut kattilat Erityisen kauniita ovat applikoinnilla varustetut kattilat Sovelluksella varustettujen kattiloiden muoto voi olla aivan mikä tahansa Sovelluksella varustettujen kattiloiden muoto voi olla aivan mikä tahansa

Sovellus voi olla:

 • tasainen;
 • tilavuus.

Aplikointi leikataan monivärisen kankaan paloista. Tämä vaatii applikaation alkuperäisen mallin. Lisäksi sen yksittäiset yksityiskohdat siirretään kankaaseen ja applikoinnin osat leikataan pois. Kaikki yksityiskohdat on ommeltu takin etupuolelle koristeellisella saumalla. Ja vasta sen jälkeen etuosa on ommeltu pehmustetulla polyesterillä ja takapuoli.

Tärkeää: Voit tehdä tehtävästä paljon helpompaa ja leikata kankaasta valmiiden applikointikuvioiden. Tätä varten otetaan kangas, jossa on suuri painettu kuvio. Haluttu aihe on leikattu, kopioitu kuitukankaalla ja ommeltu kattilan etupuolelle.

Ompelemme volyymisovelluksia suunnilleen samalla tavalla. Ainoastaan ​​loppuun asti aplikointi ei ole ommeltu ensin – holofiber -palaset asetetaan aplikaation alle äänenvoimakkuuden lisäämiseksi. Heti kun applikointi saa tilavuuden, se on ommeltava loppuun. Erityisen kauniita ovat kolmiulotteisilla applikoinnilla kankaasta valmistetut kattilat. Ja niiden tekeminen ei ole ollenkaan vaikeaa.

Mestarikurssi uunikilpien ompelusta (video)

Potholders maalauksella

Tällaisten potholdereiden ompelu omilla käsilläsi ei ole ollenkaan vaikeaa. Ota palat mistä tahansa tavallisesta kankaasta, josta pidät. Piirustus levitetään siihen kaavaimen avulla. Voit tehdä stensiilikuvioita itse omilla käsilläsi tai ladata ne Internetistä. Periaatteessa kaikki piirustukset, joista pidät lehdessä, voidaan muuttaa kaavaimiksi..

Kankaan piirustus levitetään akryylimaalilla siveltimellä tai sienellä. Jotta maali ei vuoda piirustuksen alle, kaavain on kiinnitettävä tiukasti kankaaseen – tämä voidaan tehdä teipillä. Kun kankaan kuvio kuivuu kokonaan, voit ommella kattilan osat kankaasta keittiöön.

Alkuperäisiä ideoita

Alkuperäisestä kattilasta voi tulla todellinen taideteos, ei vain keittiön koristelu Alkuperäisestä kattilasta voi tulla todellinen taideteos, ei vain keittiön koristelu

Voit muuttaa käsintehdyt kattilat todelliseksi taideteokseksi. Riittää, kun ompelet pari nukkea kankaasta ja kiinnität ne astianpesän etupuolelle. Tästä kattilasta tulee suurimmaksi osaksi keittiön koriste -elementti..

Voit tehdä sen eri tavalla – takin osat neulotaan ja yksittäiset elementit ommellaan yhteen. Siten voit tehdä keittiössä kattilat vihannesten, hedelmien, ihmisten, eläinten, kalan muodossa. Tällaisista kattiloista tulee todellinen keittiön koriste. Varsinkin jos niitä on täydennetty kirjonnalla.

Voit tehdä kankaasta erilaisia ​​eläinten, vihannesten, marjojen hahmoja, kopioida ne pehmusteella polyesterillä ja ommella keittiön kattilat. Ne luovat keittiössä erityisen tunnelman ja positiivisuuden..

Ompelemme uuninkinta – sydän (video)

Potholdereiden ompelu omilla käsillä ei ole vaikeaa. Hyvällä maulla valittu kangas, pari mielenkiintoista ideaa ja asiaa on jo valmiina, jotka voivat tehdä keittiöstä kodikkaan ja omaperäisen. Tee-se-itse potholders voi tehdä minkä tahansa sisustuksen ainutlaatuiseksi.

Tee-se-itse-keittoastiat (kuva)