Itsetasaava lattia: polku alkuperäiseen keittiöön

3D -lattia voi täysin muuttaa käsityksen huoneesta ja täyttää sen elämällä 3D-lattia voi muuttaa täysin käsityksen huoneesta ja täyttää sen elämän. Itsetasaava lattia on muodikas ratkaisu nykyaikaisiin keittiöihin. Monet rakentajat ja suunnittelijat valitsevat projekteilleen itsetasoittuvat lattiat. Tärkein täyttökentässä on kauneus ja poikkeuksellinen käytännöllisyys. Ympäristöystävällisyys, vaurioiden kestävyys ja paljon muuta on mahdollista vain itsetasoittuvan lattian avulla.

Itsetasaavan lattian ominaisuudet

Viime vuosina itsestään tasoittuvista polymeerilattioista on tullut suosittuja. Niissä yhdistyvät tyyli, käytännöllisyys ja lyhyet asennusajat..

Tumman värisessä keittiössä mustavalkoiset piirrokset itsetasaavalla lattialla ovat ihanteellisia Tumman värisessä keittiössä mustavalkoiset piirrokset itsetasaavalla lattialla ovat ihanteellisia

Keittiön itsetasaava lattia korvaa onnistuneesti perinteisen pinnoitteen – laatat tai linoleumin. Liitosten puuttumisen vuoksi itsetasaava lattia tarjoaa ihanteellisen puhtauden, lisää kosteudenkestävyyttä ja vähäistä kulumista. On myös syytä huomata paras lujuus muiden materiaalien lisäksi ja helppo asennus..

Hyödyt ja haitat

Itsetasaavien lattioiden tärkeimmät edut:

 1. Itsetasaavan lattian korkea lujuus;
 2. Jatkuva kosteus ei aiheuta haittaa, mikä on erityisen tärkeää keittiölle;
 3. UV -kestävyys;
 4. Pitkä käyttöikä ilman alkuperäisten ominaisuuksien menettämistä;
 5. Ympäristöystävällisyys – itsetasaava lattia ei sisällä haitallisia aineita;
 6. Hajuton – korjauksen päätyttyä itsetasaavasta lattiasta ei tule hajuja, vaikka aurinko paistaisi jatkuvasti lattialla;
 7. Itsetasoittuvat lattiat ovat tulenkestäviä, eivät päästä haitallisia aineita palamisen aikana;
 8. Nopein asennusnopeus – suurin asennusaika on enintään viisi päivää;
 9. Suurin mahdollisuus luovuudelle ja suunnittelulle. Voit asentaa 3D -lattiat, yhden värin tai minkä tahansa kuvion;
 10. Ihanteellinen mihin tahansa muotoiluun käyttämällä mitä tahansa kuviota.

Kun teet seinät ja lattiat samaan tyyliin, voit saavuttaa hämmästyttävän tuloksen. Kun teet seinät ja lattiat samaan tyyliin, voit saavuttaa hämmästyttävän tuloksen.

Itsetasaavien lattioiden haitat: 

 1. Suurin haittapuoli on se, että itsetasaavaa lattiaa on erittäin vaikea poistaa asennuksen jälkeen, koska se on tiukasti laskeutunut betonille;
 2. Monet huomaavat tarpeettomia naarmuja täyttökentässä, mutta tämä johtuu pääasiassa virheellisestä asennuksesta;
 3. Lattian täyttämiseen tarvitaan lisätyökaluja tai itsetasaavien lattioiden erikoisryhmä.
 4. Tärkeintä itsetasaavaa lattiaa luotaessa on käyttää vain korkealaatuisia materiaaleja. Hajut, naarmut ja hauraus ovat merkki materiaalien kyvyttömyydestä ja virheellisestä käytöstä itsetasaavaa lattiaa luotaessa. Sama koskee kestävyyttä. Älä ole halpa ja valitse materiaalit huolellisesti.

Itsetasaavan lattian tyypit ja vaihtoehdot

Täyttökentät on jaettu kahteen tyyppiin: mineraali ja polymeeri.

Mineraalilattiat ovat sekoitus eri merkkisiä sementti- ja mineraalitäyteaineita, jotka säätelevät materiaalin plastisuutta ja takaavat laastin hyvän juoksevuuden. Tällaisia ​​lattioita käytetään pääasiassa linoleumi-, laminaatti- ja keraamisten laattojen kaatamiseen ja asettamiseen..

Keittiön itsetasaavan lattian on oltava kestävä, vaurioita kestävä ja hygieenisesti puhdas. Tätä varten käytetään itsestään tasoittuvia polymeerilattioita..

"Kivimatto" viittaa mineraalityyppiseen itsetasaavaan lattiaan Valkoinen keittiö voi olla hyvin epätavallisen monipuolinen itsetasoittuvilla lattioilla, joissa on kuvio Valkoinen keittiö voi olla hyvin epätavallisen monipuolinen itsetasoittuvilla lattioilla, joissa on kuvio Kolmiulotteinen mandariini keittiön lattialla voi piristää sinua Kolmiulotteinen mandariini keittiön lattialla voi piristää sinua

 • Epoksipinnoitteille on ominaista lisääntynyt kosteudenkestävyys ja ne täyttävät parhaat hygienia- ja hygieniaominaisuudet.
 • Epoksi -uretaanilattiat ovat erittäin kuluneita, ja niiden kulutuskestävyys on jopa suurempi kuin muilla pinnoitteilla.
 • Polyuretaani- ja metyylimetakrylaattilattioita käytetään pääasiassa teollisuudessa, kun pinnoitteelle asetettavat vaatimukset ovat vielä ankarampia, eivätkä kaikki epoksipinnoitteet kestä vuoden käyttöaikaa..

Keittiöissä on parasta käyttää epoksi- tai epoksiuretaanipinnoitteita, koska ne sopivat parhaiten suunnittelun luovuuteen..

Itsetasaavan lattian käyttö keittiössä

Keittiö on täydellinen paikka itsetasaavien lattioiden käyttämiseen. Korkein läpäisevyys, liiallinen kosteus pesualtaan lähellä, rasva- ja öljypisarat liesi lähellä. Kaikki muut pinnoitteet ovat kaikilta osin huonompia kuin itsetasaava lattia. Itsetasaavaa lattiaa käyttämällä saavutettua hygieniaa ei voida verrata edes laattoihin.!

Lihavoidut piirustukset ovat loistava ratkaisu sekä pieniin että suuriin keittiöihin Lihavoidut piirustukset ovat loistava ratkaisu sekä pieniin että suuriin keittiöihin

Huomautus: Itsetasaava lattia voidaan asentaa myös lattialämmitysjärjestelmään. Vedenlämmitysjärjestelmää varten esitäytetään putket huoneenlämpöisellä vedellä. Voit kytkeä sen päälle aikaisintaan viikon kuluttua lattian asentamisesta.!

Sisustustyypit ja muotoilu

Tällaisen lattian mukavuus on, että visuaalisesti helpottamalla lattia on täysin sileä Tällaisen lattian mukavuus on, että visuaalisesti helpottamalla lattia on täysin sileä

Itsetasaava lattia voi olla mitä tahansa väriä. Lisäksi itsetasaavalla lattialla voit levittää piirustuksen, jota seuraa lakka, tai tehdä epätavallisen 3D-tehosteen..

Lattian muuttaminen riippuu vain mielikuvituksestasi ja varoista! Erityisen kirkkaan kuvion haalistumisen estämiseksi männyn päälle on levitettävä UV-suojattu lakka..

Itsetasaavan lattian suunnittelussa käytetään useita pääsuuntia:

Itsetasaava lattia 3D-tehosteella

3D -vaikutus saavutetaan taittamalla valo lattian ylempään, läpinäkyvään kerrokseen. 3D -tehosteen luomiseksi levitetään useita kerroksia läpinäkyvää lakkaa, joiden välissä on useita erillisiä kuvan yksityiskohtia. Tällainen itsetasaava lattia on kaunein ja epätavallisin. Se tehdään joko levittämällä maalia lakkakerrosten väliin tai painettu ensin vinyyli- tai bannerikankaalle. Sen jälkeen levitetään lakkakerros, joka suojaa ja antaa saman 3D -vaikutelman. Tällaisen ratkaisun hinta on melko korkea, mutta keittiön epätavallisuus ja lujuus kasvaa merkittävästi!

Historiallinen viite: Modernien 3D -lattioiden historia ulottuu viime vuosisadan 70 -luvulle Italiassa. Siellä syntyi uudenlainen taide – katumaalaus. Taiteilijat piirsivät asfaltille pieniä kuvia tai luonnoksia erilaisella liidulla. Sen jälkeen 3D -lattiat pääsivät toimistoihin ja luksushotelleihin ja vuoden 2000 alussa vihdoin Yhdysvaltain kuluttajille. 3D -lattiat ovat nykyään kaikkialla läsnä.

Itsetasaava lattia yksinkertaisella kuviolla

Tällaiset peilatut lattiat voivat suurentaa tilaa. Tällaiset peilatut lattiat voivat suurentaa tilaa.

Jos et pidä 3D-piirustuksesta, voit myös tilata yksinkertaisen mallin pienellä täysikokoisella piirustuksella ilman pieniä yksityiskohtia. Tässä tapauksessa voit käyttää ei kiiltävää, vaan mattapintaista kerrosta, joka on vielä naarmuuntumattomampi kuin yhdisteet ja lakka..

Yksivärinen itsetasaava lattia

Sillä on korkein lujuus muiden joukossa, mikä johtuu pääasiassa siitä, että päällyslakkaa käytetään vähemmän. Suuri lujuus ja naarmujen puuttuminen pitkään ovat tämän lattian tärkeimmät erot. Koska käytetään yksiväristä täytettä, jopa kaikkein kulkevat paikat eivät menetä houkuttelevuuttaan.

Jos haluat yksivärisen kiiltävän pinnan, sinun on edelleen käytettävä lakkaa, mikä lyhentää jonkin verran yläkerroksen käyttöikää..

Suunnittele ratkaisuja keittiöön

Kiilto saa keittiön näyttämään tyylikkäämmältä ja modernimmalta Kiilto saa keittiön näyttämään tyylikkäämmältä ja modernimmalta

Keittiön itsetasaava lattia on paras vaihtoehto mielikuvituksesi osoittamiseen. Vaikka sinulla on jo huonekalut ja melkein täydellinen remontti, sopivan lattian löytäminen on yhtä helppoa kuin päärynän kuoriminen. Itsetasaava lattia voidaan tehdä keittiön elementtien lisäyksenä tai oma ainutlaatuinen tyyli.

Kun käytät vinyyliä, voit tulostaa osan suunnittelusta paitsi lattialle myös seinille tai huonekaluille. Piirustus siirtyy sujuvasti lattiasta seiniin ja haluttaessa jopa kattoon! Tämä ratkaisu tekee keittiöstäsi vielä epätavallisemman ja mielenkiintoisemman..

Tärkeä: Paitsi suunnittelun ammattilaiset, kukaan ei voi taata työn tulosta. Jos kutsut suunnittelijan, joka käsittelee itsetasaavia lattioita, hän auttaa sinua valitsemaan koostumuksen ja työntekijöitä, jotka hänen johdollaan toteuttavat kaikki ideasi..

Valmistelutyöt ja huonevaatimukset

Itsetasaava lattia on tasaisella kerroksella, mikä on erittäin kätevää, jos lattioissa on puutteita Itsetasaava lattia on tasaisella kerroksella, mikä on erittäin kätevää, jos lattioissa on epätäydellisyyksiä.Ensinnäkin sinun on päästävä eroon kaikista lattialla olevista huonekaluista ja puhdistettava lattia vanhasta pinnoitteesta. On parempi olla käyttämättä lattioita puupinnoille, joten sinun on myös päästävä eroon siitä. Lattian tulee olla mahdollisimman tasainen, ilman pölyä, roskia ja likaa. Sen jälkeen voit aloittaa työn. Kaikki työt on parasta antaa ammattilaisille.

Itsetasoittuvat lattiat ovat ihanteellisia sekä pieniin että suuriin huoneisiin.

Kun tulvat pieneen huoneeseen, sinun tulee valita työntekijät, jotka käsittelevät lattiaa mahdollisimman hyvin, koska pinnoitteen epätasaisuudet ovat havaittavampia kuin pienissä huoneissa..

Itsetasaava lattianhoito

Itsetasoittuvat lattiat vaativat paljon vähemmän huoltoa kuin mikään muu pinnoite. Se hylkii pölyä, joten puhdistus on nopeaa ja helppoa. Märkäpuhdistuksen jälkeen on suositeltavaa pyyhkiä lattia kuivalla liinalla. Lattiat voidaan myös käsitellä desinfiointiaineilla tuotteen pakkauksessa ilmoitetuissa suhteissa..

Itsetasoittuvat lattiat eivät tarvitse erityistä ja erityistä hoitoa. Kiiltävät itsetasoittuvat lattiat eivät vaadi erikoistuotteiden käyttöä tai mitään toimenpiteitä.

Asiantuntijan mielipide

Jo monet suunnittelutoimistot käyttävät itsetasaavia lattioita päätoimintanaan.. Tässä on joitain heidän edustajiensa monista arvosteluista:

 • Jevgeni Stokratov: Ympäristöystävällisyys ja helppo levitys ovat itsetasaavien lattioiden tärkeimmät edut! Täysin turvallisia pinnoitteita käytetään myös leikkaussaloissa ja sairaaloissa, näistä materiaaleista on tehty paljon epidemiologisia johtopäätöksiä!
 • Maria Lukaševa: Lattian korjaus on erittäin vaikea tehtävä, mutta selviät, muutama kerros uutta lakkaa, puhdista kaikki halkeamat ja lattia on valmis. Jos lattia on säröillä, vika on kokonaan työntekijöissä. Joko huonolaatuiset lattiat tai vedos lattian kuivauksen aikana. Voin kertoa tarinan halkeamista: asiakas piti halkeamista niin paljon, ettei halunnut vaihtaa lattiaa ja pyysi vain täyttämään sen toisella lakkakerroksella. Halkeamat muodostivat todella kauniin kuvion huoneen keskelle..
 • Mihail Karagodin: Varmasti paras ratkaisu kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Lakan ja piirustuksen levittäminen oikein on vaikeaa, mutta lopulta tuntuu siltä, ​​että teet taidetta! Toteuttamisen helppous on minulle tärkeintä. Kun täytät kätesi, lattia voidaan valmistaa kolmesta neljään päivään, nyt tämä on ainoa tapa työskennellä. Lakka haisee tietysti työn aikana, joten joskus sinun on suljettava huone, mutta siinä ei ole mitään vikaa..

Kuinka tehdä itsetasaavia lattioita omin käsin (video)

Johtopäätös

Keittiön itsetasaava lattia, vaikkakaan ei edullisin ratkaisu – hinta vaihtelee 60-100 dollaria neliömetriltä, ​​mutta varmasti houkuttelevin. Kaikki keittiön lattiaa koskevat tärkeimmät ominaisuudet täyttyvät. Helppo asentaa, ympäristöystävällinen. Kaikki tämä tekee itsetasoittuvasta lattiasta toivottavaa jokaiselle kotiäidille..

Itsetasaava lattia keittiössä (kuva)