Ergonominen ja luova: pesuallas pesukoneen yläpuolella

Voit säästää tilaa kylpyhuoneessa asettamalla pesualtaan pesukoneen yläpuolelle. Voit säästää tilaa kylpyhuoneessa sijoittamalla pesualtaan pesukoneen yläpuolelle.Periaatteessa kerrostaloissa kylpyhuoneet ovat pieniä, eikä ole niin helppoa varustaa niitä LVI -laitteilla. Optimaalinen ratkaisu olisi pesukoneen yläpuolella oleva pesuallas, jonka avulla voit säästää huomattavasti tilaa ja samalla asentaa kaksi tärkeää tuotetta samaan huoneeseen.

Pesukoneen asentamisen edut pesualtaan alle

Mikä pitäisi olla kylpyhuone – viihtyisä, mukava, huolellisesti suunniteltu.

Tällaisessa kylvyssä on miellyttävää mennä, ottaa vesiprosesseja ja suorittaa kaikki tarvittavat toimet..

Nykyään pesukoneen yläpuolelta löytyy usein pesuallas, jonka suunnittelijat pitävät erinomaisena vaihtoehtona neliön säästämiseksi ja lisäksi se näyttää varsin mielenkiintoiselta.

Pesualtaan asentamisen edut pesukoneeseen nähden ovat käytännöllinen, kätevä ja kaunis. Pesualtaan asentamisen edut pesukoneeseen nähden ovat käytännöllinen, kätevä ja kaunis.

Tarkemmin sanottuna pesukone ja pesuallas asennetaan kirjaimellisesti 1,5 m2: lle. Näin ollen sinun ei tarvitse etsiä lisämateriaalia tämän rakenteen jakamiseksi keskenään..

Tämä ratkaisu mahdollistaa:

 1. Poista vaihtoehto, kuten pesukoneen asentaminen jonnekin asunnon syvyyteen.
 2. Poistaa paitsi epämukavuuden myös usein poistamaan alla olevien huoneistojen tulvien syyn.
 3. Kirjoituskoneen asettaminen huoneeseen merkitsee välittömästi suuren esteen tekemistä itsellesi ja muulle perheelle..

Tämä laitteiden järjestelymenetelmä on tietysti erinomainen vaihtoehto tehdä kodistasi moderni, tilava ja mahdollisimman toimiva. On syytä huomata, että kun laadit tällaisen sisustuksen kylpyhuoneessa, sinun on tehtävä valinta tietystä pesukoneen ja pesualtaan mallista..

Pesualtaan haitat pesukoneeseen nähden

Kun otetaan huomioon erot, jotka pesuallas asennetaan pesukoneen yläpuolelle, on myös negatiivisia puolia..

Jos päätät asentaa pesualtaan pesukoneeseen, sinun on valittava oikea tekniikka. Jos päätät asentaa pesualtaan pesukoneeseen, sinun on valittava oikea tekniikka.

Nimittäin:

 1. Sinun on valittava tekniikka, jonka mitat ovat erittäin pienet, jotta pesukone ei erottu pesualtaan rajojen ulkopuolelta.
 2. Suuri negatiivinen seikka on, että pesulaitteen kapasiteetti muuttuu pesukoneen pienien mittojen vuoksi. Keskimäärin se on noin 3 kg. Tämä ei ehkä riitä suurelle perheelle, ja siksi sinun on valittava joko enemmän pesuja tai mukavuutta kylpyhuoneessa..
 3. Tarvitset erityisen kotilo – Water Lily.

Mikä on vaikeus? Mallia ei voi korvata tavanomaisella pesualtaalla, koska tässä mallissa on takaventtiili tai aukko sivussa. Yleensä asia on, että pesualtaan suunnittelun on oltava tasainen.

Sivuviemärin haittana on, että pesualtaasta tuleva neste ei välttämättä lähde kokonaan pois ja jäännökset poistetaan manuaalisesti.

Tällaisen tuotteen asentaminen on erittäin vaikeaa. Tilan pienien mittojen vuoksi ei ole niin helppoa päästä lähelle vesi- ja viemärijärjestelmää ja liittää tarvittavat putket.

Pesualtaan oikea asennus pesukoneen yläpuolelle

IKEA -luettelo määrää aina kylpyhuonekalujen muodin ja alkuperäiset suunnitteluratkaisut. Haittapuoli on, että ne on tarkoitettu yksinomaan suurille ja vapaille huoneille, mutta mitä tehdä tavallisen Hruštšovin kylpyhuoneen omistajille?

On täysin mahdollista asentaa pesuallas oikein pesukoneen päälle omin käsin. On täysin mahdollista asentaa pesuallas oikein pesukoneen päälle omin käsin.

Vaihtoehtoisesti käytetään ratkaisua, kuten pesukoneen ja pesualtaan asentamista sen yläpuolelle. Plus – tilaa säästävä. Tätä suunnitteluprojektia varten ei ole mikä tahansa sopiva, vaan erityinen pesuallas – Water Lily. Siinä on sellainen ominaisuus kuin tasainen pohja..

Tämän pesualtaan kulhon syvyys voi vaihdella 8-20 cm, viemäri sijaitsee vaaka- tai pystysuorassa.

Etusijalla on pääasiassa vaakasuora viemäröinti, joka menee seinää kohti ja noudattaa täysin turvallisuusmääräyksiä.

Vesilillan pesuallas voi olla:

 • Akryyli;
 • Lasi;
 • Keraaminen;
 • Luonnonkivi.

Käytännöllisimmät ovat akryyli- ja keraamiset pesualtaat. Materiaalilla on likaa hylkivä vaikutus, mikä helpottaa tuotteen hoitoa.

Joissakin vesililjamalleissa ei ole hanaväliä. Tässä tapauksessa se asennetaan seinälle, mikä säästää myös tilaa, koska pesuallas kapenee..

Jos pesuallas asennetaan kylpyammeen viereen, voit asentaa kylpyhuoneeseen sekoittimen, jossa on pitkä nokka, joka muuttuu pesualtaalle. Vesililjan muotoilu voi olla hyvin erilainen – neliö, pyöreä, soikea.

Jos vesililjalla on sivupöytä, on kätevää sijoittaa kaikki tarvittavat hygieniatuotteet viereen.

Kun ostat Water Lily -altaan, sinun on kiinnitettävä huomiota useisiin vivahteisiin:

 1. Pesualtaan mittojen on vastattava täysin pesukoneen parametreja..
 2. Sarjaan on sisällytettävä erityiset kiinnikkeet.
 3. Vastuulliset valmistajat asettavat sarjaan erityisiä putkia ja liitäntälaatikon.
 4. On oltava todistus GOSTin ja ohjeiden noudattamisesta.

Varmistaaksesi, että pesuallas on asennettu oikein eikä paina pesukonetta, voit asentaa toissijaisia ​​kiinnikkeitä, jotka eivät ole tarpeettomia.

Pesukoneen asentaminen pesualtaan alle

Ennen pesukoneen asentamista sinun on ostettava se.

Ennen kylpyhuoneen varustamista sinun on valittava oikea pesukone ja pesuallas. Ennen kylpyhuoneen varustamista sinun on valittava oikea pesukone ja pesuallas.

Koska tuote on kaukana halvasta, sinun tulee lähestyä sen ostamista huolellisesti ja oikein..

Koska kone valitaan asennettavaksi pesualtaan alle, sinun on luotettava useisiin erityisiin kriteereihin..

Jotta et erehtyisi parametrien ja muiden ominaisuuksien kanssa, tarvitset:

 1. Leveydeltään sinun on valittava 43 cm: n kone, jonka avulla se voidaan sijoittaa ilman vaikeuksia. Jos leveys on suurempi, liittäminen on vaikeaa, mutta myös helppo asentaa.
 2. Tuotteen korkeuden ei pitäisi olla vakio. Koneen yläreunan taso suhteessa asennettuun pesualtaan määritetään. Tarkemmin sanottuna on olemassa tiettyjä normeja – 80 cm, mutta itse koneen tulisi olla vain 70 cm korkea, eikä tällaisen tuotteen löytäminen ole vaikeaa, koska nykyaikaiset valmistajat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia ​​malleja.
 3. Pyykin lisäystapa voi olla vain sivusuunnassa. Muita vaihtoehtoja ei yksinkertaisesti harkita, koska koneen yläpuolella on pesuallas.

Nykyään laitteiden, erityisesti pesukoneen, ostaminen vaadituilla parametreilla on paljon helpompaa. Sen lisäksi, että maailmassa on uskomattoman paljon valmistajia, on myös tuhansia erilaisia ​​malleja ja esimerkiksi neliömäisiä, joiden mitat ovat 60×60 ja vastaavat. On vain päätettävä, mitä tarkalleen tarvitaan, ja voit mennä turvallisesti ostoksille.

Pesualtaan ja pesukoneen harmonia

Pesuallas voidaan asentaa pesukoneen päälle itsenäisesti, ohjatun toiminnon avulla, yhdessä ylimääräisen avustajan kanssa.

Jotta kylpyhuoneen sisustus olisi kaunis, pesualtaan ja pesukoneen on täydennettävä toisiaan harmonisesti. Jotta kylpyhuoneen sisustus olisi kaunis, pesualtaan ja pesukoneen on täydennettävä toisiaan harmonisesti.

Yleensä monet ihmiset haluavat käsitellä prosessia yksin, koska se ei vaadi liikaa vaivaa ja aikaa..

Sinun tarvitsee vain selvittää, kuinka liittää putket ja asentaa tiivisteet, jotta vuotoja ei esiinny..

Mitä tulee vesijohtolaitteiden asentamiseen, toisin sanoen on olemassa erityisvaatimuksia, joita sinun tulee ehdottomasti noudattaa:

 1. Allas asennetaan ensin, mikä edellyttää seinän merkitsemistä kiinnityskannattimen tekemiseksi.
 2. Pesuallas kokeillaan ja sen sijainnin mukavuus arvioidaan;
 3. Kiinnikkeet asennetaan;
 4. Pesuallas asennetaan.
 5. Sifoni on asennettu.

Kun kaikki on asennettu, testattu ja vuotoja ei havaita, voit asentaa ja liittää pesukoneen. Tätä varten riittää, että otat käsiin valmistajan ohjeet äläkä riko näitä suosituksia..

Vesililja -pesualtaan sifonin asentaminen

Kuinka tehdä pesuallas käyttökelpoiseksi laadukkailla laitteilla ja täysin toimivalla laitteella?

Ennen pesualtaan asentamista sinun on ensin valittava oikea sifoni Ennen pesualtaan asentamista sinun on ensin valittava oikea sifoni

Itse rakenteen asentamisen jälkeen:

 1. Sifoni on liitettävä. Tarkemmin sanottuna on suositeltavaa liittää se pesualtaan kulhoon, kunnes se on ripustettu kannattimiin..
 2. Jotta pesukoneen ja pesualtaan sifoni eivät häiritse toisiaan ja lisäksi eivät sekoitu eivätkä näy koneen takia, kannattaa yhdistää kaksi aallotettua putkea erityisellä metallipuristimella.
 3. Älä purista liikaa, jotta letku ei vahingoitu ja tiiviste puristu..

Vasta tällaisten manipulaatioiden jälkeen voit liittää letkun tyhjennysputkeen..

Vinkkejä pesukoneen integroimiseen pesualtaan alle

Mikä on pesukoneiden yläpuolella olevien pesualtaiden käytön ydin – tilaa säästetään, voit käynnistää koneen ja poistaa pesualtaan samanaikaisesti, se näyttää tyylikkäältä ja käytännölliseltä pienelle kylpyammeelle.

Jos haluat asentaa pesualtaan nopeasti ja helposti pesukoneen päälle, voit pyytää apua asiantuntijoilta. Jos haluat asentaa pesualtaan nopeasti ja helposti pesukoneen päälle, voit pyytää apua asiantuntijoilta.

Pesukoneen rakentamiseksi Water Lily -altaan alle sinun on kiinnitettävä huomiota asiantuntijoiden suosituksiin:

 1. Pesualtaan tyhjennysputki ei saa koskettaa laitteen tyhjennysputkea. Poikkeuksena on sifonien liittäminen erityiseen antistaattiseen ja johtamattomaan puristimeen. Yleensä kysymys ei ole virrasta, vaan siitä, että koneen tärinästä johtuen putket voivat pudota pesualtaan tyhjennysaukosta, mikä johtaa vuotoon ja sitten vain sulkemiseen pesukone.
 2. Pesualtaan reunaa tulee työntää eteenpäin 5-8 cm, mikä poistaa veden pääsyn kodinkoneisiin.
 3. Laitteiden johtojen ei tarvitse olla vain moitteettomassa kunnossa, vaan turvallisuuden lisäämiseksi ne on peitettävä erityisellä vaipalla, joka ei kastu..

Sinun ei pitäisi kiirehtiä isännän luo heti palkkaamaan hänet asentamaan kone pesualtaan alle. Prosessi ei ole monimutkainen ja voidaan tehdä käsin. Altaan asennus on kuvattu edellä, haluaisin vain huomata, että kaikkien tarvittavien osien, työkalujen ja lisävarusteiden tulee olla kytkentähetkellä.

Allas kiinnitetään ensin, koska seinä tarvitsee porata ja roskat on poistettava asennuksen jälkeen.

Laitteet on suljettava lähelle seinää, jotta vesi ei virtaa pesualtaan taakse eikä joudu pesukoneen johtoihin..

Jos sekoitin on valittu kylpyammeelle ja yhteiselle pesualtaalle, sinun on varmistettava, että vesi virtaa selkeästi pesualtaaseen roiskumatta. Tämä on turvallisuusvaatimus, jotta pesukone pysyy hyvässä toimintakunnossa pitkään..

Pesukoneen yläpuolella olevan pesualtaan ominaisuudet (video)

Kaikki eivät voi tehdä tällaista päätöstä, mutta katsomalla niiden arvosteluja, jotka ovat jo asentaneet pesualtaan pesukoneen päälle, voit olla varma, että valinta on yksinkertaisesti erinomainen. On erityisen tärkeää, että liikaa manipulointia ei tarvita ja lisäksi kylpyhuoneen uudistamista..

Yksityiskohta: pesuallas pesukoneen yläpuolella (kuvaesimerkkejä)