Arvostelut: laminaattilattia keittiössä, kuinka tehdä oikea valinta

Suhteellisen hiljattain vedenpitävä laminaatti keittiöön on osoittautunut rakennus- ja viimeistelymateriaalien markkinoilla. Suhteellisen äskettäin vedenpitävä laminaatti keittiöön on osoittautunut täydellisesti rakennus- ja viimeistelymateriaalien markkinoilla.Viime aikoina viimeistelymateriaalien markkinoille on ilmestynyt keittiöön suositeltava erityinen laminaatti. Sillä on monia etuja sekä yksinkertaisempaan “veljeen” että muihin pinnoitteisiin verrattuna. Kestää stressiä, näyttää hyvältä, on vettä hylkivä. Tämä ei ole täydellinen luettelo eduista, joita asiakkaiden arvostelut sanovat..

Sinun ei enää tarvitse miettiä kysymystä siitä, mikä laminaatti tulisi valita keittiöön, missä sitä odottavat monet lämpö- ja mekaaniset vaikutukset, joiden kanssa sen on selvittävä täydellisesti.

Laminaatin valitseminen keittiöön: ansaitset parasta

Huomaa, että tämä pinnoite kopioi täydellisesti kalliita materiaaleja, mutta ei käytännössä ja lujuudeltaan huonompi kuin ne. Sen hinta on paljon halvempi kuin vastaavat materiaalit ja jotkut muut kankaat..

Sillä on myös useita tärkeitä etuja:

 • “Läpäisemätön” suurella määrällä vettä (jopa kuusi tuntia);
 • Helppo huoltaa, koska tuote ei kerää rasvaa, pölyä ja muita epäpuhtauksia;
 • Turvallisuus. Lattiaan osuvat astiat eivät rikkoudu;
 • Värin läsnäolo ultraviolettisäteilyssä;
 • Kestää hankausta, iskuja, halkeamia, naarmuja ja muita mekaanisia vaurioita;
 • Laaja valikoima tekstuureja ja värejä.

Laadukas laminaattilattia on ympäristöystävällinen ja kestävä, mitä ei voida sanoa sen halvasta vaihtoehdosta, jota on parempi olla ostamatta Laadukas laminaattilattia on ympäristöystävällinen ja kestävä, mitä ei voida sanoa sen halvasta vaihtoehdosta, jota on parempi olla ostamatta

Ihmiset, jotka jättävät negatiivisia arvosteluja foorumeille, todennäköisesti asensivat tämän verhouksen väärin tai ostivat sen halvan version..

Laminaatissa ei ole käytännössä mitään vikoja. Heille voidaan antaa vain keinotekoisuus, koska se on joka tapauksessa vain kopio alkuperäisistä materiaaleista..

Kuinka valita keittiöön laminaatti niin, että se sopii sisustukseen

Tämäntyyppinen viimeistely sopii täydellisesti mihin tahansa keittiön muotoiluun kaikenlaisten muunnelmien ansiosta. Se voi jäljitellä metallia, lasia, maaperää, tiiliä, muovia, nahkaa, puuta. Jälkimmäistä tyyppiä käytetään useimmiten. Kiinteän lankun alla oleva “puulattia” on nykyään suosituin. On parempi valita väri, “rotu” puusta ja tekstuurista itse, keskittyen keittiön sisustukseen.

Voit ostaa laminaatin viistoilla pitkittäis- ja poikittaissivuilla, mikä tuo sen lähemmäksi todellisia puulattiaparketteja. Voit ostaa laminaatin viistoilla pitkittäis- ja poikittaissivuilla, mikä tuo sen lähemmäksi todellisia puulattiaparketteja.

Jos haluat valita väripaletin, muista, mitkä sävyt vallitsevat keittiössä. Jos ne ovat kylmiä, pinnoite on ostettava täsmälleen samanlaisista sävyistä. Neutraalit sävyt “puuraaka” sopivat kuitenkin harmonisesti mihin tahansa huoneeseen..

Ei ole suositeltavaa valita kevyitä ja tummia kankaita keittiössä, koska niistä on vaikea huolehtia. Vaaleat värit paljastavat kaikki huoneen viat, ja pienin lika näkyy tummalla pinnalla..

Jos olet kiinnostunut käytännöllisyydestä, anna etusija perinteisille väreille – harmaa ja ruskea.

Vedenpitävä laminaatti keittiöön: arvostelut, koostumus, edut

Siellä on tavallinen laminaatti, joka sopii olohuoneeseen ja makuuhuoneeseen. Keittiötä varten sinun on valittava vedenpitävä laminaatti, joka ylittää edellisen vahvuudella, kulutuskestävyydellä ja monilla muilla parametreilla. On parempi ostaa luotettava muovipohjainen pinnoite. Sinun on kuitenkin maksettava yli vedenkestävyydestä ja luotettavuudesta. Mutta “se on sen arvoista” asiakkaiden arvioiden mukaan..

Pidennä vedenpitävän laminaatin käyttöikää saumatiivisteillä Pidennä vedenpitävän laminaatin käyttöikää saumatiivisteillä

Vedenpitävällä kankaalla on seuraavat ominaisuudet:

 • Korkein kulutuskestävyysluokka (32, 33, 34);
 • Lisääntynyt tiheys;
 • Lukot, jotka on käsitelty vettä hylkivillä aineilla;
 • Muita vettä hylkiviä aineita;
 • Hoito sienilääkkeillä ja antibakteerisilla aineilla.

Laminaatin asettaminen keittiöön (video)

Mikä on parempi laittaa keittiöön: laminaatti tai laatat

Millä tavalla laminaattilattia on muita lattiapäällysteitä parempi? Siinä on tarpeeksi etuja, etenkin laattojen suhteen..

Se on lähes hiljainen ja lämmin, mistä laatat eivät voi ylpeillä. Siinä ei ole kolhuja, ja kuten tiedät, laatat voivat jopa halkeilla mekaanisten vaurioiden vaikutuksesta..

Laatat eivät ole yhtä edullisia kuin erilaiset laminaatit. Sitä ei voi ostaa kaikkialta ja melko korkealla hinnalla. Laatat eivät ole yhtä edullisia kuin erilaiset laminaatit. Sitä ei voi ostaa kaikkialta ja melko korkealla hinnalla.

Vaikka, jos otat huomioon käyttäjien arvostelut foorumeilla, voit valita minkä tahansa pinnoitteen, mutta laadukkaalta tuotemerkiltä, ​​joka takaa tuotteesi kestävyyden. Voit laittaa keittiöön minkä tahansa lattialiinan ja jopa erilaisten viimeistelyyhdistelmien yhdistelmän..

Laminaatti tai laatat keittiössä: “kokeneiden” omistajien arvostelut

”Ostimme laminaatin kuusi vuotta sitten, tuolloin se oli keskihintainen. Pesen lattiat usein kostealla liinalla. Selvennän, että asumme lapsen kanssa. Koko ajan vikoja ei löytynyt. Lattia on lämmin, se näyttää kodikkaalta, pöly ei näy vaalealla taustalla. En näe mitään haittoja “. Oleg

”Kun he tekivät korjauksia, käänsin huomioni laminaattiin. Pidin sen luotettavuudesta, kestävyydestä, yksinkertaisesta muotoilusta, bakteerien ja tahrojen kestävyydestä, helposta huollosta. Taustan ansiosta saimme myös lämpö- ja äänieristyksen “. Marina

Lukuisten arvostelujen perusteella laatta on kestävämpi materiaali. Lukuisten arvostelujen perusteella laatta on kestävämpi materiaali.

”Olemme etsineet jo pitkään pinnoitetta, joka jäljittelee täydellisesti luonnonkiveä. Luettelo esitteli myös keraamisten laattojen ja eksoottisen puun laminaattityyppejä. Olimme tyytyväisiä tuotteen laatuun. Kehotamme sinua olemaan harjoittamatta taloudellista taloutta ja ostamaan korkeimman luokan kankaan. “. Belikovin perhe

”Laitoin laminaatin keittiöön ja olen erittäin onnellinen, vaikka pelkäsin poiketa klassisesta laattojen versiosta. Uskon, että laminaatin tärkein asia on ottaa osto vakavasti ja valita vain korkealaatuinen kallis tuote tunnetulta brändiltä. Voit lukea arvosteluja siitä etukäteen ”. Yuliya

Yhdistetty lattia keittiön sisätiloissa: laatat ja laminaatti

Erityisesti tilavassa keittiössä hyvä ratkaisu olisi laminaatin ja laattojen yhdistelmä. Jälkimmäinen tulisi sijoittaa työalueelle, lähellä pesuallasta, jääkaappia ja liesiä. Peitä loput lattiasta laminaatilla. Näin saat kaavoitetun huoneen. Se näyttää kauniilta ja on käytännöllisin vaihtoehto keittiölle..

Lattian yhdistäminen on suosituin keittiötilojen kaavoitus. Lattian yhdistäminen on suosituin keittiötilojen kaavoitus.

Samanlainen rakenne ja kuvio on helppo löytää, kun otetaan huomioon viimeistelyalan nykyiset mahdollisuudet. Peitä siirtymät pinnoitteiden välillä liitosprofiililla..

Tämä on paras yhdistelmä säästää rahaa ja lisätä tyyliä modernisti..

Laatta tai laminaatti: arvostelut (video)

Verkoston arvostelut sanovat, että laminaattilattia sopii hyvin keittiöön. Se on kuitenkin tarkistettava huolellisesti ennen ostamista lujuuden, laadun, materiaalin, takuuajan sekä joidenkin muiden aiemmin keskusteltujen kohtien osalta. Ne, jotka valitsivat tämän kattavuuden oikein, jättävät vain positiivisia arvosteluja monilla foorumeilla.

Laminaatti keittiössä (kuva)