Nykyaikaiset verhotangot: seinä ja katto

Huoneen tai korkean teknologian sisustuksen nykyaikaiseen suunnitteluun teräskehykset tai niiden täydellinen puuttuminen ovat sopivia Huoneen tai korkean teknologian sisustuksen nykyaikaiseen suunnitteluun teräsverhotangot tai niiden täydellinen puuttuminen ovat sopivia Katto- tai seinäverhotangot verhoille ovat pitkään lakanneet olemasta vain toiminnallinen osa sisustusta, ja niistä on tullut omavarainen koriste-esine . Mutta suunnittelun yksinkertaisuus ei ole enää kaikkien mieleen, monet haluavat kauneutta ja armoa myös tässä sisustuselementissä.

Kattokaarre: yleiskatsaus

Kattoverhotangot ovat käteviä paitsi niiden asennuksen lisäksi myös siksi, että niiden avulla voit luoda mielenkiintoisia visuaalisia tehosteita huoneeseen. Kattokarniisit voivat olla monenlaisia.

Kelluvien verhojen vaikutus on yksi suunnittelutekniikoista, joiden avulla voidaan luoda kattokaarre Kelluvien verhojen vaikutus on yksi suunnittelutekniikoista, joiden avulla voidaan luoda kattokaarre

Kattokaarien tyypit:

  • Muovi. Sen tärkeimmät edut ovat enemmän kuin edullinen hinta ja yksinkertainen asennus. Tällainen karniisi on valmistettu polyvinyylikloridista, ja se näyttää levyltä, jota pitkin koukut on kiinnitetty uriin. Jos reunus on yksirivinen, sinne voidaan ripustaa vain yksi verho. Kaksirivinen sopii “päivä / yö” -tyyppiin, ja kolmeriviä käytetään, jos päätät myös ripustaa lambrequinin. Urien koukut liukuvat täydellisesti. Nykyaikaiset mallit ovat hyviä, koska niissä on sisäänrakennettu sähkökäyttö, joka tekee verhojen liukumisen / avaamisen automaattiseksi.
  • Alumiini. Hintansa puolesta tällaiset karniisit eivät tietenkään ole yhtä demokraattisia kuin muoviset. Mutta laatu on tietysti myös korkeampi. On tärkeää, että tällaiset karniisit kestävät raskaita kuormia kuin muoviset “veljensä”. Raskaille verhoille alumiiniset verhotangot ovat ehdottomasti parempia. Kuten monikerroksiset verhot, tämä on sopiva vaihtoehto. Tällaisen kolmen metrin karniisin kiinnittämiseksi sinun on tehtävä vain kolme reikää kattoon. Tämä riittää, jotta vahvuus on luotettava..

Alumiiniristikko voi olla myös yksirivinen ja kaksi-, kolmirivinen Alumiiniristikko voi olla myös yksirivinen ja kaksi-, kolmirivinen

Uuden tyyppiset verhotangot – joustavat. Muuten, ne ovat hyviä paitsi ikkunoille. Laaja valikoima sovelluksia on enemmän kuin houkutteleva, etenkin joustavia karneetteja käytetään nykyään tilan vyöhykkeeseen. Ne asetetaan usein kulmakylpyjen päälle ja verho ripustetaan haluttua polkua pitkin. Parempia tällaisia ​​kehyksiä kehyksen alueen kehystämiseen ei myöskään löydy.

Kuinka ripustaa verho kattokaariin (video)

Kattokaaret sisätiloissa

Jotkut suosituimmista kattokehyksistä, jotka näyttävät orgaaniselta lähes kaikissa sisätiloissa, ovat pyöreitä. Yleensä tällainen verhotanko sisältää myös metalliprofiilikiskon, jonka avulla voit ripustaa ylimääräisen verhokerroksen tai tyllin.

Katossa olevan pyöreän karniisin verhot on kiinnitetty koukkuihin renkaissa. Verhoissa, joissa on silmukat ja silmukat, koukkuja ei tietenkään käytetä. Jos päätät ripustaa juuri tällaiset verhot, tarvitset verhotangon, jossa on avoin kiinnike. Jos otat suljetun, sinun on purettava se verhojen poistamiseksi..

Sisätiloissa tällaiset verhot ovat jo vallanneet kapeansa - olohuoneessa, jossa on suuri ikkuna, tämä on loistava vaihtoehto. Sisätiloissa tällaiset verhot ovat jo vallanneet kapeansa – olohuoneessa, jossa on suuri ikkuna, tämä on loistava vaihtoehto.

Mitä muita suosittuja kattokehyksiä on patonkia. Se koostuu patonkinauhasta ja profiilista. Patonki on niin hyvä sisätiloissa, että se sulkee kaikki mekanismit näkemältä ja toimii eräänlaisena verhojen jatkona. Usein patonkeissa on 90 asteen ulokkeet, ja ikkunan kokonaan peittävät verhot saavuttavat siten seinän..

Seinän reunus sisätiloissa (video)

Keittiön kattokehykset

Kattokarniisit sopivat myös keittiöön. Mutta tässä tapauksessa niillä on omat ominaisuutensa..

Keittiön kattokaarreiden ominaisuudet:

  • He antoivat sinun tehdä huoneen visuaalisesti korkeammalle. Pienessä keittiössä erinomainen ratkaisu on yrittää kiinnittää kattokarniisi ja ripustaa kevyt pitkä verho. Keittiö venyy visuaalisesti. Se voi olla joko leveä tai kapea yksirivinen karniisi. Mutta yksirivinen, jos tiedät varmasti, että käytetään vain yhtä verhoa.
  • Koska karniisi on asennettu kattoon, hän peittää yhdessä verhon kanssa joitakin keittiön kosmeettisia puutteita.
  • Jos haluat piilottaa koukut asenna verhoille ja muille kiinnikkeille leveä karniisi, jossa on patonki.
  • Lämpöeristys. Talvella haluat, että verhot peittävät keittiön ikkunan mahdollisimman paljon. Mutta parempi kuin kattokaari, mikään muu ei tee sitä. On käynyt ilmi, että kylmä ilma “ei löydä” halkeamia ryömiä huoneeseen.

Kuten näette, kattokaarre sopii myös keittiöön. Mutta jos päätät koristella ikkunan, sanotaan, että vanhanaikaisella tavalla, käytä seinäkehystä.

Esimerkkejä kattokaarista (kuva)

Räystät seinälle verhoille: näkymän edut

Seinäkehykset ovat klassikko. Ne voidaan suunnitella hyvin epätavallisella tavalla, kattokaarissa on vähemmän tällaisia ​​mahdollisuuksia..

Seinäkehysten ominaisuudet:

  • Niiden asennus on yksinkertaista;
  • Ne kestävät huomattavia kuormia;
  • Ne sopivat mihin tahansa sisustustyyliin;
  • Suunnitteluvalikoima on erittäin laaja.

Tällaiset klassiset mallit on myös jaettu tiettyihin alalajeihin. Nämä ovat pyöreitä, profiili-, naru- ja patonkkireunuksia. Joustavia verhoja käytetään esimerkiksi kevyisiin verhoihin. Tämä on hyvä vaihtoehto niille, jotka eivät halua kiinnittää huomiota karniisiin lainkaan..

Pyöreät ja patonkipohjaiset karniisit luodaan kirkkaana ikkunan sisustuselementtinä, joten niiden tekstiilit tarvitsevat huomaamattomia Pyöreät ja patonkipohjaiset karniisit luodaan kirkkaana ikkunan sisustuselementtinä, joten niiden tekstiilit tarvitsevat huomaamattomia

Seinäkehykset voivat olla PVC: tä, metallia tai puuta. Puiset verhotangot ovat jälleen muodissa, koska ne ovat luonnonmateriaaleja. Jos esimerkiksi noudatat Provence -tyyliä, vain puinen reunus on harmoninen tässä tyylissä..

Seinäkehykset: lajikkeet (video)

Kun valitset verhotangot, kiinnitä huomiota paitsi niiden hintaan, muotoiluun, myös kaikkien sarjan kiinnityselementtien läsnäoloon. Kysy myyjältä kiinnityksen vivahteista, lue arvosteluja tästä tai tästä karniisista. Alhaisiin huoneisiin useimmissa tapauksissa sopivat kattovaihtoehdot ja klassikoiden ystäville – seinän reunus.

Seinäverhot (kuva)